Davies meg....
Ott volt minden esélye és elrontja, kár érte, lehetett volna egy jó meccs.
Littler olyan volt, mint aki nem vonult volna még be
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 22:17
HozzászólásSzerző: Nika91127 » Tegnap, 21:54
Aztat láttam, h kiesett. De hol van "a Price"? A régi önmaga árnyéka volt.ferni írta:Sztem kiesettNika91127 írta: Gyerekek, ez a leolvadások PDC-je...
Price mit művelt?![]()
Nagyon kemény mennyi meglepi van
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 21:48
Sztem kiesettNika91127 írta: Gyerekek, ez a leolvadások PDC-je...
Price mit művelt?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » Tegnap, 21:47
HozzászólásSzerző: Bencze » Tegnap, 17:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 8:29
Összefoglalót néztem. Szégyen a boxra nézve.Tjacks írta:Nope, ennyi "trash" éppen elég voltRealista24 írta:
Tate vs Chase meccs is megvolt?
Na az botrány volt.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » Tegnap, 7:45
Nope, ennyi "trash" éppen elég voltRealista24 írta:Tate vs Chase meccs is megvolt?Tjacks írta:
Abszolút adom, még úgyis hogy az volt a taktika hogy körbe rohangálja a ringet, majd lehajolni kb a földig/fogás ha jön egy ütés. Totál kattant a srác, leütéskor szakadtam a röhögéstől az arc kifejezésén, mint aki ezt kajak élvezi![]()
Na az botrány volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 7:29
Tate vs Chase meccs is megvolt?Tjacks írta:Abszolút adom, még úgyis hogy az volt a taktika hogy körbe rohangálja a ringet, majd lehajolni kb a földig/fogás ha jön egy ütés. Totál kattant a srác, leütéskor szakadtam a röhögéstől az arc kifejezésén, mint aki ezt kajak élveziRealista24 írta:
A masik oldalrol meg, el lehet ismerni Jake teljesitmenyet is, mert egyreszt ringbe szallt, masreszt volt par jo utese.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » Tegnap, 5:50
Abszolút adom, még úgyis hogy az volt a taktika hogy körbe rohangálja a ringet, majd lehajolni kb a földig/fogás ha jön egy ütés. Totál kattant a srác, leütéskor szakadtam a röhögéstől az arc kifejezésén, mint aki ezt kajak élveziRealista24 írta:Tjacks írta: Joshua életében nem keresett ilyen könnyen ennyi pénzt.
Korrekt beszéd a brittől.
A masik oldalrol meg, el lehet ismerni Jake teljesitmenyet is, mert egyreszt ringbe szallt, masreszt volt par jo utese.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 20., szombat 23:40
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. december 20., szombat 22:58
Hát ez eddig messze az egész VB legrosszabb meccse.ferni írta: Ez a Bunting bevonulás kajak hidegrázós
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 20., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 20., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 20., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 20., szombat 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 20., szombat 7:58
Az a jo, hogy nem tudtak ravenni egy bundara, igy a megitelesem szerint annyit ertek csak el nala, hogy kb. 50%-on ment Joshua, mert amugy egy menet sem lett volna.Tjacks írta: Joshua életében nem keresett ilyen könnyen ennyi pénzt.
Korrekt beszéd a brittől.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 20., szombat 6:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 19., péntek 21:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 19., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 18., csütörtök 22:08
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem