Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. december 19., péntek 22:29

Sajnálom Xabit, tudom milyen új generációs, beleszaros fiatalokkal dolgozni. Fegyelmezni nem lehet őket és úgy vannak mindennel hogy, majd más elvégzi helyettük a piszkos munkát.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 19., péntek 22:11

Pad'em írta: The Real Madrid players laughing after Talavera’s second goal. Xabi suffering on the bench

.@As_TomasRoncero on the image of some Real Madrid players laughing on the bench while the team suffered against Talavera:

"There is the veteran player, Vinicius Junior. You, the leader. What's making you laugh, man?"

"We might be facing a terribly embarrassing situation. Do you realize they could have drawn in Talavera?"

"What's making you laugh? Tell me what the joke is, what's this funny thing you're talking about?"

"You need to care more about our difficult situation than making a fool of yourself like this. You need to love Real Madrid and be, as you were, in tune with the coaching staff."

"Worry. Grieve inside as you know what you did is unacceptable. Xabi was playing for his future. For his livelihood. And they're cracking jokes."
Biztos azért van mert szar volt az ebed aznap. :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 19., péntek 21:56

The Real Madrid players laughing after Talavera’s second goal. Xabi suffering on the bench

.@As_TomasRoncero on the image of some Real Madrid players laughing on the bench while the team suffered against Talavera:

"There is the veteran player, Vinicius Junior. You, the leader. What's making you laugh, man?"

"We might be facing a terribly embarrassing situation. Do you realize they could have drawn in Talavera?"

"What's making you laugh? Tell me what the joke is, what's this funny thing you're talking about?"

"You need to care more about our difficult situation than making a fool of yourself like this. You need to love Real Madrid and be, as you were, in tune with the coaching staff."

"Worry. Grieve inside as you know what you did is unacceptable. Xabi was playing for his future. For his livelihood. And they're cracking jokes."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 19., péntek 20:26

Faust írta:
Realista24 írta:

Most olvasom, Perez szintet lepett, atlepett az UEFA-n es mar a FIFA-val targyal.
Viszi nekik talcan a Negreira pakkot, es a Barca kizarasat, cimek elvetelet es milliardos karteritest kovetel majd, porig zuzva Laportaekat :mrgreen:
Es visszakap par jo eres turos bret a szajaba.
Vagyalmaidat ne ebbe a topikba, inkább pm Stevenek, ő kajálja az ilyeneket
thereisonly1ronaldo

Zorro
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Zorro » 2025. december 19., péntek 19:39

wZoLee7 írta:
Zorro írta:
Nem gondolom, hetente kellene jatsznai. A BL-ben sem hetente vannak meccsek. A tavolsag problemaval is biztos lehet vmit kezdeni. Pl. az adott heten nincs bajnoki meccsunk, mert a FIFA jol megfizette a LaLiga-t.
Már a fifa által szervezett nyári torna is egy baromság, ez még arra is rá tenne egy lapáttal. Van hogy heti 2 liga meccs van, ott van még a kupa, biztos elmaradnak majd azért meccsek hogy a csapatok egy másik bagázs égisze alatt egy másik bajnokságban termeljenek másoknak bevételt. A liga akkor sem kedvez a csapatainak ha azok egyedüliként képviselik a spanyol nemzetet a bl-ben :lol:
A nyari formatum szerintem megszunne... A laliga meg majd akarni fogja, ha kap belole penzt a resztvevo csapatai utan.
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 19., péntek 19:32

Zorro írta:
wZoLee7 írta: Életszerű az egész világot versenyeztetni liga formátumban, egyik héten japánban a másikon mexikóban kellene játszani.
Nem gondolom, hetente kellene jatsznai. A BL-ben sem hetente vannak meccsek. A tavolsag problemaval is biztos lehet vmit kezdeni. Pl. az adott heten nincs bajnoki meccsunk, mert a FIFA jol megfizette a LaLiga-t.
Már a fifa által szervezett nyári torna is egy baromság, ez még arra is rá tenne egy lapáttal. Van hogy heti 2 liga meccs van, ott van még a kupa, biztos elmaradnak majd azért meccsek hogy a csapatok egy másik bagázs égisze alatt egy másik bajnokságban termeljenek másoknak bevételt. A liga akkor sem kedvez a csapatainak ha azok egyedüliként képviselik a spanyol nemzetet a bl-ben :lol:

Zorro

HozzászólásSzerző: Zorro » 2025. december 19., péntek 19:26

wZoLee7 írta: Életszerű az egész világot versenyeztetni liga formátumban, egyik héten japánban a másikon mexikóban kellene játszani.
wZoLee7 írta: A fifa sem jobb mint az uefa, de semmivel.
Nem jobb... De ebben az esetben ez szerintem csak szerzodes kerdese.
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 19., péntek 19:03

Zorro írta:
Realista24 írta: Szerintem van valami óriási deal vagy valami a háttérben a VB miatt.
Azóta pörög nagyon ez a FIFA topic, amióta erősödnek a döntő körüli hírek.
Lehet, hogy a FIFA lát fantáziát Perez szuperliga terveiben, mert ugye több, folyamatos naptári focimeccset szeretne és ebben az UEFA most ellenfél a BL-el. Ha a FIFA nem a klub VB-t tolná, hanem a liga formátumu bajnokságot, ami minden évben az egész világot lefedi, akkor azért az nézettség és a bevételek tekintetében elég nagy szelet nyúlna le ebből a piacból.
Ha a tulajdonjogokat tekintve Pereznek sikerulne vmi eletkepes modellt osszehozni a FIFA-val, akkor az egy igen erős támogató lenne, könnyebben jönne a többi nagy csapat. Ez szerintem az olajosokat is nagyon erdekelne, mert most nekik nincs vilagporond szintu szinpadunk, ahol hetrol-hetre felvonultathatnak a bazi sok penzert igazolt jatekosokat. Ez az egesz velhetoleg mindenkit motivalna.
Életszerű az egész világot versenyeztetni liga formátumban, egyik héten japánban a másikon mexikóban kellene játszani. A fifa sem jobb mint az uefa, de semmivel.

Zorro

HozzászólásSzerző: Zorro » 2025. december 19., péntek 18:41

Realista24 írta: Szerintem van valami óriási deal vagy valami a háttérben a VB miatt.
Lehet, hogy a FIFA lát fantáziát Perez szuperliga terveiben, mert ugye több, folyamatos naptári focimeccset szeretne és ebben az UEFA most ellenfél a BL-el. Ha a FIFA nem a klub VB-t tolná, hanem a liga formátumu bajnokságot, ami minden évben az egész világot lefedi, akkor azért az nézettség és a bevételek tekintetében elég nagy szelet nyúlna le ebből a piacból.
Ha a tulajdonjogokat tekintve Pereznek sikerulne vmi eletkepes modellt osszehozni a FIFA-val, akkor az egy igen erős támogató lenne, könnyebben jönne a többi nagy csapat. Ez szerintem az olajosokat is nagyon erdekelne, mert most nekik nincs vilagporond szintu szinpadunk, ahol hetrol-hetre felvonultathatnak a bazi sok penzert igazolt jatekosokat. Ez az egesz velhetoleg mindenkit motivalna.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 19., péntek 16:55

Yazid írta: En azt erzem uefa fifa minden korrupt nyomorek csak rohog szegeny öregen
Szerintem van valami óriási deal vagy valami a háttérben a VB miatt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 19., péntek 16:50

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: nincs több kérdésem, mondanivalóm.

erre mondtam múltkor, hogy odahaza kell az ólban előbb rendet tartani, utána lehet menni világhódító körútra az uefával meg mindenkivel. :coffee:
Most olvasom, Perez szintet lepett, atlepett az UEFA-n es mar a FIFA-val targyal.
Viszi nekik talcan a Negreira pakkot, es a Barca kizarasat, cimek elvetelet es milliardos karteritest kovetel majd, porig zuzva Laportaekat :mrgreen:
Es visszakap par jo eres turos bret a szajaba.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. december 19., péntek 16:48

En azt erzem uefa fifa minden korrupt nyomorek csak rohog szegeny öregen

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 19., péntek 16:39

hehetheoriginal írta:
Perezt kemenyen megvezettek ebben a temaban
nincs több kérdésem, mondanivalóm.

erre mondtam múltkor, hogy odahaza kell az ólban előbb rendet tartani, utána lehet menni világhódító körútra az uefával meg mindenkivel. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 19., péntek 15:19

Pacal, hamburger vagy fánk

Ezek az opciok :kalapos:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 19., péntek 15:10

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Zsenialisan mukodunk a hatterben ugy latom. Csupa atgondolt es remek szakmai dontes.
A lenti a legkeményebb :lol: Modern focit egy darabig ne várjunk.
Pad'em írta: "Real Madrid's nutrition and diet plan? Real Madrid does NOT have a nutrition service AT ALL, because the doctor who was in charge when I arrived told me that diet and supplements had nothing to do with injuries and performance. The cook chooses the food he wants to cook, that's it. They told me my job was worthless."

Ezt meg tudom cafolni, mert meg a szemelyzetnek is kulon van osszeallitva az ebed, nemhogy a jatekosoknak.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 19., péntek 12:56

tudom tudom a kedvenceid a kebabbal, csöpög kifele a kefír a szélén :lol: :lol:

azért amit a némber elmesélt - az elmesélés ténye maga - az csak valódi, ezt szögezzük le.
vagy az is chatgpt és meg se történt? :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 19., péntek 12:54

hehetheoriginal írta:

*A hirek szerint
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 19., péntek 12:54

thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 19., péntek 12:49

hehetheoriginal írta: magyarul mindenki helikopter/hibas.

amugy grat megint a vezetőségnek, ezt IS elbaszták akkor. :coffee:
Kicsit olyan erzesem van, mint az edzo kontra csapat eseteben.
Egyszerubb volt egy embert elkuldeni, mint egy teljes orvosi csapatot.

A hirek szerint amugy Perezt kemenyen megvezettek ebben a temaban, mert hozza nem az jutott el, hogy jol dolgozik, csak mondjuk a stilusa szar. Hanem azt, hogy szart se er a munkaja.

De az egeszben nekem az a legnagyobb ellentmondas, hogy tobbszor is felmondott, amit nem fogadtak el, hagytak/kertek otthonrol dolgozni, majd azzal a cimszoval rugjak ki, hogy szarul dolgozott. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 19., péntek 12:40

magyarul mindenki helikopter/hibas.

amugy grat megint a vezetőségnek, ezt IS elbaszták akkor. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Vissza: