Utánpótlás

Kosárlabda szakosztály és az utánpótlás részlege.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Utánpótlás

HozzászólásSzerző: Pad'em » Ma, 15:51

poronty írta: Valde szerintem egyébként is jobb belül. Aguado sokkal jobban néz ki a baloson, de idén picit jegeli Arbeloa.
Na ja, Valde meg Aguadoban is az a jó, hogy sokoldalú védők, tavaly első körben a kupában Aguado 17 évesen CBként is faszán mutatott. Asszem nyáron neki is a Dortmundot írták.

Kpsokat bánom, hogy nem láthattuk, Cesterót, Thiagót és Manu Ángelt is nagyon megnéztem volna.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » Ma, 15:23

Pad'em írta: Amúgy nem estem hasra tőle, Miguel sokkal jobbnak tűnt első blikkre annó, meg Regu, de egy korrekt közepes teljesítményt hozott.
jogos, nem volt etra
de Fran ennél már jobb nem lesz, Valde pedig valószínűleg igen :hmmm:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » Ma, 14:55

Valde szerintem egyébként is jobb belül. Aguado sokkal jobban néz ki a baloson, de idén picit jegeli Arbeloa.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Ma, 14:51

Jim írta:
Pad'em írta: NEW: Real Madrid are increasing Victor Valdepeñas’ salary. His contract was already renewed last season until 2029.
The new deal reaffirms the clubs commitment, increases his wages and increases his release clause to €50 million. @diarioas
Dortmund vinné.
és mindez 1 meccs után :D

amúgy nem lehetne Fran( és Mendy) helyett jövőre felhozni az első keretbe? :hmmm:
Castillában figyelik már régebb óta, Dortmund, Leverkusen, Arsenal többek között.

Amúgy nem estem hasra tőle, Miguel sokkal jobbnak tűnt első blikkre annó, meg Regu, de egy korrekt közepes teljesítményt hozott.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » Ma, 14:02

Pad'em írta: NEW: Real Madrid are increasing Victor Valdepeñas’ salary. His contract was already renewed last season until 2029.
The new deal reaffirms the clubs commitment, increases his wages and increases his release clause to €50 million. @diarioas
Dortmund vinné.
és mindez 1 meccs után :D

amúgy nem lehetne Fran( és Mendy) helyett jövőre felhozni az első keretbe? :hmmm:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Ma, 13:34

NEW: Real Madrid are increasing Victor Valdepeñas’ salary. His contract was already renewed last season until 2029.

Dortmund vinné.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » Tegnap, 21:30

Pont azért kéne néha sikeréhes, bizonyítani akaró Castillásokat bevetni, nem a "beleszarok, úgyis tovább jutunk" felnőtt játékosokat - tisztelet a kivétel. Valószínű mbappe nélkül most is elég necces lett volna a továbbjutas, még ennél is neccesebb, sőt!
A szintén sérülésektől sujtott Castilla verte ezt a csapatot, akkor a nagyoknál is kaphatitt volna szerepet pár másik is, nem csak kényszerből Jimenez.

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 18., csütörtök 18:34

poronty írta: Jim, azért kifejezetten mókás, mert olyan játékosokat követel a felnőtt keretbe, néha meg már a kezdőbe, akiket soha életében nem látott futball meccsen játszani. Ha nem jönne vele szembe itt-ott egy hír, hogy melyik ifi játékosaink vannak felkapva, azt se tudná, hogy ki kicsoda, de ennek ellenére már 10+ éve űzi ezt a "nyomassuk a sajátneveléseket" dumát, amibe korábban beleültette magát :lol:
:agree:
ennyi év után hülyeség is lenne ezen változtatnom :mrgreen:

amúgy tegnap Jimenez nem volt rossz, és messze nem ő a legfelkapottabb Castillás :kalapos:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 18., csütörtök 18:24

A mokast csereld ki idiotara, es 100% pontos a mondanivalo. :lol:

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. december 18., csütörtök 17:51

Jim, azért kifejezetten mókás, mert olyan játékosokat követel a felnőtt keretbe, néha meg már a kezdőbe, akiket soha életében nem látott futball meccsen játszani. Ha nem jönne vele szembe itt-ott egy hír, hogy melyik ifi játékosaink vannak felkapva, azt se tudná, hogy ki kicsoda, de ennek ellenére már 10+ éve űzi ezt a "nyomassuk a sajátneveléseket" dumát, amibe korábban beleültette magát :lol:
-----------Courtois
-------------Haaland

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 18., csütörtök 17:45

Jim írta:
Galacticos írta: Jim, joan baratunkat szerintem fajo szivvel elkell engedned. Aki a jelen serulesek es eltiltasok mellett egy harmadosztalyu ellen sem jatszik, az maskor sem fog.
meglátjuk :hmmm:

de még nem emésztettem meg, hogy sem ő, sem Thiago nem játszott tegnap :sly:

mikor, ha nem 1 kupameccsen nézzük meg őket..
Tegnap pont egy laza, konnyed meccset jatszottunk, sok gollal nyertunk, ahol siman belefert volna. Valoban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 18., csütörtök 15:36

Galacticos írta: Jim, joan baratunkat szerintem fajo szivvel elkell engedned. Aki a jelen serulesek es eltiltasok mellett egy harmadosztalyu ellen sem jatszik, az maskor sem fog.
meglátjuk :hmmm:

de még nem emésztettem meg, hogy sem ő, sem Thiago nem játszott tegnap :sly:

mikor, ha nem 1 kupameccsen nézzük meg őket..

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2025. december 18., csütörtök 11:40

Pontosan az után :D
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 18., csütörtök 11:36

Mester77 írta: Ezt a Gabri Valerot nem lehetne néha kipróbálni a felnőtt keretben?

Most 18 éves, Juvenil A-ban játszik. Jobbszélső, és félelmetesen jól cselez, agilis, jól lát a pályán.
Csak nem bedo imi posztja utan? :mrgreen: en is most neztem.. hat mar az a 20masodperces videoba tobb benne a lendulet meg a kraft mint a youngest jobbszelsonkben. De majd az eye tester megmondja. :mrgreen:

Jim, joan baratunkat szerintem fajo szivvel elkell engedned. Aki a jelen serulesek es eltiltasok mellett egy harmadosztalyu ellen sem jatszik, az maskor sem fog.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2025. december 18., csütörtök 11:18

Ezt a Gabri Valerot nem lehetne néha kipróbálni a felnőtt keretben?

Most 18 éves, Juvenil A-ban játszik. Jobbszélső, és félelmetesen jól cselez, agilis, jól lát a pályán.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. december 7., vasárnap 12:26

poronty írta: Manu Serrano amúgy valakinek a rokona? Komoylan mondom ilyen gyenge képességű játékost nem sokat láttam az utánpótlásban és állandóan játszik.
Everton ellen megsérült, visszatért még kicsit, de nem bírta. 2 hónap off. Castillában is rengeteg a sérült. Madridban tuti valami nem stimmel az erőnléttel, egészségükkel.

Kera
Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány

HozzászólásSzerző: Kera » 2025. november 29., szombat 17:30

Kera írta:
poronty írta: Manu Serrano amúgy valakinek a rokona? Komoylan mondom ilyen gyenge képességű játékost nem sokat láttam az utánpótlásban és állandóan játszik.
Gondolom a 3-as számú Jamón Serrano fia, vagy már lassan unokája, és Arbeloát befenyítette.

"Szóval Serrano béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei, lehet, viszont te Bugsy,te bunkó vagy, kitömni való barom vagy, és még finom voltam. A hülyeséged fél millió dollárunkba került.
Ezt ki meri megmondani a Görögnek? (izé, Spártainak) :mrgreen:

Kera
Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány

HozzászólásSzerző: Kera » 2025. november 29., szombat 17:30

Gondolom a 3-as számú Jamón Serrano fia, vagy már lassan unokája, és Arbeloát befenyítette.

"Szóval Serrano béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az izületei, lehet, viszont te Bugsy,te bunkó vagy, kitömni való barom vagy, és még finom voltam. A hülyeséged fél millió dollárunkba került.
Ezt ki meri megmondani a Görögnek? :mrgreen:

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. november 29., szombat 16:28

Manu Serrano amúgy valakinek a rokona? Komoylan mondom ilyen gyenge képességű játékost nem sokat láttam az utánpótlásban és állandóan játszik.
-----------Courtois
-------------Haaland

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 29., szombat 16:13

A Castilla az imént győzte le a Barakaldót 2-1-re. 15 perc hosszabítás volt ez alatt 2 piros lapot kapott a csapat. Martínez végigjátszotta a meccset, Serrano volt a párja a védelem közepén. Ezúttal Valdepenas és Jiménez voltak a széleken, utóbbi gólt is szerzett illetve természetesen Palacios is. Thiago asszisztot adott. Fortea ismét végigülte a padon a mérkőzést. Jelenleg a 3. helyen áll a csapat.
Hala Madrid y nada más 🤍

Vissza: