jelentkezz már ma!
TRUMP GOLD CARD
because
AMERICA WANTS YOU!!!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 14:15
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » Ma, 11:16
Mert ez egy felreertes, hogy miert keszult a jelentes. Nem azert, hogy background-check legyen, hanem hogy zsarolhato-e az ember.ferni írta: Pont ez a baj, hogy tudtak ezekről, ők rendelték meg a jelentéseket, majd mintha mi se történt volna 0 darab feljelentés volt a legtöbb esetben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 11:00
Diddy racs mogott...mintha egyedul lett volna erintett. Meg ott az egesz epstein sztori...nem lattam bilincset kattanni kb senki kezen, aki szamitana.hehetheoriginal írta:azzal az icipici kulonbseggel, hogy ott valoban bortonbe basszak az embert...Ott van az usa-ban az epstein ügy vagy Diddy ügye...idoszakos felhaborodas, esetleg egy-ket latszat intezkedes, aztan minden megy tovabb ugyanugy.
itt meg mind szabadlabon futkoraszik, akarmi van.
HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 8:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 8:33
azzal az icipici kulonbseggel, hogy ott valoban bortonbe basszak az embert...Ott van az usa-ban az epstein ügy vagy Diddy ügye...idoszakos felhaborodas, esetleg egy-ket latszat intezkedes, aztan minden megy tovabb ugyanugy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 7:42
Mindig az a felelos, aki benne van es segit ennek eltunteteseben. Csak azt irom, hogy vekony jeg, es mindig is jelen volt es jelen lesz a tarsadalom minden szintjen.hehetheoriginal írta:ez tiszta, mindenki érti, viszont ki a felelős, hogy ezek szabadon garázdálkodhatnak, ha nem a mindenkori megválasztott kormány?Realista24 írta:
Ebben a reddit bejegyzésben ott van az, amit már korábban is írni akartam.
Ez a fajta bánásmód és viselkedés nem a Fidesz alatt alakult ki, hanem az emberiséggel együtt.
Fidesz előtt és után is lesznek ilyen beteg állatok, és olyanok is akik el fognak nézni a hatalom megtartása érdekében.
Bántalmazások mindig is voltam és sajnos lesznek is, többsége pedig csak utólag fog kiderülni, és az is hogy az ilyenekről sokan tudtak.
Szerencsere most egyre tobben előkerülnek akik tudnak valamit, de ez a jelenség nem fog eltűnni mert undorító egy állat a hatalommal biro ember.
mi a fasznak van akkor egyáltalán kormány?
fullstabil meggyőződésem, hogy direkten is részt vettek/vesznek a politikusok ebben a fertőben, kurvákat, gyerekeket hordanak hozzájuk, el tudom képzelni mi megy most a háttérben, hogy feljebb ne derülhessenek ki a dolgok, maradjon minden az intézetek szintjén.
HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 7:27
A nemzetközi jog egyértelműen tiltja a fogvatartottak bántalmazását fegyelmezés vagy büntetés miatt. Az ENSZ Kínzás elleni egyezménye, az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata, az ICCPR és az Európai Emberi Jogi Egyezmény mind kimondják: a kínzás és az embertelen bánásmód tilalma abszolút, semmilyen körülmények között nem engedhető meg.
Állami kötelezettség:Az egyezmények nemcsak tiltják a bántalmazást, hanem kötelezik az államokat arra, hogy:
Megelőző mechanizmusokat hozzanak létre (pl. független börtönellenőrzés).
Kivizsgálják a visszaéléseket.
Felelősségre vonják az elkövetőket.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 6:43
ez tiszta, mindenki érti, viszont ki a felelős, hogy ezek szabadon garázdálkodhatnak, ha nem a mindenkori megválasztott kormány?Realista24 írta:Ebben a reddit bejegyzésben ott van az, amit már korábban is írni akartam.ferni írta: 2016ban nyilvánosságra hozott eset, újabb gyermekvédelmi intézmény.
"az egyik lány aki írt az Alföldiben a gyerekvédelem annyi, hogy gumit húz a nevelő vagy lenyeleti a ....-it"
Csak tudnám hol vannak akik jöttek védeni azt a hazafit, aki jól megnevelte ezeket a bűnözőket és csak amiatt mentek ki az emberek tüntetni
Na mindegy, gondolom majd a fidesz bedob vmi narratívát azt jönnek majd azzal magyarázni.
Ez a fajta bánásmód és viselkedés nem a Fidesz alatt alakult ki, hanem az emberiséggel együtt.
Fidesz előtt és után is lesznek ilyen beteg állatok, és olyanok is akik el fognak nézni a hatalom megtartása érdekében.
Bántalmazások mindig is voltam és sajnos lesznek is, többsége pedig csak utólag fog kiderülni, és az is hogy az ilyenekről sokan tudtak.
Szerencsere most egyre tobben előkerülnek akik tudnak valamit, de ez a jelenség nem fog eltűnni mert undorító egy állat a hatalommal biro ember.
HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 6:22
Ebben a reddit bejegyzésben ott van az, amit már korábban is írni akartam.ferni írta: 2016ban nyilvánosságra hozott eset, újabb gyermekvédelmi intézmény.
"az egyik lány aki írt az Alföldiben a gyerekvédelem annyi, hogy gumit húz a nevelő vagy lenyeleti a ....-it"
Csak tudnám hol vannak akik jöttek védeni azt a hazafit, aki jól megnevelte ezeket a bűnözőket és csak amiatt mentek ki az emberek tüntetni
Na mindegy, gondolom majd a fidesz bedob vmi narratívát azt jönnek majd azzal magyarázni.
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 22:22
HozzászólásSzerző: halamadrid » Tegnap, 20:22
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 16:48
HozzászólásSzerző: kiserik » Tegnap, 15:35
Elsőre egy teljesen más hangvételű választ akartam erre adni, de el kellett menjek a templomba, ahol az ovisok (köztük a kisfiam) egy kis karácsonyi műsort adtak, így más lesz, mint ahogy a fejemben indult.ferni írta: Nem én hoztam fel, reagáltam főleg kiserik újabb félremagyarázására, hogyha van papírja, akkor biztos mekkora szakember lehet
Elég szépen bemutatta a skilljeit a magyar adófizetők pénzén fizetett hölgy.
Most csinált róla videót Bálna, ezért lett bedobva, nem ennyire deep a dolog, persze ez jogos amit írsz.A problema, hogy ez a tema bazmeg, mikor annyi joval sulyosabb es nagyobb volumenű gebasz van. Ez basz fel. Szegyelljetek el magatokat bdrstnt. De telleg viccen kivul, ki a faszt erdekel.
Ebben nem az az elgondolkodtató, hogy ez valakinek nem esik le, hanem az, hogy vannak még társaiPad'em írta:Szerintem arra irányult a kommentje, hogy ezt nem szereti és példának bemutatta milyen az ha kiragadnak valamit a kontextusbólzsuninnyo írta:
Eskuszom bazmeg te zsenialis vagy. Kiragadod a fel mondatat, ami kontextussal egyutt azert mashogy hangzik, majd leirod a kovetkezo sorban, hogy te hanysz ettol amugy, es a LIBEROk csinaljak. Beszarok, tudom, hogy nem latod, de bakker ezt mar nem tudom eldonteni, hogy te ekkora zseni vagy, vagy esetleg a skala masik szelso vege.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 15:18
Szerintem arra irányult a kommentje, hogy ezt nem szereti és példának bemutatta milyen az ha kiragadnak valamit a kontextusbólzsuninnyo írta:Eskuszom bazmeg te zsenialis vagy. Kiragadod a fel mondatat, ami kontextussal egyutt azert mashogy hangzik, majd leirod a kovetkezo sorban, hogy te hanysz ettol amugy, es a LIBEROk csinaljak. Beszarok, tudom, hogy nem latod, de bakker ezt mar nem tudom eldonteni, hogy te ekkora zseni vagy, vagy esetleg a skala masik szelso vege.kiserik írta:
Tudom, hogy a liberó újságírás egyik alapvetése, hogy kontextusból kiragadunk gondolatrészeket és arra felhúzunk egy narratívát, de én személy szerint hányok ettől egy ilyen közösségben.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » Tegnap, 14:39
Eskuszom bazmeg te zsenialis vagy. Kiragadod a fel mondatat, ami kontextussal egyutt azert mashogy hangzik, majd leirod a kovetkezo sorban, hogy te hanysz ettol amugy, es a LIBEROk csinaljak. Beszarok, tudom, hogy nem latod, de bakker ezt mar nem tudom eldonteni, hogy te ekkora zseni vagy, vagy esetleg a skala masik szelso vege.kiserik írta:
Tudom, hogy a liberó újságírás egyik alapvetése, hogy kontextusból kiragadunk gondolatrészeket és arra felhúzunk egy narratívát, de én személy szerint hányok ettől egy ilyen közösségben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 13:04
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 13:03
Most csinált róla videót Bálna, ezért lett bedobva, nem ennyire deep a dolog, persze ez jogos amit írsz.A problema, hogy ez a tema bazmeg, mikor annyi joval sulyosabb es nagyobb volumenű gebasz van. Ez basz fel. Szegyelljetek el magatokat bdrstnt. De telleg viccen kivul, ki a faszt erdekel.
HozzászólásSzerző: sebydani » Tegnap, 13:01
kiserik írta: ? Tudom, hogy a liberó újságírás egyik alapvetése, hogy kontextusból kiragadunk gondolatrészeket és arra felhúzunk egy narratívát, de én személy szerint hányok ettől egy ilyen közösségben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 12:59
Az van meg szinvonal alatt, hogy minden szart behozol ide.ferni írta:Gáspár Evelin Fidesz PROPAGANDISTA Lett!sebydani írta:
Biztos remek szakember, tuti szükség volt a szakmai tudására.![]()
| Reakció
Ez a színvonal bakker egészen lent van, illik narancsékhoz.
Motyog az orra alatt, alig érteni valamit, zene kb háromszor olyan hangos az egyiknél, teljes amatőrizmus.
Igazi őstehetség....kiserik írta:Most, hogy kérdezted, utána néztem. Egyrészt elég messze esett a fától (24.hu-n olvastam, közgáz diploma, felsőfokú angol, francia, EP tapasztalat, médiás tapasztalat)
Random alsós szavalóversenyen jobbakat találsz, mint ez a valami amit letol.
Sztárboxban láttam egyszer meg utána nyilatkozni, normálisnak tűnt meg minden, de hogy az állami szféra tele van tehetségtelen és hozzá nem értő emberekkel az valami nevetséges.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem