egyrészt fúj. bár zsoltiról el tudom képzelni, mint egy temus kriszrudiR. Carlos írta:Egyszer 1-2 éve egy kollégám olyan körökbe került, hogy sikerült Lőw Zsolttal közvetlenebb kapcsolatba kerülnie. Aztán beszélt arról nekik, hogy a PSG-nél milyen problémák voltak. Nevet nem mondhatott, de elmondta, hogy volt egy top csatár, akinek milliószor el kellett magyarázni, hogy milyen területeket fusson be labda nélkül, illetve, hogy próbáljon védekezni. Ez nem ment a csávónak, és hiába magyarázták neki, hogy már pedig kellene, nem nagyon értette, hogy mit várnak tőle. A lényeg az volt, hogy amiatt, mert nem úgy mozgott ahogy kellene, a többi játékosnak sokkal többet kellett futnia és gyorsabban fáradtak. Nagyon szigorú utasítások szerint kell szerintem játszani a mai világban. Nálunk szerintem pl. Vini kihagyásai is sokba kerülnek nekünk, elképzelhető, hogy van oka annak, hogy Endrick emiatt nem játszik.Galacticos írta:
En endrick eseteben azt tudom elkepzelni hogy szarik a taktikai utasitasokra/nem erti oket még kellokeppen mert egy mas kulturabol jon. Azert carlo is es xabi is latvanyosan mellozte.
másrészt van videó, ahogy enrique lajos magyarazza bappének - "volt egy top csatár, lol ez a szar pc hülyeség már megint" -, hogy támadjon le, hát nem csinálta. neymaron, es rajta csuszott el az egész psg szezon a beellben, ehhez százéves messi csak adalék volt. aztán tavaly dembele megcsinálta végre, és nyertek is, ember kapott is egy balondort. sztem bappe is megértette azóta, sosem lesz olyan játékos, aki végigfutja letámadva az egész 90 percet, ez lehetetlen fizikalisan kb, de mára sokkal többet védekezik, megteszi, amit tud, ugy mondanam, egyertelmuen latszik a vlatozas. ha azt nézem, hogy ahhoz, hogy a góllövésben extra legyen, akkor oda tartalékolni kell az energiájával, rövid, de fullbaszó sprintek, amiben a legjobb a világon. ha van egy ilyen embered, akkor köré építesz.
biniciusnak csak nagy a pofája meg a mellénye egy másfél jó szezonra, de ő pont azzal emelkedett ki anno, hogy a szélen megállás nélkül tudott dolgozni és sprintben közlekedni. ha ezt már nem bírja, mert sok a km a lábában, akkor nem tudjuk azt játszani, amit pl a psg akar. de azt kell megérteni, hogy ezt a szintet nem lehet szezonokon át fenntartani, folyamatosan csúcsra húzva játszani.