Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » kevesebb mint egy perce

2016ban nyilvánosságra hozott eset, újabb gyermekvédelmi intézmény.

"az egyik lány aki írt az Alföldiben a gyerekvédelem annyi, hogy gumit húz a nevelő vagy lenyeleti a ....-it

Csak tudnám hol vannak akik jöttek védeni azt a hazafit, aki jól megnevelte ezeket a bűnözőket és csak amiatt mentek ki az emberek tüntetni :/

Na mindegy, gondolom majd a fidesz bedob vmi narratívát azt jönnek majd azzal magyarázni.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » Ma, 20:22

Rendre követem Magyar Twitter-fiókját, folyamatosan tele van harcossal. Nem saját maga kezeli az oldalt, csak valaki letükrözi a FB-bejegyzéseit, valószínűleg ezért szaporodtak el. Meg egyébként is a szélsőségek élőhelye a platform.

Amit most a felvidéki magyar képviselőjelölt videója alatt művelnek... brutális.

https://x.com/i/status/2001703641527337016
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 16:48

Mi Hazánkos morális fölény, gyönyörű megnyilvánulás :coffee:

Ez az ember a Mi Hazánk országos listáin 13. meg 14. helyen volt legutóbb, szóval nem valami futottak még kategória.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » Ma, 15:35

ferni írta: Nem én hoztam fel, reagáltam főleg kiserik újabb félremagyarázására, hogyha van papírja, akkor biztos mekkora szakember lehet :lol:

Elég szépen bemutatta a skilljeit a magyar adófizetők pénzén fizetett hölgy.
A problema, hogy ez a tema bazmeg, mikor annyi joval sulyosabb es nagyobb volumenű gebasz van. Ez basz fel. Szegyelljetek el magatokat bdrstnt. De telleg viccen kivul, ki a faszt erdekel.
Most csinált róla videót Bálna, ezért lett bedobva, nem ennyire deep a dolog, persze ez jogos amit írsz.
Elsőre egy teljesen más hangvételű választ akartam erre adni, de el kellett menjek a templomba, ahol az ovisok (köztük a kisfiam) egy kis karácsonyi műsort adtak, így más lesz, mint ahogy a fejemben indult.

Tudod ferni, nálam a politika nem ez a szenny, amit Te napról napra idehánysz. Igen, ezek mind olyan témák, amivel lehet szidni a Fideszt, de inkább bulvár, mint politika. Sajnos ez egy mai trend, hogy a politikai beszédet elvitték a bulvár irányába, mert erre van igény, vagy ennyit tud felfogni a társadalom egy széles rétege. Ennek megítélése már attól függ, hogy a szemlélő melyik rétegbe tartozik.

Idehoztad ezt az Evelin ügyet. Semmi köze a politikához. Semmi. Egy olcsó bulvár szar. R95 személyesen megszólított engem, hogy mi a véleményem róla. Utána kellett nézzek, mert azt sem tudtam, hogy miről van szó. Leírtam, hogy egy win-win szitu a Fidesznek, egy ismert, sok megtekintéssel bíró, cigány nő, aki jó reklám lehet főleg a cigányok között, emellett még a végzettsége is megvan, így simán védhető a dolog még akár szakmailag is. Ezt Te barátom szépen beállítod úgy, hogy én félremagyarázom, "hogyha van papírja, akkor biztos mekkora szakember lehet". Idehozod még egyszer ezt a bulvár szennyet, csak hogy ezt megtehesd. Hogy elmondhasd magadról: most jól megmondtam neki. Természetesen a legegyszerűbb és legismertebb eszközzel: kihagyod a mondandómból a felét.

Az sem magyarázat, hogy valaki most csinált egy bulvár témáról egy videót, mert attól még a szenny, az szenny marad. Ez pont azoknak szól, akik olyan szinten vannak, hogy csak a bulvárt, a celeb világot tudják felfogni. Nekik ez a politika, mert nem értik a többi részét.

Én nem vagyok ilyen ember. Én nem azért járok ide, hogy valakit megpróbáljak leuralni csak azért, mert más a véleménye. Hogy kiröhögjem, hogy kiröhögtessem. Szerencsére még elég sokan vagyunk. Ez (a Madridom) az egyik utolsó bástya ebben a csetelős, szaladó világban, ahol értelmesen el lehet beszélgetni értelmes emberekkel nagyon sok mindenről. Jó lenne, ha még sokáig megmaradna ez így és nem egymás nyakának ugranának az emberek ilyen kutyakomédiák miatt.
Pad'em írta:
zsuninnyo írta:

Eskuszom bazmeg te zsenialis vagy. Kiragadod a fel mondatat, ami kontextussal egyutt azert mashogy hangzik, majd leirod a kovetkezo sorban, hogy te hanysz ettol amugy, es a LIBEROk csinaljak. Beszarok, tudom, hogy nem latod, de bakker ezt mar nem tudom eldonteni, hogy te ekkora zseni vagy, vagy esetleg a skala masik szelso vege.
Szerintem arra irányult a kommentje, hogy ezt nem szereti és példának bemutatta milyen az ha kiragadnak valamit a kontextusból :D
Ebben nem az az elgondolkodtató, hogy ez valakinek nem esik le, hanem az, hogy vannak még társai :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Ma, 15:18

zsuninnyo írta:
kiserik írta:
Tudom, hogy a liberó újságírás egyik alapvetése, hogy kontextusból kiragadunk gondolatrészeket és arra felhúzunk egy narratívát, de én személy szerint hányok ettől egy ilyen közösségben.
Eskuszom bazmeg te zsenialis vagy. Kiragadod a fel mondatat, ami kontextussal egyutt azert mashogy hangzik, majd leirod a kovetkezo sorban, hogy te hanysz ettol amugy, es a LIBEROk csinaljak. Beszarok, tudom, hogy nem latod, de bakker ezt mar nem tudom eldonteni, hogy te ekkora zseni vagy, vagy esetleg a skala masik szelso vege.
Szerintem arra irányult a kommentje, hogy ezt nem szereti és példának bemutatta milyen az ha kiragadnak valamit a kontextusból :D

Nem tudom milyen az a liberó újságírás, de speciel ezt pont inkább a fidesz csinálja csúcsra járatva óriásplakátokon. Bár nekik már kiragadni se kell, szimplán hazudnak mint a vízfolyás.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » Ma, 14:39

kiserik írta:
Tudom, hogy a liberó újságírás egyik alapvetése, hogy kontextusból kiragadunk gondolatrészeket és arra felhúzunk egy narratívát, de én személy szerint hányok ettől egy ilyen közösségben.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 13:04

Sztem hsz-re sem melto ez a gasparevelines sztori.
En pl nem vitatom, hogy van diplomaja, nyelvtudasa, megszerezte, megdolgozott erte. Azt se talalom ördögtől valónak, hogy fater benyomta rogton a miniszteriumba, elofordult mashol is, korabban is, ezutan is.

A problema, hogy ez a tema bazmeg, mikor annyi joval sulyosabb es nagyobb volumenű gebasz van. Ez basz fel. Szegyelljetek el magatokat bdrstnt. De telleg viccen kivul, ki a faszt erdekel.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 13:03

Nem én hoztam fel, reagáltam főleg kiserik újabb félremagyarázására, hogyha van papírja, akkor biztos mekkora szakember lehet :lol:

Elég szépen bemutatta a skilljeit a magyar adófizetők pénzén fizetett hölgy.
Most csinált róla videót Bálna, ezért lett bedobva, nem ennyire deep a dolog, persze ez jogos amit írsz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. december 18., csütörtök 13:06-kor.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » Ma, 13:01

kiserik írta: ? Tudom, hogy a liberó újságírás egyik alapvetése, hogy kontextusból kiragadunk gondolatrészeket és arra felhúzunk egy narratívát, de én személy szerint hányok ettől egy ilyen közösségben.
:fpalm:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 12:59

ferni írta:
sebydani írta:

Biztos remek szakember, tuti szükség volt a szakmai tudására. :shutup:
Gáspár Evelin Fidesz PROPAGANDISTA Lett! 😬🍊 | Reakció

Ez a színvonal bakker egészen lent van, illik narancsékhoz.

Motyog az orra alatt, alig érteni valamit, zene kb háromszor olyan hangos az egyiknél, teljes amatőrizmus.
kiserik írta:Most, hogy kérdezted, utána néztem. Egyrészt elég messze esett a fától (24.hu-n olvastam, közgáz diploma, felsőfokú angol, francia, EP tapasztalat, médiás tapasztalat)
Igazi őstehetség.... :lol:

Random alsós szavalóversenyen jobbakat találsz, mint ez a valami amit letol.

Sztárboxban láttam egyszer meg utána nyilatkozni, normálisnak tűnt meg minden, de hogy az állami szféra tele van tehetségtelen és hozzá nem értő emberekkel az valami nevetséges.
Az van meg szinvonal alatt, hogy minden szart behozol ide.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » Ma, 12:56

ferni írta:
Gáspár Evelin Fidesz PROPAGANDISTA Lett!

Sztárboxban láttam egyszer meg utána nyilatkozni, normálisnak tűnt
Látod, ilyen normális emberek is vannak a Fideszben.

:shutup: :banplz:

Bakker, nem lehetne, hogy ezt a stílust mellőzzük? Tudom, hogy a liberó újságírás egyik alapvetése, hogy kontextusból kiragadunk gondolatrészeket és arra felhúzunk egy narratívát, de én személy szerint hányok ettől egy ilyen közösségben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » Ma, 10:26

___Samy___ írta:
LosMerengues írta:
Meg fognak bukni, de nem ebbe buknak bele. Ha most évek óta 4-5% gazdasági növekedés lenne, nem lett volna akkora infláció, amekkora, rendesen működnének a közszolgáltatások (eü, oktatás MÁV, stb.), akkor ez az ügy nagyon keveseknél érné el az ingerküszöböt, vagy legalábbis nem befolyásolná érdemben a választási eredményt, max az lenne, hogy nem 15, csak 10%-al vezetne a Fidesz.
Ez a kibaszott verlazito az egeszben, hogy ez a fereg banda meg ilyenkor sem azzal van elfoglalva, hogy esetleg ha javitananak a kozszolgaltatasok minosegen, meg ugy osszessegeben az emberek mindennapi eletminosegen, akkor meg lehet realis eselyuk lenne arra, hogy megtartsak a helyuket. Nem, ehelyett folyamatosan arra egetik el a vilag osszes penzet meg energiajat, hogy a politikai ellenfeleiket bemocskoljak, elhallgattassak, ellehetetlenitsek.

Vilag legnagyobb szegyene. 16 ev teljhatalom utan ennyire futja.
Megszokták 3,5 ciklus alatt, hogy nem kell tudniuk kormányozni, mert annyira színvonaltalan volt az ellenzékük. Most pedig már nem tudnak változtatni, abban reménykednek, hogy az osztogatásokkal meg a propagandával valahogy ki tudnak maguknak küzdeni még 4 évet. Ha esetleg valahogy hatalmon maradnak, a következő 4 év gazdasági meg minden szempontból rosszabb lesz, mint a mostani, szóval csak az a kérdés, hogy most áprilisban vagy 4 év múlva buknak.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » Ma, 10:08

LosMerengues írta:
RealVazquez írta:

És ez még mindig csak a jéghegy csúcsa. Tömegével érkeznek a bejelentések a Tiszához. Folyamatosan jelentkeznek Magyar Péternél (de nem csak nála, lásd Juhi), felbátorodtak, hogy a “Martin” nevű srác kiállt elmesélni az életútját, illetve a most már nagykorú áldozatok is látják, hogy van társadalmi kiállás. Dőlnek a dominók, nem fogja megúszni a kormány, ebbe belebuknak.
Meg fognak bukni, de nem ebbe buknak bele. Ha most évek óta 4-5% gazdasági növekedés lenne, nem lett volna akkora infláció, amekkora, rendesen működnének a közszolgáltatások (eü, oktatás MÁV, stb.), akkor ez az ügy nagyon keveseknél érné el az ingerküszöböt, vagy legalábbis nem befolyásolná érdemben a választási eredményt, max az lenne, hogy nem 15, csak 10%-al vezetne a Fidesz.
Ez a kibaszott verlazito az egeszben, hogy ez a fereg banda meg ilyenkor sem azzal van elfoglalva, hogy esetleg ha javitananak a kozszolgaltatasok minosegen, meg ugy osszessegeben az emberek mindennapi eletminosegen, akkor meg lehet realis eselyuk lenne arra, hogy megtartsak a helyuket. Nem, ehelyett folyamatosan arra egetik el a vilag osszes penzet meg energiajat, hogy a politikai ellenfeleiket bemocskoljak, elhallgattassak, ellehetetlenitsek.

Vilag legnagyobb szegyene. 16 ev teljhatalom utan ennyire futja.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » Ma, 9:58

csababarca írta:
kiserik írta:Most, hogy kérdezted, utána néztem. Egyrészt elég messze esett a fától (24.hu-n olvastam, közgáz diploma, felsőfokú angol, francia, EP tapasztalat, médiás tapasztalat)

EP tapasztalata is azért van, mert Győzike lánya.
Pont jó a gané szaralak Szijjártó mellé, ez a színvonal a minisztériumokban, kirakat szinten.

Amúgy ezekkel a szakmai feltételekkel rendelkezik alsóhangon 15ezer másik fiatal is, akiknek mondjuk tényleg fontos lenne elhelyezkednie az EP-ben, vagy egy minisztériumban, hovatovább még értelmesebbek is.

Nyilvánvaló a kiválasztásnál nem az általad felsorolt szakmai feltételek, tapasztalatok döntöttek.

De pontosan odaillik a kakadu mellé, ugyanolyan bohóc mint a Gáspár Evelin apja, kb ugyanannyi hozzáértéssel is a külpolitikához.

Hányadék köpedelem ami megy, bár még szebb volt amikor valaki kezelgetett egy egyetemistát, majd bedugták valamelyik sóhivatalban...kiderült nincs is hozzá végzettsége, gyorsan átírták a vonatkozó jogszabály vagy törvényt.

Na ilyen alapon működik a kiválasztás ezeknél a nullásliszteknél.
Nekem az a megdobbento, hogy a felsorolt vegzettsegek es kulfoldi tapasztalas ellenere a csaj kommunikacioja es kozbeszedhez valo hozzaertese nem jobb, mint barmelyik piacose a Lehel Teren.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » Ma, 9:55

EP tapasztalata is azért van, mert Győzike lánya.
Pont jó a gané szaralak Szijjártó mellé, ez a színvonal a minisztériumokban, kirakat szinten.

Amúgy ezekkel a szakmai feltételekkel rendelkezik alsóhangon 15ezer másik fiatal is, akiknek mondjuk tényleg fontos lenne elhelyezkednie az EP-ben, vagy egy minisztériumban, hovatovább még értelmesebbek is.

Nyilvánvaló a kiválasztásnál nem az általad felsorolt szakmai feltételek, tapasztalatok döntöttek.

De pontosan odaillik a kakadu mellé, ugyanolyan bohóc mint a Gáspár Evelin apja, kb ugyanannyi hozzáértéssel is a külpolitikához.

Hányadék köpedelem ami megy, bár még szebb volt amikor valaki kezelgetett egy egyetemistát, majd bedugták valamelyik sóhivatalban...kiderült nincs is hozzá végzettsége, gyorsan átírták a vonatkozó jogszabály vagy törvényt.

Na ilyen alapon működik a kiválasztás ezeknél a nullásliszteknél.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 9:23

sebydani írta:
Realista24 írta: Látom bővült a narancs csapat egy prominens taggal a Gáspár gyerek személyében :lol:
Biztos remek szakember, tuti szükség volt a szakmai tudására. :shutup:
Gáspár Evelin Fidesz PROPAGANDISTA Lett! 😬🍊 | Reakció

Ez a színvonal bakker egészen lent van, illik narancsékhoz.

Motyog az orra alatt, alig érteni valamit, zene kb háromszor olyan hangos az egyiknél, teljes amatőrizmus.
Igazi őstehetség.... :lol:

Random alsós szavalóversenyen jobbakat találsz, mint ez a valami amit letol.

Sztárboxban láttam egyszer meg utána nyilatkozni, normálisnak tűnt meg minden, de hogy az állami szféra tele van tehetségtelen és hozzá nem értő emberekkel az valami nevetséges.

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » Ma, 9:05

RealVazquez írta:
ferni írta: Magyar Péter: "Egy fogyatékossággal élő, földön fekvő gyermeket fojtogat egy iráni származású, katonai végzettségű nevelő a Fóti Gyermekotthonban egy hozzám eljutott 2024-es videófelvételen.

Miniszterelnök Úr!

Az alábbi kérdésekre várom a válaszait:

1.) Tudott-e az esetről?

2.) Rendben van-e ön szerint, hogy egy iráni katonai akadémiát végzett ember felügyeli a magyar állam gondozására bízott gyermekeket?

3.) Még az intézményben dolgozik-e az elkövető?

4.) Indult-e büntetőeljárás az ügyben? Ha nem, miért nem?

5.) Mikor vállalja a politikai, a jogi és az erkölcsi felelősséget a kormányzása alatt bántalmazott több ezer gyermek fizikai és lelki megnyomorításáért?"

Molnár Áronnal ott is a videó:
https://www.facebook.com/reel/1331406908738050

Botrány mennyi csontváz hullik ki a szekrényből, gondolom ő is bűnöző volt és megérdemelte.
És ez még mindig csak a jéghegy csúcsa. Tömegével érkeznek a bejelentések a Tiszához. Folyamatosan jelentkeznek Magyar Péternél (de nem csak nála, lásd Juhi), felbátorodtak, hogy a “Martin” nevű srác kiállt elmesélni az életútját, illetve a most már nagykorú áldozatok is látják, hogy van társadalmi kiállás. Dőlnek a dominók, nem fogja megúszni a kormány, ebbe belebuknak.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » Ma, 7:15

hehetheoriginal írta:
nem fogja megúszni a kormány, ebbe belebuknak.
kerunk szavazast. :kalapos:

Sztem ekkora pozitivum nem tortenik a magyar neppel :lol:
Nem is fog sosem. Túl sok a fideszes köztünk, akik még mindig le vannak ott ragadva, hogy "de ezek bűnözők, ezek eztet érdemlik". Ha megmutatnád nekik ezt a videót és elmagyaráznád, hogy egy fogyatékos gyerekről van szó, fel se tudná dolgozni az a mogyorónyi kis agyuk, és visítva brüsszelpetiznének valamit, ami ehhez nem is kapcsolódik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 1:00

nem fogja megúszni a kormány, ebbe belebuknak.
kerunk szavazast. :kalapos:

Sztem ekkora pozitivum nem tortenik a magyar neppel :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: