ferni írta:
Nem én hoztam fel, reagáltam főleg kiserik újabb félremagyarázására, hogyha van papírja, akkor biztos mekkora szakember lehet
Elég szépen bemutatta a skilljeit a magyar adófizetők pénzén fizetett hölgy.
A problema, hogy ez a tema bazmeg, mikor annyi joval sulyosabb es nagyobb volumenű gebasz van. Ez basz fel. Szegyelljetek el magatokat bdrstnt. De telleg viccen kivul, ki a faszt erdekel.
Most csinált róla videót Bálna, ezért lett bedobva, nem ennyire deep a dolog, persze ez jogos amit írsz.
Elsőre egy teljesen más hangvételű választ akartam erre adni, de el kellett menjek a templomba, ahol az ovisok (köztük a kisfiam) egy kis karácsonyi műsort adtak, így más lesz, mint ahogy a fejemben indult.
Tudod ferni, nálam a politika nem ez a szenny, amit Te napról napra idehánysz. Igen, ezek mind olyan témák, amivel lehet szidni a Fideszt, de inkább bulvár, mint politika. Sajnos ez egy mai trend, hogy a politikai beszédet elvitték a bulvár irányába, mert erre van igény, vagy ennyit tud felfogni a társadalom egy széles rétege. Ennek megítélése már attól függ, hogy a szemlélő melyik rétegbe tartozik.
Idehoztad ezt az Evelin ügyet. Semmi köze a politikához. Semmi. Egy olcsó bulvár szar. R95 személyesen megszólított engem, hogy mi a véleményem róla. Utána kellett nézzek, mert azt sem tudtam, hogy miről van szó. Leírtam, hogy egy win-win szitu a Fidesznek, egy ismert, sok megtekintéssel bíró, cigány nő, aki jó reklám lehet főleg a cigányok között, emellett még a végzettsége is megvan, így simán védhető a dolog még akár szakmailag is. Ezt Te barátom szépen beállítod úgy, hogy én félremagyarázom, "hogyha van papírja, akkor biztos mekkora szakember lehet". Idehozod még egyszer ezt a bulvár szennyet, csak hogy ezt megtehesd. Hogy elmondhasd magadról: most jól megmondtam neki. Természetesen a legegyszerűbb és legismertebb eszközzel: kihagyod a mondandómból a felét.
Az sem magyarázat, hogy valaki most csinált egy bulvár témáról egy videót, mert attól még a szenny, az szenny marad. Ez pont azoknak szól, akik olyan szinten vannak, hogy csak a bulvárt, a celeb világot tudják felfogni. Nekik ez a politika, mert nem értik a többi részét.
Én nem vagyok ilyen ember. Én nem azért járok ide, hogy valakit megpróbáljak leuralni csak azért, mert más a véleménye. Hogy kiröhögjem, hogy kiröhögtessem. Szerencsére még elég sokan vagyunk. Ez (a Madridom) az egyik utolsó bástya ebben a csetelős, szaladó világban, ahol értelmesen el lehet beszélgetni értelmes emberekkel nagyon sok mindenről. Jó lenne, ha még sokáig megmaradna ez így és nem egymás nyakának ugranának az emberek ilyen kutyakomédiák miatt.
Pad'em írta:
zsuninnyo írta:
Eskuszom bazmeg te zsenialis vagy. Kiragadod a fel mondatat, ami kontextussal egyutt azert mashogy hangzik, majd leirod a kovetkezo sorban, hogy te hanysz ettol amugy, es a LIBEROk csinaljak. Beszarok, tudom, hogy nem latod, de bakker ezt mar nem tudom eldonteni, hogy te ekkora zseni vagy, vagy esetleg a skala masik szelso vege.
Szerintem arra irányult a kommentje, hogy ezt nem szereti és példának bemutatta milyen az ha kiragadnak valamit a kontextusból
Ebben nem az az elgondolkodtató, hogy ez valakinek nem esik le, hanem az, hogy vannak még társai