Ezt mar tobbszor is irtak rola, ahogyan Roquenal is elmondta Xavi.Galacticos írta:En endrick eseteben azt tudom elkepzelni hogy szarik a taktikai utasitasokra/nem erti oket még kellokeppen mert egy mas kulturabol jon. Azert carlo is es xabi is latvanyosan mellozte.doncsontos írta:namindegy, en miatta kurva merges vagyok a xabi stabra
Endrick - 9
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Endrick - 9
- Galacticos
Arra nincs valaszom. Illetve elmeletem az lenne. A youngestre volt ez egy ketsegbeesett valasz reakcio ami mar szerintem most latszik hogy rohadt szarzl fog elsulni. De ne legyen igazam. Az igaz hogy sok mindent meglehet tanulni lasd viniciusba kezdeti idokhoz kepest, de nala legalabb lendulet az volt, masta meg ugy mozog mint james 35evesen.doncsontos írta:na es maszta?
Ketlem is hogy alonso jokedvebol jatszatja ot. Ha valamibe, abba en biztos vagyok hogy ott a clasicon ra lett szolva hogy alonso vinivel ne baszakodj, franchise player es meg brazil is.hehetheoriginal írta: Hagyjuk mar....pls
Foleg biniciust latva mennyire ostoba a jatek minden elemehez
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hagyjuk mar....plsGalacticos írta:En endrick eseteben azt tudom elkepzelni hogy szarik a taktikai utasitasokra/nem erti oket még kellokeppen mert egy mas kulturabol jon. Azert carlo is es xabi is latvanyosan mellozte.doncsontos írta:namindegy, en miatta kurva merges vagyok a xabi stabra
Foleg biniciust latva mennyire ostoba a jatek minden elemehez
thereisonly1ronaldo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
na es maszta? o is delamerikabol szallingozott ide, aztan kise lehetett piszkalni a kezdobol mig lenem serult kb.Galacticos írta:En endrick eseteben azt tudom elkepzelni hogy szarik a taktikai utasitasokra/nem erti oket még kellokeppen mert egy mas kulturabol jon. Azert carlo is es xabi is latvanyosan mellozte.doncsontos írta:namindegy, en miatta kurva merges vagyok a xabi stabra
szerintem csak beszopta a szezon elejen a ket serulesevel, ott meg elhittek hogy GGvel azonnal megfogtak a next rault vagy nemtudom. mindenesetre duhito
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ez oké, de nulla darab csatárunk van, Bappé se az akiben meg van ez a gyilkos ösztön, mint Endrickben.Galacticos írta:En endrick eseteben azt tudom elkepzelni hogy szarik a taktikai utasitasokra/nem erti oket még kellokeppen mert egy mas kulturabol jon. Azert carlo is es xabi is latvanyosan mellozte.doncsontos írta:namindegy, en miatta kurva merges vagyok a xabi stabra
Nem lehet így játszani, ez egy vicc amit művelünk.
Vétek ezt nem használni, miközben mindent is kihagytunk, mert bénázunk elől meg túlagyaljuk, erre itt egy őserő, akiben ott a hiba stb stb, de Vini az belefér a baloson a 10%os hatékonyságával....
Endrick az nem, mert véletlen még gólt lőne.
- Galacticos
En endrick eseteben azt tudom elkepzelni hogy szarik a taktikai utasitasokra/nem erti oket még kellokeppen mert egy mas kulturabol jon. Azert carlo is es xabi is latvanyosan mellozte.doncsontos írta:namindegy, en miatta kurva merges vagyok a xabi stabra
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Galacticos írta:Jobban jar endrick a kolcsonnel mint azzal ami most itt van. Mar tavaly carlo alatt is elkellett volna mennie.hehetheoriginal írta: kozben a duplanulla sotlan eszrevehetetlen nullfaktor giguain meg kapja a perceket a real madridban, de ugye o meg menjen mashova.....
megint ki kell mondani fotelbu, hogy fogalmatlan a szakmai vezetes.
Egyebkent nem sokkal kap tobb percet giguain de ha peldaul nem lett volna serult a klub vbn lehet hogy o jatszott volna ott, vagy a hetvegen ha nem lenne eltiltott..
ettol fuggetlenul szerintem boven kiharcolta azt maganak, hogy egy castillas arx elott legyen a sorban, akirol azt se tudtuk hogy letezik kb, en ezt egyaltalan nem ertettem, hogy alonso mi a francert nem kezdi beepiteni v legalabb probalgatni? azt jott mindig a spanyol gyerek, amigy vele sincs bajom, kell ido neki os, klub vbn megmutatta, hogy nem beszari gyerek o se.
de mar csak ebbol a itelve nem tudom elkepzelni, hogy megmondjak xabinak kinek kell a tobb percet kapnia.
namindegy, en miatta kurva merges vagyok a xabi stabra
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Galacticos
Jobban jar endrick a kolcsonnel mint azzal ami most itt van. Mar tavaly carlo alatt is elkellett volna mennie.hehetheoriginal írta: kozben a duplanulla sotlan eszrevehetetlen nullfaktor giguain meg kapja a perceket a real madridban, de ugye o meg menjen mashova.....
Egyebkent nem sokkal kap tobb percet giguain de ha peldaul nem lett volna serult a klub vbn lehet hogy o jatszott volna ott, vagy a hetvegen ha nem lenne eltiltott..
- hehetheoriginal
kozben a duplanulla sotlan eszrevehetetlen nullfaktor giguain meg kapja a perceket a real madridban, de ugye o meg menjen mashova.....
thereisonly1ronaldo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A Madridom fb oldalán olvastam:
Menjen csak el Lyonba, rúgja be az ajtót, és jöjjön visszak akár fél, akár másfél év múlva úgy, hogy rengeteg játéktapasztalatot szerzett. Aztán meglátjuk, hova sikerül fejlődnie, hova fog beférni. Szerintem ez lesz neki a legjobb.
Egyedül azt sajnálom, hogy ez nem tavaly januárban történt.
Úgy gondolom, még nincs elkésve. Amíg Vini itt van, sajnos ő játszani fog bal oldalon, Mbappé középen, így Endricknek nem lesz helye a kezdőben úgysem. Igen, azzal egyetértek, hogy több időt kellett volna kapnia. De még fiatal, kiforratlan, nem véletlen, hogy két edző sem számított vele igazán. De még mindig rohadt fiatal, sehonnan nincs elkésve.Lehetséges, hogy Endrick tegnap este lejátszotta idénybeli utolsó mérkőzését a Real Madridban, és ha így van, az mindenképpen keserű szájízt hagy maga után.
Ami igazán fájó, hogy amikor csak pályára lépett, mindig látszott rajta az éhség, a mozgás, a nyers ösztön a tizenhatoson belül. Soha nem hiányzott belőle az akarat. Soha nem bújt el. Türelmesen várt, profi maradt, és minden egyes lehetőséget megragadott, amit kapott még akkor is, amikor ezek a lehetőségek túl ritkán érkeztek.
A Real Madrid valójában sosem adta meg Endricknek azt a színpadot, amit megérdemelt volna. Néha a tehetséghez türelem is kell, remélhetőleg ezt Lyonban már megkapja.
Menjen csak el Lyonba, rúgja be az ajtót, és jöjjön visszak akár fél, akár másfél év múlva úgy, hogy rengeteg játéktapasztalatot szerzett. Aztán meglátjuk, hova sikerül fejlődnie, hova fog beférni. Szerintem ez lesz neki a legjobb.
Egyedül azt sajnálom, hogy ez nem tavaly januárban történt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Galacticos
Szerintem tovabbra is a legnagyobb erossege es amivel kitunik a mai csatar mezonybol az a legnagyobb gyengesege is hogy nyers.
Erre remek megoldas lehet egy kolcson de mar szerintem tavaly is legalabb fel evet kolcsonbe kellett volna adni.
A kulsos passza zsenialis volt, a megindulasai jok de ezen kivul rengetegszer sarokkal oldana meg (ami latvanyos) csak nem eppen hatekony. Ugyanez volt nala tavaly is, beallt a kupadontos clasico vegen es feltolt vedelmunknel a felezonel talan esernyozni akart, siman szereltek es helyzetig vittek. Vagy azt is tobbszor eljatszott hogy letszamfolenybe vittunk egy kontrat es 30rol inkabb el lotte.. de a leglatvanyosabb hiba talan a city ellen amikor a 3meteres belsos ziccerpassz helyett inkabb ala bokott a tomegbe.
Amivel meg hehe peldalozik hogy na mivan giguain jobb.. ilyet senki nem allitott egyik topikban sem. Kepessegeit tekintve eg es fold de a stilusuk is az. Gonzalo a klub vbn is megmutatta hogy okosan szall be a jatekba es visszakeszitgeti a labdat es a kapunak hattal is hatekony, plusz boven belerakja a melot. Tegnapi is rengetegszer mbappe volt legelol es mogotte giguain akar a 16osig visszafutott.
Lenyeg a lenyeg hogy a kettejuk varialasaval (de foleg endricknek tobb perccel) semmi vesztenivalonk nem lenne. Ket csataros felallasba mbappeval mindketten ala tudnanak jatszani es talan golokat is szereznenek. A baj az, hogy ezt igy vini nelkul sosem fogjuk megnezni se.
Erre remek megoldas lehet egy kolcson de mar szerintem tavaly is legalabb fel evet kolcsonbe kellett volna adni.
A kulsos passza zsenialis volt, a megindulasai jok de ezen kivul rengetegszer sarokkal oldana meg (ami latvanyos) csak nem eppen hatekony. Ugyanez volt nala tavaly is, beallt a kupadontos clasico vegen es feltolt vedelmunknel a felezonel talan esernyozni akart, siman szereltek es helyzetig vittek. Vagy azt is tobbszor eljatszott hogy letszamfolenybe vittunk egy kontrat es 30rol inkabb el lotte.. de a leglatvanyosabb hiba talan a city ellen amikor a 3meteres belsos ziccerpassz helyett inkabb ala bokott a tomegbe.
Amivel meg hehe peldalozik hogy na mivan giguain jobb.. ilyet senki nem allitott egyik topikban sem. Kepessegeit tekintve eg es fold de a stilusuk is az. Gonzalo a klub vbn is megmutatta hogy okosan szall be a jatekba es visszakeszitgeti a labdat es a kapunak hattal is hatekony, plusz boven belerakja a melot. Tegnapi is rengetegszer mbappe volt legelol es mogotte giguain akar a 16osig visszafutott.
Lenyeg a lenyeg hogy a kettejuk varialasaval (de foleg endricknek tobb perccel) semmi vesztenivalonk nem lenne. Ket csataros felallasba mbappeval mindketten ala tudnanak jatszani es talan golokat is szereznenek. A baj az, hogy ezt igy vini nelkul sosem fogjuk megnezni se.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Hát ha még Xabi kezében van az irányítás (amit kétlek), akkor most azonnal stoppolnia kellene azt a kölcsönszerződést (már ha tényleg megkötötték). Át lehetne alakítani a csapatot vele. Nem tudom, hogy mi zajlik az öltözőben, de ami kifelé jön az nagyon rossz irány. Jó néhány embert le kellene vágni a padra, őt pedig betenni. Vele, Mbappéval és Rodrygoval kellene a kezdőben számolni 1-2 meccsre legalább, hogy meglássuk, hogyan muzsikálnak együtt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Nem is bánom hogy elmegy Madridból hátha nyárra lecseng ez a sok sz.rság a csapat körül.
Mindenféleképpen be kell építeni más színt mint a többi játékos kivéve MBappet ez látszik rajta.
Mindenféleképpen be kell építeni más színt mint a többi játékos kivéve MBappet ez látszik rajta.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Pedig most is ott van egy hasonló kaliber a kezdőben, Fran személyében.LosMerengues írta:Pedig Marianonál gyengébb Real Madrid játékost...kb Faubert-ig kellene visszamennünksebydani írta:
Szerintem ott darálni fog, be is kerül majd a Vb keretbe.
Lyonban Mariano is kecske volt![]()
![]()
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Pedig Marianonál gyengébb Real Madrid játékost...kb Faubert-ig kellene visszamennünksebydani írta:Szerintem ott darálni fog, be is kerül majd a Vb keretbe.IdentitásbólGyőzelem írta: Nagyon komoly a kisgyerek.
Nagyon nagy kar lesz erte ha kolcson adjuk es ul a padon tovabbra is…
Lyonban Mariano is kecske volt![]()
![]()
- hehetheoriginal
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hat remelem mutatja majd a fuckot
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem ott darálni fog, be is kerül majd a Vb keretbe.IdentitásbólGyőzelem írta: Nagyon komoly a kisgyerek.
Lyonban Mariano is kecske volt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nagyon komoly a kisgyerek.
-
untouchable
A mai meccstől és ellenféltől függetlenül mondom:
Ezt a srácot már ebben a szezonban a rotációban kellene látnunk a támadó trióban és a következő szezonra beépíteni a kezdőcsapatba, Mbappén kívül bárkinek a kárára, akár 4-4-2-ben is.
Fizikailag és mentálisan nagyon rendben van és szerintem a technikája is top lehetne, ha kapna lehetőséget és kiteljesedhetne az önbizalma.
Nagyon nem az a támadó, akit a 21. században megszoktunk, teljesen össze tudnánk zavarni vele fél Európát.
Ezt a srácot már ebben a szezonban a rotációban kellene látnunk a támadó trióban és a következő szezonra beépíteni a kezdőcsapatba, Mbappén kívül bárkinek a kárára, akár 4-4-2-ben is.
Fizikailag és mentálisan nagyon rendben van és szerintem a technikája is top lehetne, ha kapna lehetőséget és kiteljesedhetne az önbizalma.
Nagyon nem az a támadó, akit a 21. században megszoktunk, teljesen össze tudnánk zavarni vele fél Európát.
Hala Madrid y nada más