Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 44 perccel ezelőtt

lehánylak te szégyentelen
thereisonly1ronaldo

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 46 perccel ezelőtt

hehetheoriginal írta:
ferni írta: Parlamentben kapta keményen a fidesz.

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... ll_buknia/

Kár hogy sokra nem mennek vele, de legalább az a pár fideszes aki éppen bent volt lehet elgondolkodott mekkora utolsó senkiháziak.
semmi.
uncsi.
next.

amugy ki ez a tuzes nember, insta/whatsapp? szurnam :mrgreen: :lol:
szivesen :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 57 perccel ezelőtt

jó érzés, hogy mindig van fiatal kommunista utánpótlás:
https://index.hu/belfold/2025/12/17/mag ... elolt-fiu/

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 15:50

ferni írta: Parlamentben kapta keményen a fidesz.

Kár hogy sokra nem mennek vele, de legalább az a pár fideszes aki éppen bent volt lehet elgondolkodott mekkora utolsó senkiháziak.
semmi.
uncsi.
next.

amugy ki ez a tuzes nember, insta/whatsapp? szurnam :mrgreen: :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 15:12

Parlamentben kapta keményen a fidesz.

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » Ma, 14:25

sebydani írta:
LosMerengues írta: Én csodálkozom, hogy még nem került szóba, ahogy OV nyíltan bevallja, hogy Putyintól kérdezik meg, hogy hogyan szavazzanak Brüsszelben és erre még büszke is. Gondolom ilyenkor nem sérül a magyar szuverenitás...

https://telex.hu/belfold/2025/12/16/orb ... n-brusszel
Csak nem érted. A street fighter így őrzi a békét és a szuveneritást… mondjuk nem a miénket de ha az mit számít :coffee: :mrgreen:
Leginkább Putyinét, de ez részletkérdés, lapozzunk, nincs itt semmiféle látnivaló.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » Ma, 14:23

LosMerengues írta: Én csodálkozom, hogy még nem került szóba, ahogy OV nyíltan bevallja, hogy Putyintól kérdezik meg, hogy hogyan szavazzanak Brüsszelben és erre még büszke is. Gondolom ilyenkor nem sérül a magyar szuverenitás...

Csak nem érted. A street fighter így őrzi a békét és a szuveneritást… mondjuk nem a miénket de hát az mit számít :coffee: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2025. december 17., szerda 14:27-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » Ma, 13:23

Én csodálkozom, hogy még nem került szóba, ahogy OV nyíltan bevallja, hogy Putyintól kérdezik meg, hogy hogyan szavazzanak Brüsszelben és erre még büszke is. Gondolom ilyenkor nem sérül a magyar szuverenitás...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 13:14

Mindegyik faszszoponak 3 neve van geci, mint az amerikai merénylőknek :lol:

Ezek a kibaszott kutyak miert nincsenek elozetesben es eljaras alatt amugy?
Ennyi eleg, hogy hu bocs, oke, mar itt se vagyok, akkor lemondok? :lol: :lol: :lol: :lol:
Rajtakapjak, oke akkor kihuzza a faszat a kisgyerekbol, es elsomfordal, minden fasza, minden oke? :lol: :lol:
Milyen fasz orszag ez. (Tudom, hogy egyik masik le van tartoztatva, de kíváncsi leszek, hogy mekkora kormossel szabadulnak...)
Szolnoki sracot felrugo geci meg mindig szabadlabon by the way, el, mint hal a vizben.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 13:04

Lemondott Varga László Balázs, a 3. Szőlő utcai igazgató is, aki a debreceni intézetből jött, ő már csak pár napot volt a poszton.

A lap szerint „a Debreceni Javítóintézet igazgatóhelyetteseként már tavaly tudomása lehetett Juhász Péter Pál botrányos ügyeiről, de valószínűsíthető, hogy azokkal kapcsolatban nem adott semmilyen jelzést.

Földön fekvés, megtaposás - felkavaró fotók kerültek ki a debreceni javítóintézetből

Zaklatás, öngyilkossági kísérletek és testi fenyítés: súlyos örökséget hagyhatott hátra Debrecenben az új Szőlő utcai igazgató

:shutup:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » Ma, 12:34

De azt a bizonyos elonyt nem linkelted ferni, nem baj majd en :mrgreen: : https://24.hu/belfold/2025/12/17/21-kut ... gatottsag/

A novemberi median mereshez kepest ezek sokkal pozitivabb szamok. En amugy is a 21 mereseinek hiszek legjobban, tavaly ok talaltak el legpontosabban az ep valasztas vegeredmenyet, emellett a vezetojuket rona danielt kivalo szakembernek tartom, tobb interjujat is megneztem mar. O 100%-ra mondja a tisza vezetest, mivel rengeteget mernek az utobbi idoben, csak nagy reszuket nem publikalhatjak.

Valoszinuleg ezekben a szamokban jelenleg nagyon erzodik a szolo utca, meg akar mar az uj tisza jeloltek is dobhattak rajta. Pont ezen gondolkoztam, hogy helyi szinten mostmar megjelennek arcok, akiknek valoszinuleg rengeteget kell utcan lenniuk a tisza szigetekkel, ok is siman hozhatnak egy picit pluszba ha nem valami gazos arcok a sajat mikrokornyezetukbe.

A legnehezebb 4 honap jon, de el kell hinni hogy meg lehet csinalni. Akinek meg tenyleg a fasza kivan mar a fidesszel, lehet tamogatni a tiszat akar penzugyileg akar peldaul tiszta hang szorolapot szorni. Persze tudom neten sirankozni a legkonnyebb hogy nem fog sikerulni. :mrgreen:

En februartol fix bevallalok heti 1-2 orat segiteni nehany paneltomb lepcsohazat szetszorni, mondjuk az is igaz hogy en mar tenyleg szivbol gyulolom ezt a partot a propagandistaival az elen. :lol: Pedig nem vallom magam tiszasnak, csak sima ellenzeki kormanykritikus arc vagyok aki megunta hogy 16 eve ebben a rendszerben el.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » Ma, 12:00

ferni írta:
Realista24 írta:
guti, ferni meg a reddites kockak, hehe fovezerrel Becsbol iranyitva.
simaliba :coffee:

Bedő Dávid, országgyűlési képviselő interjúztat egy megtévesztett hölgyet, elképesztő mennyire hatékony ez az alternatív valóságteremtés.

Nagyon szoros lesz ez a választás, hatalmas ez a réteg és az utolsó napokban fix, hogy a Fidesz fog valami ratyi propagandával hatni az emberekre és elvinni szavazni egy rakat bizonytalant.

Szép ez a Tisza előny, de nem biztos hogy elég lesz.
Kutyák visszalépnének és maradna valami hasonló arány, akkor talán már lehetne picit nyugodtabbnak lenni, de ez nem lesz egyszerű mutatvány.
Akkor reméljük hogy Juhinak meg be van készítve a felvétel Zsolti bácsiról hogy a választás előtti napokban előjöjjön vele :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 11:19

Nagyon szoros lesz ez a választás, hatalmas ez a réteg és az utolsó napokban fix, hogy a Fidesz fog valami ratyi propagandával hatni az emberekre és elvinni szavazni egy rakat bizonytalant.
elég hozzá, hogy épp megveszik kilóra a mindenféle osztogatásokkal, nyugdij es fizetesemelesekkel, egyszeri kifizetésekkel, jutalmakkal, kedvező/kedvezőnek tűnő hitelkonstrukciókkal az ostobább / nem szolidáris / csak napi aktuálisban gondolkodni tudó magyar családok nagy részét.
hisz csak az a tied, amit megeszel bazmeg. nem? hogy mi lesz utána, ki a faszt érdekel? hát majd lesz valahogy, eddig is vót, nem?

hányadék ez a kurva nép bazmeg. mindent is megérdemlünk.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Ma, 11:15

Realista24 írta:
Most ez a reteg az allampart csapataban jatszik, szoval nem tudom kik lennenek a felkelok...
simaliba :coffee:

Bedő Dávid, országgyűlési képviselő interjúztat egy megtévesztett hölgyet, elképesztő mennyire hatékony ez az alternatív valóságteremtés.

Szép ez a Tisza előny, de nem biztos hogy elég lesz.
Kutyák visszalépnének és maradna valami hasonló arány, akkor talán már lehetne picit nyugodtabbnak lenni, de ez nem lesz egyszerű mutatvány.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 11:10

Halfkey írta:
En mix vagyok, bizonyos szempontbol baloldali, más tekintetben jobboldali,
Elárulok egy titkot: a liberális felfogás bizonyos szempontból baloldali (egyéni jogok), bizonyos szempontból jobboldali (gazdasági) :) szóval mégis lipsi vagy te is, üdv a klubban :mrgreen:
akurvaistenit, most ugy elszegyellem magam, mint pokorni, mikor megmondtak neki, hogy nagyapad nyilas tomeggyilkos volt :lol: :lol:
Realista24 írta:
Most ez a reteg az allampart csapataban jatszik, szoval nem tudom kik lennenek a felkelok...
korrekcio: fovezir :kalapos:
rendort, amelyik a hatalmat vedi, talpnyalot, politikust, barmikor szivesen konyoklok szet, leszek felkelo :vivo: :D
de hat nincs es nem is lesz itt soha voros vonal, amit ha atlepnek, akkor megindul a nep igazan.

btw sokszor gondolkodom, hogy en pl szociopata vagyok-e, de mindig ra kell jonnom, hogy meg nem ertem el a szintet, lasd liverpooli arc a tomegbe bele az autoval, mennyire tele lett a fasza, hogy totyognak elotte es nem lehet haladni, kurvara ismeros az erzes :lol: , de vele ellentetben en meg nem leptem meg, amit ez a figura :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Ma, 10:52

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » Ma, 10:51

BLevi96 írta: Szerintem áprilisban 100% hogy balhé lesz.
Az ellenzéki oldalon már betelt a pohár, nem "csak" a lopással, de hogy minden helyen kártékony, dilettáns, hazug, arrogáns és nyíltan az emberek képébe hazudó csicska van és szarnak az ország állapotára.
A kormány pedig sarokba szorított kutyaként mindenáron védeni fogja a hatalmát. Náluk ott lesznek a hatóságok, fradis ultrák és a propagandán élő csürhe.
Ez meg mindig Magyarorszag es nem Szerbia. Ha eldurvulna a helyzet, akkor elobb indulna meg egy massziv kivandorlasi hullam, mint hogy polgarhaborussa fajuljon a helyzet. 2006-ban is a Toroczkai vezette kopaszok gyujtogattak a varosban, de az sem volt nehany ezernel tobb ember. Most ez a reteg az allampart csapataban jatszik, szoval nem tudom kik lennenek a felkelok...

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » Ma, 9:08

En mix vagyok, bizonyos szempontbol baloldali, más tekintetben jobboldali,
Elárulok egy titkot: a liberális felfogás bizonyos szempontból baloldali (egyéni jogok), bizonyos szempontból jobboldali (gazdasági) :) szóval mégis lipsi vagy te is, üdv a klubban :mrgreen:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Tegnap, 15:38

Szerintem áprilisban 100% hogy balhé lesz.
Az ellenzéki oldalon már betelt a pohár, nem "csak" a lopással, de hogy minden helyen kártékony, dilettáns, hazug, arrogáns és nyíltan az emberek képébe hazudó csicska van és szarnak az ország állapotára.
A kormány pedig sarokba szorított kutyaként mindenáron védeni fogja a hatalmát. Náluk ott lesznek a hatóságok, fradis ultrák és a propagandán élő csürhe.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » Tegnap, 15:08

Ertem amit irsz ferni, de szerinted mi a problema forrasa? A Fidesz vagy, hogy a magyar tarsadalomnak nem sikerult arra a szintre felnonie, hogy az ilyen uszitast ne hagyja?

Azert valaki(k) csak uzemeltetik a gepezetet napi szinten, egy mareknyi "elit" nem tudna korruptalni az orszagot ha az nem lenne velejeig romlott amugy is. Meg kell oket buktatni szavazattal, kognitig megfontolasok menten. Egyszer kell atmenni a lecken, onnantol mar csak szoftosabb tarsadalmi leckek fognak jonni. De az kulcs, hogy a magyar tarsadalomnak maganak kell ennek veget vetnie.

Vissza: