Ugyanezt adnám én is. Annyi, hogy Fran is meg kell oldja a bal oldalát, Carreras is pihenhetne. De így, hogy Asencio lázas, valószínűleg Carreras megy középre mégis.Pad'em írta:Felhívnám a figyelmed, hogy elég ritkán találják el a kezdőtToti írta: az a fran - carreras kettő egyszerre úgy, hogy egyik nem is a posztján a másik meg alapból veri lécet keményen, na az nagyon ült legutóbb isnem tudom miért nem lehet benyomni ilyenkor a kezdőbe echte középhátvédet, nincs egy se az utánpótlásba? értem az eredménykényszert, dehát azért nem a villarreal ellen nyomjuk..
![]()
Ha Maszti játszik csak két Castillás lehet fenn eleve. Szerintem jobbhátvédet fixen Castillás játszik, marad 1 hely. Azt én a kpn lőném el és megnézném Thiagót. Marcás verziót tenném fel, annyi változtatással, hogy Asencio, Huijsen középen és szélen Carreras.
Taktikai háború (Legyél Xabi)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
Ebben 4 Castillás van amit írsz, 3 lehet egyszerre pályán. Ceballos mára felépült és utazik a csapattal.poronty írta: Nálam 4231 menne:
Lunin, Jimenez, Huijsen, Valde, Carreras, Cestero, Tchou, Endrick, Masta, Rodrygo, GG
Ha van kényelmes előny, akkor Pitarch - Tchou, illetve Huijsen - Joan csere mindenképp.
Cebát meg miért várja a kezdőbe a marca? Nem úgy volt, hogy valami betegsége van és nem is edzett?
Asencio viszont lázas, ő out a meccsre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nálam 4231 menne:
Lunin, Jimenez, Huijsen, Valde, Carreras, Cestero, Tchou, Endrick, Masta, Rodrygo, GG
Ha van kényelmes előny, akkor Pitarch - Tchou, illetve Huijsen - Joan csere mindenképp.
Cebát meg miért várja a kezdőbe a marca? Nem úgy volt, hogy valami betegsége van és nem is edzett?
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Libalegelőn jön az ACL aztán annyi.hehetheoriginal írta: akkor most már ne adjon percet endrének basszameg, hát még lesérül és nem tud elmenni kölcsönbe.
Ilyens zempontból még meg is értem ha nem játszik a future ramos.
Nem illik.
- Pad'em
Felhívnám a figyelmed, hogy elég ritkán találják el a kezdőtToti írta: az a fran - carreras kettő egyszerre úgy, hogy egyik nem is a posztján a másik meg alapból veri lécet keményen, na az nagyon ült legutóbb isnem tudom miért nem lehet benyomni ilyenkor a kezdőbe echte középhátvédet, nincs egy se az utánpótlásba? értem az eredménykényszert, dehát azért nem a villarreal ellen nyomjuk..
Ha Maszti játszik csak két Castillás lehet fenn eleve. Szerintem jobbhátvédet fixen Castillás játszik, marad 1 hely. Azt én a kpn lőném el és megnézném Thiagót. Marcás verziót tenném fel, annyi változtatással, hogy Asencio, Huijsen középen és szélen Carreras.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
az a fran - carreras kettő egyszerre úgy, hogy egyik nem is a posztján a másik meg alapból veri lécet keményen, na az nagyon ült legutóbb is
nem tudom miért nem lehet benyomni ilyenkor a kezdőbe echte középhátvédet, nincs egy se az utánpótlásba? értem az eredménykényszert, dehát azért nem a villarreal ellen nyomjuk..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akkor most már ne adjon percet endrének basszameg, hát még lesérül és nem tud elmenni kölcsönbe.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Marcas jobban tetszene.Pad'em írta: Expected XI vs Talavera:
@marca: Lunin; David Jiménez, Huijsen, Carreras, Fran García; Ceballos, Güler, Thiago; Mastantuono, Endrick, Gonzalo.
@diarioas: Lunin; Asencio, Huijsen, Carreras, Fran García; Tchouameni, Bellingham, Güler, Mastantuono, Gonzalo, Rodrygo.
- Pad'em
Expected XI vs Talavera:
@marca: Lunin; David Jiménez, Huijsen, Carreras, Fran García; Ceballos, Güler, Thiago; Mastantuono, Endrick, Gonzalo.
@diarioas: Lunin; Asencio, Huijsen, Carreras, Fran García; Tchouameni, Bellingham, Güler, Mastantuono, Gonzalo, Rodrygo.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bezzeg Cr-el 5 bajnokin ülették le a szuperkupás kamupirosát.gutihaz14 írta: miert nem lehet kupaban leulni? sosem lehetett?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
miert nem lehet kupaban leulni? sosem lehetett?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Játszanak a kupában az írták. Sevilla ellen tölti le 2.eltiltását majd Carreras és Endrick.Toti írta: En lemaradtam, de a multkori biroi amokfutasos piroslapok - carreras, bobby, fran.. - kupara is vonatkoznak? Vagy csak bajnoki?
Középpályások közül Cestero és Thiago edz a nagyokkal, valszeg ők lesznek megint keretben.RealRaúl77 írta: Mi lesz vajon? Lunin; Jimenez, Asencio, Huijsen/Joan, Fran/Valde; Güler, Tchou, Belli; Endre, GG, Maszti?
Kp-ra Pitarchot felhozták? Sok válogatnivalónk nincs ott, ahogy nézem, vagy bedobnak egy Castillást, vagy ők hárman lesznek.
En lemaradtam, de a multkori biroi amokfutasos piroslapok - carreras, bobby, fran.. - kupara is vonatkoznak? Vagy csak bajnoki?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én Thiagot és Joant kezdetném, mert hiányposztok
és ők esetleg felkerülhetnek később az első csapatba
nézzük meg, most mit tudnak
és ők esetleg felkerülhetnek később az első csapatba
nézzük meg, most mit tudnak
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mi lesz vajon? Lunin; Jimenez, Asencio, Huijsen/Joan, Fran/Valde; Güler, Tchou, Belli; Endre, GG, Maszti?
Kp-ra Pitarchot felhozták? Sok válogatnivalónk nincs ott, ahogy nézem, vagy bedobnak egy Castillást, vagy ők hárman lesznek.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Pad'em
Mbappé, Fede, Rüdiger és Ceballos nem edz ma a csapattal. Most Cebának van valami gyomorbántalma.
Camavinga a Sevilla ellen lesz elérhető úgy néz ki.
David Jiménez lesz a jobbhátvéd, rajta kívül két Castillás lehet a kezdőben, és Maszti is annak számít.
Camavinga a Sevilla ellen lesz elérhető úgy néz ki.
David Jiménez lesz a jobbhátvéd, rajta kívül két Castillás lehet a kezdőben, és Maszti is annak számít.
- nzooli93
Megunta a koklereket maga körülToti írta: Mbappeval tulajdonkeppen mi lett? Oke a celta ellen az ujja megserult, de azert nincs azota se ugy h kiulte teljesen a bl meccset is?
Viccet félretéve, izomfajdalmai voltak, de elvileg rendben van,es lehet ma kezdő lesz.
Mbappeval tulajdonkeppen mi lett? Oke a celta ellen az ujja megserult, de azert nincs azota se ugy h kiulte teljesen a bl meccset is?
Amúgy én ezt nem tudom felfogni, hogy a PL csapatokhoz képest sokszor félfözzel játszunk, mégis nálunk van ennyi sérülés és túlterhelés.
- Pad'em
Expected XI vs Alaves
@diarioas:
-------------------Courtois
Valverde Asencio Huijsen Valde
Ceballos Tchouameni Bellingham
-----Rodrygo Mbappé Vinicius
@marca:
---Güler Tchouameni Ceballos
-----------------Bellingham
------------Rodrygo Vinicius
@diarioas:
Ceballos Tchouameni Bellingham
-----Rodrygo Mbappé Vinicius
@marca:
---Güler Tchouameni Ceballos
-----------------Bellingham
------------Rodrygo Vinicius