Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
szivesenhehetheoriginal írta:semmi.ferni írta: Parlamentben kapta keményen a fidesz.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... ll_buknia/
Kár hogy sokra nem mennek vele, de legalább az a pár fideszes aki éppen bent volt lehet elgondolkodott mekkora utolsó senkiháziak.
uncsi.
next.
amugy ki ez a tuzes nember, insta/whatsapp? szurnam![]()
![]()
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehetheoriginal
jó érzés, hogy mindig van fiatal kommunista utánpótlás:
https://index.hu/belfold/2025/12/17/mag ... elolt-fiu/
https://index.hu/belfold/2025/12/17/mag ... elolt-fiu/
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
semmi.ferni írta: Parlamentben kapta keményen a fidesz.
Kár hogy sokra nem mennek vele, de legalább az a pár fideszes aki éppen bent volt lehet elgondolkodott mekkora utolsó senkiháziak.
uncsi.
next.
amugy ki ez a tuzes nember, insta/whatsapp? szurnam
thereisonly1ronaldo
Parlamentben kapta keményen a fidesz.
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Leginkább Putyinét, de ez részletkérdés, lapozzunk, nincs itt semmiféle látnivaló.sebydani írta:Csak nem érted. A street fighter így őrzi a békét és a szuveneritást… mondjuk nem a miénket de ha az mit számítLosMerengues írta: Én csodálkozom, hogy még nem került szóba, ahogy OV nyíltan bevallja, hogy Putyintól kérdezik meg, hogy hogyan szavazzanak Brüsszelben és erre még büszke is. Gondolom ilyenkor nem sérül a magyar szuverenitás...
https://telex.hu/belfold/2025/12/16/orb ... n-brusszel![]()
![]()
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak nem érted. A street fighter így őrzi a békét és a szuveneritást… mondjuk nem a miénket de hát az mit számítLosMerengues írta: Én csodálkozom, hogy még nem került szóba, ahogy OV nyíltan bevallja, hogy Putyintól kérdezik meg, hogy hogyan szavazzanak Brüsszelben és erre még büszke is. Gondolom ilyenkor nem sérül a magyar szuverenitás...
https://telex.hu/belfold/2025/12/16/orb ... n-brusszel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2025. december 17., szerda 14:27-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én csodálkozom, hogy még nem került szóba, ahogy OV nyíltan bevallja, hogy Putyintól kérdezik meg, hogy hogyan szavazzanak Brüsszelben és erre még büszke is. Gondolom ilyenkor nem sérül a magyar szuverenitás...
- hehetheoriginal
Mindegyik faszszoponak 3 neve van geci, mint az amerikai merénylőknek
Ezek a kibaszott kutyak miert nincsenek elozetesben es eljaras alatt amugy?
Ennyi eleg, hogy hu bocs, oke, mar itt se vagyok, akkor lemondok?
Rajtakapjak, oke akkor kihuzza a faszat a kisgyerekbol, es elsomfordal, minden fasza, minden oke?
Milyen fasz orszag ez. (Tudom, hogy egyik masik le van tartoztatva, de kíváncsi leszek, hogy mekkora kormossel szabadulnak...)
Szolnoki sracot felrugo geci meg mindig szabadlabon by the way, el, mint hal a vizben.
Ezek a kibaszott kutyak miert nincsenek elozetesben es eljaras alatt amugy?
Ennyi eleg, hogy hu bocs, oke, mar itt se vagyok, akkor lemondok?
Rajtakapjak, oke akkor kihuzza a faszat a kisgyerekbol, es elsomfordal, minden fasza, minden oke?
Milyen fasz orszag ez. (Tudom, hogy egyik masik le van tartoztatva, de kíváncsi leszek, hogy mekkora kormossel szabadulnak...)
Szolnoki sracot felrugo geci meg mindig szabadlabon by the way, el, mint hal a vizben.
thereisonly1ronaldo
Lemondott Varga László Balázs, a 3. Szőlő utcai igazgató is, aki a debreceni intézetből jött, ő már csak pár napot volt a poszton.
A lap szerint „a Debreceni Javítóintézet igazgatóhelyetteseként már tavaly tudomása lehetett Juhász Péter Pál botrányos ügyeiről, de valószínűsíthető, hogy azokkal kapcsolatban nem adott semmilyen jelzést.
Földön fekvés, megtaposás - felkavaró fotók kerültek ki a debreceni javítóintézetből
Zaklatás, öngyilkossági kísérletek és testi fenyítés: súlyos örökséget hagyhatott hátra Debrecenben az új Szőlő utcai igazgató
A lap szerint „a Debreceni Javítóintézet igazgatóhelyetteseként már tavaly tudomása lehetett Juhász Péter Pál botrányos ügyeiről, de valószínűsíthető, hogy azokkal kapcsolatban nem adott semmilyen jelzést.
Földön fekvés, megtaposás - felkavaró fotók kerültek ki a debreceni javítóintézetből
Zaklatás, öngyilkossági kísérletek és testi fenyítés: súlyos örökséget hagyhatott hátra Debrecenben az új Szőlő utcai igazgató
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
De azt a bizonyos elonyt nem linkelted ferni, nem baj majd en
: https://24.hu/belfold/2025/12/17/21-kut ... gatottsag/
A novemberi median mereshez kepest ezek sokkal pozitivabb szamok. En amugy is a 21 mereseinek hiszek legjobban, tavaly ok talaltak el legpontosabban az ep valasztas vegeredmenyet, emellett a vezetojuket rona danielt kivalo szakembernek tartom, tobb interjujat is megneztem mar. O 100%-ra mondja a tisza vezetest, mivel rengeteget mernek az utobbi idoben, csak nagy reszuket nem publikalhatjak.
Valoszinuleg ezekben a szamokban jelenleg nagyon erzodik a szolo utca, meg akar mar az uj tisza jeloltek is dobhattak rajta. Pont ezen gondolkoztam, hogy helyi szinten mostmar megjelennek arcok, akiknek valoszinuleg rengeteget kell utcan lenniuk a tisza szigetekkel, ok is siman hozhatnak egy picit pluszba ha nem valami gazos arcok a sajat mikrokornyezetukbe.
A legnehezebb 4 honap jon, de el kell hinni hogy meg lehet csinalni. Akinek meg tenyleg a fasza kivan mar a fidesszel, lehet tamogatni a tiszat akar penzugyileg akar peldaul tiszta hang szorolapot szorni. Persze tudom neten sirankozni a legkonnyebb hogy nem fog sikerulni.
En februartol fix bevallalok heti 1-2 orat segiteni nehany paneltomb lepcsohazat szetszorni, mondjuk az is igaz hogy en mar tenyleg szivbol gyulolom ezt a partot a propagandistaival az elen.
Pedig nem vallom magam tiszasnak, csak sima ellenzeki kormanykritikus arc vagyok aki megunta hogy 16 eve ebben a rendszerben el.
A novemberi median mereshez kepest ezek sokkal pozitivabb szamok. En amugy is a 21 mereseinek hiszek legjobban, tavaly ok talaltak el legpontosabban az ep valasztas vegeredmenyet, emellett a vezetojuket rona danielt kivalo szakembernek tartom, tobb interjujat is megneztem mar. O 100%-ra mondja a tisza vezetest, mivel rengeteget mernek az utobbi idoben, csak nagy reszuket nem publikalhatjak.
Valoszinuleg ezekben a szamokban jelenleg nagyon erzodik a szolo utca, meg akar mar az uj tisza jeloltek is dobhattak rajta. Pont ezen gondolkoztam, hogy helyi szinten mostmar megjelennek arcok, akiknek valoszinuleg rengeteget kell utcan lenniuk a tisza szigetekkel, ok is siman hozhatnak egy picit pluszba ha nem valami gazos arcok a sajat mikrokornyezetukbe.
A legnehezebb 4 honap jon, de el kell hinni hogy meg lehet csinalni. Akinek meg tenyleg a fasza kivan mar a fidesszel, lehet tamogatni a tiszat akar penzugyileg akar peldaul tiszta hang szorolapot szorni. Persze tudom neten sirankozni a legkonnyebb hogy nem fog sikerulni.
En februartol fix bevallalok heti 1-2 orat segiteni nehany paneltomb lepcsohazat szetszorni, mondjuk az is igaz hogy en mar tenyleg szivbol gyulolom ezt a partot a propagandistaival az elen.
Akkor reméljük hogy Juhinak meg be van készítve a felvétel Zsolti bácsiról hogy a választás előtti napokban előjöjjön veleferni írta:simalibaRealista24 írta:
guti, ferni meg a reddites kockak, hehe fovezerrel Becsbol iranyitva.![]()
Bedő Dávid, országgyűlési képviselő interjúztat egy megtévesztett hölgyet, elképesztő mennyire hatékony ez az alternatív valóságteremtés.
Nagyon szoros lesz ez a választás, hatalmas ez a réteg és az utolsó napokban fix, hogy a Fidesz fog valami ratyi propagandával hatni az emberekre és elvinni szavazni egy rakat bizonytalant.
Szép ez a Tisza előny, de nem biztos hogy elég lesz.
Kutyák visszalépnének és maradna valami hasonló arány, akkor talán már lehetne picit nyugodtabbnak lenni, de ez nem lesz egyszerű mutatvány.
- hehetheoriginal
elég hozzá, hogy épp megveszik kilóra a mindenféle osztogatásokkal, nyugdij es fizetesemelesekkel, egyszeri kifizetésekkel, jutalmakkal, kedvező/kedvezőnek tűnő hitelkonstrukciókkal az ostobább / nem szolidáris / csak napi aktuálisban gondolkodni tudó magyar családok nagy részét.Nagyon szoros lesz ez a választás, hatalmas ez a réteg és az utolsó napokban fix, hogy a Fidesz fog valami ratyi propagandával hatni az emberekre és elvinni szavazni egy rakat bizonytalant.
hisz csak az a tied, amit megeszel bazmeg. nem? hogy mi lesz utána, ki a faszt érdekel? hát majd lesz valahogy, eddig is vót, nem?
hányadék ez a kurva nép bazmeg. mindent is megérdemlünk.
thereisonly1ronaldo
simalibaRealista24 írta:guti, ferni meg a reddites kockak, hehe fovezerrel Becsbol iranyitva.Most ez a reteg az allampart csapataban jatszik, szoval nem tudom kik lennenek a felkelok...
Bedő Dávid, országgyűlési képviselő interjúztat egy megtévesztett hölgyet, elképesztő mennyire hatékony ez az alternatív valóságteremtés.
Nagyon szoros lesz ez a választás, hatalmas ez a réteg és az utolsó napokban fix, hogy a Fidesz fog valami ratyi propagandával hatni az emberekre és elvinni szavazni egy rakat bizonytalant.
Szép ez a Tisza előny, de nem biztos hogy elég lesz.
Kutyák visszalépnének és maradna valami hasonló arány, akkor talán már lehetne picit nyugodtabbnak lenni, de ez nem lesz egyszerű mutatvány.
- hehetheoriginal
akurvaistenit, most ugy elszegyellem magam, mint pokorni, mikor megmondtak neki, hogy nagyapad nyilas tomeggyilkos voltHalfkey írta:Elárulok egy titkot: a liberális felfogás bizonyos szempontból baloldali (egyéni jogok), bizonyos szempontból jobboldali (gazdasági)En mix vagyok, bizonyos szempontbol baloldali, más tekintetben jobboldali,szóval mégis lipsi vagy te is, üdv a klubban
![]()
korrekcio: fovezirRealista24 írta:guti, ferni meg a reddites kockak, hehe fovezerrel Becsbol iranyitva.Most ez a reteg az allampart csapataban jatszik, szoval nem tudom kik lennenek a felkelok...
rendort, amelyik a hatalmat vedi, talpnyalot, politikust, barmikor szivesen konyoklok szet, leszek felkelo
de hat nincs es nem is lesz itt soha voros vonal, amit ha atlepnek, akkor megindul a nep igazan.
btw sokszor gondolkodom, hogy en pl szociopata vagyok-e, de mindig ra kell jonnom, hogy meg nem ertem el a szintet, lasd liverpooli arc a tomegbe bele az autoval, mennyire tele lett a fasza, hogy totyognak elotte es nem lehet haladni, kurvara ismeros az erzes
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
guti, ferni meg a reddites kockak, hehe fovezerrel Becsbol iranyitva.Most ez a reteg az allampart csapataban jatszik, szoval nem tudom kik lennenek a felkelok...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez meg mindig Magyarorszag es nem Szerbia. Ha eldurvulna a helyzet, akkor elobb indulna meg egy massziv kivandorlasi hullam, mint hogy polgarhaborussa fajuljon a helyzet. 2006-ban is a Toroczkai vezette kopaszok gyujtogattak a varosban, de az sem volt nehany ezernel tobb ember. Most ez a reteg az allampart csapataban jatszik, szoval nem tudom kik lennenek a felkelok...BLevi96 írta: Szerintem áprilisban 100% hogy balhé lesz.
Az ellenzéki oldalon már betelt a pohár, nem "csak" a lopással, de hogy minden helyen kártékony, dilettáns, hazug, arrogáns és nyíltan az emberek képébe hazudó csicska van és szarnak az ország állapotára.
A kormány pedig sarokba szorított kutyaként mindenáron védeni fogja a hatalmát. Náluk ott lesznek a hatóságok, fradis ultrák és a propagandán élő csürhe.
Elárulok egy titkot: a liberális felfogás bizonyos szempontból baloldali (egyéni jogok), bizonyos szempontból jobboldali (gazdasági)En mix vagyok, bizonyos szempontbol baloldali, más tekintetben jobboldali,
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Szerintem áprilisban 100% hogy balhé lesz.
Az ellenzéki oldalon már betelt a pohár, nem "csak" a lopással, de hogy minden helyen kártékony, dilettáns, hazug, arrogáns és nyíltan az emberek képébe hazudó csicska van és szarnak az ország állapotára.
A kormány pedig sarokba szorított kutyaként mindenáron védeni fogja a hatalmát. Náluk ott lesznek a hatóságok, fradis ultrák és a propagandán élő csürhe.
- BlancoMark
Ertem amit irsz ferni, de szerinted mi a problema forrasa? A Fidesz vagy, hogy a magyar tarsadalomnak nem sikerult arra a szintre felnonie, hogy az ilyen uszitast ne hagyja?
Azert valaki(k) csak uzemeltetik a gepezetet napi szinten, egy mareknyi "elit" nem tudna korruptalni az orszagot ha az nem lenne velejeig romlott amugy is. Meg kell oket buktatni szavazattal, kognitig megfontolasok menten. Egyszer kell atmenni a lecken, onnantol mar csak szoftosabb tarsadalmi leckek fognak jonni. De az kulcs, hogy a magyar tarsadalomnak maganak kell ennek veget vetnie.
Azert valaki(k) csak uzemeltetik a gepezetet napi szinten, egy mareknyi "elit" nem tudna korruptalni az orszagot ha az nem lenne velejeig romlott amugy is. Meg kell oket buktatni szavazattal, kognitig megfontolasok menten. Egyszer kell atmenni a lecken, onnantol mar csak szoftosabb tarsadalmi leckek fognak jonni. De az kulcs, hogy a magyar tarsadalomnak maganak kell ennek veget vetnie.