Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » Ma, 14:37

Pad'em írta:
Toti írta: az a fran - carreras kettő egyszerre úgy, hogy egyik nem is a posztján a másik meg alapból veri lécet keményen, na az nagyon ült legutóbb is :lol: nem tudom miért nem lehet benyomni ilyenkor a kezdőbe echte középhátvédet, nincs egy se az utánpótlásba? értem az eredménykényszert, dehát azért nem a villarreal ellen nyomjuk..
Felhívnám a figyelmed, hogy elég ritkán találják el a kezdőt :D

Ha Maszti játszik csak két Castillás lehet fenn eleve. Szerintem jobbhátvédet fixen Castillás játszik, marad 1 hely. Azt én a kpn lőném el és megnézném Thiagót. Marcás verziót tenném fel, annyi változtatással, hogy Asencio, Huijsen középen és szélen Carreras.
Ugyanezt adnám én is. Annyi, hogy Fran is meg kell oldja a bal oldalát, Carreras is pihenhetne. De így, hogy Asencio lázas, valószínűleg Carreras megy középre mégis.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Ma, 13:05

poronty írta: Nálam 4231 menne:

Lunin, Jimenez, Huijsen, Valde, Carreras, Cestero, Tchou, Endrick, Masta, Rodrygo, GG

Ha van kényelmes előny, akkor Pitarch - Tchou, illetve Huijsen - Joan csere mindenképp.

Cebát meg miért várja a kezdőbe a marca? Nem úgy volt, hogy valami betegsége van és nem is edzett?
Ebben 4 Castillás van amit írsz, 3 lehet egyszerre pályán. Ceballos mára felépült és utazik a csapattal.

Asencio viszont lázas, ő out a meccsre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » Ma, 11:52

Nálam 4231 menne:

Lunin, Jimenez, Huijsen, Valde, Carreras, Cestero, Tchou, Endrick, Masta, Rodrygo, GG

Ha van kényelmes előny, akkor Pitarch - Tchou, illetve Huijsen - Joan csere mindenképp.

Cebát meg miért várja a kezdőbe a marca? Nem úgy volt, hogy valami betegsége van és nem is edzett?
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » Ma, 11:41

hehetheoriginal írta: akkor most már ne adjon percet endrének basszameg, hát még lesérül és nem tud elmenni kölcsönbe.
Libalegelőn jön az ACL aztán annyi.

Ilyens zempontból még meg is értem ha nem játszik a future ramos.
Nem illik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Ma, 11:38

Toti írta: az a fran - carreras kettő egyszerre úgy, hogy egyik nem is a posztján a másik meg alapból veri lécet keményen, na az nagyon ült legutóbb is :lol: nem tudom miért nem lehet benyomni ilyenkor a kezdőbe echte középhátvédet, nincs egy se az utánpótlásba? értem az eredménykényszert, dehát azért nem a villarreal ellen nyomjuk..
Felhívnám a figyelmed, hogy elég ritkán találják el a kezdőt :D

Ha Maszti játszik csak két Castillás lehet fenn eleve. Szerintem jobbhátvédet fixen Castillás játszik, marad 1 hely. Azt én a kpn lőném el és megnézném Thiagót. Marcás verziót tenném fel, annyi változtatással, hogy Asencio, Huijsen középen és szélen Carreras.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » Ma, 11:30

az a fran - carreras kettő egyszerre úgy, hogy egyik nem is a posztján a másik meg alapból veri lécet keményen, na az nagyon ült legutóbb is :lol: nem tudom miért nem lehet benyomni ilyenkor a kezdőbe echte középhátvédet, nincs egy se az utánpótlásba? értem az eredménykényszert, dehát azért nem a villarreal ellen nyomjuk..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 11:21

akkor most már ne adjon percet endrének basszameg, hát még lesérül és nem tud elmenni kölcsönbe.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » Ma, 11:19

Pad'em írta: Expected XI vs Talavera:

@marca: Lunin; David Jiménez, Huijsen, Carreras, Fran García; Ceballos, Güler, Thiago; Mastantuono, Endrick, Gonzalo.

@diarioas: Lunin; Asencio, Huijsen, Carreras, Fran García; Tchouameni, Bellingham, Güler, Mastantuono, Gonzalo, Rodrygo.
Marcas jobban tetszene.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Ma, 11:10

Expected XI vs Talavera:

@marca: Lunin; David Jiménez, Huijsen, Carreras, Fran García; Ceballos, Güler, Thiago; Mastantuono, Endrick, Gonzalo.

@diarioas: Lunin; Asencio, Huijsen, Carreras, Fran García; Tchouameni, Bellingham, Güler, Mastantuono, Gonzalo, Rodrygo.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » Ma, 0:25

gutihaz14 írta: miert nem lehet kupaban leulni? sosem lehetett?
Bezzeg Cr-el 5 bajnokin ülették le a szuperkupás kamupirosát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » Tegnap, 22:34

miert nem lehet kupaban leulni? sosem lehetett?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 20:08

Toti írta: En lemaradtam, de a multkori biroi amokfutasos piroslapok - carreras, bobby, fran.. - kupara is vonatkoznak? Vagy csak bajnoki?
Játszanak a kupában az írták. Sevilla ellen tölti le 2.eltiltását majd Carreras és Endrick.
RealRaúl77 írta: Mi lesz vajon? Lunin; Jimenez, Asencio, Huijsen/Joan, Fran/Valde; Güler, Tchou, Belli; Endre, GG, Maszti?

Kp-ra Pitarchot felhozták? Sok válogatnivalónk nincs ott, ahogy nézem, vagy bedobnak egy Castillást, vagy ők hárman lesznek.
Középpályások közül Cestero és Thiago edz a nagyokkal, valszeg ők lesznek megint keretben.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » Tegnap, 18:48

En lemaradtam, de a multkori biroi amokfutasos piroslapok - carreras, bobby, fran.. - kupara is vonatkoznak? Vagy csak bajnoki?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » Tegnap, 17:34

én Thiagot és Joant kezdetném, mert hiányposztok
és ők esetleg felkerülhetnek később az első csapatba
nézzük meg, most mit tudnak :hmmm:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » Tegnap, 12:40

Mi lesz vajon? Lunin; Jimenez, Asencio, Huijsen/Joan, Fran/Valde; Güler, Tchou, Belli; Endre, GG, Maszti?

Kp-ra Pitarchot felhozták? Sok válogatnivalónk nincs ott, ahogy nézem, vagy bedobnak egy Castillást, vagy ők hárman lesznek.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 12:35

Mbappé, Fede, Rüdiger és Ceballos nem edz ma a csapattal. Most Cebának van valami gyomorbántalma.

Camavinga a Sevilla ellen lesz elérhető úgy néz ki.

David Jiménez lesz a jobbhátvéd, rajta kívül két Castillás lehet a kezdőben, és Maszti is annak számít.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 14., vasárnap 16:45

Toti írta: Mbappeval tulajdonkeppen mi lett? Oke a celta ellen az ujja megserult, de azert nincs azota se ugy h kiulte teljesen a bl meccset is?
Megunta a koklereket maga körül :kalapos:

Viccet félretéve, izomfajdalmai voltak, de elvileg rendben van,es lehet ma kezdő lesz.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. december 14., vasárnap 16:43

Mbappeval tulajdonkeppen mi lett? Oke a celta ellen az ujja megserult, de azert nincs azota se ugy h kiulte teljesen a bl meccset is?

Nmrm

HozzászólásSzerző: Nmrm » 2025. december 14., vasárnap 13:43

Amúgy én ezt nem tudom felfogni, hogy a PL csapatokhoz képest sokszor félfözzel játszunk, mégis nálunk van ennyi sérülés és túlterhelés.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 14., vasárnap 10:15

Expected XI vs Alaves

@diarioas:
-------------------Courtois
Valverde Asencio Huijsen Valde
Ceballos Tchouameni Bellingham
-----Rodrygo Mbappé Vinicius

@marca:
-------------------Courtois
Valverde Asencio Huijsen Valde
---Güler Tchouameni Ceballos
-----------------Bellingham
------------Rodrygo Vinicius

Vissza: