Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Tegnap, 15:38

Szerintem áprilisban 100% hogy balhé lesz.
Az ellenzéki oldalon már betelt a pohár, nem "csak" a lopással, de hogy minden helyen kártékony, dilettáns, hazug, arrogáns és nyíltan az emberek képébe hazudó csicska van és szarnak az ország állapotára.
A kormány pedig sarokba szorított kutyaként mindenáron védeni fogja a hatalmát. Náluk ott lesznek a hatóságok, fradis ultrák és a propagandán élő csürhe.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » Tegnap, 15:08

Ertem amit irsz ferni, de szerinted mi a problema forrasa? A Fidesz vagy, hogy a magyar tarsadalomnak nem sikerult arra a szintre felnonie, hogy az ilyen uszitast ne hagyja?

Azert valaki(k) csak uzemeltetik a gepezetet napi szinten, egy mareknyi "elit" nem tudna korruptalni az orszagot ha az nem lenne velejeig romlott amugy is. Meg kell oket buktatni szavazattal, kognitig megfontolasok menten. Egyszer kell atmenni a lecken, onnantol mar csak szoftosabb tarsadalmi leckek fognak jonni. De az kulcs, hogy a magyar tarsadalomnak maganak kell ennek veget vetnie.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 14:57

BlancoMark írta: Biztos ha eroszakkal elvesszuk a hatalmat, akkor hirtelen varazsutesre megvaltozik az emberek tudati szintje es utana majd konnyuszerrel lehet egy uj demokratikus erat fenntartani. :D Eloszor a fejekben kell megszuletnie a valtozasnak, ennek nem lehet elebe menni sem eroszakos, semmilyen mas modszerrel.
Nem fog megváltozni, de legalább nem fogják adófizetői pénzből tovább mérgezni az embereket, atomfelhős Borsot nyomtatni többszáz milláért.
Rengeteget számít, hogy 0-24ben nyomatják a TVben, rádióban ezt, végtelen mennyiségű pénzzel reklámozzák magukat mindenhol stb.
Elég pszichés meg lelki terrort kapott már az új generáció is, nem kell még többet tönkretenni.

Tökéletes példa a mostani, a leghányingerkeltőbb módon lett kiforgatva a Szőlő utca, konkrétan Gulyás Geri ki lett küldve, hogy hazudja szét magát, hiába fals egy rakat infó amit elmondott a kormányinfón, de pont ezzel lett megalapozva a legújabb narratíva.

A sok agyhalott zombi meg be is nyelte telibe, semmi erkölcsi aggályuk nem volt a dologgal, fel se fogták igazán, hogy mit böfögtek utána vissza.

Ez egy nagyon rossz előjel, hogy itt már bármit előadhat a Fidesz, itt már bármit megesz az a bizonyos réteg, nincs már semmi emberi minimum a fidesz szavazók nagy részénél se.
Nagyon ijesztő 4 hónap következik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 14:54

ram8nes írta:
Es igen, vannak azok a helyzetek, amikor eroszakos felkelesre es ellenallasra van szukseg, pl. 56, de most boven nem
ebben a helyzetben vagyunk.
Ez majd a valasztasok utan rogton kiderul :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » Tegnap, 14:42

Biztos ha eroszakkal elvesszuk a hatalmat, akkor hirtelen varazsutesre megvaltozik az emberek tudati szintje es utana majd konnyuszerrel lehet egy uj demokratikus erat fenntartani. :D Eloszor a fejekben kell megszuletnie a valtozasnak, ennek nem lehet elebe menni sem eroszakos, semmilyen mas modszerrel.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » Tegnap, 14:26

kiserik írta:
nuevo_ericco írta:

Ezt mégis hogyan teszi? Van egy elméletem arra, hogy miért látod így, de előbb szeretném, hogy te fejtsd ki.
Úgy, hogy a szép csücsöri szájával azt mondja, hogy 'liberális értelmiség' és többes szám első személyben hivatkozik rá.
Rögtön a videó elején, mikor Csurkáról volt szó, nem sorolta magát oda.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » Tegnap, 14:26

kiserik írta: Elmondom neked hehe, hogy miért húzódik ilyen sokáig a rendszer leváltása. Mert a liberális (értelmiségi... :lol: ) gondolkodásba nem fér bele az erőszak. Nyugodtan visszanézheted, én már évek óta azt mondom, akkor lesznek leváltva ezek, ha rájuk gyújtjuk a fél országot.
Igen, ennek az orszagnak még pont egy polgárháborúra van szüksége igy 2026 kornyeken. :D
Meg arra, hogy a végtelen hatalommal es penzzel biro, sarokba szoritott Orban nezzen szembe az amugy ertelmesebb, moralis korlatokkal rendelkezo reteggel. Miert nem nevezzuk at magunkat egyszeruen Újfehéroroszországra?

Es igen, vannak azok a helyzetek, amikor eroszakos felkelesre es ellenallasra van szukseg, pl. 56, de most boven nem
ebben a helyzetben vagyunk.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ram8nes 2025. december 16., kedd 14:29-kor.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 14:18

Megfogtad a lényegét, amit puzser mondott erik basszalakki, grat hozza :lol: :fpalm:

En mix vagyok, bizonyos szempontbol baloldali, más tekintetben jobboldali, de hogy ertelmisegi, az biztos. Es megse vetem meg az eroszakot. :kalapos:
Annyira naivan, egyugyuen, egybites felfogassal allsz hozza az emberekhez, mintha mindenki vmi vagy 1 vagy 0 lenne....
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 14:17

R. Carlos írta:
kiserik írta:

12 perc alatt miért volt az az érzésem, hegy én ezt már régen hallottam valahol máshol? Mindig mosolygok azon, mikor a libbantak átveszik a csúnya ""jobb/szélsőjobb"" (dupla macskakörömbe, mert ez egy szitokszó lett mára) gondolatait és sajátként adják tovább. Előbb Csurka, majd felmondja az impexeket Borvendég Zsuzsannától (akit hiteltelenítettek, megvetettek és mindenféle hazugnak állítottak be nem is olyan régen, mellesleg külön vicces, hogy jelenleg volt NER-esek akarják leváltani a NER-t, olyan, mint ha ez már egyszer megtörtént volna :D ), aztán eljut Nográdiig a mélyállamokat emlegetve.

Elmondom neked hehe, hogy miért húzódik ilyen sokáig a rendszer leváltása. Mert a liberális (értelmiségi... :lol: ) gondolkodásba nem fér bele az erőszak. Nyugodtan visszanézheted, én már évek óta azt mondom, akkor lesznek leváltva ezek, ha rájuk gyújtjuk a fél országot.
Nem tartom magam sem liberálisnak, sem értelmiséginek, de nálam abszolút nincs helye az erőszaknak és az alkotmányos rendszer erőszakos megváltoztatásának, egészen addig amíg a hatalom nem úgy próbálja megtartani a hatalmát, hogy minden eszközt - értsd ezalatt a fegyveres erőket és a választási csalást - bevet ennek érdekében, hogy azt megtartsa. Ha neked az normális, hogy a 20. században alkalmazott módszerekkel akarja ezt valaki elérni, akkor ott nálad valami nagy probléma lehet belül, ezen már rég túl kellett volna ugyanis lépni. Elnézést a személyeskedésért, de ez már megüti nálam a mércét és muszáj ilyen módon felszólalnom.
Es mikor jon a szemelyeskedes? :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » Tegnap, 14:03

kiserik írta:
12 perc alatt miért volt az az érzésem, hegy én ezt már régen hallottam valahol máshol? Mindig mosolygok azon, mikor a libbantak átveszik a csúnya ""jobb/szélsőjobb"" (dupla macskakörömbe, mert ez egy szitokszó lett mára) gondolatait és sajátként adják tovább. Előbb Csurka, majd felmondja az impexeket Borvendég Zsuzsannától (akit hiteltelenítettek, megvetettek és mindenféle hazugnak állítottak be nem is olyan régen, mellesleg külön vicces, hogy jelenleg volt NER-esek akarják leváltani a NER-t, olyan, mint ha ez már egyszer megtörtént volna :D ), aztán eljut Nográdiig a mélyállamokat emlegetve.

Elmondom neked hehe, hogy miért húzódik ilyen sokáig a rendszer leváltása. Mert a liberális (értelmiségi... :lol: ) gondolkodásba nem fér bele az erőszak. Nyugodtan visszanézheted, én már évek óta azt mondom, akkor lesznek leváltva ezek, ha rájuk gyújtjuk a fél országot.
Nem tartom magam sem liberálisnak, sem értelmiséginek, de nálam abszolút nincs helye az erőszaknak és az alkotmányos rendszer erőszakos megváltoztatásának, egészen addig amíg a hatalom nem úgy próbálja megtartani a hatalmát, hogy minden eszközt - értsd ezalatt a fegyveres erőket és a választási csalást - bevet ennek érdekében, hogy azt megtartsa. Ha neked az normális, hogy a 20. században alkalmazott módszerekkel akarja ezt valaki elérni, akkor ott nálad valami nagy probléma lehet belül, ezen már rég túl kellett volna ugyanis lépni. Elnézést a személyeskedésért, de ez már megüti nálam a mércét és muszáj ilyen módon felszólalnom.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » Tegnap, 13:56

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Az nem én vagyok. Ezek nem az én skatulyáim. Hallgasd meg Puzsért. 10 perc alatt vagy ötször teszi be magát és a vele egyet gondolókat a liberális értelmiség skatulyába.

Ezt mégis hogyan teszi? Van egy elméletem arra, hogy miért látod így, de előbb szeretném, hogy te fejtsd ki.
Úgy, hogy a szép csücsöri szájával azt mondja, hogy 'liberális értelmiség' és többes szám első személyben hivatkozik rá.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » Tegnap, 13:54

Liberális gondolkodásba nem fér bele az erőszak :lol: Nyílván a francia forradalomban is csak báboztak. Azért a 48-as hőseinket is sikerült meghazudtolni. De láthatólag a liberalizmus jelentésének kéne utána nézni elsőnek - persze ha csak Toroczkai szájából hallja valaki minden második blekrok és pfájzeres mondat után, nem csoda ha vakon van.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » Tegnap, 13:52

kiserik írta: Nyugodtan visszanézheted, én már évek óta azt mondom, akkor lesznek leváltva ezek, ha rájuk gyújtjuk a fél országot.
szerintem meg akkor lesz leváltva amikor a nyugati érdekeket nem fogja kiszolgálni. Értem ezalatt leginkább a német tőket. (lidl, deichman, obi, aachan, bmw, audi stb....)
Amíg a pénzt innen el tudják vinni addig nem érdekli őket hogy te meg én vagy bárki más hogyan él ebben az országban vagy hogy épp jogállam van-e vagy sem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 13:50

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Az nem én vagyok. Ezek nem az én skatulyáim. Hallgasd meg Puzsért. 10 perc alatt vagy ötször teszi be magát és a vele egyet gondolókat a liberális értelmiség skatulyába.

Nem faradtatok meg bele? De komolyan...marmint semmi ertelme az egesznek kiserikkel politikarol, elektromos autorol vagy eppen Viniciusrol beszelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » Tegnap, 13:32

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » Tegnap, 13:23

Dupla D írta:
kiserik írta:

Te miért akarsz mindenáron mindenkit berakni valamilyen politikai skatulyába?
Az nem én vagyok. Ezek nem az én skatulyáim. Hallgasd meg Puzsért. 10 perc alatt vagy ötször teszi be magát és a vele egyet gondolókat a liberális értelmiség skatulyába.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » Tegnap, 12:58

kiserik írta:

Te miért akarsz mindenáron mindenkit berakni valamilyen politikai skatulyába?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » Tegnap, 12:55

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 12:08

https://www.youtube.com/watch?v=LoU2t8lyaVo
thereisonly1ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » Tegnap, 12:05

hehetheoriginal írta: puzser apo olyan szepen elmondta a ketfarkuak podcastjaban, hogy miert balfasz loser a magyar tarsadalom, hogy meg a leghulyebb is megertene, ha eljutna hozza. (hogy aztan a felismeresbol, megvilagosodasabol mihez kezd, mennyire kap sokkot, hogy az egesz elete fabatkat sem er es generaciok lettek es lesznek itt elvesztegetve, az mar mas kerdes)
mindenkinek ajanlom, ebreszto, szemfelnyito gyanant, aki meg mindig a napi politika bugyraiban van elveszve, egy kb 50 perc.
Link?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: