Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
CS0ki

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » Tegnap, 15:41

Azért az az acl kB másfél éve volt. Ettől már lehetne próbálgatni, valszeg más oka van.

Endrick meg szerintem annyira ösztönözni,hogy egy rendszerben gondkodó edző nem szívesen játszatja. Valszeg edzésen is mond neki valamit, csak néha boci szemekkel, és fogalma sincs, hogy kit kéne csinálnia. Az ilyen ösztön focistakat akkor szokták csapatba tenni, ha egyébként minőségileg jobb,mint a többi. Akkor elmegy, hogy fejvesztve rohangál, ha közben hozza a gólokat, jobban,mint a többi.
Ez a gg egyébként tényleg gyenge,nem is értem...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » Tegnap, 14:47

Jó a sérülés miatt megértem, de ha nem lett volna, tuti akkor se játszana. Nem azt mondom hogy nálunk is van egy yamal vagy karl, de Valverde jhv-be eröltetése helyett nem igaz hogy oda nincs valaki, az a thiago vagy ki aki kp-n játszott előszezonban nem hiszem hogy szarabb lenne mint a teljesen formánkívüli Ceballos, vagy tényleg a GG gyerek a max amit be tudtunk zsákolni támadófrontról az elmúlt években a castillabol.

Ha van filozófia, stílus, amit játszatnak a korosztályos csapatokkal is, beraksz egy zsák krumplit az is hoz neked egy 90%-os passzpontosságú meccset, mint a barcaba az a casado vagy ki. Nyilván túlzok de érted mit akarok mondani.

Az már csak a másik része, ott van Endre, hát a tökömért nem játszik, ott van a maszti, játszott mindig az elején, aztán semmit, teljesen kusza az egész, akárcsak az edzői munka.
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 14:34

hogy megnyakkan az acl-je utan.
latjuk mi van carvajallal, militaoval meg mindenkivel, aki acl-bol jon vissza ido elott (balondor rodri ugyanez, hetek ota keretben sincs).
aztan egy fejlodesben levo kisgyereket mutet utan behajitod a felnottek koze egy olyan posztra, ahol tenyleg nincs tengeslenges meg alibi.
dolgozzon, nezzuk meg nyaron, hol tart, aztan lehet nyertunk egy ramost.

de en kicsit se bizom az utanpotlasunkban, egy kabare az egesz, minden gyerek egy balfasz bot, ami kijon, szoval nem onnan fogunk megint beellt nyerni.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » Tegnap, 14:02

Akkor kreatívnak kell lenni, nem értem miért nem próbálgatjuk pl a future ramos gyereket, egy city vagy bayern is be tud rakni ilyen fiatal arcokat, nincs sok vesztenivaló.
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 13:26

ez nem 90es evek milan, hogy 20 vilagsztar megy, masik 20 jon helyette egy nyar alatt.
itt max 1-2 jatekos lesz eladva, 1-2 jon.
semmi nagy dolog nem lesz itt.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » Tegnap, 13:08

Szerintem az elején elkezdte csinálni ahogy akarta, rakott be centert, próbálgatta Masztit mert benne látta hogy talán úgy lehet egyensúly, ha a melós argentin gyereket rakja jobbra és úgy lesz balansz, aztán jöttek a pofázások az öltözőben, kiderült h ezek a próbálgatott játékosok lufik, most meg ott tartunk, hogy felrakta a "gála" csapatot, mert elfogyott a levegő körülötte.

Két út van, vagy nyáron kitakarítjuk a keretet és úgy igazolunk, hogy egészséges legyen a szerkezet, feltöltve klasszisokkal, vagy kitakarítjuk a keretet és feltöltjük nem klasszisokkal, de olyan szisztéma van, amit egy gyengébb képességű is le tud hozni, lásd barcelona.
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » Tegnap, 11:05

ram8nes írta:
hunmadridista írta: Alonsot itt már semmi nem menti meg szerintem. Januártól indulhat az építkezés előről Arbeloaval
Arbeola
Igazad van, csak ezen megakadt a szemem :mrgreen:

Nem Xabi irányít, a kezébe adnak már meghozott döntéseket és abból kell főznie. Játékosként egy intelligens okos kp-s volt egész karrierje során. Pontosan látja, hogy mi az ami nem fog működni, mégis azt nyomatjuk? Az is a baj, hogy ha már ennyit írják h veszélyben az állása akkor valakik nagyon kiakarják tenni a vezetőségben, ebben én biztos vagyok. Nem tudom Pérezék mit csinálnak, mire figyelnek, de a fókusz biztos nem azon van amin kellene. Ilyen közegban nincs a világon olyan edző aki ennél sokkal hatékonyabb lehetne, mert ha megnézzük az összes mostanság sikeres edzőt akkor kivétel nélkül mindre ellehet mondani, hogy kaptak időt a saját elképzelések megvalósítására, és a játékosok meg beálltak az elképzelés mögé. PSG, Bayern (egy Kompany-val...) egyik sem indult túl jól aztán láttuk és látjuk most hol tartanak. Emery az aston villaval...aki nem egy világi kókler és engedik dolgozni, sőt támogatják fentről és segítik, azok előbb utóbb eredményeket tudnak felmutatni. Nem túl bonyolult ez a sport, a kérdés inkább az, hogy mi kupákat akarunk, vagy pénzt és a fókusz meg megy a különféle szervezet elleni harcra.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » Tegnap, 10:50

hunmadridista írta: Alonsot itt már semmi nem menti meg szerintem. Januártól indulhat az építkezés előről Arbeloaval
Csak a vak nem látja, hogy itt nem Alonso a problema. Remelem ennyire nincsenek vakon a vezetosegben. Se Ancelotti, se o nem tud ezzel a kerettel es seruleshullammal mit kezdeni, majd pont Arbeola fog? :D Nagyon szep lozung, tok jol hangzik a hirekbol, de nem latom miert is lehetne annyival jobb vele.

Masik kedvencem, amikor Klopp nevet dobjak be melle :D Aki egy Poolnal kiegett, kvazi visszavonult es pont azt a focit nyomatja maxra tekerve, amit a keretunk nem hajlando jatszani.

A harmadik meg, hogy a Realnal Zidane-fele edzo kell, mert csak rajuk neznek fel az egok. Oke. Es akkor Zidane vezeti elete vegeig a csapatot, vagy hivunk egy nekromantat, es felelesztjuk Maradonat? Mas kb nincs ilyen szinten.

Minden meccs elott jon a spanyol sajto, hogy utolso
eselye Alonsonak meg fszomtudja, aztan nem tortenik semmi. Nem unjatok mar felulni ezeknek hetrol hetre?

Olyan blődségek repkednek jobbra-balra, hogy hihetetlen. Ha nincs valami oriasi gikszer (a mostani szezonban meg nem volt), akkor Xabi marad legalabb szezon vegeig, mindenki megnyugodhat.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » Tegnap, 0:46

Ha perez kívánságműsor lesz továbbra is akkor semmi építkezést ne várj itt vinirodry kezdővel meg jude-arda párossal...
szuperliga.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. december 14., vasárnap 22:40

Kb 3-4 jatekoson kivul tobbit se menti meg semmi

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 14., vasárnap 22:37

Rodrygo intézi edzőbá állását meg magának a lifetime kezdőtagságot :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. december 14., vasárnap 22:30

Alonsot itt már semmi nem menti meg szerintem. Januártól indulhat az építkezés előről Arbeloaval

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 13., szombat 23:40

BLevi96 írta: Elvárják a győzelmet úgy hogy, a védelemből talán 2 ember bevethető.. így is sikerülhet, de a vezetőség jobb alkalmat nem is kaphatott volna hogy kirúghasa.
Csak utána remélem előveszik őket is végre.
Mint kiderült a City ellen egyáltalán nem várták el mert akkor már nem lenne itt. Alavest azért tudjuk már megoldani még így is. Szerintem azért ez nem egy megugorhatatlan feladat. Nyúljon a castillahoz vagy csak rúgjunk 1-el többet ennyi sztárral elől.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. december 13., szombat 23:22

Elvárják a győzelmet úgy hogy, a védelemből talán 2 ember bevethető.. így is sikerülhet, de a vezetőség jobb alkalmat nem is kaphatott volna hogy kirúghasa.
Csak utána remélem előveszik őket is végre.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 13., szombat 22:45

whitemadrid írta:
Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid will hire Alvaro Arbeloa if the team fails to beat Alaves tomorrow. The decision is made: the chosen one is Arbeloa. @La_SER
Jesszus..
Huzza le magát a vezetőség... :taps: :taps: :taps: :taps:
Pont azon gondolkoztam, hogy milyen szep es korrekt a vezetoseg reszerol, hogy sehol egy kiallas az edzo mellett. Nem az mondom, hogy feltetlenul Perez nyilatkozzon, mert azt utolag akar szamon is lehetne kerni, de a sajtoban boven megszelloztethetnek, hogy szezon vegen dontenek Xabi sorsarol. Helyette inkabb hatradolve nezik, ahogy a hienak (spanyol ujsagirok es twitter huszarok) egymasra ralicitalva szetszaggatjak. Mondjuk ertheto, nekik nincs semmi veszteni valojuk, max jon Arbeloa vagy valaki mas.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 13., szombat 22:26

City meccs után nyilván nem de ha holnap előadják ugyanazt a fost mint előtte és+5ből összehozunk -7et akkor a szerdai inkább szólt a blnek citynek bernabeunak mint Xabinak. Akármilyen felállásban a holnap nem fér bele a döntetlen se szerintem.

Nem megoldhatatlan ellenfelek jönnek. 3meccs 3győzelem és akkor jöhet a páros év Xabival.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 13., szombat 22:23

wZoLee7 írta: Statok alapján még jobb a kezdése mint sok más sikeres madridi edzőnek. Azt sem látom mit mutatott Arbeloa ami miatt úgy érezhetjük, rá jobban hallgatnak majd és nem lesz nagy a kabát, plusz a csapata jó focit fog játszani. Segítek, semmit. Ez egy olyan döntés, hogy leültetnek valakit aki azokat és úgy játszatja ahogy fentről mondják, a sportszakmai részeket meg megint kikell dobni a picsába mert Madridban nem érdekel senkit.
Egyrészt nem értek egyet azzal, hogy most felállítsák Xabit. Én most úgy láttam, hogy talán kezdi megérteni, hogy ez nagyon nem a Lever. Henry beszélt ezekről a dolgokról a City meccs után azt hiszem. A Real Madridnál nem kifejezetten taktikai edzőnek kell lenned, hanem inkább menedzsernek. Másrészt emlékezzünk, hogy volt itt Benitez is például, aki picivel jobb PPM-et hozott, mint Xabi jelenleg, aztán mégsem találta meg a hangot a csapattal és utána ZZ azonnal megértette magát ugyan azokkal a játékosokkal. Ha nem javulnak a dolgok, akkor reménykedhet a vezetőség abban, hogy Arbeloával kompatibilisebb lesz a csapat, de ahogy kezdtem, én biztosan nem állítanám fel jelenleg Alonsot.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 13., szombat 22:03

Statok alapján még jobb a kezdése mint sok más sikeres madridi edzőnek. Azt sem látom mit mutatott Arbeloa ami miatt úgy érezhetjük, rá jobban hallgatnak majd és nem lesz nagy a kabát, plusz a csapata jó focit fog játszani. Segítek, semmit. Ez egy olyan döntés, hogy leültetnek valakit aki azokat és úgy játszatja ahogy fentről mondják, a sportszakmai részeket meg megint kikell dobni a picsába mert Madridban nem érdekel senkit.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. december 13., szombat 20:08

Ez lélektanilag lenne egy hatalmas, középső ujjas tökönrúgás. Egy emberként áll ki mellette kb. minden játékosa, hajtanak, küzdenek. Ilyenkor kitenni az edzőt..
Komolytalan..

Világi ostobaság.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 13., szombat 18:50

én erősen kritizálom de ennek most semmi értelme. sem az idő sem az utód nem megfelelő. most mutatott egy kis életet a csapat lássuk mi lesz a kövi meccseken. továbbra is ha a Celta után nem váltottak akkor most nincs értelme

Vissza: