Arda Güler - 15
Re: Arda Güler - 15
Ismét én vagyok a helikopter, de nekem tetszett, ahogy Rodrygo gólja előtt egy érintőből indította Vinit. Ilyet sokat mástól nem látunk sajnos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem meg egyszeruen nem erre a szintre valo. Lassu, korulmenyes, a magabiztossagot sosem lehetett erezni rajta. Barmikor benne van a hiba egy kritikus helyzetben, amibol mar sikerult tobb golt is benyalni.
A tegnapi kapott golnal peldaul kiment a jobbszelre, Rodrygo nem fogott senkit emiatt es az ellenfel tok szabadon indithatott. Nem tudom, hogy edzoi utasitasra zar ki a szelre, vagy sajat dontese, de megfigyeltem mar meccsek ota, hogy a palya kozepen rendszeresen egy tatongo lyukat hagy maga utan.
A tegnapi kapott golnal peldaul kiment a jobbszelre, Rodrygo nem fogott senkit emiatt es az ellenfel tok szabadon indithatott. Nem tudom, hogy edzoi utasitasra zar ki a szelre, vagy sajat dontese, de megfigyeltem mar meccsek ota, hogy a palya kozepen rendszeresen egy tatongo lyukat hagy maga utan.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Semmi baj nem volt vele szerintem,amig a posztján tolta év elején. Letamadasba is eleg jol belejott,amig csapatként működött. Mai napig próbálkozik,meg hajtja a tobbieket is ,hogy mozogjanak a labdas felé, csak hat mar a csapat egy része ezt elengedte,es ebbol az lett, hogy Arda is mint egy bohóc lekesve fut jobbra balra. En sajnalom,mert rajta latszik,hogy csapatjátékos,es kurvara sikeres akar lenni itt,meg zavarja a szar teljesitmeny,de hat előre nagyobb nevek vannak nala, hatul meg nem lesz jo.
90 milla az értéke,valszeg lesz ráció abban, hogy eladják.
90 milla az értéke,valszeg lesz ráció abban, hogy eladják.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak ehhez kellene egy ténylegesen 10-es pozíció amit Ő egyedül játszik be. Senki nem tapos a sarkára, ott lehet a csatár mögött...jah hogy nálunk a csatár elkóborol...Nem fog ez működni. Egyetlen variációt látok amiben még mehetne, ha dobnánk a szélső támadókat, Güler mint 10-es mögött lenne 3 kps és előtte lenne 2 csatár, a széleket meg a védők felfutásaival oldanánk meg. Ehhez viszont tényleg olyan szintű csapat mözgás kellene amit Xabi akar és amire a keret jelentős része totál alkalmatlan.ram8nes írta:Azert ha egy prime Ozil-Cr connectiont ki tudna alakitani Mbappeval, akkor a jelenlegi keretben meg letjogosultsaga is lenne.flori írta: Beesik Paz a nyáron, sehol nem lesz helye. Nem szint egyszerűen, és nem a játékpercek miatt. Ennyi van benne, egy 2013-as Özil, ami már akkor is szar volt.
Minden mashogy sajnos nem ide valo.
- ram8nes
Azert ha egy prime Ozil-Cr connectiont ki tudna alakitani Mbappeval, akkor a jelenlegi keretben meg letjogosultsaga is lenne.flori írta: Beesik Paz a nyáron, sehol nem lesz helye. Nem szint egyszerűen, és nem a játékpercek miatt. Ennyi van benne, egy 2013-as Özil, ami már akkor is szar volt.
Minden mashogy sajnos nem ide valo.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Amíg nem volt Bellingham addig hasznos volt és Mbappeval hatékonyan össze játszottak.
Ketten egyszerre viszont nem férnek meg a csapatban.
Ketten egyszerre viszont nem férnek meg a csapatban.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ennek így semmi értelme.
- flori
Beesik Paz a nyáron, sehol nem lesz helye. Nem szint egyszerűen, és nem a játékpercek miatt. Ennyi van benne, egy 2013-as Özil, ami már akkor is szar volt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- BlancoMark
Nem is ertem, konkretan megerositette a hozzaszolasom.poronty írta:Ezt kompenzálja Pedri azzal, hogy nem egylábas. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyivel agilisabb, és, ha nem is sokkal, de az első pár méteren dinamikusabb is.mert pld Pedri aztán vasgyúró...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Özil es James is 1-2 jobb szezont kovetoen kevesnek bizonyult. Sajnos Arda nem uti meg az o szintjuket sem, ellenben pont annyira egylabas, lassucska es sokszor korulmenyes. Ha nem lenne Bellingham, akkor talan lenne keresnivaloja itt, de szerintem akkor sem lenne hosszu tavon megoldas.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ezt kompenzálja Pedri azzal, hogy nem egylábas. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyivel agilisabb, és, ha nem is sokkal, de az első pár méteren dinamikusabb is.mert pld Pedri aztán vasgyúró...
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
mert pld Pedri aztán vasgyúró...BlancoMark írta: A mai modern fociban az ilyen jatekosok egyszeruen nem tudnak ervenyesulni a legmagasabb szinten. Ha fizikailag keves vagy, akkor top technikaval es ket funkcionalo labbal kompenzalod mint Modric. Sajnos Gulernek egyik sem all rendelkezesere, ezen az ido sem fog valtoztatni.
modric dinamikusabb 40 evesen, a foci tudast meg hagyjuk isBlancoMark írta: A mai modern fociban az ilyen jatekosok egyszeruen nem tudnak ervenyesulni a legmagasabb szinten. Ha fizikailag keves vagy, akkor top technikaval es ket funkcionalo labbal kompenzalod mint Modric. Sajnos Gulernek egyik sem all rendelkezesere, ezen az ido sem fog valtoztatni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
A mai modern fociban az ilyen jatekosok egyszeruen nem tudnak ervenyesulni a legmagasabb szinten. Ha fizikailag keves vagy, akkor top technikaval es ket funkcionalo labbal kompenzalod mint Modric. Sajnos Gulernek egyik sem all rendelkezesere, ezen az ido sem fog valtoztatni.
kroos is jol latja a dolgokat
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Toni Kroos: “I’m happy that Arda Güler is getting significantly more minutes this year because he’s earned it on the pitch and he’s a player you can rely on for the future.”
My successor? He’s a different type of player. His best position is clearly more attacking than mine, so it’s not about me being replaced at all. But I’m generally happy for him because he's a good guy.”
He has a really fine touch, which he’s already used very effectively this season. That’s why I hope he keeps getting consistent playing time because that’s the only way he can improve. I’m sure he’ll be able to make his mark at the club for many years.”
@diarioas
My successor? He’s a different type of player. His best position is clearly more attacking than mine, so it’s not about me being replaced at all. But I’m generally happy for him because he's a good guy.”
He has a really fine touch, which he’s already used very effectively this season. That’s why I hope he keeps getting consistent playing time because that’s the only way he can improve. I’m sure he’ll be able to make his mark at the club for many years.”
@diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
És én mit csináltam? Alaptörvényt módosítottam? Vagy szabályozva van miről lehet véleményt írni?Steve írta: ..ne haragudj, de lehessen az embereknek egy demokratikus országban, egy fórumon leírni a véleményüket.
A véleményem az h elindul a fika vonat, és jobban pörög a játékos topikja mint amikor duplázik, vagy meccs/1 asszisztja van. Az h ez kinek cinikus beszologatas és kinek reakcio egy jelenségre...szíved joga eldönteni.
Egyértelműen és ezt látjuk elvétve leirva. Ennek része hogy a csapat, benne Guler, Carreras, Huijsen hibázik és tanul belőle. A rendszer egyre természetesebb lesz, a játékosaink potenciálja kivételes. Eközben végleg generációt váltottunk, piaci működés mellett (nem olajbó') pénzügyileg és sportszakmailag sikeresen.Pad'em írta: Szerintem mindent egybevetve fejlődünk szépen, tavasszal kell levonni a konzekvenciákat.
De hát kedden kikaptunk, úgyhogy nyilvánvaló H Guler sose lesz jó.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Abszolút! Vini és Güler a legutolsó problémáink.
Őket kellene megtartani és mellé minőséget igazolni innentől.
Ami jó szerintem, hogy mély keretünt van. Ami hiányzik, hogy a kb azonos erős közép feletti szinthez MBappékat találni. Akár kész játékosokat, akár scoutolni. Mastantuono nem az átlag feletti kiemelkedő kategória pl..
Őket kellene megtartani és mellé minőséget igazolni innentől.
Ami jó szerintem, hogy mély keretünt van. Ami hiányzik, hogy a kb azonos erős közép feletti szinthez MBappékat találni. Akár kész játékosokat, akár scoutolni. Mastantuono nem az átlag feletti kiemelkedő kategória pl..
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Pad'em
No para én az igekötőt basztam el arra is majd tuti megjelenik.Steve írta:Pad'em írta:
Adom de ne adj ekkora magaslabdákat hehének![]()
Amúgy az Elchéket is meg kell verni, ami tavaly elég sok esetben nem sikerült. Ha csak azokhoz tesz hozzá is előrébb vagyunk. Az meg, hogy a pálya közepén nem válik be az simán lehet, de idénig kb ez volt nyomatva majdnem másfél éven át, hogy miert nem tesszük be Modric posztra. Alonso most próbálgatja, ha nem lesz megoldás, legalább megnéztük, egy kvázi tét nélküli BL meccs volt eddig az ára.
Amúgy mindig odalyukadunk ki a jelenlegi állománnyal, hogy Ceballos. Úgyhogy venni kell majd valakit oda nyáron most már.
Köszi, nem tudtam ly()avítani már.
Ha hehe jön, majd elnézést kérek és arra hivatkozok, hogy migráncs vagyok és kb már csak nektek írok magyarul pár évtizede.De mondjuk ekkora faszságra és elírásra még az sem lesz mentség.
Mindenesetre a lényeg remélem átjött, hogy nem kell itt a cinikus oltogatás, meg másoknak beszólogatás, ha egy fórumon az emberek leírják a véleményüket normális hangnemben(normális helyesírással![]()
).
Egyébként engem kimondottan zavar és nem Gülerhez kötve ezt sem, hogy egy rakat átlagos játékosunk van és nem találunk kiemelkedően jókat. Most pl Mastantuono jópofa meg minden, meg úgy néz ki mint Eminem, de még régen is találtak egy Robinhot, aki igaz azóta börtönben ül, de amikor focizott hozott olyat amiért megéri a tv-t nézni.
Ma csinál MBappé olyat amite felszisszenek aztán ennyi. Meg Vini a nem komolyan védekező csapatok ellen rohangál és ugrál, ami látványos, aztán ennyi..Szervezett csapatok ellen meg megy a szenvedés, kreativitás hiányában.
De ez is egy időszak, volt sokkal rosszabb is korábban.
Vini azért tudott szervezett csapatok ellen is villogni bőven, Pool ellen pl bitang volt kb mindig, hétközben ez a Bradley gyerek viszont csúnyán lekapta, de Mbappé is katasztrófa volt.
Szerintem mindent egybevetve fejlődünk szépen, tavasszal kell levonni a konzekvenciákat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Odalyukadunk ki
Faszt zavartok a pihenesben amugy mihaszna kölykök
Faszt zavartok a pihenesben amugy mihaszna kölykök
thereisonly1ronaldo