Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » Tegnap, 10:55

Galacticos írta: jude arda rodrygo vini bappe otos fogat ez egyszerre nem mukodik
Igazából már a kiemelt kettősnél elhal a dolog. Kottára ugyan azt tudnák bejátszani, sőt a töröknek kicsit feljebb van az indulója is. Szinte bárhogy variálod és teszed bele viniciust az nem fog működni addig amíg magáért játszik és nem a csapatért. Xabi rendszere Bappe védekezése nélkül már az elején meghalt. Rodrygonak meg 2 jó meccse nem feledteti, hogy bármikor képes lesz eltűnni hónapokra. Nincs az az edző és rendszer amiben ezek a játékosok maximális hatékonysággal tudnak majd együtt játszani. Két éven belül ebből a sorból szerintem legalább 2-3 embernek távoznia kell, ha komolyan gondoljuk a sport részét is nem csak a gazdaságit.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » Tegnap, 10:32

Nyilvan csak ket meccs de rodrygotol ez azert pozitiv hogy honnan kezdi el magat visszahozni es nem sir a sajtoba, nem masra mutogat. Talan egyetlen pozitivum volt tegnap, nyilvan mbappe rohadt jo tovabbra is. Talan ez lehet a hosszutavu megoldas akar bellinghammel ketten elol, viniciussal ez szerintem nem mukodik es sajnos nem is fog. Egyikuk sem vedekezik semmit, tegnap az mbappe helyzetnel csak azert szurkoltam hogy le ne passzolja viniciusnak mert ott vege is lett volna a tamadasnak.
A kis gyerek balhatvedbe egyebkent egesz bator volt, volt egy egy egesz jo megindulasa tobb ember kozott, mar most nem kapkodott annyit mint fran.
Viszont ez a jude arda rodrygo vini bappe otos fogat ez egyszerre nem mukodik, se elore se hatra, egymast oltjak ki benne tobben is.
Endrick eltiltassal mivan, kiuli a kupaba a masodik meccsét ott vagy azt majd a sevilla ellen?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » Tegnap, 9:47

Realista24 írta:
Galacticos írta: barmikor stabilan ra lehetett allitani messire.
Jo, de elonybol indult, hiszen argentin volt.
Es ennyi esszel eleldegel a mai napig, vigan, elkepeszto.

Es itt nem Gagora gondolok. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 9:33

Galacticos írta: barmikor stabilan ra lehetett allitani messire.
Jo, de elonybol indult, hiszen argentin volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » Tegnap, 9:31

Gagonak legalabb volt egy jo fel eve es barmikor stabilan ra lehetett allitani messire.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » Tegnap, 9:18

nzooli93 írta:
Tjacks írta: Kurva nagy szurkolónak kell lenned hogy a sok századik retek szar késő esti bajnokit végig nézd :mrgreen:
Ugyan, Gravesen,Faubert, Gago, Pablo Garcia utan az ember mar kibír mindent :kalapos:
Mondjuk Gago Fauberthez képest már majdnem Messi :lol:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » Tegnap, 8:29

etele írta: "Alabaes amugy alig kapott iden golt, eggyel tobbet, mint mi, de azert tobb helyzetre szamitottam. "

Ahhoz hogy több helyzetünk legyen előre kellene játszanunk ,de mi lassan és csak oldalra meg hátra játszunk :vivo:
Minden támadásunk olyan mint egy kézilabda meccs, csak a húzás után nem jön semmi figura.
Gülertől kezdek agyfaxt kapni pedig alapból kedveltem, de ez az elképzelés nélküli foci amit XA játszat a csapattal kinyírja öt is meg Valverdét is.
Én két dolgot látok ebbe, Xabi elképzelése nem lenne rossz, Leverkusenben is ült, de ott nem sztárokat kellett menedzselnie, hanem alázatos játékosokat, akik elfogadták, amit kér. Itt ez nincs meg, Mbappe és Vinicius védekezése, helyezkedés és akarása kb. nulla. Egyik sem tesz bele többet, mint, hogy indítsatok én meg futok. Egyik sem mozog el üresbe, nem kényszerítik a védelmet mozgásra, legtöbbször, főleg a brazíl öncélú és leginkább ő rossz és haszontalan megoldást választ.

Aztán Güler teljesen lassítja a játékot, forgolódik, védekezésben nulla, állandóan késésben van, ütközni sem tud, szerintem van rajta +15 kiló (simán megemberesedett és a dinamikája, sebessége oda is lett, már ami volt).

Alapvetően nem tudjuk a széleket használni, nincs egy gyors váltás, mögé kerülés, hanem befele passz, aztán visszafordulás, ha meg elfut véletlenül valaki, akkor senki nincs középen... Ha lenne is, akkor sem tud fejelni.

Szélre Valverde nem elég intelligens játékos, Valdepenás - Fran lassúak és bizonytalanok, Vinicius nem lehet amúgy sem összejátszani, a csapat nem tud tolódni, sokszor mindenki átkeveredik balra stb...

Lehet Xabizni, de szimplán a játékosaink 70% gyenge ezekben. Asencio, Rüdiger tegnap szinte csak úgy passzoltak, hogy majdnem odaértek, illetve alig ment el a következő emberhez a labda... Azt vártam, hogy mikor piszkálják el előlük vagy mikor lesz rövid a visszatett labda.

Nincsenek keresztbe mozgások, mélységi beindulások, ritmust váltani kb. csak Bellingham tud.

Mindezt úgy, hogy a Leverkusen egy nagyon dinamikus, diktáló focit játszott, nálunk meg van ez a lötyögés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » Tegnap, 8:23

R. Carlos írta: Hát innen szép lenne visszajönni, de ez a szezon szerintem ugyanaz mint a tavalyi kb. Annyi, hogy nagy pofonba még nem szaladtunk bele. Minden szinten rendbe kellene tenni a csapatot. Kb. van Courtois, Tchouaméni meg Mbappé. A többiek vagy nem kezdő szint jelenleg vagy nem Real Madrid szintű csapatban van a helyük. Jöhet ide bármilyen edző, nem fog tudni ebből főzni, mert ennyire korlátoltak a képességek. Hozzátenném, hogy idén se nyerünk semmit, ha csak nem ez a Barca idő előtt kidurran, de amilyen hullámvölgyeink vannak már csak meccsről-meccsre, lehet az is kevés lenne. Pedig szerintem nekik sincs acélos keretük, a Chelsea ellen be is lettek árazva, de mi ezt is képesek vagyunk alulmúlni.
Nyilvan sok viz fog meg lefolyni a Dunan, de amig a vezetosegben nem huzzak ki a fejuket a seggukbol, nagy valtozas nem lesz, es az edzokeringo legkesobb a kovi Clasico utan megindul.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » Tegnap, 8:22

Kerlon írta: Alabaes amugy alig kapott iden golt, eggyel tobbet, mint mi, de azert tobb helyzetre szamitottam.
Az lehet, de a tegnap eléggé szétszórtnak tűntek, 3-4-5 gólt simán be lehetett volna lőni nekik. De nem baj, mert mi kontrára játszunk :roll:

Ha már gólok: a Barca 17 meccs alatt 15-el több gólt lőtt, mint mi. Az hatalmas nagy különbség...

etele

HozzászólásSzerző: etele » Tegnap, 8:05

"Alabaes amugy alig kapott iden golt, eggyel tobbet, mint mi, de azert tobb helyzetre szamitottam. "

Ahhoz hogy több helyzetünk legyen előre kellene játszanunk ,de mi lassan és csak oldalra meg hátra játszunk :vivo:
Minden támadásunk olyan mint egy kézilabda meccs, csak a húzás után nem jön semmi figura.
Gülertől kezdek agyfaxt kapni pedig alapból kedveltem, de ez az elképzelés nélküli foci amit XA játszat a csapattal kinyírja öt is meg Valverdét is.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » Tegnap, 7:45

Hát innen szép lenne visszajönni, de ez a szezon szerintem ugyanaz mint a tavalyi kb. Annyi, hogy nagy pofonba még nem szaladtunk bele. Minden szinten rendbe kellene tenni a csapatot. Kb. van Courtois, Tchouaméni meg Mbappé. A többiek vagy nem kezdő szint jelenleg vagy nem Real Madrid szintű csapatban van a helyük. Jöhet ide bármilyen edző, nem fog tudni ebből főzni, mert ennyire korlátoltak a képességek. Hozzátenném, hogy idén se nyerünk semmit, ha csak nem ez a Barca idő előtt kidurran, de amilyen hullámvölgyeink vannak már csak meccsről-meccsre, lehet az is kevés lenne. Pedig szerintem nekik sincs acélos keretük, a Chelsea ellen be is lettek árazva, de mi ezt is képesek vagyunk alulmúlni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 7:15

Kerlon írta: Viniciust es Gulert el kell tavolitani a krzdobol
A csapatbol, Brahimmal egyutt. Ez lenne az elso lepes, amit megtennek a tisztogatas jegyeben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » Tegnap, 6:57

Viniciust es Gulert el kell tavolitani a krzdobol tovabbra is, de ugy fest elobbit nem lehrt, utobbit meg nem akarja Xabi.

Alabaes amugy alig kapott iden golt, eggyel tobbet, mint mi, de azert tobb helyzetre szamitottam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 1:14

Nem lövünk elég gólt, van egy Bappé és kifújt.
Aki gólerős tudna még lenni az Bellingham, de nincs előtte egy igazi center akivel hatékonyabb lehetne meg a kapuhoz sincs elég közel.

Vagy Vinit kéne felpofozni, de ő vele már kár erőlködni.

Akiben még lehetne fantázia meg kölcsön adjuk :lol:

Pontosan ezért hoznám már télen Nico Pazt, hátha, olaszban elég sok a gólja meg gólpassza, hogy hova nem tudom, de botrány amit a kapu előtt művelünk.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » Tegnap, 0:43

Mint ahogy az édeshármasnak se elöl...
szuperliga.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. december 14., vasárnap 23:47

A Bellingham-Güler-Tchouameni középpályának továbbra sincs semmi értelme.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 14., vasárnap 23:00

Tjacks írta: Kurva nagy szurkolónak kell lenned hogy a sok századik retek szar késő esti bajnokit végig nézd :mrgreen:
Ugyan, Gravesen,Faubert, Gago, Pablo Garcia utan az ember mar kibír mindent :kalapos:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 14., vasárnap 22:59

Seqeda. Játékban nem de az edző öltöző kapcsolatot láthatóan összekovácsolta ez a rossz periódus. Ebben a felállásban nem is elvárható semmi a győzelmen kívül. Güler+Bíró kutyaszar lepereg ez az év jövőre jobb lesz minden.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 14., vasárnap 22:57

Kurva nagy szurkolónak kell lenned hogy a sok századik retek szar késő esti bajnokit végig nézd :mrgreen:

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2025. december 14., vasárnap 22:55

Sracok! Emlekezzetek vissza hanyszor adtuk el a lelkunket, asszem idén behajtásra kerül.

:D :mrgreen:

Vissza: