Csaxolok.
Ugyhogy ne te ne mert lesznemulass.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 18:28
HozzászólásSzerző: Zsombor » Tegnap, 18:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 18:06
HozzászólásSzerző: nmate » Tegnap, 13:57
Tudom, hogy a csökönyös agyad a tiktok videókra optimalizálódott már, de nézd még egy kicsit.hehetheoriginal írta:6. masodpercig neztem, ugye nem gondoljuk komolyan, hogy az nem vedofalt volt curry eseteben?![]()
ertem a video celjat, de na.
geci
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 9:27
6. masodpercig neztem, ugye nem gondoljuk komolyan, hogy az nem vedofalt volt curry eseteben?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 15., hétfő 6:12
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2025. december 14., vasárnap 15:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 14., vasárnap 7:22
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. december 12., péntek 19:24
Egy lakers vereségek vélemény.Lakers last 5 losses (ATL, OKC, PHX, BOS, SAS) were against teams that have:
- Athleticism
- Physicality
- Disciplined defensive switching
- Fast pace team
- 3-point shooting
- High bench contribution
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 12., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2025. december 12., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. december 12., péntek 7:04
Sosem lesz az szvsz.hehetheoriginal írta: 2. sztem a spurs nagyon baszo lesz, mar iden is, de inkabb jovore, ha wemby egeszseges, elkapjak az okc-t.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 13:32
1. de.Zsombor írta:Azt hittem a PO-ban térünk rá vissza.hehetheoriginal írta: Meg nem ertem a vegere a mai spurs elleninek, de ez a reaves geci hihetetlen, mint mikor vkire tul nagy feladatot szabnak, aztan allandoan elbasz mindent![]()
Nem értek ezzel egyet, egyszerűen amit Presti összehozott, szerintem olyan még nem volt. Kiveszed Shait ebből a csapatból és simán top3-4 seedről beszélünk. Mindegyikük éhes a sikerre, kb minden ellenfél ellen úgy állnak ki mintha egy döntő 7. meccs volna, ugyanaz a mindset mindenkinél, ez a legnagyobb erényük szerintem a többi csapattal szemben.nmate írta: Akármennyire is szépen és tudatosan fel vannak építve, a mezőny amiben vannak, borzalmasan gyenge.
Denverben látom egyedül azt, hogy elkaphatják őket.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2025. december 11., csütörtök 12:11
Azt hittem a PO-ban térünk rá vissza.hehetheoriginal írta: Meg nem ertem a vegere a mai spurs elleninek, de ez a reaves geci hihetetlen, mint mikor vkire tul nagy feladatot szabnak, aztan allandoan elbasz mindent
Nem értek ezzel egyet, egyszerűen amit Presti összehozott, szerintem olyan még nem volt. Kiveszed Shait ebből a csapatból és simán top3-4 seedről beszélünk. Mindegyikük éhes a sikerre, kb minden ellenfél ellen úgy állnak ki mintha egy döntő 7. meccs volna, ugyanaz a mindset mindenkinél, ez a legnagyobb erényük szerintem a többi csapattal szemben.nmate írta: Akármennyire is szépen és tudatosan fel vannak építve, a mezőny amiben vannak, borzalmasan gyenge.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. december 11., csütörtök 11:57
Ott még nem volt KD, rá következő szezonban csatlakozott.hehetheoriginal írta: meglesz a steph-klay-kd gsw alapszakasz rekord, nem?
bearazzak az egesz nba-t amugy, ahol nincsenek mar usa szupersztarok, akik meg voltak, mind kioregedtek.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. december 11., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. december 11., csütörtök 10:55
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem