Mondjuk nem baj ha azt merik ez a legkisebbp.csabi1 írta:ferni írta: Elég komoly a tömeg december közepéhez képest, le a kalappal az emberek elött
Ezzel szemben a degeneráltaknál ez megy![]()
https://telex.hu/zacc/2025/12/13/a-korm ... etesrol-ir
![]()
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Meglehetősen béketűrő ember vagyok, de nagyon remélem, hogy ezek a tehetségtelen, undorító, gerinctelen parazita senkik azért egyszer elnyerik méltó jutalmukat a folyamatos hazudozásért, megtévesztésért, amit súlyos adófizetői pénzeken tesznek. És ez totál független a fidesztől, bár az tény, hogy ők tették lehetővé.p.csabi1 írta:ferni írta: Elég komoly a tömeg december közepéhez képest, le a kalappal az emberek elött
Ezzel szemben a degeneráltaknál ez megy![]()
![]()
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
ferni írta: Elég komoly a tömeg december közepéhez képest, le a kalappal az emberek elött
Ezzel szemben a degeneráltaknál ez megy
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
deaktol kezdve setalok en is , egyelore nem ugy latom hogy mindenki felfer a karmelita eleferni írta: Elég komoly a tömeg december közepéhez képest, le a kalappal az emberek elött
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Elég komoly a tömeg december közepéhez képest, le a kalappal az emberek elött
-
nuevo_ericco
A Republikás dolgot azért előzékenyen kerülte, viszont már ez is megsüvegelendő.kiserik írta: Tororól meg 1 perc alatt (mert őt sem követem napi szinten minden felületen) ezt találtam: https://x.com/ToroczkaiLaszlo/status/19 ... 3746078928
Nem ártana, ha Ficora esetleg Orbán is rászólna, mert az öreg komcsinak teljesen elmentek otthonról, egyre kevesebben hisznek neki, és nem kizárt, hogy sarokba szorítva ismét előveszi a magyarkártyát. Megtette már nem egyszer.
Az már nem liberális, konzervatív, jobb vagy balos tengelyen folyó beszélgetés, hanem a vitakultúráról szóló. Amúgy szerintem ezen a fórumon a túlnyomó többség részletesen ki szokta fejteni, miért nem ért egyet a másikkal.kiserik írta: Pont úgy képzelem, hogy nem annyit mondok: hülye vagy és kész, hanem megpróbálok vitázni vele és ha nem sikerült meggyőzni, attól még mindig nem úgy zárom le, hogy: hülye vagy és csak nekem lehet igazam, mert te meg vagy vezetve. Erről ennyit.
Pont úgy képzelem, hogy nem annyit mondok: hülye vagy és kész, hanem megpróbálok vitázni vele és ha nem sikerült meggyőzni, attól még mindig nem úgy zárom le, hogy: hülye vagy és csak nekem lehet igazam, mert te meg vagy vezetve. Erről ennyit.nuevo_ericco írta:Rosszul képzeled el. De erről nem te tehetsz, a magát jobboldalinak, konzervatívnak nevező politikusok, véleményvezérek, na meg az interneten terjedő különböző fakenews kampányok már több, mint 10 éve teljesen félremagyarázzák a liberalizmust, szándékosan, mert a politikai érdekük az, hogy a társadalomból teljesen kivesszen a tolerancia és szolidaritás, na meg az, hogy kisajátítsák maguknak a kellemetlen vélemények, kritikák megfogalmazásának jogát.kiserik írta: Én nagyjából úgy képzelem el ezt a fene nagy liberalizmust, hogy nem nevezem abszurdnak azt, ha valaki büszke arra, ha más a véleménye, mint nekem, hanem inkább elfogadom, hogy neked más a véleményed. Esetleg vitázom vele érvekkel, vagy ilyesmi. Na, az van, hogy ez mára teljesen kiveszett a liberalizmusból.
Attól még, hogy elmondom a véleményemet a véleményedről, még elfogadom. Vagy te hogy képzeled? Hogy egy liberális meghall egy óriási hazugságot, hülyeséget (most ezt nem a te véleményedre értem), és csendben kell maradnia, mert liberális? És ezen pont azok háborodnak fel a legjobban, akik anno hadat üzentek a PC-nek?
Az ellenérvek hiányában talán igazad van, de szerintem ez is inkább az illiberális oldalra jellemző. Magyarországon és a térségben mindenképp, elég megnézni a kormány komunikációját.
Viszont ha már beszélgetünk. Kíváncsi lennék, mi a véleményed Toroczkai hallgatásával azzal kapcsolatban, hogy a pár hete még az általa vendégként fogadott szlovák, echte fasisztákból álló (ez tény, videók, képek, nyilatkozatok, konkrét politikai pártokban való részvételek vannak) Republika párt politikusai épp a napokban szálltak bele a magyarokba, és arról beszélnek, hogy kriminalizálni kellene azokat, akik bolygatják a Benes dekrétumokat (pártok betiltásáról is beszéltek, tegnapelőtt fogadta el a parlement törvényt, hogy ez akár 6 hónap börtönnel is sújtható). Miközben a valóságban nincs is bolygatás. Ilyenkor a nemzeti érzelmeknél fontosabb az ideológia már a Mi hazánkban is?
Ugye az ügy pikantériája, hogy pont a legliberálisabb szlovák párt állt ki azon magyarok (és szlovákok) mellett, akik földjét a mai napig ezekre a dekrétumorka hivatkozva sajátítja ki a Szlovák Földalap.
Tororól meg 1 perc alatt (mert őt sem követem napi szinten minden felületen) ezt találtam: https://x.com/ToroczkaiLaszlo/status/19 ... 3746078928 Az, hogy éppen most nem ez a legfontosabb és hangosabb téma nála nem azért van, mert Orbán csicskása, hanem mert millió dologban van most benne. Országjáráson van https://x.com/ToroczkaiLaszlo/status/19 ... 7023749202, ilyen videókat forgat: https://www.youtube.com/watch?v=PyG63qVG1CI (Völner Pál, ahelyett, hogy előzetesben lenne, ismét praktizálhat ügyvédként), úton útfélen próbál felszólalni Kárpátalja jogaiért (ahh, elfelejtettem, csak orosz csicskul...) és közben ő bejár a munkahelyére is. Amúgy köszi a reklámot a nevében is
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Nemtudom honnan olvastad ki hogy csak azt fogadom el amit gondolsz. Maximálisan, minden egyes témában elfogadom az álláspontod és a véleményed. Hogy emellett a felére azt gondolom zakkant vagy, attól még elfogadom hogy neked ez az álláspontod és hogy jogod van képviselni (és ez alatt nem a madridom fórumra, hanem bármilyen demokratikus intézményben való részvételre gondolok). Az csak nem járja hogy szólásszabadság meg véleményszabadság meglegyen neked, de ne is gondolhassam róla azt hogy hülyeség.kiserik írta:Annak is van egy abszurditása, hogy valaki úgy elfogadó (mondhatni liberális), hogy csak azt fogadja el, amit ő gondol.Halfkey írta: Van egy abszurditása annak, hogy az valakinek egy büszkén bedobott kijelentés hogy ‘én előbb voltam migráns ellenes mint a Fidesz’.
Ha gondolod szívesen vitázom a migrációról és annak káros hatásairól.
-
nuevo_ericco
Rosszul képzeled el. De erről nem te tehetsz, a magát jobboldalinak, konzervatívnak nevező politikusok, véleményvezérek, na meg az interneten terjedő különböző fakenews kampányok már több, mint 10 éve teljesen félremagyarázzák a liberalizmust, szándékosan, mert a politikai érdekük az, hogy a társadalomból teljesen kivesszen a tolerancia és szolidaritás, na meg az, hogy kisajátítsák maguknak a kellemetlen vélemények, kritikák megfogalmazásának jogát.kiserik írta: Én nagyjából úgy képzelem el ezt a fene nagy liberalizmust, hogy nem nevezem abszurdnak azt, ha valaki büszke arra, ha más a véleménye, mint nekem, hanem inkább elfogadom, hogy neked más a véleményed. Esetleg vitázom vele érvekkel, vagy ilyesmi. Na, az van, hogy ez mára teljesen kiveszett a liberalizmusból.
Attól még, hogy elmondom a véleményemet a véleményedről, még elfogadom. Vagy te hogy képzeled? Hogy egy liberális meghall egy óriási hazugságot, hülyeséget (most ezt nem a te véleményedre értem), és csendben kell maradnia, mert liberális? És ezen pont azok háborodnak fel a legjobban, akik anno hadat üzentek a PC-nek?
Az ellenérvek hiányában talán igazad van, de szerintem ez is inkább az illiberális oldalra jellemző. Magyarországon és a térségben mindenképp, elég megnézni a kormány komunikációját.
Viszont ha már beszélgetünk. Kíváncsi lennék, mi a véleményed Toroczkai hallgatásával azzal kapcsolatban, hogy a pár hete még az általa vendégként fogadott szlovák, echte fasisztákból álló (ez tény, videók, képek, nyilatkozatok, konkrét politikai pártokban való részvételek vannak) Republika párt politikusai épp a napokban szálltak bele a magyarokba, és arról beszélnek, hogy kriminalizálni kellene azokat, akik bolygatják a Benes dekrétumokat (pártok betiltásáról is beszéltek, tegnapelőtt fogadta el a parlement törvényt, hogy ez akár 6 hónap börtönnel is sújtható). Miközben a valóságban nincs is bolygatás. Ilyenkor a nemzeti érzelmeknél fontosabb az ideológia már a Mi hazánkban is?
Ugye az ügy pikantériája, hogy pont a legliberálisabb szlovák párt állt ki azon magyarok (és szlovákok) mellett, akik földjét a mai napig ezekre a dekrétumorka hivatkozva sajátítja ki a Szlovák Földalap.
Én nagyjából úgy képzelem el ezt a fene nagy liberalizmust, hogy nem nevezem abszurdnak azt, ha valaki büszke arra, ha más a véleménye, mint nekem, hanem inkább elfogadom, hogy neked más a véleményed. Esetleg vitázom vele érvekkel, vagy ilyesmi. Na, az van, hogy ez mára teljesen kiveszett a liberalizmusból.nuevo_ericco írta:A liberális nem azt jelenti, hogy szó nélkül kell tűrni, elfogadni mindent, nincs semminek következménye. Az azt jelenti, hogy bizonyos keretek közt minden véleménynek helye van a közbeszédben (ezek a keretek lehetnek gyűlöletbeszédek, kollektív bűnösség kijelentése, különböző tömeggyilkos rezsimek éltetése, mosdatása, stb.). Örök liberális dilemma, hogy meddig lehet/szabad tolerálni a tolerancia hiányát. Az, hogy valaki véleményt mond a véleményedről egyáltalán nem ellenes a szabadelvűséggel. Nem kellene az elfogadás szót kiforgatni a jelentéséből, csak hogy megvédjük magunkat a kellemetlen ellenvéleményektől.kiserik írta: Annak is van egy abszurditása, hogy valaki úgy elfogadó (mondhatni liberális), hogy csak azt fogadja el, amit ő gondol.
hehe pedig szerintem arra utalt, hogy a Fidesz csak szavakban, uszító, undorító, kollektivizáló, emberek félelmeire alapozó propagandában volt migránsellenes, cselekedetben kb. ugyanazt csinálta, mint a ngo-k, csak sokszoros volumenben.
Csak a szokásos. A fideszes beszélő fejek vállalhatatlan hülyeségekkel kürtölik tele az étert, jó sok adóforintból, majd ha ez nem jön be, megszólal a bölcs, kimért, államférfiként tetszelgő Orbán. Legősibb trükk.swfan írta: https://444.hu/2025/12/13/meg-egy-bunoz ... i-videorol
Na mi van, megmérték, hogy mégse jó ötlet azt a narratívát tolni, hogy hát de megérdemelték, hisz "bűnözők"?
Ebben azért én nem lennék annyira biztos.hehetheoriginal írta: sztem egy tombkent ert egyet mindenki, hogy senki nem akar kozel-keleti meg eszak-afrikai migransokat europaba, felesleges szocseples.
-
nuevo_ericco
A liberális nem azt jelenti, hogy szó nélkül kell tűrni, elfogadni mindent, nincs semminek következménye. Az azt jelenti, hogy bizonyos keretek közt minden véleménynek helye van a közbeszédben (ezek a keretek lehetnek gyűlöletbeszédek, kollektív bűnösség kijelentése, különböző tömeggyilkos rezsimek éltetése, mosdatása, stb.). Örök liberális dilemma, hogy meddig lehet/szabad tolerálni a tolerancia hiányát. Az, hogy valaki véleményt mond a véleményedről egyáltalán nem ellenes a szabadelvűséggel. Nem kellene az elfogadás szót kiforgatni a jelentéséből, csak hogy megvédjük magunkat a kellemetlen ellenvéleményektől.kiserik írta: Annak is van egy abszurditása, hogy valaki úgy elfogadó (mondhatni liberális), hogy csak azt fogadja el, amit ő gondol.
hehe pedig szerintem arra utalt, hogy a Fidesz csak szavakban, uszító, undorító, kollektivizáló, emberek félelmeire alapozó propagandában volt migránsellenes, cselekedetben kb. ugyanazt csinálta, mint a ngo-k, csak sokszoros volumenben.
Csak a szokásos. A fideszes beszélő fejek vállalhatatlan hülyeségekkel kürtölik tele az étert, jó sok adóforintból, majd ha ez nem jön be, megszólal a bölcs, kimért, államférfiként tetszelgő Orbán. Legősibb trükk.swfan írta: https://444.hu/2025/12/13/meg-egy-bunoz ... i-videorol
Na mi van, megmérték, hogy mégse jó ötlet azt a narratívát tolni, hogy hát de megérdemelték, hisz "bűnözők"?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem egy tombkent ert egyet mindenki, hogy senki nem akar kozel-keleti meg eszak-afrikai migransokat europaba, felesleges szocseples.
thereisonly1ronaldo
Annak is van egy abszurditása, hogy valaki úgy elfogadó (mondhatni liberális), hogy csak azt fogadja el, amit ő gondol.Halfkey írta: Van egy abszurditása annak, hogy az valakinek egy büszkén bedobott kijelentés hogy ‘én előbb voltam migráns ellenes mint a Fidesz’.
Ha gondolod szívesen vitázom a migrációról és annak káros hatásairól.
Van egy abszurditása annak, hogy az valakinek egy büszkén bedobott kijelentés hogy ‘én előbb voltam migráns ellenes mint a Fidesz’.
https://444.hu/2025/12/13/meg-egy-bunoz ... i-videorol
hehetheoriginal írta: Fidesz meg a migransellenesseg![]()
Ne a propagandat mondjuk mar vissza minden hszben..
Nem unod?
A Fidesz felvette a migráns ellenes pozíciót. Mit jelent ez? Hogy nem migráns-ellenes, csak úgy tesz azért, hogy ellenség-képet kreáljon és szavazatokat szerezzen, plusz akiket ők hoznak be, azon jól is keresnek.
Ne kelljen már a magyart Magyarországon magyarázni banyek
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Fidesz meg a migransellenesseg
thereisonly1ronaldo
Én is a szavazókról beszéltem (mellesleg a közéleti szereplők is szavazók).swfan írta:A szavazókról beszéltem, nem közéketi szereplőkről. Hiába mondod hogy nem vagy fideszes, meg nem szavazol rájuk, attól még pontról pontra felmondod a propagandát a csúnyalipsi hanyatló nyugatról, az orosz ukrán háborúról, meg a Tiszáról is sokszorkiserik írta:
Azon szoktam mosolyogni, hogy ezt főleg azok mondják nagyon hangosan és sokszor, akik valamilyen módon felelősek a mai politikai állapotokért. Vagy a rendszer élvezői voltak, vagy egyszerűen csak valamikor 2010 óta leadták a szavazatukat (akár csak egyszer) a Fideszre.
Remélem Juhásznak jobban fog sikerülni az interjú Leonnal, mint a Zsolti bácsis. Az elég nagy bukta lett a végére.
Addig is ajánlok pár tartalmat ehhez a témához, amikből kiderül az is, hogy ki segített a legtöbbet abban, hogy a Szőlő botrány kiderüljön.
https://www.youtube.com/watch?v=4OciLwV64_k
https://magyarjelen.hu/video/28759-merl ... elem-video
Igen, ezek is úgy fideszesek, hogy nem is tudják magukról...
Én 2000-ben is ugyan ezen az oldalon, állásponton voltam. Hol volt akkor a Fidesz és mit képviselt? Nem lehet, hogy a Fidesz (kormány propaganda) telepedett rá arra, amit én/mi gondolunk? Például nem lehet, hogy mi előbb voltunk migráns-ellenesek és a Fidesz (kormány propaganda) csak utána vette fel ezt a pozíciót?
Ebben a történetben nem mi változtunk és lettünk Fideszesek, hanem a Fidesz változott és lett szavakban jobboldali. De csak szavakban. Na ezért lehet sokszor egyezés a kettő között valamilyen szinten.
A szavazókról beszéltem, nem közéketi szereplőkről. Hiába mondod hogy nem vagy fideszes, meg nem szavazol rájuk, attól még pontról pontra felmondod a propagandát a csúnyalipsi hanyatló nyugatról, az orosz ukrán háborúról, meg a Tiszáról is sokszorkiserik írta:Azon szoktam mosolyogni, hogy ezt főleg azok mondják nagyon hangosan és sokszor, akik valamilyen módon felelősek a mai politikai állapotokért. Vagy a rendszer élvezői voltak, vagy egyszerűen csak valamikor 2010 óta leadták a szavazatukat (akár csak egyszer) a Fideszre.swfan írta: A mi hazánkosokban ez az igazán ironikus, hogy úgy fideszesek, hogy közben nem is tudják magukról![]()
Remélem Juhásznak jobban fog sikerülni az interjú Leonnal, mint a Zsolti bácsis. Az elég nagy bukta lett a végére.
Addig is ajánlok pár tartalmat ehhez a témához, amikből kiderül az is, hogy ki segített a legtöbbet abban, hogy a Szőlő botrány kiderüljön.
https://www.youtube.com/watch?v=4OciLwV64_k
https://magyarjelen.hu/video/28759-merl ... elem-video
Igen, ezek is úgy fideszesek, hogy nem is tudják magukról...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Érdekes gondolatok annak tudatában, hogy jelenleg a legnagyobb ellenzéki erő egy olyan arc aki szószerint a fidesz csecséről ereszkedett le közénk.swfan írta: A mi hazánkosokban ez az igazán ironikus, hogy úgy fideszesek, hogy közben nem is tudják magukról![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams