Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. december 11., csütörtök 22:25

hehetheoriginal írta: The problem is when you don't accept that there's a guy in front of you that scores more goals than you. Those problems happen when you have a lot of stars together.
:lol: Badum tss.

Az a baj,hogy instán vini elfogadja,megy a hesteg kiki a legnagyobb, de legbelül utálják egymást mint a szart és ez a legszomorúbb.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 11., csütörtök 22:23

hehetheoriginal írta: Enyhe szurasok biniciusnak :lol:
Pedig a régi szép időkben nem finomkodott vele :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 11., csütörtök 22:21

Enyhe szurasok biniciusnak :lol:
thereisonly1ronaldo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 22:14

Karim Benzema: "Xabi Alonso can't really do anything, he has incredible names, so he must put those names on the pitch.

It's difficult. Each guy has his ego. Those stars need to tell themselves that each of them has things they can bring to the TEAM, and more than anything, they need to COMMUNICATE.

The problem is when you don't accept that there's a guy in front of you that scores more goals than you. Those problems happen when you have a lot of stars together.

If your teammate is better than you, you have to accept it. Because that teammate still needs the others, he can't do it all himself." @lequipe
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 11., csütörtök 20:49

🚨 The dressing room came out in FULL FORCE yesterday to show support to Xabi Alonso.

The team went from many games with no one speaking, to a game where it was difficult to get enough statements.

It was a demonstration that the decision was to SUPPORT the coach.
@diarioas

🚨 NEW: The players had discussed and agreed upon their decision to SUPPORT Xabi Alonso.
@diarioas

ez legalább talán elindul valamelyik irányba. vagy legyen egység vagy atomot kell robbantani. a City elleni mentalitást kell folytatni az Alaves ellen.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. december 11., csütörtök 19:19

tcskhun írta: Jo ez most a sport tv-n ez a műsor… szerintem érdemes nézni vagy visszanézni
Csak Petur András kárörvendő köcsög fejét ne kellene nézni közben. :x
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 11., csütörtök 19:12

Arról esetleg 1-2 ráérő firkász nem írkál,hogy Vini 2 hónapja gólképtelen?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 19:08

Florentino Pérez is a huge Rodrygo fan. Those close to the president say Rodrygo is his weakness. Florentino loves his talent — @JorgeCPicon

Lehet ezért rezeg az a pad annyira :D

Pep Guardiola wants Rodrygo. It is no secret. Rodrygo loves Real Madrid and wants to succeed here more than anything. It depends on the player — @TheAthleticFC
Pad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso will be sacked if Real Madrid do not beat Alaves on Sunday — @JLSanchez78
Xabi Alonso is expected to be given at least the match on Sunday in Alaves. In the event of a dismissal (which Real Madrid are keen to avoid), Jürgen Klopp is among the candidates — @Plettigoal

Real Madrid trust Xabi Alonso — @MatteMoretto

Florentino Perez's TOP PRIORITY if Alonso is fired is ZINEDINE ZIDANE! @SkySportDE

Mai termés se rossz :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 11., csütörtök 19:06

Nem ultimatum kellett volna neki, hanem szabad kez a kezdo osszeallitast illetoen.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 11., csütörtök 17:58

Pad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso will be sacked if Real Madrid do not beat Alaves on Sunday — @JLSanchez78
Ezentul ez az uj irany? Minden meccs elott, ha nem nyerunk, kirugjak az edzot? City elott is ugyanez ment.

Folyamatosan fel van forgatva a kezdo, tele vagyunk serultekkel, de azert 16 meccs alatt csak osszehoztunk 36 pontot. A BL-ben ott vagyunk a top8-ban, a tovabbjutas nagyjabol mar megvan.

Ha egy kicsit atmegyunk Angliaba, tudom, mas bajnoksag, mas ellenfelek, de a vezeto Arsenalnak 15 meccs utan 33 pontjuk van es a legtobb velemeny az, hogy iden akar duplazhatnak is.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 11., csütörtök 17:40

Jo ez most a sport tv-n ez a műsor… szerintem érdemes nézni vagy visszanézni

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. december 11., csütörtök 17:19

wZoLee7 írta:
whitemadrid írta:

Ugyanaz lenne mint amit Xabi szeretne.
Több hír is volt, hogy ezt szeretnék felépíteni, hogy legyen egy rendszer.
Csak ipyen Viniciusokkal nem lehet...
Igen ezt tudom, de jelenleg abban sem vagyok biztos mi a mi rendszerünk, ezért érdekel mit tolnak a kicsik. Egyébként nem is értem a vezetőséget, nyáron áldásukat adták, sőt akarták ezt a fajta változást, de ennek idő kell, nem is kevés. Plusz a rendszerben sehogy nem illő, vagy nem akaró játékosokat elkell távolítani. Ez az egész kulcs kérdés is lenne az átigazolási piac miatt, mindenki drágább, nyílik az olló.
Engem főleg Alvaro barátunk miatt érdekelne, eredményeken annyit látok h minden meccsen 442 van, de mivel pl Pitarch sokszor más más poszton van, ez lehet bármilyen verziója a 442-nek.
Ezért nem értem én sem az egészet.
Kb térden csúsztunk kb február óta Xabinak, hogy írjon alá hozzánk.
Aztán jöttek a hírek, hogy óriási változást akar a vezetőség rendszer es keretszinten is és, h mindenki tudja , h idő kell ehhez.
Meg , hogy Carlo tul laza volt stb.. stb..
Erre basszus nem telik el 4 hónap es ki akarják baszni kb.
Érthetetlen.

Gondoltam arra is, hogy lehet így akarják motiválni a jatekosokat is vagy nem tudom.
Full fejetlenségnek.tunik az egész l.
Kb mint amit Vini csinál a pályán....

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 16:55

BREAKING: Xabi Alonso will be sacked if Real Madrid do not beat Alaves on Sunday — @JLSanchez78

@MarioCortegana: Xabi Alonso and his staff ended Wednesday's match in frustration. They felt they had missed an opportunity to change the situation. Now they hope to see more of the team, after signs of improvement in the situation and football.

Those close to Xabi Alonso admit that recent weeks have brought a great deal of difficulty and pressure, from inside and outside the club. They are dealing with it calmly because they expected this when they signed for Real Madrid.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 11., csütörtök 12:54

whitemadrid írta:
wZoLee7 írta:

Egyébként a castilla milyen focit játszik Alvaro alatt? Mik az alap filozófiák ott?
Igen ezt tudom, de jelenleg abban sem vagyok biztos mi a mi rendszerünk, ezért érdekel mit tolnak a kicsik. Egyébként nem is értem a vezetőséget, nyáron áldásukat adták, sőt akarták ezt a fajta változást, de ennek idő kell, nem is kevés. Plusz a rendszerben sehogy nem illő, vagy nem akaró játékosokat elkell távolítani. Ez az egész kulcs kérdés is lenne az átigazolási piac miatt, mindenki drágább, nyílik az olló.
Engem főleg Alvaro barátunk miatt érdekelne, eredményeken annyit látok h minden meccsen 442 van, de mivel pl Pitarch sokszor más más poszton van, ez lehet bármilyen verziója a 442-nek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 11., csütörtök 12:52

whitemadrid írta:
wZoLee7 írta:

Egyébként a castilla milyen focit játszik Alvaro alatt? Mik az alap filozófiák ott?
Ez egy ilyen Barca koppintas lenne csak, marmint a felfogas es filozofia.
Nem kell tobbet varni a Castillatol, mint azt, hogy fix beveteli forras a klubnak, es nehany evente egy-egy jatekos megragad a keretben, meg ritkabban pedig a kezdoben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. december 11., csütörtök 12:10

wZoLee7 írta:
gólvonal írta: Érdekes kérdés mi történik az öltözőben. Egyre többen állnak ki Xabi mellett, olyanok is, akik pont Xabi alatt nem játszanak sokat. Közben nyilvánvaló, hogy van egy mag (mégha nem is tudjuk pontosan kik), akik a távozását akarják, és nem teljesítik teljes mértékben az utasításokat. Érdekes hetek következnek.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 11., csütörtök 10:00

gólvonal írta: Érdekes kérdés mi történik az öltözőben. Egyre többen állnak ki Xabi mellett, olyanok is, akik pont Xabi alatt nem játszanak sokat. Közben nyilvánvaló, hogy van egy mag (mégha nem is tudjuk pontosan kik), akik a távozását akarják, és nem teljesítik teljes mértékben az utasításokat. Érdekes hetek következnek.
Legalább egyre többen állnak ki az edző mellett, ezzel nyomást helyezve a vezetőségre. Az viszont biztos, hogy semennyire sem vagyunk egységesek és ez sokba kerülhet majd idén. Főleg ha végül edzőt váltunk és minden eddigi munka megy a kukába és megint újra kell kezdeni.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. december 11., csütörtök 9:42

Érdekes kérdés mi történik az öltözőben. Egyre többen állnak ki Xabi mellett, olyanok is, akik pont Xabi alatt nem játszanak sokat. Közben nyilvánvaló, hogy van egy mag (mégha nem is tudjuk pontosan kik), akik a távozását akarják, és nem teljesítik teljes mértékben az utasításokat. Érdekes hetek következnek.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 11., csütörtök 8:54

dzsi91 írta: Nekem tegnap támadt egy olyan elvetemült ötletem, hogyha a győzelmek nem hozták össze az edzőt a játékosokkal akkor majd ez a sok vereség összekovácsolja őket. :mrgreen:

Tegnap Alonso engedett az elképzeléseiből és feljavultunk egy ilyen fos helyzetben. Ligában mostmár ne veszítsünk több pontot de ez a City meccs azért vállalható volt ennyi sérülttel. Seqeda.
Melyik elkepzeleseibol? Elso felidot nem lattam sajnos.
Remelem tud fejlodni es megtalalja az egyensulyt, ami a keretet illeti.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. december 11., csütörtök 8:41

Tegnap Alonso engedett az elképzeléseiből és feljavultunk egy ilyen fos helyzetben
Ezt mondjuk nagyrészt amiatt volt hogy Bappe sérült illetve volt területünk.

Hátrányban ahogy láttam nagyrészt 4-4-2-ben játszottunk ami egyébként nem rossz ehhez a kerethez csak hát ezt lehetett volna hamarabb is próbálgatni, de mostmár mindegy, low block ellen viszont ezt kell nyomatni, mert ha visszatér a korábbi galakezdore a fene megette az egészet.

Az egyik csatár Bappé mellett mindenképp GG vagy Endrick kell legyen, szelsoket nagyjából 70 perc után cserélni kell, egyrészt az összes leveri a lécet eddig, másrészt védekezni is kell és láthatóan nem birnak 90 percet.

Vissza: