HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 11., csütörtök 9:53
Mondjuk szerintem Garcia nem játszott rosszul sem. A meccs legeléj kapásból 2 labdát szerzett. Valami ismeretlen oknál fogva hátrébb játszik mint vinicius...ja hát perszeee, a brazil nem igazán akar védekezni szóval játszon a magas jól fejelő center hátrébb. Faszság az egész, megvan az alapanyagunk egy jobb focihoz de nem használjuk. Ha legalább az lenne, hogy a brazil megtudja verni a védőket, de nem, lassú, körülményes, elbohóckodja a helyzeteit is sorra. Felrémlik Karim híres mondata, tényleg nem kellene neki passzolni, ellenünk játszik. Ez a felállás Bappeval jobban működne, kár h nem látjuk majd. Tovább megyek, jobbra meg Endricket kellene tolni, Rodrygo érzésre most megint eltűnik pár hétre.
Úgy tűnik már alap lesz h ha nálunk a labda akkor a két szélső védő fellép a kp-ra és Tchoua fog hátrébb menni.
Jól is játszottunk a kapott gólig egyébként, a vereséget szerintem nem érdemeltük meg. Én baromira kétlem, hogy Beli a Vinicius csapatban van...egyszerűen rossz nézni hogy az angol kapar, hajt, labdákat szerez, indítja a kontrát, már fut üresba az meg totyog mint aki be van szarva. Mire passzolt a védők csukott szemmel is visszataláltak. Ilyenből van akármennyi, Carreras fut fel feleslegesen, Garcia indult üresbe se észre se vette cipelte inkább, ebből az egészből ha nem szállunk ki de gyorsan nagyon szomorú időszak veszi majd kezdetét.
A brazilok mellett a jobb oldali szélsőink is nagy kérdőjelek, 1-2 éven belül ott is cserélni kellene, de még ennél is nagyobb kérdés lesz Güler. Én bírom a törököt, harcias kis kakas, jól lő, tud védőt is megverni azért, a passzai nagyon ott vannak, de nem illik bele a képbe. Mindenhová van egy nála jobb opciónk már most is. Ha nem lesz egy komolyabb eladás hullám amit túlél, és szerkezet váltás akkor bizony Ő lesz a következő Ödegaard aki majd máshol teljesedik ki. Ez egyébként nem biztos, hogy nekünk olyan rossz lenne, szerintem Ő is távozni akar majd ha nem lesz kezdő