Azert egy 18 pontos elonyt sikerült elszorakozni
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
No overcomplicated dumbshot instant/constant turnover weakass reaves, no problem a suns ellen
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Ott is van a spurs Máté koma
Ugy, hogy wemby csak csere volt limitalt percekkel
Ugy, hogy wemby csak csere volt limitalt percekkel
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Egy lakers vereségek vélemény.Lakers last 5 losses (ATL, OKC, PHX, BOS, SAS) were against teams that have:
- Athleticism
- Physicality
- Disciplined defensive switching
- Fast pace team
- 3-point shooting
- High bench contribution
Boston ellen Luka es LBJ nélkül kb mission impossible volt. Látszik szerintem, ha a 3 nagyobb névből 2 nincs, akkor előbb jön a vereség.
Kíváncsi leszek a Lakers tulajok mesterkednek e valamiben, giannis v jokic ügyben. Szerintem mindkettő (mármint vagy vagy) csak lbj nélkül lehetséges. Tehát max nyártól. Jokic es doncic együtt nagyszerű páros lenne.
- hehetheoriginal
akkor nem lesz az Máté csapjalakki bazmeg
de ja, ilyen fizikálisan über op embereknél mindig van vmi gyenge pont, sztem is állandóan sérülésekkel fog bajlódni, emiatt nem lesz stabil
de ja, ilyen fizikálisan über op embereknél mindig van vmi gyenge pont, sztem is állandóan sérülésekkel fog bajlódni, emiatt nem lesz stabil
thereisonly1ronaldo
Max annyit tud tenni, hogy becsalják a Clippers picket és kicsúszik top 4-ből a Thunder.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sosem lesz az szvsz.hehetheoriginal írta: 2. sztem a spurs nagyon baszo lesz, mar iden is, de inkabb jovore, ha wemby egeszseges, elkapjak az okc-t.
Nagyon nem hoz lázba idén a dolog, eredményeket lekövetem, Jokic űrpasszokat, Doncic pofázásokat, meg Clippers balfaszkodásait megnézem yt-n, aztán viszlát. Kíváncsi vagyok Adam Silver mit lép, aki nem nagyon nerd, az nem akar okc kosárlabdát nézni szerintem
- hehetheoriginal
1. de.Zsombor írta:Azt hittem a PO-ban térünk rá vissza.hehetheoriginal írta: Meg nem ertem a vegere a mai spurs elleninek, de ez a reaves geci hihetetlen, mint mikor vkire tul nagy feladatot szabnak, aztan allandoan elbasz mindent![]()
Nem értek ezzel egyet, egyszerűen amit Presti összehozott, szerintem olyan még nem volt. Kiveszed Shait ebből a csapatból és simán top3-4 seedről beszélünk. Mindegyikük éhes a sikerre, kb minden ellenfél ellen úgy állnak ki mintha egy döntő 7. meccs volna, ugyanaz a mindset mindenkinél, ez a legnagyobb erényük szerintem a többi csapattal szemben.nmate írta: Akármennyire is szépen és tudatosan fel vannak építve, a mezőny amiben vannak, borzalmasan gyenge.
Denverben látom egyedül azt, hogy elkaphatják őket.
2. sztem a spurs nagyon baszo lesz, mar iden is, de inkabb jovore, ha wemby egeszseges, elkapjak az okc-t.
thereisonly1ronaldo
Azt hittem a PO-ban térünk rá vissza.hehetheoriginal írta: Meg nem ertem a vegere a mai spurs elleninek, de ez a reaves geci hihetetlen, mint mikor vkire tul nagy feladatot szabnak, aztan allandoan elbasz mindent
Nem értek ezzel egyet, egyszerűen amit Presti összehozott, szerintem olyan még nem volt. Kiveszed Shait ebből a csapatból és simán top3-4 seedről beszélünk. Mindegyikük éhes a sikerre, kb minden ellenfél ellen úgy állnak ki mintha egy döntő 7. meccs volna, ugyanaz a mindset mindenkinél, ez a legnagyobb erényük szerintem a többi csapattal szemben.nmate írta: Akármennyire is szépen és tudatosan fel vannak építve, a mezőny amiben vannak, borzalmasan gyenge.
Denverben látom egyedül azt, hogy elkaphatják őket.
- hehetheoriginal
Jaja true.
Sztem megcsinaljak, ha nincs serules.
Hig az egesz, alacsony a szinvonal szerte
Sztem megcsinaljak, ha nincs serules.
Hig az egesz, alacsony a szinvonal szerte
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ott még nem volt KD, rá következő szezonban csatlakozott.hehetheoriginal írta: meglesz a steph-klay-kd gsw alapszakasz rekord, nem?
bearazzak az egesz nba-t amugy, ahol nincsenek mar usa szupersztarok, akik meg voltak, mind kioregedtek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akármennyire is szépen és tudatosan fel vannak építve, a mezőny amiben vannak, borzalmasan gyenge.
- hehetheoriginal
meglesz a steph-klay-kd gsw alapszakasz rekord, nem?
bearazzak az egesz nba-t amugy, ahol nincsenek mar usa szupersztarok, akik meg voltak, mind kioregedtek.
thereisonly1ronaldo
Engem ez az okc basz fel. Oda lehet nekik adni mar most
- hehetheoriginal
Meg nem ertem a vegere a mai spurs elleninek, de ez a reaves geci hihetetlen, mint mikor vkire tul nagy feladatot szabnak, aztan allandoan elbasz mindent
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
ugyanazokat a köröket futjuk, majd a poban térjünk vissza a témára
thereisonly1ronaldo
Ferni
Olyan listát hozz már hehe, akik 28-7-6-ot átlagolnak 69 % tssel. Utóbbi nyilván esni fog még, de guard még nem dolgozott ilyen hatékonysággal. Amikor Luka nincs 41-10-5 átlagot hoz. Plusz védekezésben is javult, tényleg nem ártana nézni a meccseket, mert a "rongybaba" rendre kontakttal együtt dob a gyűrűnél, 0-3 ft 86%, 3-10 ft meg 65 %. Ezek elmebeteg statok.
Olyan listát hozz már hehe, akik 28-7-6-ot átlagolnak 69 % tssel. Utóbbi nyilván esni fog még, de guard még nem dolgozott ilyen hatékonysággal. Amikor Luka nincs 41-10-5 átlagot hoz. Plusz védekezésben is javult, tényleg nem ártana nézni a meccseket, mert a "rongybaba" rendre kontakttal együtt dob a gyűrűnél, 0-3 ft 86%, 3-10 ft meg 65 %. Ezek elmebeteg statok.
- hehetheoriginal
hozzak egy listát, kik voltak már all-starok, akik mind egy big joke volt igazabol?
megint csak a sportág egy oldalát nézitek, aztán néha védekezni is kell ám amúgy....
tény, hogy mostanában bemennek a hajigálásai, és talán kevesebb ki nem kényszerített hiba is van, de na. védekezésben terüljterülj asztalkám van, bármi jöttment dob róla bármit bármikor. mint egy rongybaba, mint mikor a gyerekeddel játszol otthon a kis műanyag palánkra és ülve átzsákolod a picsába
megint csak a sportág egy oldalát nézitek, aztán néha védekezni is kell ám amúgy....
tény, hogy mostanában bemennek a hajigálásai, és talán kevesebb ki nem kényszerített hiba is van, de na. védekezésben terüljterülj asztalkám van, bármi jöttment dob róla bármit bármikor. mint egy rongybaba, mint mikor a gyerekeddel játszol otthon a kis műanyag palánkra és ülve átzsákolod a picsába
thereisonly1ronaldo
Na várjál, én ezt nem tudom már követni, most akkor ez a Reaves jó vagy sem? Csak mert a szakértők mást mondanakZsombor írta: Nagyon hosszú még a szezon, szóval az All-Nba korai, de az fix, hogy Reaves allstar lesz, elmebeteg amit tol.
hehe írta: Az a reaves is, el lett itt mondva, mekkora player, aztan szaros a gatyaja
Nem birjak ezek a feher gyerekek ezt a fajta exposuret meg nyomast, mind egy szar.
hehe írta:Nem akarom elkiabalni, de po kosarlabdaban reaves haverotok nem nba szint. Kabare az ember
De az egesz lal szet van esve, tul nagy falat ez nekik
hehe írta:A jol triplazo knecht percet se kapott, helyette a tegla- es to-gyár reaves van nyomatva, barmennyi tamadast elbasz, batmennyire sulytalan vedekezesben.
hehe írta:Ez a reaves meg annyira szar, hogy hihetetlen, elképesztő, hogy mit latnak benne, hogy ennyi lehetoseget kap.
hehe írta:Lehet jonni ezzel a reaves statokkal, de a legjobb pelda, hogy raklapnyi jatekos lerakja ugyanezt, ha lehetoseget kap
hehe írta:reaves esik-kel, tulkomplikal mindent, hajigal mindent lelkiismeret nelkul, plusz vedekezesben duplanulla
Nagyon hosszú még a szezon, szóval az All-Nba korai, de az fix, hogy Reaves allstar lesz, elmebeteg amit tol.