Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 11., csütörtök 8:38

kiserik írta:
Csak kicsit felbasztam magam, hogy a meccs után ilyen hülyeségekkel kell foglalkoznom, mint ha napokon keresztül bizonygattam volna, hogy Vini a legjobb és ő az Isten.
Teljesen igazad van, mert nem napokon, hanem lassan evek ota ezt probalod bizonyiatni, a magad kifinomult, indirekt hszeiddel minden topicban, ahol elojon a neve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. december 11., csütörtök 8:32

kiserik írta:
LosMerengues írta:Ja, csak éppen Vininek másfél éve folyamatosan szörnyű napjai vannak kb a meccsek 80-90%-n.
Az olvasás még megy? Arra volt kíváncsi a kolléga a "Edző és vezetőség" topikban, hogy MA mit láttunk Vinitől. Válaszoltam Neki elég normálisan, erre tovább kell basztatni. Tudnám miért?
Én pedig arra reflektáltam, hogy akkor lehet azt mondani egy jatékosról, hogy szörnyű napja volt, ha amúgy messze alulmúlta a megszokott teljesítményét, esetleg folyamatosan nem volt szerencséje. Vininél a tegnapi tökéletesen illeszkedett az elmúlt másfél év teljesítményeihez, nagyjából ugyanezt csinálja a meccsek 80-90%-án.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 11., csütörtök 8:13

Nekem tegnap támadt egy olyan elvetemült ötletem, hogyha a győzelmek nem hozták össze az edzőt a játékosokkal akkor majd ez a sok vereség összekovácsolja őket. :mrgreen:

Tegnap Alonso engedett az elképzeléseiből és feljavultunk egy ilyen fos helyzetben. Ligában mostmár ne veszítsünk több pontot de ez a City meccs azért vállalható volt ennyi sérülttel. Seqeda.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. december 11., csütörtök 8:07

BLevi96 írta: Remélem nem rúgják ki és megkapja a bizalmat. Mindenki őt támogatja akárhol nézem, olvasom és pár játékost/vezetőséget hibáztatják.
Az, hogy az EGÉSZ öltöző ellene lenne, nekem sem áll össze az alapján, amit látok. Max lehet egy klikk, 2-3 ember... De legyenek azok akárkik is, inkább az a pár ember minusz, mint így kirakni egy legendánkat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 11., csütörtök 7:12

BLevi96 írta: Remélem nem rúgják ki és megkapja a bizalmat. Mindenki őt támogatja akárhol nézem, olvasom és pár játékost/vezetőséget hibáztatják.
Én azt olvastam hogy a Szuperkupa a hatarido neki, illetve az ottani teljesítmény függvényében döntenek róla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. december 11., csütörtök 6:22

Remélem nem rúgják ki és megkapja a bizalmat. Mindenki őt támogatja akárhol nézem, olvasom és pár játékost/vezetőséget hibáztatják.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 11., csütörtök 0:39

Real Madrid senior sources are NOT expressing any "concern" after tonight's defeat. @GuillermoRai_

Thibaut Courtois: “We’re with the mister till death.”

Xabi Alonso: "I feel the support from my players. We started off extremely successfully, and we achieved what we were aiming for. When you're not at your best, these kinds of things happen. Today I just want to thank my players. This moment will pass."

"We are going through this stage now, but we realize that things can change. Today, despite the result, I saw some positive aspects."

"I don't blame my players tonight. I'm proud of them. They fought fiercely, gave it their all, and tried until the very end."

“The important thing is Real Madrid. It's not about me.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 11., csütörtök 0:18

Steve írta:

A magam részéről én szívesen írnám le( ahogy le is írtam többször), hogy na ma Vini nagyon jó volt.

Imádnám, ha a balllondóór Vini lenne es folyamatos remek teljesítményt kellene kommentálni.

Real szurkoló vagyok. De ha valaki nyilvánosan hőbörög, szerepel, legnagyobb fizetést és reflektor fényt akar, akkor ne csodálkozzunk, ha a reflektor alatti szart az emberek nem szeretik nézni..
Ezzel nincs is semmi baj Steve. Vagyis van, csak nem Veled, hanem a brazil hülyegyerekkel (valaki a minap már ebbe is belekötött).

Csak kicsit felbasztam magam, hogy a meccs után ilyen hülyeségekkel kell foglalkoznom, mint ha napokon keresztül bizonygattam volna, hogy Vini a legjobb és ő az Isten.

Én azt remélem, hogy megnyugszanak a kedélyek. Ahogy írtam, remélem, hogy jól látom, hogy Alonso alakul a kerethez, vagyis a hangosakhoz, az erősekhez. Hogy ez most annak köszönhető, hogy gyenge, vagy belátta, hogy fallal hadakozik, vagy más, azt nem tudom, de azt látom, hogy alakul valami csapat féle, jobban küzdenek, mint előtte. Most is ment meccs előtt, hogy 0:4 meg 0:5 lesz, aztán végül is 2 hülye hibán csúsztunk el, meg azon, hogy elől megint minden kimaradt, de végig nyomtunk az utolsó percig (ahol stílusosan Vini feladta Donnarummának a labdát lövés helyett. Egyébként csóri olasz 26 éves létére rosszabbul néz ki, mint a lassan 50 éves Buffon :mrgreen: ).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 11., csütörtök 0:00

filatáska írta: A nyáron olyan alkupozíciója volt, hogy az hihetetlen. Mindenki őt akarta a klubon belül. Ott kellett volna lefektetnie az alapokat a vezetőségnek, hogy mi merre hány méter.
Kevered Mourinhoval, az elmult 20 evben o volt az egyetlen edzonk ilyen alkupozicioban.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. december 10., szerda 23:48

A játék jó volt ma, amíg nem mentünk át kapkodásba a végén, és főleg figyelembe véve a sok és fontos hiányzót. Nem is ezért basztatom.

A nyáron olyan alkupozíciója volt, hogy az hihetetlen. Mindenki őt akarta a klubon belül. Ott kellett volna lefektetnie az alapokat a vezetőségnek, hogy mi merre hány méter.
Erre az első adandó alkalommal, ahogy volt egy kisebb balhé, fogta magát és behúzta a kéziféket. Annak rendje és módja szerint kicsúszott az irányítás a kezéből, összedőlt a kártyavár. Látjuk is az eredményét. Töketlen, nem tudok jobb szót rá.

Ezért basz fel mert ígéretes, van benne fantázia. De ilyen nyámnyilán nem lehet ebben a klubban.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. december 10., szerda 23:44

kiserik írta:
LosMerengues írta:
Ja, csak éppen Vininek másfél éve folyamatosan szörnyű napjai vannak kb a meccsek 80-90%-n.
Az olvasás még megy? Arra volt kíváncsi a kolléga a "Edző és vezetőség" topikban, hogy MA mit láttunk Vinitől. Válaszoltam Neki elég normálisan, erre tovább kell basztatni. Tudnám miért?
dortev írta:

Mert amúgy a Leverkusen nem variált rendszeresen az ellenfél függvényében. Például a Roma ellen szándékosan nem támadtak ki, mert az ellenfél éppen ezt akarta volna.
Xabinak vannak preferenciái, strukturális taktikai elemei, elképzelései, de nem igazán van klasszikus értelemben vett "Xabiball", mert alapból szeret variálni.
Erre utaló jelek voltak már a Bilbao és a Celta meccsen is. 442 és nem magas letámadás, inkább visszaállás és gyors indítások.

Én arra hajlok, hogy Xabi végül úgy döntött (azt nem tudom, hogy minek a hatására), hogy ok, próbáljuk ki. Ezt én jó dolognak tartom, mert nem szeretem azokat az edzőket, akik nem veszik figyelembe a játékosokat és képességeiket. Szerintem jobban működik, ha az edző és a játékosok egy csapat, mint az, ha az edző kifejezetten a főnökük akar lenni.
whitemadrid írta:

Sajnálom, hogy így látod.
Vini lószar. Az aranylabda gála ota kell nézni azt a szörnyű napot vagy, hogy kellene ?
Kar, hogy mindenki helikopter rajtad kívül.
Leszarom. Soha nem majmoltam másokat, nem is vénségemre fogok. Van egy világlátásom, felfogásom. Tudom, hogy nem átlagos és nem normális, de ez van. Akinek nem tetszik, az tehet egy szívességet, de mivel én nem minősítek senkit a véleménye miatt, ezért elvárom ugyan ezt magammal szemben is.

Kicsit unalmas már, hogy ugyan azok az emberek minden meccsen, meccs után a következő meccsig folyamatosan vergődnek (jobb szót nem találok, boccs) Vini miatt. Fel kellene már fogni, hogy ez van. Van egy vezetőség, aki leigazolta, sztárt csinált belőle, most meg ragaszkodik a pénzéhez egyelőre. Ha figyelnél, elég rég óta nem védem Vinit, mert nincs miért. Persze, ha azt írom, hogy szerintem Jude a fő kolompos az edző kálváriában, akkor a legkönnyebb azzal elintézni, hogy csak Vini védelmében teszem. Hát a nagy lószart, de ezt normálisan leírtam korábban.

A magam részéről én szívesen írnám le( ahogy le is írtam többször), hogy na ma Vini nagyon jó volt.

Imádnám, ha a balllondóór Vini lenne es folyamatos remek teljesítményt kellene kommentálni.

Real szurkoló vagyok. De ha valaki nyilvánosan hőbörög, szerepel, legnagyobb fizetést és reflektor fényt akar, akkor ne csodálkozzunk, ha a reflektor alatti szart az emberek nem szeretik nézni..
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2025. december 10., szerda 23:36

realcamp írta:
Galacticos írta:
Viniciusszal vegig meccsben voltunk es nem mellesleg vele mar nyertunk ketto blt es mbappeval nem.
Már megint évek óta nem kommentáltam itt, de a hozzászólásod annyira kiverte a biztosítékot, hogy újra be kellett lépjek :mrgreen: Ember, te ezt komolyan gondolod?
Elnézést, kicsit visszább olvasva rájöttem, hogy a hozzászólásod nyomokban iróniát tartalmazott, mea culpa

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 10., szerda 23:35

LosMerengues írta:
kiserik írta:
Semmi keresni valója itt Vininek. Ez nem az a topik és nem az a téma. Persze, ha az ember azon a szinten van, hogy nem tud érdemben vitázni, akkor azonnal jönni kell egy ilyen téma tereléssel. De én nem vagyok beszari, így válaszolok Neked. Régen, mikor még érdemben elég sokat beszélgettünk, elemeztünk és vitáztunk a fociról, akkor rendre minősítettük is a játékosokat. Most megteszik ezt a megmondóemberek az interneten, így nincs rászorulva az ember arra, hogy legyen saját véleménye. Egy kicsit elkalandoztam, de amit akartam mondani, hogy akkoriban volt egy olyan jelzőnk, hogy szörnyű nap. Na ez volt ma Vini.
Ja, csak éppen Vininek másfél éve folyamatosan szörnyű napjai vannak kb a meccsek 80-90%-n.
dortev írta:
kiserik írta:
A kérdés, hogy minek köszönhető ez a változás? Xabiball: magas letámadás, rohadt sok futás. Belliball (mondhatni Carloball): visszább lépés, ott labdaszerzés és gyors indítások. Jelenleg a másodikat látjuk.
Mert amúgy a Leverkusen nem variált rendszeresen az ellenfél függvényében. Például a Roma ellen szándékosan nem támadtak ki, mert az ellenfél éppen ezt akarta volna.
Xabinak vannak preferenciái, strukturális taktikai elemei, elképzelései, de nem igazán van klasszikus értelemben vett "Xabiball", mert alapból szeret variálni.
Erre utaló jelek voltak már a Bilbao és a Celta meccsen is. 442 és nem magas letámadás, inkább visszaállás és gyors indítások.

Én arra hajlok, hogy Xabi végül úgy döntött (azt nem tudom, hogy minek a hatására), hogy ok, próbáljuk ki. Ezt én jó dolognak tartom, mert nem szeretem azokat az edzőket, akik nem veszik figyelembe a játékosokat és képességeiket. Szerintem jobban működik, ha az edző és a játékosok egy csapat, mint az, ha az edző kifejezetten a főnökük akar lenni.
whitemadrid írta:
kiserik írta:
Semmi keresni valója itt Vininek. Ez nem az a topik és nem az a téma. Persze, ha az ember azon a szinten van, hogy nem tud érdemben vitázni, akkor azonnal jönni kell egy ilyen téma tereléssel. De én nem vagyok beszari, így válaszolok Neked. Régen, mikor még érdemben elég sokat beszélgettünk, elemeztünk és vitáztunk a fociról, akkor rendre minősítettük is a játékosokat. Most megteszik ezt a megmondóemberek az interneten, így nincs rászorulva az ember arra, hogy legyen saját véleménye. Egy kicsit elkalandoztam, de amit akartam mondani, hogy akkoriban volt egy olyan jelzőnk, hogy szörnyű nap. Na ez volt ma Vini.
Vini lószar. Az aranylabda gála ota kell nézni azt a szörnyű napot vagy, hogy kellene ?
Leszarom. Soha nem majmoltam másokat, nem is vénségemre fogok. Van egy világlátásom, felfogásom. Tudom, hogy nem átlagos és nem normális, de ez van. Akinek nem tetszik, az tehet egy szívességet, de mivel én nem minősítek senkit a véleménye miatt, ezért elvárom ugyan ezt magammal szemben is.

Kicsit unalmas már, hogy ugyan azok az emberek minden meccsen, meccs után a következő meccsig folyamatosan vergődnek (jobb szót nem találok, boccs) Vini miatt. Fel kellene már fogni, hogy ez van. Van egy vezetőség, aki leigazolta, sztárt csinált belőle, most meg ragaszkodik a pénzéhez egyelőre. Ha figyelnél, elég rég óta nem védem Vinit, mert nincs miért. Persze, ha azt írom, hogy szerintem Jude a fő kolompos az edző kálváriában, akkor a legkönnyebb azzal elintézni, hogy csak Vini védelmében teszem. Hát a nagy lószart, de ezt normálisan leírtam korábban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. december 10., szerda 23:33

Lehet, hogy pillanatnyi fellángolást hozna egy edző csere, de nem az edző tehet arról, hogy képzetlenség hiányában X mennyiségű ajtó-ablak helyzetet nem tudtak eltenni egyesek..

A védelem teljes egészében hiányzott kb. Rüdigeren látszott, hogy szerencsétlen menne, de alig bírja a terhelést..ez nem az edző hibája.

Remélem, hogy rendeződnek a sorok, nyáron pedig tisztogat Perez, mert itt olyan emberekre van építve minden, akik nem megfelelőek erre..

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 10., szerda 23:30

Xabi Alonso will coach Real Madrid against Alavés. (@Ramon_AlvarezMM)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. december 10., szerda 23:26

Faust írta: Gaz lenne most kibaszni. De szerintem meglepik.
Pereznek le kéne ülnie vele, hogy nyugodtan tedd le a padra Vinit, ha ezután balhézik, akkor meg baszd ki a lelatóra, mint Slot tette Salah-val.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. december 10., szerda 23:26

kiserik írta:
whitemadrid írta:

Inkább azt magyarázd kérlek mit láttunk ma Vinitől.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 10., szerda 23:25

a mai relatíve rendben volt. a meccs közepén a cseréi nem ültek de ilyen hiányosan ez egy teljesen vállalható performansz volt. ezért kellett volna hozni párat a fix meccsekből mert akkor nem erről menne a vita. ha a Celta után nem tették ki akkor a mai után se tegyék ki mert ez ma más szint volt. jöttek olyan hírek, hogy januárig várnak most még jön pár egyszerűbb meccs azokat hozni kell hasonló intenzitással és akkor még talán megfordítható a dolog.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. december 10., szerda 23:23

kiserik írta:
whitemadrid írta:

Semmi keresni valója itt Vininek. Ez nem az a topik..
Szerintem sem. Ha a játékos nem pofázik bele az edző dolgába. Nem lázadozik nyíltan ellene meccs közben, hogy mindenkinek azt kelljen nézni..

Akkor valóban nincs.

Ha nem a játékosok szar teljesítmenye, az hogy sorra barmol el valaki helyzeteket, mégis hőbörög, pedig góltalanság ellenére kezdhet is mindig és mégis az edzőn lesz leverve minden, akkor..Ha ez nem így van, akkor nincs helye.

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2025. december 10., szerda 23:22

Galacticos írta:
whitemadrid írta:

Viniciusszal vegig meccsben voltunk es nem mellesleg vele mar nyertunk ketto blt es mbappeval nem.
Már megint évek óta nem kommentáltam itt, de a hozzászólásod annyira kiverte a biztosítékot, hogy újra be kellett lépjek :mrgreen: Ember, te ezt komolyan gondolod?

Vissza: