Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Gaz lenne most kibaszni. De szerintem meglepik.
- BlancoMark
A szornyu nap szerintem, hogy minden szitubol szerencsetlenul jossz ki, nem az hogy alapveto technikai dolgokat nem tudsz megoldani mar tul hosszu ideje. Labdavezetes, 5 meteres passzok, normalisan leszoritott lovesek teli ruszttel...
Ezeket semmilyen edzo nem fogja tudni megtanitani neki. Dobott a gep vagy 1.5 evig, de azota game over.
Xabi nem tudom hogy fog csapatot epiteni egy ilyen emberrel amikor le sem cserelheti...
Ezeket semmilyen edzo nem fogja tudni megtanitani neki. Dobott a gep vagy 1.5 evig, de azota game over.
Xabi nem tudom hogy fog csapatot epiteni egy ilyen emberrel amikor le sem cserelheti...
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mert amúgy a Leverkusen nem variált rendszeresen az ellenfél függvényében. Például a Roma ellen szándékosan nem támadtak ki, mert az ellenfél éppen ezt akarta volna.kiserik írta:A kérdés, hogy minek köszönhető ez a változás? Xabiball: magas letámadás, rohadt sok futás. Belliball (mondhatni Carloball): visszább lépés, ott labdaszerzés és gyors indítások. Jelenleg a másodikat látjuk.mentamas írta: Végre csapat van a pályán, és azt játsszuk, ami valóban illik a játékosokhoz. Rodrygo és Alonso összeölelkezése szép jelenet volt.
Xabinak vannak preferenciái, strukturális taktikai elemei, elképzelései, de nem igazán van klasszikus értelemben vett "Xabiball", mert alapból szeret variálni.
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ja, csak éppen Vininek másfél éve folyamatosan szörnyű napjai vannak kb a meccsek 80-90%-n.kiserik írta:Semmi keresni valója itt Vininek. Ez nem az a topik és nem az a téma. Persze, ha az ember azon a szinten van, hogy nem tud érdemben vitázni, akkor azonnal jönni kell egy ilyen téma tereléssel. De én nem vagyok beszari, így válaszolok Neked. Régen, mikor még érdemben elég sokat beszélgettünk, elemeztünk és vitáztunk a fociról, akkor rendre minősítettük is a játékosokat. Most megteszik ezt a megmondóemberek az interneten, így nincs rászorulva az ember arra, hogy legyen saját véleménye. Egy kicsit elkalandoztam, de amit akartam mondani, hogy akkoriban volt egy olyan jelzőnk, hogy szörnyű nap. Na ez volt ma Vini.whitemadrid írta:
Inkább azt magyarázd kérlek mit láttunk ma Vinitől.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Remélem, hogy ha Arbeloa lesz az edző, vagy bárki más, akkor majd el lehet találni a kaput 3méterről, meg befejelni mikor szabadon fejelhet az ember..
Meg a 64. percben nem megállni fogunk és nézni ahogy a city támadó is megdöbbenve konstatálja, hogy senki le sem támadja..
Ezeket biztosan Alonso adta ki utasításba, szóval minden rendben lesz, ha megy.
De biztos, ami biztos én oda adnám Xabi felszabaduló fizetését Vininek, láttam, hogy felment az arany ára is és legolyócső vastagságú fuxok nem olcsók manapság.
Nehogy megsértődjön, vagy szomorú legyen.
Meg a 64. percben nem megállni fogunk és nézni ahogy a city támadó is megdöbbenve konstatálja, hogy senki le sem támadja..
Ezeket biztosan Alonso adta ki utasításba, szóval minden rendben lesz, ha megy.
De biztos, ami biztos én oda adnám Xabi felszabaduló fizetését Vininek, láttam, hogy felment az arany ára is és legolyócső vastagságú fuxok nem olcsók manapság.
Nehogy megsértődjön, vagy szomorú legyen.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Főleg, hogy semmi nem változna pozitív irányba. Értelmes edző nem hozható, Vini ugyanolyan 0 lesz, mint az elmúlt másfél évben egy-két meccset leszámítva szinte mindig (ráadásul le se lehet cserélni), a védelem ugyanolyan lyukas marad a sok sérülttel, stb. Én max akkor küldeném el, ha BL 16-ba se jutunk vagy éppen a bajnokságban a top 3 kerül veszélybe. Egy menesztéssel elindulna egy újabb edzőkeringő , amivel csak lejjebb és lejjebb kerülnénk.Yazid írta: Mindegy az eredmeny de ha xabit ezutan kirugjak sztem nagy fassag lesz
Semmi keresni valója itt Vininek. Ez nem az a topik és nem az a téma. Persze, ha az ember azon a szinten van, hogy nem tud érdemben vitázni, akkor azonnal jönni kell egy ilyen téma tereléssel. De én nem vagyok beszari, így válaszolok Neked. Régen, mikor még érdemben elég sokat beszélgettünk, elemeztünk és vitáztunk a fociról, akkor rendre minősítettük is a játékosokat. Most megteszik ezt a megmondóemberek az interneten, így nincs rászorulva az ember arra, hogy legyen saját véleménye. Egy kicsit elkalandoztam, de amit akartam mondani, hogy akkoriban volt egy olyan jelzőnk, hogy szörnyű nap. Na ez volt ma Vini.whitemadrid írta:Inkább azt magyarázd kérlek mit láttunk ma Vinitől.kiserik írta:
A kérdés, hogy minek köszönhető ez a változás? Xabiball: magas letámadás, rohadt sok futás. Belliball (mondhatni Carloball): visszább lépés, ott labdaszerzés és gyors indítások. Jelenleg a másodikat látjuk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem.BlancoMark írta: Ez megint nem az edzon mulik.
De akkor mi volt a hétvégi felállás?
Remélem örökre megtanulta, hogy nem pakoljuk szét ennyire a csapatot. Ma a lehetőségekhez képest a legjobbat rakta fel. Sajnos Mbappe nem játszhatott, pedig Vini helyén rengeteg helye lehetett volna (már ha oda tenné valami csoda folytán).
Csináltunk két hatalmas hibát, Körtét utolérte a kapussors. Anèlkül szerintem nyertünk volna.
- Galacticos
Viniciusszal vegig meccsben voltunk es nem mellesleg vele mar nyertunk ketto blt es mbappeval nem.whitemadrid írta:Inkább azt magyarázd kérlek mit láttunk ma Vinitől.kiserik írta:
A kérdés, hogy minek köszönhető ez a változás? Xabiball: magas letámadás, rohadt sok futás. Belliball (mondhatni Carloball): visszább lépés, ott labdaszerzés és gyors indítások. Jelenleg a másodikat látjuk.
- whitemadrid
Inkább azt magyarázd kérlek mit láttunk ma Vinitől.kiserik írta:A kérdés, hogy minek köszönhető ez a változás? Xabiball: magas letámadás, rohadt sok futás. Belliball (mondhatni Carloball): visszább lépés, ott labdaszerzés és gyors indítások. Jelenleg a másodikat látjuk.mentamas írta: Végre csapat van a pályán, és azt játsszuk, ami valóban illik a játékosokhoz. Rodrygo és Alonso összeölelkezése szép jelenet volt.
- flori
Remélem nem lesznek olyan hülyék, hogy menesztik Xabit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Galacticos
Lehet megint xabin elverni a mait, raadasul meg csak egy frakkot se vett fel a bl meccsre valo tekintettel.
De amig perez kiskedvencet nem lehet lekapni addig felejtsuk el ezt az egeszet. Centerbe setalgat, mutogat aztan meg az edzo all a kirugas szelen. Egeszen nevetseges amit itt folyik. Ha ma vini helyen mbappe van golokkal nyerunk.
De amig perez kiskedvencet nem lehet lekapni addig felejtsuk el ezt az egeszet. Centerbe setalgat, mutogat aztan meg az edzo all a kirugas szelen. Egeszen nevetseges amit itt folyik. Ha ma vini helyen mbappe van golokkal nyerunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. december 10., szerda 22:59-kor.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Holnaptól szeretném ha Vinicius lenne a játékosedzőnk.
Mindegy az eredmeny de ha xabit ezutan kirugjak sztem nagy fassag lesz
A kérdés, hogy minek köszönhető ez a változás? Xabiball: magas letámadás, rohadt sok futás. Belliball (mondhatni Carloball): visszább lépés, ott labdaszerzés és gyors indítások. Jelenleg a másodikat látjuk.mentamas írta: Végre csapat van a pályán, és azt játsszuk, ami valóban illik a játékosokhoz. Rodrygo és Alonso összeölelkezése szép jelenet volt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ez ma nem Xabin múlik. Remélem még nem menesztik a meccs után.
- BlancoMark
Ez megint nem az edzon mulik.
elbucsuztak?mentamas írta: Végre csapat van a pályán, és azt játsszuk, ami valóban illik a játékosokhoz. Rodrygo és Alonso összeölelkezése szép jelenet volt.
joabulicsak
Végre csapat van a pályán, és azt játsszuk, ami valóban illik a játékosokhoz. Rodrygo és Alonso összeölelkezése szép jelenet volt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bellinghem amúgy szerintem vezér alkat csak a hírek alapján rossz oldalon van.RealRaúl77 írta:Ez a helyzet sajnos, hogy kihaltak a kapitányok a csapatból. Szerencsétlen Carvajal másfél éve sérült. De senki más nincs, aki vezér lenne, aki jobb belátásra bírná a többit, akire hallgathatnának. Nagyon kellene valaki. Sajnos a nullából nem teremnek az ilyenek, évekig nem lesz vezért a csapatban.kiserik írta:
Ami számomra a legérdekesebb volt: 4-5 játékos van Xabi ellen, amiből 3 kiemelkedő játékos. (Ezek a hírek szerint Vini, Jude, Fede). A többiek nagyjából Xabival vannak, de nincs meg az erejük az öltözőben, nincs köztük egy vezető sem. 20 játékosból senki. Mbappe, Tbo, senki (nem tudom, hogy a sérült játékosok miként vesznek részt a dolgokban, de ott van Carvajal is, mint első számú csk). És azt ne feledjük (most arról nem akarok vitázni, hogy jó vagy sem), hogy Madridban mindig volt szavuk a kapitányoknak. Ramoséknak is.
Amit hiányolok, hogy emlékszem régen volt olyan, hogy Perez beszélt a kapitányokkal és megpróbálta elsikálni a dolgokat. Most én ilyen hírre nem emlékszem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams