Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Faust
El director de fotografía

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 10., szerda 23:21

Gaz lenne most kibaszni. De szerintem meglepik.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 10., szerda 23:20

A szornyu nap szerintem, hogy minden szitubol szerencsetlenul jossz ki, nem az hogy alapveto technikai dolgokat nem tudsz megoldani mar tul hosszu ideje. Labdavezetes, 5 meteres passzok, normalisan leszoritott lovesek teli ruszttel...

Ezeket semmilyen edzo nem fogja tudni megtanitani neki. Dobott a gep vagy 1.5 evig, de azota game over.

Xabi nem tudom hogy fog csapatot epiteni egy ilyen emberrel amikor le sem cserelheti...

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. december 10., szerda 23:20

kiserik írta:
mentamas írta: Végre csapat van a pályán, és azt játsszuk, ami valóban illik a játékosokhoz. Rodrygo és Alonso összeölelkezése szép jelenet volt.
A kérdés, hogy minek köszönhető ez a változás? Xabiball: magas letámadás, rohadt sok futás. Belliball (mondhatni Carloball): visszább lépés, ott labdaszerzés és gyors indítások. Jelenleg a másodikat látjuk.
Mert amúgy a Leverkusen nem variált rendszeresen az ellenfél függvényében. Például a Roma ellen szándékosan nem támadtak ki, mert az ellenfél éppen ezt akarta volna.
Xabinak vannak preferenciái, strukturális taktikai elemei, elképzelései, de nem igazán van klasszikus értelemben vett "Xabiball", mert alapból szeret variálni.

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. december 10., szerda 23:17

kiserik írta:
whitemadrid írta:

Inkább azt magyarázd kérlek mit láttunk ma Vinitől.
Semmi keresni valója itt Vininek. Ez nem az a topik és nem az a téma. Persze, ha az ember azon a szinten van, hogy nem tud érdemben vitázni, akkor azonnal jönni kell egy ilyen téma tereléssel. De én nem vagyok beszari, így válaszolok Neked. Régen, mikor még érdemben elég sokat beszélgettünk, elemeztünk és vitáztunk a fociról, akkor rendre minősítettük is a játékosokat. Most megteszik ezt a megmondóemberek az interneten, így nincs rászorulva az ember arra, hogy legyen saját véleménye. Egy kicsit elkalandoztam, de amit akartam mondani, hogy akkoriban volt egy olyan jelzőnk, hogy szörnyű nap. Na ez volt ma Vini.
Ja, csak éppen Vininek másfél éve folyamatosan szörnyű napjai vannak kb a meccsek 80-90%-n.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. december 10., szerda 23:15

Remélem, hogy ha Arbeloa lesz az edző, vagy bárki más, akkor majd el lehet találni a kaput 3méterről, meg befejelni mikor szabadon fejelhet az ember.. :roll:
Meg a 64. percben nem megállni fogunk és nézni ahogy a city támadó is megdöbbenve konstatálja, hogy senki le sem támadja..

Ezeket biztosan Alonso adta ki utasításba, szóval minden rendben lesz, ha megy.
De biztos, ami biztos én oda adnám Xabi felszabaduló fizetését Vininek, láttam, hogy felment az arany ára is és legolyócső vastagságú fuxok nem olcsók manapság.
Nehogy megsértődjön, vagy szomorú legyen.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. december 10., szerda 23:15

Yazid írta: Mindegy az eredmeny de ha xabit ezutan kirugjak sztem nagy fassag lesz
Főleg, hogy semmi nem változna pozitív irányba. Értelmes edző nem hozható, Vini ugyanolyan 0 lesz, mint az elmúlt másfél évben egy-két meccset leszámítva szinte mindig (ráadásul le se lehet cserélni), a védelem ugyanolyan lyukas marad a sok sérülttel, stb. Én max akkor küldeném el, ha BL 16-ba se jutunk vagy éppen a bajnokságban a top 3 kerül veszélybe. Egy menesztéssel elindulna egy újabb edzőkeringő , amivel csak lejjebb és lejjebb kerülnénk.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 10., szerda 23:14

whitemadrid írta:
kiserik írta:
A kérdés, hogy minek köszönhető ez a változás? Xabiball: magas letámadás, rohadt sok futás. Belliball (mondhatni Carloball): visszább lépés, ott labdaszerzés és gyors indítások. Jelenleg a másodikat látjuk.
Semmi keresni valója itt Vininek. Ez nem az a topik és nem az a téma. Persze, ha az ember azon a szinten van, hogy nem tud érdemben vitázni, akkor azonnal jönni kell egy ilyen téma tereléssel. De én nem vagyok beszari, így válaszolok Neked. Régen, mikor még érdemben elég sokat beszélgettünk, elemeztünk és vitáztunk a fociról, akkor rendre minősítettük is a játékosokat. Most megteszik ezt a megmondóemberek az interneten, így nincs rászorulva az ember arra, hogy legyen saját véleménye. Egy kicsit elkalandoztam, de amit akartam mondani, hogy akkoriban volt egy olyan jelzőnk, hogy szörnyű nap. Na ez volt ma Vini.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. december 10., szerda 23:11

BlancoMark írta: Ez megint nem az edzon mulik.
Nem.
De akkor mi volt a hétvégi felállás?
Remélem örökre megtanulta, hogy nem pakoljuk szét ennyire a csapatot. Ma a lehetőségekhez képest a legjobbat rakta fel. Sajnos Mbappe nem játszhatott, pedig Vini helyén rengeteg helye lehetett volna (már ha oda tenné valami csoda folytán).
Csináltunk két hatalmas hibát, Körtét utolérte a kapussors. Anèlkül szerintem nyertünk volna.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 10., szerda 23:06

whitemadrid írta:
kiserik írta:
Viniciusszal vegig meccsben voltunk es nem mellesleg vele mar nyertunk ketto blt es mbappeval nem.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. december 10., szerda 23:03

kiserik írta:
mentamas írta: Végre csapat van a pályán, és azt játsszuk, ami valóban illik a játékosokhoz. Rodrygo és Alonso összeölelkezése szép jelenet volt.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. december 10., szerda 22:59

Remélem nem lesznek olyan hülyék, hogy menesztik Xabit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 10., szerda 22:59

Lehet megint xabin elverni a mait, raadasul meg csak egy frakkot se vett fel a bl meccsre valo tekintettel.
De amig perez kiskedvencet nem lehet lekapni addig felejtsuk el ezt az egeszet. Centerbe setalgat, mutogat aztan meg az edzo all a kirugas szelen. Egeszen nevetseges amit itt folyik. Ha ma vini helyen mbappe van golokkal nyerunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. december 10., szerda 22:59-kor.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. december 10., szerda 22:56

Holnaptól szeretném ha Vinicius lenne a játékosedzőnk.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. december 10., szerda 22:14

Mindegy az eredmeny de ha xabit ezutan kirugjak sztem nagy fassag lesz

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 10., szerda 21:58

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. december 10., szerda 21:58

Ez ma nem Xabin múlik. Remélem még nem menesztik a meccs után.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 10., szerda 21:53

Ez megint nem az edzon mulik.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. december 10., szerda 21:51

elbucsuztak? :mrgreen:
joabulicsak

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. december 10., szerda 21:45

Végre csapat van a pályán, és azt játsszuk, ami valóban illik a játékosokhoz. Rodrygo és Alonso összeölelkezése szép jelenet volt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 10., szerda 12:38

RealRaúl77 írta:
kiserik írta:
Ami számomra a legérdekesebb volt: 4-5 játékos van Xabi ellen, amiből 3 kiemelkedő játékos. (Ezek a hírek szerint Vini, Jude, Fede). A többiek nagyjából Xabival vannak, de nincs meg az erejük az öltözőben, nincs köztük egy vezető sem. 20 játékosból senki. Mbappe, Tbo, senki (nem tudom, hogy a sérült játékosok miként vesznek részt a dolgokban, de ott van Carvajal is, mint első számú csk). És azt ne feledjük (most arról nem akarok vitázni, hogy jó vagy sem), hogy Madridban mindig volt szavuk a kapitányoknak. Ramoséknak is.

Amit hiányolok, hogy emlékszem régen volt olyan, hogy Perez beszélt a kapitányokkal és megpróbálta elsikálni a dolgokat. Most én ilyen hírre nem emlékszem.
Ez a helyzet sajnos, hogy kihaltak a kapitányok a csapatból. Szerencsétlen Carvajal másfél éve sérült. De senki más nincs, aki vezér lenne, aki jobb belátásra bírná a többit, akire hallgathatnának. Nagyon kellene valaki. Sajnos a nullából nem teremnek az ilyenek, évekig nem lesz vezért a csapatban.
Bellinghem amúgy szerintem vezér alkat csak a hírek alapján rossz oldalon van. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: