Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 10., szerda 15:56

Mozgaskeptelenne kellett volna tenni a kis gecit, akkor biztos nem okoz tobb galibat, akkor biztos megtanulja egy eletre.
thereisonly1ronaldo

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:56

Realista24 írta:
tcskhun írta: :cens:
Igen megnéztem azt a videót amelyik nincs megvágva,ott a “szegény kis ártatlan” épp tombol,rúgja az ajtót majd utána le akasztja es oda bassza a földre… szerinted ilyenkor mit kéne csinálni?
Az a helyzet, hogy ha mar ez felmerul benned, hogy mit lehetne csinalni, azzal meg is van a valaszom es velemenyem rolad, igy jobbnak latom kiszallni ebbol a diskurzusbol.

Sajnallak.
Ok rendben… te úgy én igy látom a dolgokat!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 15:53

tcskhun írta: :cens:
Realista24 írta:

Megnezted a videot? Ird mar le kerlek, hogy mi tortenik. Mert lehet nem ugyanazt nezzuk.
Igen megnéztem azt a videót amelyik nincs megvágva,ott a “szegény kis ártatlan” épp tombol,rúgja az ajtót majd utána le akasztja es oda bassza a földre… szerinted ilyenkor mit kéne csinálni?
Az a helyzet, hogy ha mar ez felmerul benned, hogy mit lehetne csinalni, azzal meg is van a valaszom es velemenyem rolad, igy jobbnak latom kiszallni ebbol a diskurzusbol.

Sajnallak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:49

hehetheoriginal írta: Tiszta a dolog.
Ha bunozo vagy, akkor er megverni es megbaszni.
Ebbol ert a rohadekja.

Hatalmas szakertelemrol tett tanúbizonyságot emberunk amugy.
Ha a szokasos agressziv, kezelhetetlen kategoria, akkor miert nem volt rendes neveloi, akar rendőri jelenlet?
Biztos ok nelkul volt amugy agressziv, meg kelt ki magabol, mert mauglikent, allatkent tud csak viselkedni nyilvan. Nem volt semmi oka, csak hogy velejeig gonosz es alja...
Akarhogy forgatod, itt az állam, a fidesz nagyon csúnyán elbaszta a dolgot. Megint es ujra.
Amúgy az meg van,hogy ez a javító intézet a 0. Pont a fiatal korúak börtöne előtt?

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:48

hehetheoriginal írta: Tiszta a dolog.
Ebbol ert a rohadekja.

Ha a szokasos agressziv, kezelhetetlen kategoria, akkor miert nem volt rendes neveloi, akar rendőri jelenlet?
Biztos ok nelkul volt amugy agressziv, meg kelt ki magabol, mert mauglikent, allatkent tud csak viselkedni nyilvan. Nem volt semmi oka, csak hogy velejeig gonosz es alja...
Akarhogy forgatod, itt az állam, a fidesz nagyon csúnyán elbaszta a dolgot. Megint es ujra.
Amúgy az meg van,hogy ez a javító intézet a 0. Pont a fiatal korúak börtöne előtt?

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. december 10., szerda 15:47

tcskhun írta:
Realista24 írta: Felelmetes :lol: :lol: :lol:
Mi a félelmetes? Az,hogy le írom a véleményem,hogy nem minden fekete es fehér? Nem védem azt aki azt tette velük,hogy szopatta,kurta vagy futtatta ezeket a szerencsétleneket,hanem pont egy videóra reagáltam amikor a gyerek tombol es úgy fogja le a nevelő( nevezzük így)… amúgy ti már talàlkozatok ilyen gyerekekkel? Gyerekek… kamaszokkal??
Szerintem te a masodik videora gondolsz, ahol igen egy kamasszal verekszik. Az elso videon ott megtapossa, rugdossa, belebassza a fejet az asztalba amin atrangatja, majd a falhoz szoritja es vegul megalazza hogy az asztal alatt mehet csak vissza, egy nagyjabol 11-12 eves gyereket. Se kamasznak nem neveznem, se tombolas nem volt a gyerek reszerol. Es ahogy a tobbiek ezt siman vegigneztek, van egy olyan gondolatom hogy ez a viselkedes ott mindennapos volt.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:46

:cens:
Realista24 írta:
tcskhun írta:

Mi a félelmetes? Az,hogy le írom a véleményem,hogy nem minden fekete es fehér? Nem védem azt aki azt tette velük,hogy szopatta,kurta vagy futtatta ezeket a szerencsétleneket,hanem pont egy videóra reagáltam amikor a gyerek tombol es úgy fogja le a nevelő( nevezzük így)… amúgy ti már talàlkozatok ilyen gyerekekkel? Gyerekek… kamaszokkal??
Megnezted a videot? Ird mar le kerlek, hogy mi tortenik. Mert lehet nem ugyanazt nezzuk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 15:40

tcskhun írta:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 10., szerda 15:37

Tiszta a dolog.
Ebbol ert a rohadekja.

thereisonly1ronaldo

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:36

lestat írta: Sötèt vagy bazdmeg mint az èjszaka.

Csodálkozom hogy itt tart az orszag meg mindig szavaznak a fideszre mikor ilyen sötèt emberek vannak bazdmeg…

Es ha bunozok? Akkor okes? Szerinted igy valogattak, megkell nezni az interjukat, szepeket csinosabbakat kikakodtak korbe adtak…
En vagyok a sötét??? Nem vagyok fidesz es mi hazánk szavazó sem,te meg akkor egy burokban élsz! A sértegetést meg hagyd el…

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:34

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 15:34

tcskhun írta: Kiforgatod a dolgokat ember! Én a másik oldalát írtam le,hogy ezek a gyerekek bűnözők,semmilyen másban nem foglaltam állást!
Édes faszom
Bunozok vagy sem, szerinted helyes volt az ember viselkedese a videon? Meg az összes többie?
Fel lehet oket menteni olyan cimszoval, hogy xy ezt meg azt csinalta valamikor?

Harom eldontendo kerdes, igen vagy nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. december 10., szerda 15:32

Sötèt vagy bazdmeg mint az èjszaka.

Csodálkozom hogy itt tart az orszag meg mindig szavaznak a fideszre mikor ilyen sötèt emberek vannak bazdmeg…

Es ha bunozok? Akkor okes? Szerinted igy valogattak, megkell nezni az interjukat, szepeket csinosabbakat kikakodtak korbe adtak…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:29

Pipita írta:
tcskhun írta: Megverni egy rablót, gyilkost mert az szétveri a helyiséget? Pfúj.
Nem szabad. Hát legyen végre béke.
Ezúton szeretnék elnézést kérni Mukitól, hogy 15 éves korában elzárták őt. Oké, nem kellett volna Henit megerőszakolni, felgyújtani, de akkor is, micsoda egy mocskos, aljas dolog egy 15 éves fiút börtönbezárni.
Szeretnék elnézést kérni Ferikétől is Sólyon, mert az, hogy őt is 16 évesen elzárták, mégiscsak nonszensz. A kővel ütött, kötéllel fojtott, vagdosott, víz alá nyomott 8 éves Adrienn sem akarta volna ezt, ha túléli Ferike közeledését.
Szeretném folytatni a felsorolást, az elmúlt évekből lenne bőven kitől elnézést kérni, de megyek hányni, aztán készülök, mert baloldaliként megyek tüntetni a meghurcolt, börtönbe, javítóintézetbe zárt "ártatlan lelkek" mellett.
Ezt csak úgy itt hagyom, es közben fogadjátok be az ilyen es hasonló gyerekeket! Én dolgoztam anno külsősként pár ilyen helyen mint szakmunkás(festő) amint letettem a szerszámot 5 percre már nem volt meg.. ezek az olyan gyerekek akik körbe állnak azt elveszik a pénzed,telefonod… ezt azért írom mert ennek a témának ez a másik oldala… lehet most majd engem elküldeni a picsába de nem érdekel! Ez az én véleményem es tapasztalatom már a 90-es évek elejétől!
Azok a 14 éves kisfiúk, akiket szopásra kényszerített az a szarházi senki, akit most épp védeni próbálsz, azok mind rablók és gyilkosok voltak? Kifejezetten csak azoknak a kisfiúknak élvezett a szájába a beteg barátod, akit most épp védelmezel, akik megérdemelték mindezt? Vagy esetleg előfordulhat az is, hogy voltak a nevelőotthonban olyan kisfiúk, akik nem érdemelték meg, hogy akaratuk ellenére és a kérésük vagy beleegyezésük nélkül élvezzen a szájukba a beteg barátod, akit épp védelmezel? Előfordulhatott ilyesmi?

Komolyan ez a színvonal? Muszájból és védünk pedofil erőszaktevő szarházikat, vagy tényleg lehet így relativizálni? Van bármi ami megmagyarázza, hogy miért kell szó szerint szájbabaszni 14-15 éves kisfiúkat? Van egy ilyen listád, hogy mondjuk ha téli szalámit lop a gyerek, akkor még elég csak mondjuk kalapáccsal az ujjára csapni? Mikortól ér fejberúgni? Mikortól ér a szájába élvezni a te értelmezésedben? őszintén várom a listádat, mi mennyit ér, és mikortól mit szabad embertársaid ellen elkövetni, hiszen az neki jár és kiérdemelte.

Eszem faszom megáll.
Kiforgatod a dolgokat ember! Én a másik oldalát írtam le,hogy ezek a gyerekek bűnözők,semmilyen másban nem foglaltam állást!
Édes faszom

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 15:27

Felelmetes :lol: :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. december 10., szerda 15:25

tcskhun írta: Megverni egy rablót, gyilkost mert az szétveri a helyiséget? Pfúj.
Ezúton szeretnék elnézést kérni Mukitól, hogy 15 éves korában elzárták őt. Oké, nem kellett volna Henit megerőszakolni, felgyújtani, de akkor is, micsoda egy mocskos, aljas dolog egy 15 éves fiút börtönbezárni.
Szeretnék elnézést kérni Ferikétől is Sólyon, mert az, hogy őt is 16 évesen elzárták, mégiscsak nonszensz. A kővel ütött, kötéllel fojtott, vagdosott, víz alá nyomott 8 éves Adrienn sem akarta volna ezt, ha túléli Ferike közeledését.
Szeretném folytatni a felsorolást, az elmúlt évekből lenne bőven kitől elnézést kérni, de megyek hányni, aztán készülök, mert baloldaliként megyek tüntetni a meghurcolt, börtönbe, javítóintézetbe zárt "ártatlan lelkek" mellett.
Ezt csak úgy itt hagyom, es közben fogadjátok be az ilyen es hasonló gyerekeket! Én dolgoztam anno külsősként pár ilyen helyen mint szakmunkás(festő) amint letettem a szerszámot 5 percre már nem volt meg.. ezek az olyan gyerekek akik körbe állnak azt elveszik a pénzed,telefonod… ezt azért írom mert ennek a témának ez a másik oldala… lehet most majd engem elküldeni a picsába de nem érdekel! Ez az én véleményem es tapasztalatom már a 90-es évek elejétől!
Azok a 14 éves kisfiúk, akiket szopásra kényszerített az a szarházi senki, akit most épp védeni próbálsz, azok mind rablók és gyilkosok voltak? Kifejezetten csak azoknak a kisfiúknak élvezett a szájába a beteg barátod, akit most épp védelmezel, akik megérdemelték mindezt? Vagy esetleg előfordulhat az is, hogy voltak a nevelőotthonban olyan kisfiúk, akik nem érdemelték meg, hogy akaratuk ellenére és a kérésük vagy beleegyezésük nélkül élvezzen a szájukba a beteg barátod, akit épp védelmezel? Előfordulhatott ilyesmi?

Komolyan ez a színvonal? Muszájból és védünk pedofil erőszaktevő szarházikat, vagy tényleg lehet így relativizálni? Van bármi ami megmagyarázza, hogy miért kell szó szerint szájbabaszni 14-15 éves kisfiúkat? Van egy ilyen listád, hogy mondjuk ha téli szalámit lop a gyerek, akkor még elég csak mondjuk kalapáccsal az ujjára csapni? Mikortól ér fejberúgni? Mikortól ér a szájába élvezni a te értelmezésedben? őszintén várom a listádat, mi mennyit ér, és mikortól mit szabad embertársaid ellen elkövetni, hiszen az neki jár és kiérdemelte.

Eszem faszom megáll.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. december 10., szerda 15:23

Így nyilván legitimáljuk, hogy kicsit megkúrták és rugdosták őket, ez a módja, hogy ne legyenek visszaesők.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:10

Megverni egy rablót, gyilkost mert az szétveri a helyiséget? Pfúj.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 10., szerda 12:37

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... 3%A9szlet/

Krasznahorkai László interjú részlet, Magyarországról

Erős hasonlat az eleje.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 10., szerda 11:41

Azért Gulyás Geriék a kormányinfón megint alkottak, atyaég.

Számalmas basszameg

Felsorolja bazdmeg az összes kiskorú gyerekek bűneit, meg hogy ez egy börtön.

Kb mintha megmagyarázná hogy akkor meg is lehet őket erőszakolni, lelkileg és fizikálisan bántalmazni.

Áh....

https://youtu.be/M_kATwGPghY?si=JZtXLJSHOkK6Y5fG

Majd a rendőrség felügyeli, ami 4-5 éve tud Juhász Péter Pálról és akik fél éve birtokában vannak a mostani felvételeknek...

Felfoghatatlan.

Vissza: