h3x0r írta:
Realista24 írta:
Meg tudom erteni, sokan biztos igy is fognak csinalni, de az elvek menten maradva, ha senki nem venne fel az ellenzeki oldalrol, nem lenne jobb?
Rossz lenne nem terhelni a gazdasagot ujabb olyan milliardokkal, amire nincs is penze az orszagnak?
Olyan milliardokkal, amiket masra is lehetne forditani?
Megegyszer, ertem az elvet es a miertjet annak amit irsz, meg tudom, csilliardokat loptak el, blablalba. Senkit nem itelek el, aki igy csinal majd. Csak kivancsiskodom, hogy ez igy nevezheto-e kepmutatasnak vagy sem? Es miert nem.
Ha ez egy havi netto 83 ezres fizetesemeles lenne, arra is azt kene mondani, hogy kepmutatas?
ugyanaz a téma, mint par hete, mikor minden kozszolga 1 millat kap. akkor nagy ellenkezesek mentek, hogy miert varom el ugyanezt, amit most R kerdez....
megveszik kilora az egeszet, az emberektol lopott penzbol, a temerdek kinai meg egyeb hitelbol, amivel a jovo generacioinak eladositasa folyik epp.
de a kisember/mi vekengunk itt, hogy moralisan mi a jo megoldas, hogy jarok jol en is, de azert azt a sulyt es felelosseget mar nem akarom persze a nyakamba, hogy az unokak is nyogni fogjak ezt meg bebetonozodik az eletszinvonal es kilatastalanna valik a normalis boldogulas....
mindegy is mi a valasz a kerdesre: sztem igazi, normalis, pozitiv valtozas csakis polgarhaboruval, verrel, verejtekkel eshet meg es tortenhet, ez a kapargatjuk a szart csendben, gyengeden, demokratikus, "civilizalt", "modernnek" hazudott alszent modon, ebbol nem lesz semmi. mikor veszi a nep, polgari modon, uton a kezebe a hatalmat? ha ez nem jon el, eddig nem jutunk el, itt addig par ember ugy es azt tesz tovabbra is, amit akar.
generaciokon at, evszazadokig.
feudalizmus. istenember, a vezeto, az atyuska, aki gondoskodik rolad, meg mindenrol, csak jol kell hajlongani.