Ujabb bolond
Dean Huijsen - 24
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- P. Krisz
Re: Dean Huijsen - 24
https://ibb.co/twgGVc6L
Fényterápia vagy mi a tosz.
Fényterápia vagy mi a tosz.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ami?Realista24 írta: Nagyot megy instan a legujabb storyja![]()
Nem élek ilyennel, adj morzsát az éhezőnek
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyot megy instan a legujabb storyja
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Direkt kerulom a politikat minden feluleten de még ehhez a szerencsetlen holland spanyol gyerekhez is behozza
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo, most hehe kitalalta ezt a vonalat, es addig irja, ameddig valaki nem helyesel neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nekem inkább Laportára hasonlít Viktor, ezt a gondolatomat meg is erősítették a Real vs. Barca topicban is pár hete:hehetheoriginal írta: én mondom keci, perez=viktor, fasznak belpolitika, csak a nagy világmegváltás érdekli már, közben odahaza az eü is ugyanaz a kutya mindkét esetben![]()
poronty írta: Amúgy nem semmi, hogy ez a laporta mennyire hasonlít viktorunkra: ősz, köpcös, korrupt, inkompetens nagypofájú fasz, aki mindig másra mutogat.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én mondom keci, perez=viktor, fasznak belpolitika, csak a nagy világmegváltás érdekli már, közben odahaza az eü is ugyanaz a kutya mindkét esetben
thereisonly1ronaldo
Az ami mindenkivel, aki madridi orvosok keze ala kerul.
Kuka.
Kuka.
- Pad'em
BREAKING: Real Madrid do NOT know when Huijsen will return. @diarioas
Vele is mi van...
Vele is mi van...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
annyi közös volt az atma meg a mai meccs között, hogy mindkettőn totál nulla volt előtte a helyzet. nem mozognak, rizikósabb passzokat kell tolni. ha megvolt előtte a kp ő is sokkal stabilabb. a mai nagyon pontatlan volt de mondom szerintem maga a védekezése nem volt olyan szar. elég jól szerelgettek hátul csak a labdái voltak ótvarok.
- ram8nes
aprilisban lett 20 eves. tobbet varok tole en is, mint a mai, de o legyen a legnagyobb gondunk
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az a vicc egyébként a védekezésünk nem is volt totál szar de ma minden rossz helyre ment tőle. csinál egy kurvajó becsúszást és még az is rossz helyre megy. maga a védekezése nem volt rossz de kurva pontatlan és peches is volt.
- Galacticos
Persze ramosnak is megvoltak a hulyesegei, meg fiatal még, meg uj csapat meg stbstb ezt enyis igy gondolom. Es egyelore jo igazolasnak tunik de nekem aggaszto hogy en ugy latom mindket nehez idegenbeli meccsunkon teljesen osszecolt zavarodva.
Carreras is az atleti ellen, de ma egesz jol hozta magat salahval szemben.
Huijsennek pedig rengeteg konnyu hibaja volt es sokfele. Fejparbajokat veszit ugy hogy egy fejjel nagyobb mindenkinel, az elejen ove volt a labda es kitoltak a labda alol siman hagyta magát elnyomni egy gyengebb tamado ellen, konnyu passzokat folyamatosab bedobasra rugott meg az a becsuszas amit hatrafele rugott na az teljesen amator volt.
Jo, ugyes, enis kedvelem de egy spanyol valogatott kezdo, mar seriaaban es premier leagueben is kezdo jatekostol is nekem picit meglepo ez a fajta hibak sorozata.
Carreras is az atleti ellen, de ma egesz jol hozta magat salahval szemben.
Huijsennek pedig rengeteg konnyu hibaja volt es sokfele. Fejparbajokat veszit ugy hogy egy fejjel nagyobb mindenkinel, az elejen ove volt a labda es kitoltak a labda alol siman hagyta magát elnyomni egy gyengebb tamado ellen, konnyu passzokat folyamatosab bedobasra rugott meg az a becsuszas amit hatrafele rugott na az teljesen amator volt.
Jo, ugyes, enis kedvelem de egy spanyol valogatott kezdo, mar seriaaban es premier leagueben is kezdo jatekostol is nekem picit meglepo ez a fajta hibak sorozata.
- nzooli93
Ramosnak is megvoltak a hülyeségei sokáig. Fiatal,elso szezonja. A klub ugy dontott,hogy fiatalokra épít,ez ezzel jar. Nem lesznek rögtön tökéletes jatekosok.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
20 éves. Ezekből tanul.Galacticos írta: Nehez palyan megint azt se tudja hol van, teljesen alap hibakat kovet el amiknel ezerszer jobb.
Szedd mar ossze magad a masodik felesre.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
20 éves, pontosan ilyen meccsek kellenek neki.Galacticos írta: Nehez palyan megint azt se tudja hol van, teljesen alap hibakat kovet el amiknel ezerszer jobb.
Pluszban a csapat sincs teljesen egyben azért, ennek még kell idő azért de jó az irány.
- Galacticos
Nehez palyan megint azt se tudja hol van, teljesen alap hibakat kovet el amiknel ezerszer jobb.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Kamu, múltkor fejelték le 2x is!! Majd szóljanak ha néznek is meccset /srealmadrid95 írta: A CIES