Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. december 10., szerda 15:25

tcskhun írta: Megverni egy rablót, gyilkost mert az szétveri a helyiséget? Pfúj.
Nem szabad. Hát legyen végre béke.
Ezúton szeretnék elnézést kérni Mukitól, hogy 15 éves korában elzárták őt. Oké, nem kellett volna Henit megerőszakolni, felgyújtani, de akkor is, micsoda egy mocskos, aljas dolog egy 15 éves fiút börtönbezárni.
Szeretnék elnézést kérni Ferikétől is Sólyon, mert az, hogy őt is 16 évesen elzárták, mégiscsak nonszensz. A kővel ütött, kötéllel fojtott, vagdosott, víz alá nyomott 8 éves Adrienn sem akarta volna ezt, ha túléli Ferike közeledését.
Szeretném folytatni a felsorolást, az elmúlt évekből lenne bőven kitől elnézést kérni, de megyek hányni, aztán készülök, mert baloldaliként megyek tüntetni a meghurcolt, börtönbe, javítóintézetbe zárt "ártatlan lelkek" mellett.
Ezt csak úgy itt hagyom, es közben fogadjátok be az ilyen es hasonló gyerekeket! Én dolgoztam anno külsősként pár ilyen helyen mint szakmunkás(festő) amint letettem a szerszámot 5 percre már nem volt meg.. ezek az olyan gyerekek akik körbe állnak azt elveszik a pénzed,telefonod… ezt azért írom mert ennek a témának ez a másik oldala… lehet most majd engem elküldeni a picsába de nem érdekel! Ez az én véleményem es tapasztalatom már a 90-es évek elejétől!
Azok a 14 éves kisfiúk, akiket szopásra kényszerített az a szarházi senki, akit most épp védeni próbálsz, azok mind rablók és gyilkosok voltak? Kifejezetten csak azoknak a kisfiúknak élvezett a szájába a beteg barátod, akit most épp védelmezel, akik megérdemelték mindezt? Vagy esetleg előfordulhat az is, hogy voltak a nevelőotthonban olyan kisfiúk, akik nem érdemelték meg, hogy akaratuk ellenére és a kérésük vagy beleegyezésük nélkül élvezzen a szájukba a beteg barátod, akit épp védelmezel? Előfordulhatott ilyesmi?

Komolyan ez a színvonal? Muszájból és védünk pedofil erőszaktevő szarházikat, vagy tényleg lehet így relativizálni? Van bármi ami megmagyarázza, hogy miért kell szó szerint szájbabaszni 14-15 éves kisfiúkat? Van egy ilyen listád, hogy mondjuk ha téli szalámit lop a gyerek, akkor még elég csak mondjuk kalapáccsal az ujjára csapni? Mikortól ér fejberúgni? Mikortól ér a szájába élvezni a te értelmezésedben? őszintén várom a listádat, mi mennyit ér, és mikortól mit szabad embertársaid ellen elkövetni, hiszen az neki jár és kiérdemelte.

Eszem faszom megáll.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. december 10., szerda 15:23

Így nyilván legitimáljuk, hogy kicsit megkúrták és rugdosták őket, ez a módja, hogy ne legyenek visszaesők.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. december 10., szerda 15:10

Megverni egy rablót, gyilkost mert az szétveri a helyiséget? Pfúj.
Nem szabad. Hát legyen végre béke.
Ezúton szeretnék elnézést kérni Mukitól, hogy 15 éves korában elzárták őt. Oké, nem kellett volna Henit megerőszakolni, felgyújtani, de akkor is, micsoda egy mocskos, aljas dolog egy 15 éves fiút börtönbezárni.
Szeretnék elnézést kérni Ferikétől is Sólyon, mert az, hogy őt is 16 évesen elzárták, mégiscsak nonszensz. A kővel ütött, kötéllel fojtott, vagdosott, víz alá nyomott 8 éves Adrienn sem akarta volna ezt, ha túléli Ferike közeledését.
Szeretném folytatni a felsorolást, az elmúlt évekből lenne bőven kitől elnézést kérni, de megyek hányni, aztán készülök, mert baloldaliként megyek tüntetni a meghurcolt, börtönbe, javítóintézetbe zárt "ártatlan lelkek" mellett.
Ezt csak úgy itt hagyom, es közben fogadjátok be az ilyen es hasonló gyerekeket! Én dolgoztam anno külsősként pár ilyen helyen mint szakmunkás(festő) amint letettem a szerszámot 5 percre már nem volt meg.. ezek az olyan gyerekek akik körbe állnak azt elveszik a pénzed,telefonod… ezt azért írom mert ennek a témának ez a másik oldala… lehet most majd engem elküldeni a picsába de nem érdekel! Ez az én véleményem es tapasztalatom már a 90-es évek elejétől!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 10., szerda 12:37

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... 3%A9szlet/

Krasznahorkai László interjú részlet, Magyarországról

Erős hasonlat az eleje.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 10., szerda 11:41

Azért Gulyás Geriék a kormányinfón megint alkottak, atyaég.

Számalmas basszameg

Felsorolja bazdmeg az összes kiskorú gyerekek bűneit, meg hogy ez egy börtön.

Kb mintha megmagyarázná hogy akkor meg is lehet őket erőszakolni, lelkileg és fizikálisan bántalmazni.

Áh....

https://youtu.be/M_kATwGPghY?si=JZtXLJSHOkK6Y5fG

Majd a rendőrség felügyeli, ami 4-5 éve tud Juhász Péter Pálról és akik fél éve birtokában vannak a mostani felvételeknek...

Felfoghatatlan.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 11:03

. addig en ezt megint csak nem tudom komolyan venni, hogy paran zenelgetnek, enekelgetnek, verset mondanak, 5000-jere mondjak el, hogy eleg, ennyi, ne tovabb. uncsi.
Jo, hat ez a resze szerintem is komolytalan, de itt az elsodleges cel szerintem nem az, hogy bilincsbe verjek az adott embereket, mert az most lehetetlen.

Szerintem ez arra jo, hogy segit a felszinen tartani a temat, es ha csak eljut plusz x emberhez a masik oldalrol, akik billegok, mar megeri.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 11:01

h3x0r írta:
Realista24 írta:

Meg tudom erteni, sokan biztos igy is fognak csinalni, de az elvek menten maradva, ha senki nem venne fel az ellenzeki oldalrol, nem lenne jobb?
Rossz lenne nem terhelni a gazdasagot ujabb olyan milliardokkal, amire nincs is penze az orszagnak?
Olyan milliardokkal, amiket masra is lehetne forditani?

Megegyszer, ertem az elvet es a miertjet annak amit irsz, meg tudom, csilliardokat loptak el, blablalba. Senkit nem itelek el, aki igy csinal majd. Csak kivancsiskodom, hogy ez igy nevezheto-e kepmutatasnak vagy sem? Es miert nem.
Ha ez egy havi netto 83 ezres fizetesemeles lenne, arra is azt kene mondani, hogy kepmutatas?
Folosleges alternativ vilagot valaszkent felrajzolni, mert nem fizetesemelest adnak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 10., szerda 10:56

h3x0r írta:
Realista24 írta:

Meg tudom erteni, sokan biztos igy is fognak csinalni, de az elvek menten maradva, ha senki nem venne fel az ellenzeki oldalrol, nem lenne jobb?
Rossz lenne nem terhelni a gazdasagot ujabb olyan milliardokkal, amire nincs is penze az orszagnak?

Megegyszer, ertem az elvet es a miertjet annak amit irsz, meg tudom, csilliardokat loptak el, blablalba. Senkit nem itelek el, aki igy csinal majd. Csak kivancsiskodom, hogy ez igy nevezheto-e kepmutatasnak vagy sem? Es miert nem.
Ha ez egy havi netto 83 ezres fizetesemeles lenne, arra is azt kene mondani, hogy kepmutatas?
ugyanaz a téma, mint par hete, mikor minden kozszolga 1 millat kap. akkor nagy ellenkezesek mentek, hogy miert varom el ugyanezt, amit most R kerdez....
megveszik kilora az egeszet, az emberektol lopott penzbol, a temerdek kinai meg egyeb hitelbol, amivel a jovo generacioinak eladositasa folyik epp.
de a kisember/mi vekengunk itt, hogy moralisan mi a jo megoldas, hogy jarok jol en is, de azert azt a sulyt es felelosseget mar nem akarom persze a nyakamba, hogy az unokak is nyogni fogjak ezt meg bebetonozodik az eletszinvonal es kilatastalanna valik a normalis boldogulas....

mindegy is mi a valasz a kerdesre: sztem igazi, normalis, pozitiv valtozas csakis polgarhaboruval, verrel, verejtekkel eshet meg es tortenhet, ez a kapargatjuk a szart csendben, gyengeden, demokratikus, "civilizalt", "modernnek" hazudott alszent modon, ebbol nem lesz semmi. mikor veszi a nep, polgari modon, uton a kezebe a hatalmat? ha ez nem jon el, eddig nem jutunk el, itt addig par ember ugy es azt tesz tovabbra is, amit akar.
generaciokon at, evszazadokig.
feudalizmus. istenember, a vezeto, az atyuska, aki gondoskodik rolad, meg mindenrol, csak jol kell hajlongani.
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 10., szerda 10:46

Realista24 írta:
swfan írta:

Ha én közszolga lennék, felvenném a támogatást, de ugyanúgy leszavaznék ellenük :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 10., szerda 10:36

megint lofasszal verjuk/verik a habot.
sztem kibaszott verlazito ez az egesz, hat a szolnoki kisfius eset, amikor a faszkalap felrugta a gyereket, sokkal durvabb volt ennel. akkor se volt lofasz se.
vagy most azert szamit ez mar, mert most tudott rola bencus, a rendorseg, juhaszpeterpal meg mindenki 10 eve mar? most sem a gyerek/fiatalkoru a lenyeg, hanem vmi politikai elony megszerzese.
egyedul akkor hiszem el, hogy komolyan gondoljak, ha valoban karacsonykor mar vagy szet van puccsolva a hatalom, vagy akar szo szerint el vannak fogva es elozetesben ul a legfelsobb roganig mindenki, aki reszt vett ezekben a tortenetekben. addig en ezt megint csak nem tudom komolyan venni, hogy paran zenelgetnek, enekelgetnek, verset mondanak, 5000-jere mondjak el, hogy eleg, ennyi, ne tovabb. uncsi.
Csinalj jobbat?!
nem hiszem, hogy nekem kellene, vannak erre kijelölt/önjelölt emberek bőven. hajrá, itt a lehetőség megmutatni, ki mennyire faszagyerek.
thereisonly1ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. december 10., szerda 10:28

Realista24 írta:
swfan írta: A Puzséré vasárnap lesz. Az MP-é nagyobbat szólhat, az övéi nem szoktak "gagyik" lenni. Bár engem is meglep ez, ő nem szokott ilyen hirtelen ilyesmit szervezni
Meg kell ulni azt a hullamot, amit a video generalt, nagyon helyesen.
Szerintem is jo dontes, utni kell a vasat. Nem veletlen irtam tegnap, hogy minel szelesebb tarsadalmi retegnek latnia kell a videokat. A youtube videon kevesebb mint 1 nap alatt 625 ezer kattintas van.

A fidesz narrativaja erre pedig az lett, hogy ott igazabol minden gyerek bunozo, es az egy borton valojaban. A javitointezetek felugyeletet pedig atveszi a rendorseg. (Akiknel ez a video is fel eve megvan, megse tettek semmit)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 9:54

swfan írta: A Puzséré vasárnap lesz. Az MP-é nagyobbat szólhat, az övéi nem szoktak "gagyik" lenni. Bár engem is meglep ez, ő nem szokott ilyen hirtelen ilyesmit szervezni
Meg kell ulni azt a hullamot, amit a video generalt, nagyon helyesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 9:53

swfan írta:
Realista24 írta:

A Kormány 2026 januárjától évi nettó 1 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít a közszolgálatban dolgozók legszélesebb körének.
Ez mar nem a zsak krumpli esete, es fix hatasos lesz szeles korben.

Egy a sok ilyenbol.
Ha én közszolga lennék, felvenném a támogatást, de ugyanúgy leszavaznék ellenük :lol:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. december 10., szerda 9:50

A Puzséré vasárnap lesz. Az MP-é nagyobbat szólhat, az övéi nem szoktak "gagyik" lenni. Bár engem is meglep ez, ő nem szokott ilyen hirtelen ilyesmit szervezni

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 9:48

hehetheoriginal írta:
swfan írta: Szombatra hirdetett MP tüntetést, a Deákról vonulna a Karmelitához
puzser is rendez vmit.

gagyi.
nulla.
lofasz.
semmi.
Csinalj jobbat?!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 10., szerda 9:45

swfan írta: Szombatra hirdetett MP tüntetést, a Deákról vonulna a Karmelitához
puzser is rendez vmit.

gagyi.
nulla.
lofasz.
semmi.
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. december 10., szerda 9:39

Szombatra hirdetett MP tüntetést, a Deákról vonulna a Karmelitához

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. december 9., kedd 17:38

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: zsákfaluban mennyire boldogok a lelki szegények, csak az a biztos, hogy 4 évente érkezik egy zsák kolompár :lol:
A Kormány 2026 januárjától évi nettó 1 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít a közszolgálatban dolgozók legszélesebb körének.

Egy a sok ilyenbol.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. december 9., kedd 17:17

ferni írta: Kijött a videofelvétel

https://www.reddit.com/r/hungary/s/r4aDDwqc61

Egészen elképesztő.
Ez a videó a rendőrségen van fél éve, és csak akkor léptek, amikor kiszivárgott.

Teljes videó Juhitól:
https://youtu.be/2-PwsaFAD8Q
Fereg. Ez megint egy olyan video, ami el kell jusson szeles tomegekhez, valahogy el kell juttatni minden emberhez, hogy ne csak az ellenzeki buborek lassa megint. Fejeknek kellene hullania mar megint.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 9., kedd 16:34

hehetheoriginal írta:
Neha jobb lenne tudatlannak lenni, sok bosszusagtol megovna a hetkoznapokban.
zsákfaluban mennyire boldogok a lelki szegények, csak az a biztos, hogy 4 évente érkezik egy zsák kolompár :lol:

Egy a sok ilyenbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: