Politika
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Megverni egy rablót, gyilkost mert az szétveri a helyiséget? Pfúj.
Nem szabad. Hát legyen végre béke.
Ezúton szeretnék elnézést kérni Mukitól, hogy 15 éves korában elzárták őt. Oké, nem kellett volna Henit megerőszakolni, felgyújtani, de akkor is, micsoda egy mocskos, aljas dolog egy 15 éves fiút börtönbezárni.
Szeretnék elnézést kérni Ferikétől is Sólyon, mert az, hogy őt is 16 évesen elzárták, mégiscsak nonszensz. A kővel ütött, kötéllel fojtott, vagdosott, víz alá nyomott 8 éves Adrienn sem akarta volna ezt, ha túléli Ferike közeledését.
Szeretném folytatni a felsorolást, az elmúlt évekből lenne bőven kitől elnézést kérni, de megyek hányni, aztán készülök, mert baloldaliként megyek tüntetni a meghurcolt, börtönbe, javítóintézetbe zárt "ártatlan lelkek" mellett.
Ezt csak úgy itt hagyom, es közben fogadjátok be az ilyen es hasonló gyerekeket! Én dolgoztam anno külsősként pár ilyen helyen mint szakmunkás(festő) amint letettem a szerszámot 5 percre már nem volt meg.. ezek az olyan gyerekek akik körbe állnak azt elveszik a pénzed,telefonod… ezt azért írom mert ennek a témának ez a másik oldala… lehet most majd engem elküldeni a picsába de nem érdekel! Ez az én véleményem es tapasztalatom már a 90-es évek elejétől!
Nem szabad. Hát legyen végre béke.
Ezúton szeretnék elnézést kérni Mukitól, hogy 15 éves korában elzárták őt. Oké, nem kellett volna Henit megerőszakolni, felgyújtani, de akkor is, micsoda egy mocskos, aljas dolog egy 15 éves fiút börtönbezárni.
Szeretnék elnézést kérni Ferikétől is Sólyon, mert az, hogy őt is 16 évesen elzárták, mégiscsak nonszensz. A kővel ütött, kötéllel fojtott, vagdosott, víz alá nyomott 8 éves Adrienn sem akarta volna ezt, ha túléli Ferike közeledését.
Szeretném folytatni a felsorolást, az elmúlt évekből lenne bőven kitől elnézést kérni, de megyek hányni, aztán készülök, mert baloldaliként megyek tüntetni a meghurcolt, börtönbe, javítóintézetbe zárt "ártatlan lelkek" mellett.
Ezt csak úgy itt hagyom, es közben fogadjátok be az ilyen es hasonló gyerekeket! Én dolgoztam anno külsősként pár ilyen helyen mint szakmunkás(festő) amint letettem a szerszámot 5 percre már nem volt meg.. ezek az olyan gyerekek akik körbe állnak azt elveszik a pénzed,telefonod… ezt azért írom mert ennek a témának ez a másik oldala… lehet most majd engem elküldeni a picsába de nem érdekel! Ez az én véleményem es tapasztalatom már a 90-es évek elejétől!
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... 3%A9szlet/
Krasznahorkai László interjú részlet, Magyarországról
Erős hasonlat az eleje.
Krasznahorkai László interjú részlet, Magyarországról
Erős hasonlat az eleje.
Azért Gulyás Geriék a kormányinfón megint alkottak, atyaég.
Számalmas basszameg
Felsorolja bazdmeg az összes kiskorú gyerekek bűneit, meg hogy ez egy börtön.
Kb mintha megmagyarázná hogy akkor meg is lehet őket erőszakolni, lelkileg és fizikálisan bántalmazni.
Áh....
https://youtu.be/M_kATwGPghY?si=JZtXLJSHOkK6Y5fG
Majd a rendőrség felügyeli, ami 4-5 éve tud Juhász Péter Pálról és akik fél éve birtokában vannak a mostani felvételeknek...
Felfoghatatlan.
Számalmas basszameg
Felsorolja bazdmeg az összes kiskorú gyerekek bűneit, meg hogy ez egy börtön.
Kb mintha megmagyarázná hogy akkor meg is lehet őket erőszakolni, lelkileg és fizikálisan bántalmazni.
Áh....
https://youtu.be/M_kATwGPghY?si=JZtXLJSHOkK6Y5fG
Majd a rendőrség felügyeli, ami 4-5 éve tud Juhász Péter Pálról és akik fél éve birtokában vannak a mostani felvételeknek...
Felfoghatatlan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo, hat ez a resze szerintem is komolytalan, de itt az elsodleges cel szerintem nem az, hogy bilincsbe verjek az adott embereket, mert az most lehetetlen.. addig en ezt megint csak nem tudom komolyan venni, hogy paran zenelgetnek, enekelgetnek, verset mondanak, 5000-jere mondjak el, hogy eleg, ennyi, ne tovabb. uncsi.
Szerintem ez arra jo, hogy segit a felszinen tartani a temat, es ha csak eljut plusz x emberhez a masik oldalrol, akik billegok, mar megeri.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Folosleges alternativ vilagot valaszkent felrajzolni, mert nem fizetesemelest adnak.h3x0r írta:Ha ez egy havi netto 83 ezres fizetesemeles lenne, arra is azt kene mondani, hogy kepmutatas?Realista24 írta:
Meg tudom erteni, sokan biztos igy is fognak csinalni, de az elvek menten maradva, ha senki nem venne fel az ellenzeki oldalrol, nem lenne jobb?
Rossz lenne nem terhelni a gazdasagot ujabb olyan milliardokkal, amire nincs is penze az orszagnak?
Olyan milliardokkal, amiket masra is lehetne forditani?
Megegyszer, ertem az elvet es a miertjet annak amit irsz, meg tudom, csilliardokat loptak el, blablalba. Senkit nem itelek el, aki igy csinal majd. Csak kivancsiskodom, hogy ez igy nevezheto-e kepmutatasnak vagy sem? Es miert nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ugyanaz a téma, mint par hete, mikor minden kozszolga 1 millat kap. akkor nagy ellenkezesek mentek, hogy miert varom el ugyanezt, amit most R kerdez....h3x0r írta:Ha ez egy havi netto 83 ezres fizetesemeles lenne, arra is azt kene mondani, hogy kepmutatas?Realista24 írta:
Meg tudom erteni, sokan biztos igy is fognak csinalni, de az elvek menten maradva, ha senki nem venne fel az ellenzeki oldalrol, nem lenne jobb?
Rossz lenne nem terhelni a gazdasagot ujabb olyan milliardokkal, amire nincs is penze az orszagnak?
Megegyszer, ertem az elvet es a miertjet annak amit irsz, meg tudom, csilliardokat loptak el, blablalba. Senkit nem itelek el, aki igy csinal majd. Csak kivancsiskodom, hogy ez igy nevezheto-e kepmutatasnak vagy sem? Es miert nem.
megveszik kilora az egeszet, az emberektol lopott penzbol, a temerdek kinai meg egyeb hitelbol, amivel a jovo generacioinak eladositasa folyik epp.
de a kisember/mi vekengunk itt, hogy moralisan mi a jo megoldas, hogy jarok jol en is, de azert azt a sulyt es felelosseget mar nem akarom persze a nyakamba, hogy az unokak is nyogni fogjak ezt meg bebetonozodik az eletszinvonal es kilatastalanna valik a normalis boldogulas....
mindegy is mi a valasz a kerdesre: sztem igazi, normalis, pozitiv valtozas csakis polgarhaboruval, verrel, verejtekkel eshet meg es tortenhet, ez a kapargatjuk a szart csendben, gyengeden, demokratikus, "civilizalt", "modernnek" hazudott alszent modon, ebbol nem lesz semmi. mikor veszi a nep, polgari modon, uton a kezebe a hatalmat? ha ez nem jon el, eddig nem jutunk el, itt addig par ember ugy es azt tesz tovabbra is, amit akar.
generaciokon at, evszazadokig.
feudalizmus. istenember, a vezeto, az atyuska, aki gondoskodik rolad, meg mindenrol, csak jol kell hajlongani.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ha ez egy havi netto 83 ezres fizetesemeles lenne, arra is azt kene mondani, hogy kepmutatas?Realista24 írta:Meg tudom erteni, sokan biztos igy is fognak csinalni, de az elvek menten maradva, ha senki nem venne fel az ellenzeki oldalrol, nem lenne jobb?swfan írta:
Ha én közszolga lennék, felvenném a támogatást, de ugyanúgy leszavaznék ellenük![]()
- hehetheoriginal
megint lofasszal verjuk/verik a habot.
sztem kibaszott verlazito ez az egesz, hat a szolnoki kisfius eset, amikor a faszkalap felrugta a gyereket, sokkal durvabb volt ennel. akkor se volt lofasz se.
vagy most azert szamit ez mar, mert most tudott rola bencus, a rendorseg, juhaszpeterpal meg mindenki 10 eve mar? most sem a gyerek/fiatalkoru a lenyeg, hanem vmi politikai elony megszerzese.
egyedul akkor hiszem el, hogy komolyan gondoljak, ha valoban karacsonykor mar vagy szet van puccsolva a hatalom, vagy akar szo szerint el vannak fogva es elozetesben ul a legfelsobb roganig mindenki, aki reszt vett ezekben a tortenetekben. addig en ezt megint csak nem tudom komolyan venni, hogy paran zenelgetnek, enekelgetnek, verset mondanak, 5000-jere mondjak el, hogy eleg, ennyi, ne tovabb. uncsi.
sztem kibaszott verlazito ez az egesz, hat a szolnoki kisfius eset, amikor a faszkalap felrugta a gyereket, sokkal durvabb volt ennel. akkor se volt lofasz se.
vagy most azert szamit ez mar, mert most tudott rola bencus, a rendorseg, juhaszpeterpal meg mindenki 10 eve mar? most sem a gyerek/fiatalkoru a lenyeg, hanem vmi politikai elony megszerzese.
egyedul akkor hiszem el, hogy komolyan gondoljak, ha valoban karacsonykor mar vagy szet van puccsolva a hatalom, vagy akar szo szerint el vannak fogva es elozetesben ul a legfelsobb roganig mindenki, aki reszt vett ezekben a tortenetekben. addig en ezt megint csak nem tudom komolyan venni, hogy paran zenelgetnek, enekelgetnek, verset mondanak, 5000-jere mondjak el, hogy eleg, ennyi, ne tovabb. uncsi.
nem hiszem, hogy nekem kellene, vannak erre kijelölt/önjelölt emberek bőven. hajrá, itt a lehetőség megmutatni, ki mennyire faszagyerek.Csinalj jobbat?!
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem is jo dontes, utni kell a vasat. Nem veletlen irtam tegnap, hogy minel szelesebb tarsadalmi retegnek latnia kell a videokat. A youtube videon kevesebb mint 1 nap alatt 625 ezer kattintas van.Realista24 írta:Meg kell ulni azt a hullamot, amit a video generalt, nagyon helyesen.swfan írta: A Puzséré vasárnap lesz. Az MP-é nagyobbat szólhat, az övéi nem szoktak "gagyik" lenni. Bár engem is meglep ez, ő nem szokott ilyen hirtelen ilyesmit szervezni
A fidesz narrativaja erre pedig az lett, hogy ott igazabol minden gyerek bunozo, es az egy borton valojaban. A javitointezetek felugyeletet pedig atveszi a rendorseg. (Akiknel ez a video is fel eve megvan, megse tettek semmit)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg kell ulni azt a hullamot, amit a video generalt, nagyon helyesen.swfan írta: A Puzséré vasárnap lesz. Az MP-é nagyobbat szólhat, az övéi nem szoktak "gagyik" lenni. Bár engem is meglep ez, ő nem szokott ilyen hirtelen ilyesmit szervezni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg tudom erteni, sokan biztos igy is fognak csinalni, de az elvek menten maradva, ha senki nem venne fel az ellenzeki oldalrol, nem lenne jobb?swfan írta:Ha én közszolga lennék, felvenném a támogatást, de ugyanúgy leszavaznék ellenükRealista24 írta:
A Kormány 2026 januárjától évi nettó 1 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít a közszolgálatban dolgozók legszélesebb körének.
Ez mar nem a zsak krumpli esete, es fix hatasos lesz szeles korben.
Egy a sok ilyenbol.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Puzséré vasárnap lesz. Az MP-é nagyobbat szólhat, az övéi nem szoktak "gagyik" lenni. Bár engem is meglep ez, ő nem szokott ilyen hirtelen ilyesmit szervezni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csinalj jobbat?!hehetheoriginal írta:puzser is rendez vmit.swfan írta: Szombatra hirdetett MP tüntetést, a Deákról vonulna a Karmelitához
gagyi.
nulla.
lofasz.
semmi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
puzser is rendez vmit.swfan írta: Szombatra hirdetett MP tüntetést, a Deákról vonulna a Karmelitához
gagyi.
nulla.
lofasz.
semmi.
thereisonly1ronaldo
Szombatra hirdetett MP tüntetést, a Deákról vonulna a Karmelitához
Ha én közszolga lennék, felvenném a támogatást, de ugyanúgy leszavaznék ellenükRealista24 írta:A Kormány 2026 januárjától évi nettó 1 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít a közszolgálatban dolgozók legszélesebb körének.hehetheoriginal írta: zsákfaluban mennyire boldogok a lelki szegények, csak az a biztos, hogy 4 évente érkezik egy zsák kolompár![]()
Egy a sok ilyenbol.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Fereg. Ez megint egy olyan video, ami el kell jusson szeles tomegekhez, valahogy el kell juttatni minden emberhez, hogy ne csak az ellenzeki buborek lassa megint. Fejeknek kellene hullania mar megint.ferni írta: Kijött a videofelvétel
https://www.reddit.com/r/hungary/s/r4aDDwqc61
Egészen elképesztő.Ez a videó a rendőrségen van fél éve, és csak akkor léptek, amikor kiszivárgott.
Teljes videó Juhitól:
https://youtu.be/2-PwsaFAD8Q
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Kormány 2026 januárjától évi nettó 1 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít a közszolgálatban dolgozók legszélesebb körének.hehetheoriginal írta:zsákfaluban mennyire boldogok a lelki szegények, csak az a biztos, hogy 4 évente érkezik egy zsák kolompárNeha jobb lenne tudatlannak lenni, sok bosszusagtol megovna a hetkoznapokban.![]()
Egy a sok ilyenbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
zsákfaluban mennyire boldogok a lelki szegények, csak az a biztos, hogy 4 évente érkezik egy zsák kolompárNeha jobb lenne tudatlannak lenni, sok bosszusagtol megovna a hetkoznapokban.
thereisonly1ronaldo
A masodik ketharmad utan elengedtem a politikat teljesen. Mondjuk elotte se kovettem napi szinten az esemenyeket, de ettol fuggetlenul egyetlen egyszer szavaztam a fideszre, 2010-ben.
Most MP feltunese ota napi szinten kovetem mindent, de mar a belem kifordul az egesztol. Konkretan orditani lenne mar kedvem a nyilvanvalo hazugsagok es hulyenek nezestol. Hat mi a faszom ez mar tenyleg?
Komolyan ott tartok, hogy barcsak le tudnek allni a hirek koveteserol, de belekerultem egy burokba es eselytelen. Fb, insta, youtube jelenleg csak ezekkel a tartalmakkal van tele es addikt is lettem. Hiaba basz fel, megis elolvasok kb mindent, es nezek videokat.
Legjobban a fidesz szavazokat sajnalom, hogy a tetves propagandaval ilyen szinten sotetsegben tartanak tobb millio embert. Valamint sajnalom azt a reteget, akik latjak a nyilvanvalot. Hiaba vagyunk mar sokan, az az erzesem, hogy a sok osztogatas miatt semmifele kormanyvaltas nem lesz itt.
Neha jobb lenne tudatlannak lenni, sok bosszusagtol megovna a hetkoznapokban.
Most MP feltunese ota napi szinten kovetem mindent, de mar a belem kifordul az egesztol. Konkretan orditani lenne mar kedvem a nyilvanvalo hazugsagok es hulyenek nezestol. Hat mi a faszom ez mar tenyleg?
Komolyan ott tartok, hogy barcsak le tudnek allni a hirek koveteserol, de belekerultem egy burokba es eselytelen. Fb, insta, youtube jelenleg csak ezekkel a tartalmakkal van tele es addikt is lettem. Hiaba basz fel, megis elolvasok kb mindent, es nezek videokat.
Legjobban a fidesz szavazokat sajnalom, hogy a tetves propagandaval ilyen szinten sotetsegben tartanak tobb millio embert. Valamint sajnalom azt a reteget, akik latjak a nyilvanvalot. Hiaba vagyunk mar sokan, az az erzesem, hogy a sok osztogatas miatt semmifele kormanyvaltas nem lesz itt.
Neha jobb lenne tudatlannak lenni, sok bosszusagtol megovna a hetkoznapokban.