Ha kiveszed az amugy sem letezo kozeppalyankrol, ki se alljunk inkabb.Realista24 írta:Tchou megy hatra gondolom.Anthony írta:
Én értem, de nincs védőnk, ki fog kezdeni? Megint Carreras középen? Látod ott mekkora ember hiány van, a ligában is kapkodjuk a gólokat..
Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valverde, Asencio, Rüdiger, Carreras. Más opció nincs.Anthony írta:Én értem, de nincs védőnk, ki fog kezdeni? Megint Carreras középen? Látod ott mekkora ember hiány van, a ligában is kapkodjuk a gólokat..Pad'em írta: Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- P. Krisz
Nuevo Ramos dog walkolja majd Hólándot.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Fede-Asencio-Rüdi-Carreras
Egyértelműen ez a legjobb opciónk.
Egyértelműen ez a legjobb opciónk.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tchou megy hatra gondolom.Anthony írta:Én értem, de nincs védőnk, ki fog kezdeni? Megint Carreras középen? Látod ott mekkora ember hiány van, a ligában is kapkodjuk a gólokat..Pad'em írta: Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én értem, de nincs védőnk, ki fog kezdeni? Megint Carreras középen? Látod ott mekkora ember hiány van, a ligában is kapkodjuk a gólokat..Pad'em írta: Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.
- Pad'em
Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.Anthony írta:Nyerni? Ezek 4-5 gólokat rúgnak meccsenként, nekünk meg nincs védőnk...hunmadridista írta: Szegény embert még az ág is húzza...csoda kellene szerintem holnap, hogy valahogy nyerni tudjunk.
Hiányzik a fél csapat, a morál és a hangulat meg a béka segge alatt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nyerni? Ezek 4-5 gólokat rúgnak meccsenként, nekünk meg nincs védőnk...hunmadridista írta: Szegény embert még az ág is húzza...csoda kellene szerintem holnap, hogy valahogy nyerni tudjunk.
- BlancoMark
Ha ezt Xabi lehozza ennyi hiányzóval, akkor az fordulópont lesz.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Örülhetünk ha döntetlen lesz, Mbappe nélkül gólt se tudunk szerezni.
-
poronty
Nem is kell nyerni. Egy döntetlen felérne egy győzelemmel a jelenlegi körülmények között. 6 meccs után lenne 13 pontunk, amivel még mindig szerintem a top 8-ban lennénk, aztán majd a Monaco meg a Benfica a kötelező.
Én egy döntetlen mellett annyit szeretnék, hogy ne legyünk olyan látványosan szarok meg lélektelenek, mint a Pool ellen. A másik, ami fontos lenne, ha Bappé tényleg nem elérhető, akkor viszont garantáltan GG kezdjen és Rodrygo még véletlenül se.
Én egy döntetlen mellett annyit szeretnék, hogy ne legyünk olyan látványosan szarok meg lélektelenek, mint a Pool ellen. A másik, ami fontos lenne, ha Bappé tényleg nem elérhető, akkor viszont garantáltan GG kezdjen és Rodrygo még véletlenül se.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szegény embert még az ág is húzza...csoda kellene szerintem holnap, hogy valahogy nyerni tudjunk.
- Pad'em
Kylian Mbappé is VERY unlikely to play against Man City. He feels significant pain in his KNEE, after a strong knock against Celta. @lequipe
Eduardo Camavinga is OUT vs Manchester City. @FabriceHawkins
Joan Martinez and Victor Valde are being called up by Xabi Alonso in the squad against Manchester City.
Eduardo Camavinga is OUT vs Manchester City. @FabriceHawkins
Joan Martinez and Victor Valde are being called up by Xabi Alonso in the squad against Manchester City.
- Galacticos
Gyonyoru, rodrygo vini paros lesz elol.
Mehet a city hendi.
Mehet a city hendi.
- ram8nes
es amikor szezon elejen a vezetoseg latja a Militao, Alaba, Rudiger, Carvajal, Mendy vonalat, meg az elmult evek szopasait a vedelem serulesei teren, teljesen okenak tartja, ha ehhez meg hozzacsapjak Trentet.flori írta: Fran García: red card
Alvaro Carreras: red card
Eder Militão: injured
David Alaba: injured
Dean Huijsen: injured
Dani Carvajal: injured
Ferland Mendy: injured
Trent: injured
Mi a bubanatos picsa folyhat az ilyen donteseknel?? (ertem, hogy miert kell Trent profil, de akkor meg b.sszunk ki masokat es hozzunk egeszseges jatekosokat)
-
poronty
Kylian Mbappé is a serious doubt for tomorrow due to muscle discomfort in his left leg.
@AranchaMOBILE
@AranchaMOBILE
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
Nincs védő mindenki sérült szinte.
Én biztos vagyok benne hogy ki fognak kapni.
Én biztos vagyok benne hogy ki fognak kapni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Solari trükkje az volt, hogy egy semmiextra csapatot csinált, semmit se gondolt túl. Egy egyszerű 433, felfutó bekkekkel, klasszikus hármassal a középpályán (nyilván, peak CMK-ja volt, sokat nekik nem kellett magyarázni), aztán 2 szélső (Béla klasszik vonalölelő balszélső volt néha), meg 1 csatár.
Itt Xabinak a rengeteg sérülés, meg a szent tehenek-szent státusza feladja a leckét. A Belli-Vini-Bapi hármasnak játszani KELL, Bellinek a kapu előtt KELL lennie. Ez már lehetetlenné teszi, hogy valami egyszerűt küldjön fel. Ami marad, az meg nem működik. Mert vagy 4231, ahova nincs jobbszélsőnk, meg rendszeresen szétmászik kilóméterekre hosszában a csapat, vagy valami elfuserált 4 kkp-s, 2 támadós kezdőt kell felraknia, de a "csatárok" kijönnek a 16-osról és senki sincs a kapu előtt.
Aztán akkor jön egy ilyen értelmezhetetlen zagy, mint ami tegnap volt. Tavaly ősz elején, Carlo alatt Belli egyébként játszott ilyen btb motoregér posztot. 3 meccs alatt ki is fingott teljesen, de belerakta a melót.
Csucsu-Ceba/Güli-Belli. Meg lehetne próbálni, de Ceba formája ismeretlen, viszont sejthetjük milyen ennyi hét pad után, Güli formája meg csapnivaló ennyi játék után is.
Csucsu-Ceba-Güli
Belli négyesben nem mernék gondolkodni, mert ebben 0 dinamika van és 2 valszeg szar formában lévő játékos lenne a középpálya kétharmada.
A city ellen nálam X, bukó és végül a behúzzuk a valószínűségi sorrend. nagyon nem akarom, hogy kirakják. szerintem nagy hülyeség volna. Benitez kinevezése szintű hülyeség.
A fenti problémák ugyanúgy kötnék egy másik edző kezeit is.
Itt Xabinak a rengeteg sérülés, meg a szent tehenek-szent státusza feladja a leckét. A Belli-Vini-Bapi hármasnak játszani KELL, Bellinek a kapu előtt KELL lennie. Ez már lehetetlenné teszi, hogy valami egyszerűt küldjön fel. Ami marad, az meg nem működik. Mert vagy 4231, ahova nincs jobbszélsőnk, meg rendszeresen szétmászik kilóméterekre hosszában a csapat, vagy valami elfuserált 4 kkp-s, 2 támadós kezdőt kell felraknia, de a "csatárok" kijönnek a 16-osról és senki sincs a kapu előtt.
Aztán akkor jön egy ilyen értelmezhetetlen zagy, mint ami tegnap volt. Tavaly ősz elején, Carlo alatt Belli egyébként játszott ilyen btb motoregér posztot. 3 meccs alatt ki is fingott teljesen, de belerakta a melót.
Csucsu-Ceba/Güli-Belli. Meg lehetne próbálni, de Ceba formája ismeretlen, viszont sejthetjük milyen ennyi hét pad után, Güli formája meg csapnivaló ennyi játék után is.
Csucsu-Ceba-Güli
Belli négyesben nem mernék gondolkodni, mert ebben 0 dinamika van és 2 valszeg szar formában lévő játékos lenne a középpálya kétharmada.
A city ellen nálam X, bukó és végül a behúzzuk a valószínűségi sorrend. nagyon nem akarom, hogy kirakják. szerintem nagy hülyeség volna. Benitez kinevezése szintű hülyeség.
A fenti problémák ugyanúgy kötnék egy másik edző kezeit is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Eduardo Camavinga & Dean Huijsen are practically OUT of the match vs Man. City. @miguelitocope
Kylian Mbappé fractured his finger vs Celta Vigo, but he will PLAY vs Man. City. @miguelitocope
Jobbnál jobb hírek záporoznak.
Kylian Mbappé fractured his finger vs Celta Vigo, but he will PLAY vs Man. City. @miguelitocope
Jobbnál jobb hírek záporoznak.
- Galacticos
Annak idejen 2012ben a bl csoportkorben egy city elleni hazain lett bedova varane (masik oldalt meg nastasic) most ezt megdobnam joannal. Valverde mehet a szelre.
Kokemenyen belekell nyulni a csapatba most hogy minden veszni latszik, anno solari ezert volt feludules hirtelen mert tudott hozni addig kevesbe hasznalt de hasznos jatekosokat.
Endrick, gg barkit lehetne bedobni vagy azt a thiagot legalabb kiprobalni es akkor talan ez xabi mellett szolna ha nem sikerul hogy legalabb megprobalja. De rodrygonak perceket adni egy ev bun rossz, kedvtelen fos utan amit eload az teljesen erthetetlen es felesleges.
Kokemenyen belekell nyulni a csapatba most hogy minden veszni latszik, anno solari ezert volt feludules hirtelen mert tudott hozni addig kevesbe hasznalt de hasznos jatekosokat.
Endrick, gg barkit lehetne bedobni vagy azt a thiagot legalabb kiprobalni es akkor talan ez xabi mellett szolna ha nem sikerul hogy legalabb megprobalja. De rodrygonak perceket adni egy ev bun rossz, kedvtelen fos utan amit eload az teljesen erthetetlen es felesleges.