Tudnátok ajánlani egy szép kis települést Szlovákiában, relatív közel, ahová érdemes megejteni egy téli kiruccanást február környékén?
A kisfiunkkal mennénk, aki 2 éves, ezért semmi vadulást nem tervezünk.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2025. december 9., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 8., hétfő 22:36
Gratulalok, buszke lehetsz magadra, sokat sporoltatok!Realista24 írta: R95-nek lett igaza vegul, bar nem volt egyszeru.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. december 8., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 8., hétfő 21:04
Babinhonak is meg Daninak is.Babinho írta:*BabinhonakRealista24 írta: R95-nek lett igaza vegul, bar nem volt egyszeru.
You're welcome![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 8., hétfő 20:59
Tudod hogy csak a film topikert jovok, alig varom, hogy igyam a szavaidat te aljas szemetladaFaust írta: Akkor kár ekkora energiát a fórumozásba fektetni, pöcök.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. december 8., hétfő 20:36
*BabinhonakRealista24 írta: R95-nek lett igaza vegul, bar nem volt egyszeru.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 8., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 8., hétfő 20:32
Nem biztos, de lehet arra kellene hallgatni, aki csinalt is mar eleteben vmit a temabanRealista24 írta: R95-nek lett igaza vegul, bar nem volt egyszeru.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 8., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 19:44
Na, hat felőlem ott rohad meg az ilyen projekt.zsuninnyo írta:Budapesten mar rengeteg olyan projekt van, ahol kotelezo a beallo es a tarolo, ha akarod, ha nem.Realista24 írta:
Van egy projekt fehervaron, nyilvan 1,5 millios nm arral megaldva, hogy a lakashoz kotelezo venni egy kocsibeallot 8,9m-ert. Ha van kocsid, ha nincs![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. december 3., szerda 17:46
Budapesten mar rengeteg olyan projekt van, ahol kotelezo a beallo es a tarolo, ha akarod, ha nem.Realista24 írta:Van egy projekt fehervaron, nyilvan 1,5 millios nm arral megaldva, hogy a lakashoz kotelezo venni egy kocsibeallot 8,9m-ert. Ha van kocsid, ha nincshehetheoriginal írta: ja.
azt hittem rendesen garázs taviranyito tetovel, szereloaknaval meg titokszobaval odalenn![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 16:19
Van egy projekt fehervaron, nyilvan 1,5 millios nm arral megaldva, hogy a lakashoz kotelezo venni egy kocsibeallot 8,9m-ert. Ha van kocsid, ha nincshehetheoriginal írta: ja.
azt hittem rendesen garázs taviranyito tetovel, szereloaknaval meg titokszobaval odalenn![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 3., szerda 15:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 15:07
Marmint a beallo nagyjabol a megvasarolt folderulet osszegenek visszaszerzese azzal, hogy felfest az alapra nehany csikothehetheoriginal írta: egyszerubb, ha ingyen megépíti a beállót ajiba, nincsenek felesleges körök.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 3., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 3., szerda 14:02
Ez teljesen realis.Realista24 írta:Ez nagyjabol egybeesik azzal, amilyen elkepzelesem volt. Igazabol egy beallo ertekenek a kialkudasa a cel.realmadrid95 írta:
Hogy erdemben is hozzaszoljak, ahogy irtam korabban, 2-3 millios mozgasteret hagytam magamnak 75 millios ingatlanoknal. Csak anyagon a vallalkozo 20% ot sporol a kedvezmenyek miatt, emiatt ez az osszeg meg nem tetel.
Persze, vallalkozo valogatja, ahogyan a lokacio is, de erdemes megprobalni. Ahogy Halfi is irta, vesztenivalod nincs, de ennek tudataban hatha kicsit magabiztosabban allsz oda alkudni. Ha latjak rajtad, hogy bizonytalan vagy, akkor nem fognak engedni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 14:01
Ez nagyjabol egybeesik azzal, amilyen elkepzelesem volt. Igazabol egy beallo ertekenek a kialkudasa a cel.realmadrid95 írta:Hogy erdemben is hozzaszoljak, ahogy irtam korabban, 2-3 millios mozgasteret hagytam magamnak 75 millios ingatlanoknal. Csak anyagon a vallalkozo 20% ot sporol a kedvezmenyek miatt, emiatt ez az osszeg meg nem tetel.Realista24 írta:
Az ir bedobalasrol, aki csak bedobal, imadom.
De legalabb megtudtuk, hogy tesodek mert azert tudtak alkudni, mert szart vettek![]()
Persze, vallalkozo valogatja, ahogyan a lokacio is, de erdemes megprobalni. Ahogy Halfi is irta, vesztenivalod nincs, de ennek tudataban hatha kicsit magabiztosabban allsz oda alkudni. Ha latjak rajtad, hogy bizonytalan vagy, akkor nem fognak engedni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 13:59
Felig (haha) adok igazat, mert egyfajta indikacionak jo volt a mertek/leptek, amiket olvastam.Halfkey írta: Amúgy inkább azon hőbörögjünk hogy értelmetlen volt Laci kérdése![]()
Alkudni mindig meg lehet próbálni, nincs semmi hátránya, feljebb nem fogják vinni az árat csak azért mert alkudszSzóval teljesen mindegy mi más tapasztalata, meg kell próbálni, hátha. Veszteni való nincs.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 3., szerda 12:13
Nem szeretnelek megbantani, mert laikuskent nyilvan nem tudsz annyit alkudni, mint egy hozzaerto, vagy talan egyaltalan, de az esetek 99%ban lehet alkudni, ha ujepitesu, ha nem. En hiaba tanulmanyozom mondjuk a reszvenyeket, akar 1-2 evig is, sosem fog olyan jol menni, mint aki tenylegesen benne van. Ha van olyan ingatlan, amit esetleg megvennel meg mindig, mert akkor nem talaltal, en nagyon szivesen alkudok neked belole, teljesen ingyen. Csak kuldd el Pmben a linket, ha tudok segiteni, segitek szivesen.cart írta: Aki nem is akarja erteni hogy mit ir be a masik csak szemelyeskedni akar azzal nem lehet mit kezdeni. Alapvetoen ertelmetlen volt a kerdes feltevese is, valoszinu a normalis kerdes az lett volna milyen esetekben lehet megprobalni alkudni, nem pedig ugy feltenni hogy igen/nem. Javaslom tanulmanyozni a ksh statisztikakat az ingatlanpiacrol, ha mar valki konkret tenyekrol beszel, ott konynen ki fog derulni miert tudott valaki alkudni 2023-ban. Az kicsit szelesebb minta mint 1-2 ember tapasztalata.
Valoszinu hogy a kerdes feltevoje azzal a cellal tette fel a kerdest hogy a sajat prekoncepciojaban megerositest nyerjen ami az igen valasz volt, ighy tehat boldog lehet.
Amugy meg eleg reszletesen koruljartam a dolgot 2022-korul nagyjabol 1 evet toltottem ezzel amikor lakast neztem, jo lenne a masikat nem ilyen szinten hulyenek nezni es lekezeloen beszelni vele amikor konkret indokokat fogalmaz meg.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. december 3., szerda 12:10
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem