Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. december 9., kedd 19:45

RaúlCF írta: mondjuk Jude-ot tuti nem tolnám be centernek. az egyik legjobb abban ahogy érkezik a 16oson belülre illetve ahogy beindul és túlfut az előtte lévő emberen. ha agyig feltoljuk ez kivész belőle.
Hanyszor csinalta meg ezt, amiota visszatert a kezdobe? Mindig a palyan van, de pont ez a 16-oson beluli jelenlet, amit nem latni belole egyaltalan, legtobbszor valahol hatrebb van. Ha berontana a vedok koze, akkor talan a beadasokkal is lehetne kezdeni valamit, de a hetvegen is legalabb 3 olyan szituacio volt, amikor nem volt masodik hullamban erkezo, mert valahol setalgattak, amig Vini ures teruletre pockolte. Na, en pont ott vartam volna Bellinghamet, aki fals 9-es/10-eskent erkezne.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 9., kedd 19:21

Galacticos írta:
lehet. mondjuk Jude-ot tuti nem tolnám be centernek. az egyik legjobb abban ahogy érkezik a 16oson belülre illetve ahogy beindul és túlfut az előtte lévő emberen. ha agyig feltoljuk ez kivész belőle. arról nem is beszélve hogy pl a false9 pont arról szól, hogy nincs center hanem mélyebben van valaki akin a szélsők futnak túl és jönnek be középre.

nem tudom szerintem Mbappé már nem szélső, de ettől még nem kell a darálóban lennie. lásd, Aguero vagy akár most Alvarez is, vagy Dembele akármelyik. csak mindegyiket a sok mozgás jellemzi. ez a felállok és várom a sült galambot nem működik. sok elmozgás, beindulás, lefordulás és kényszerítőkkel a védők mögé kerülés. ez lenne a játéka.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 9., kedd 19:17

BlancoMark írta: Vinicius meccsről-meccsre látványosan akadályozza a csapatot azzal, hogy magára irányítja a figyelmet felesleges feszkókkal, valamint a lecseréléses balhé óta Xabi hozzá sem mer nyúlni hiába játszik fostosabbnál fostosabb meccseket. De te előveszed Bellinghamet mert pár éve volt egy pletyka, hogy Dortumundban nem bírták. Hihetetlen vagy, mindent kitalálsz minden témában csak ne kelljen beismerni, hogy rosszul mérted fel a dolgot. :lol:
Egyrészt nem én találom ki. Rengeteg hír arról szól (R24 írta le a saját kezével bakker), hogy a 2 ember, akit a legtöbbet írnak a cirkuszokkal kapcsolatban az Vini és Jude. Érted? Leírják a firkászok, hogy 2 ember áll bele legjobban Xabiba, de Ti bakker csak azt hiszitek el, hogy az egyik, mert a másik az biztos nem lehet, mert ""aztat szeressük"". Én is szeretem Jude-ot, de érdekesen kezd összeállni egy kép. És míg Vini-t az baszta fel, hogy ő kevesebbet játszik, addig Jude-ot a taktika. A taktika, ami az év elején működött nélküle (magas letámadás), kiemelkedően sok labdát szereztünk, aztán a félév második felétől meg visszaesett, eltűnt, miután megjelent a kezdőben. A taktika, amivel a hírek szerint (nem, nem én szerintem) pont Jude nem ért egyet. És volt olyan hír is, ahol Maszti nyilatkozta, hogy senki nem hinné el, de az öltözőben a vezér igazából Jude és ő is sokat köszönhet neki.

És itt teszem fel a kérdést, hogy vajon a csapat játékára az nyomja jobban rá a bélyegét, hogy a hülyegyerek veri magát, hogy kevesebbet játszik és le merték cserélni, vagy az, ha a vezérbikának nem tetszik a taktika és ezt nem is rejti véka alá?

Egyébként, mint írtam, az sem állja meg a helyét, hogy a Barca meccs óta, Xabi nem meri lecserélni Vinit.

Valencia: 79 perc
Pool: 90 perc
Rayo: 90 perc
Elche: pad 33 perc
Olympiacos: 90 perc
Girona: 90 perc
Bilbao: 78 perc
Celta: 90 perc

Ez kb pont ugyan az a sorminta, mint az első pár meccs utáni, miután lefocizta Rodrygot mikor felváltva kezdtek és jöttek be egymás helyére.
h3x0r írta:
kiserik írta: De vajon mi történt okt 4-én? A Villareal meccs és az, hogy azon a meccsen volt utoljára nem kezdő Jude.
...
Egyre jobban afelé hajlok, hogy a tényleges szarkavarást Jude csinálja
Szezon elejen volt egy ugy-ahogy mukodo taktikank (egyebkent az se volt egeszseges, hogy mennyire MBappe kozpontu volt).
Annyira volt Mbappe központú, hogy Mbappe 10 meccsne 14 gólja mellett Vini és Arda lőtt 8-at, és még mások is lőttek 1-et 1-et. A félév második felére meg vagy Mbappe vagy Jude, de a góljaink össz száma is jócskán csökkent.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 9., kedd 19:05

RaúlCF írta: mindig ez van bedobva, hogy Mbappé szél. tényleg hisznek benne az emberek, hogy a szélen melózna Mbappé? előre persze megy nem ez a kérdés de én nem látom magam előtt ahogy hátramegy duplázni a bhv-el.
Nem az a lenyeg hogy a szelen melozna e, mert most is olyan balszelsonk van aki nem segit be a vedekezesbe es cserebe a mogotte felfuto hatvedrol sem hajlando tudomast venni. Az a lenyeg hogy mbappe energiai ne a daraloba legyen elegetve, ha lenne egy melos center aki tud a kapunal hattal jatszani (legjobb valasztas az kane lett volna a benzema utani idokre) azzal mindenki sokat nyerne. Plusz mbappenak a 16oson beluli jelenlete sem a legerosebb mert o is mindig a masodik hullamot tamadja. Ezert van az hogy amikor az ellenfel betomorul akkor kezilabdas modra u alakba adogatunk korbe korbe csak itt nincs kozepen senki mert mbappe is kimozog es elkeri. Aztan ha felveszi a labdat ott allnak vele szemben 8an.
Mbappe rohadt jo, lehet csurni csavarni ot akarhova rakod hozna ezt az evi kozel 40golt. Centerbe is, szelsokent is amolyan cr modra. Egy olyan center kell aki ala dolgozik es tud a kapunak hattal dolgozni es nem budos neki a letamadas. A serulesek elotti falsnine kai havertz peldaul ilyen volt. Akarmennyire is unszimpatikus figura, de erre akár még jude is alkalmas lehetne.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 9., kedd 18:51

mindig ez van bedobva, hogy Mbappé szél. tényleg hisznek benne az emberek, hogy a szélen melózna Mbappé? előre persze megy nem ez a kérdés de én nem látom magam előtt ahogy hátramegy duplázni a bhv-el.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 9., kedd 18:44

kiserik írta: De vajon mi történt okt 4-én? A Villareal meccs és az, hogy azon a meccsen volt utoljára nem kezdő Jude.
...
Egyre jobban afelé hajlok, hogy a tényleges szarkavarást Jude csinálja
Szezon elejen volt egy ugy-ahogy mukodo taktikank (egyebkent az se volt egeszseges, hogy mennyire MBappe kozpontu volt). Illetve ott van Vinicius, aki a clasicon kiverte a hisztit, mert az edzo a 70. percben megint lecserelte, amikor latta, hogy mar nem vedekezik ugy, mint korabban. Az, hogy rendeztek volna a dolgot.. lattuk a posztjat, amiben az elnoktol, a klubtol, a szurkoloktol es a csapattarsaktol is elnezest kert, csak epp az edzo maradt ki valahogy. (Utolag persze ment a magyarazkodas, hogy de szemelyesen megbeszeltek. Persze, el is hisszuk, hogy veletlenul maradt ki egy elore megfogalmazott PR szovegbol)

Azon lehet vitatkozni, hogy a belso feszultseg miatt (amiben jol lathato, hogy Vini a leghangosabb) rossz a jatekunk, nem jonnek az eredmenyek vagy Jude visszaterese es a taktika felborulasa miatt. Valoszinuleg mindketto kozrejatszik, viszont attol meg a ket dolgot nem mosnam ossze.

Ha valasztanom kene, hogy:
- jojjon egy uj edzo, akivel hatha mukodni fog ez a trio
- Bellingham pad, Vini - Mbappe - (Guler) kezdo
- Vini pad, nyaron eladas, Mbappe szelso, Bellingham hamis 9-es. Mar csak azert is, mert igy csak egy jatekos marad a kezdoben, aki nem vedekezik.
En biztos, hogy az utolsot valasztanam. Persze ehhez kene a vezetoseg tamogatasa is. De oket ismerve, az elso opcio lesz.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 9., kedd 18:43

:lol: :lol: :lol: köztudottan kurva jó barátok Haaland-al

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2025. december 9., kedd 18:32

Bellingham csúszik, mászik, hajt. Belever a levegőbe, ha gólt lövünk, Xabival is sokat látom meccs alatt egy-egy taktikai dolgot beszélve. Társakhoz is sokat megy, kiállításnál stb. Nem az jön le róla, hogy toxikus lenne. Vini ellenben az egész világnak sok. :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 9., kedd 18:26

Vinicius meccsről-meccsre látványosan akadályozza a csapatot azzal, hogy magára irányítja a figyelmet felesleges feszkókkal, valamint a lecseréléses balhé óta Xabi hozzá sem mer nyúlni hiába játszik fostosabbnál fostosabb meccseket. De te előveszed Bellinghamet mert pár éve volt egy pletyka, hogy Dortumundban nem bírták. Hihetetlen vagy, mindent kitalálsz minden témában csak ne kelljen beismerni, hogy rosszul mérted fel a dolgot. :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 9., kedd 17:53

Sőt, vannak hasonló statisztikák. A vizsgált időszakok: okt 4 előtt és után. Előtte 10 utána 11 meccsünk volt.

Mbappe: előtte 14 gól (1 amin nem lőtt), utána 11 gól (5 amin nem lőtt)
Arda: előtte 3 gól, utána 0
Vini: előtte 5 gól, utána nulla

De vajon mi történt okt 4-én? A Villareal meccs és az, hogy azon a meccsen volt utoljára nem kezdő Jude. Illetve a görögök ellen, ahol Mbappe vert 4 gólt. Anélkül még siralmasabb az ő mérlege is. De erről már írtam, és akkor is hülyének voltam nézve.

Egyre jobban afelé hajlok, hogy a tényleges szarkavarást Jude csinálja (vannak egyébként ilyen hírek is, olyanok, hogy igazából ő a felbujtó a Vini ügyben és a Fede ügyben is, de én ezek hitelességét nem ismerem). Amit anno kinevettünk az az volt, ahogyan a BVB játékosai reagáltak, miután Jude eljött onnan. Örültek, mert baromi toxikus volt az öltözőben, állítólag nem bírta lenyelni, hogy Haaland nagyobb sztár, mint ő. Tavaly voltak hírek, hogy Carloba is beleállt a taktika miatt, illetve most is szállingóznak hasonlók, csak annak nem nyilvánítunk olyan nagy súlyt.

Ami biztos, hogy Mbappe kémiája év elején jó volt Vinivel is és Ardával is. Lehet azt mondani, hogy azért, mert Xabi lecserélgette, meg padra tette, csak az nem igaz. Okt 4-e után a 11 meccsből csak 5 meccset játszott végig és 2-szer a padon kezdett, tehát azóta sem folyamatosan 90 perces játékos, mint más. Ha nézem a meccseken a reakciókat, akkor azt látom, hogy Mbappeval kifejezetten jó viszonyban vannak és voltak mindvégig. És ami biztos, hogy Vini mindenki szeme láttára kiverte a hisztit azért, mert igazságtalannak érezte, hogy kevesebbet játszik. De nem azért lázadt, mert nem volt kezdve futni, vagy mert nem volt szerinte megfelelő a taktika. Természetesen én is azt mondom, hogy ez nagyon nem volt helyén való és az edzőnek ezt akkor is erős kézzel kellett volna kezelni, ha fentről másként is kérik. Nem így történt, de a hírek szerint Xabival már rendezték a dolgot a csapat mégsem működik rendesen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 9., kedd 16:37

Év elején mig Xabi felbaszta az agyát a cserékkel meg a padoztatással, sokkal jobban teljesített. Mióta fixek a percek, az Olympiacos meccs kivételével folyamat betli.

Ha van Xabinak humorérzéke és esetleg vereségre állnánk, legkapnám a helyében minél elöbb akár már a félidőben, hogy még showt se tudjon csapni véletlenül se. Mondjuk az nem segít sokat, hogy egy Rodrygót lehet behozni helyette.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 9., kedd 16:33

poronty írta:
Legutolso goljat oktober 14-en rugta.
Az október 10. volt elvileg a válogatottban, nálunk október 4. volt a Villarreal ellen.
Jah, elirtam, oktober 4. Valogatott nem erdekel :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. december 9., kedd 16:27

Az október 10. volt elvileg a válogatottban, nálunk október 4. volt a Villarreal ellen.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. december 9., kedd 16:24

RaúlCF írta: nem gratulálni kell neki de ő legalább visszafutott. ennyi...
de azert ki kell emelni, hogy Mbappe, GG es Rodrygo nem futott vissza, akiknek valoszinuleg az volt a feladata, hogy fent varjak a labdakat.

most komolyan az a truvaj, hogy fut az emberunk? :D
talan ha egesz meccsen igy kozlekedne, egy fokkal elviselhetobb lenne, de a serpenyo masik feleben annyi es olyan dolgok vannak, amiket mar semmi se tud atbillenteni jo iranyba. volt csomo ideje es konkretan egyre haszontalanabb a palyan es palyan kivul egyarant.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 9., kedd 16:22

BL
5 meccs, nulla gol, ket golpassz.

Bajnokasg
16 meccs, 5 gol, 5 golpassz.

Mr. 10x Mentality.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2025. december 9., kedd 15:34

RaúlCF írta: https://packaged-media.redd.it/nut4abau ... 5011ff19cd

ez csak kis érdekesség. érdemes megnézni kik teszik ki a belüket sprintelve. Vini,Jude,Fede. azok akik állítólag fúrják az edzőt. lehet összehasonlítani Mbappé és Rodrygo meg a meghal a klubért mert ifista GG mozgásával. meg se mozdulnak, szarnak bele. közel sem ilyen fekete fehér ez a helyzet és soha nem tudjuk meg valóban mi is folyik ott.
Mondjuk itt közel sem a mezért vagy az edzőért rohannak így vissza, hanem mert fel perccel ezelőtt baszta fel az agyukat a bíró aztán idegből futnak.

De azt jó látni, hogy nem a kondival van baj. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 9., kedd 12:17

Vinícius to the referee vs Celta Vigo: "More, more reds. Send us all off. Give everyone a red card."
"You guys are always the same, but we never get away with it. It's disrespectful that there are only 5 minutes of added time."

Kapitanyom :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. december 9., kedd 10:46

Én konkrétan megutáltam már az emberünket, valami hihetetlen, hogy most meg edzőt buktat...

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. december 9., kedd 9:25

Komolyan ki merjük ennél az embernél emelni azt, hogy visszafutott miközben 1,5 éve duplanulla teljesítményt rak le de 30 millás fizut követel magának meg CR státuszt és 10 meccse képtelen gólt szerezni?

Nálam ő az aki több a soknál, egyértelműen káros személyiség. Takarítani kell őt és a körülötte lévőket is a klub tájáról.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. december 9., kedd 8:32

RaúlCF írta: nem gratulálni kell neki de ő legalább visszafutott. ennyi...
Legalább annyira felháborító ezek az üzeneteid, mint a viselkedése. Top5 fizetett játékos, csapatkapitány, 2ős ember hátrány és visszafut bazd meg a mellőle induló emberrel 2ős emberhátránnyal.

Na konkrétan ennyit tett a meccshez is. Igaz, hogy szerintem még egy tizit is összehozott volna, ha a vakmadár nem előnyszabályt ítélt, amiből amúgy gól lett.

Nyáron vagy tavaly januárban kellett volna felültetni az Al-Ahlihoz tartójáratra, amikor felröppentek a hírek. Jó nagy csicska lesz a vezetőség, ha egy ilyen embernek fog bepucsítani és átadni neki a diktálási szerepet még jobban. Na akkor fog elszabadulni a cigánysleppjével együtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: