akkor mashogy mondom: mint nyomorult viktorunk, leszarja/ta mi folyt odahaza, o mar nemzetkozi nagy kulpolitikaban gondolkodott, mint vilagmegvalto nagyember. perez ugyanez most a szuperligaval meg ligaval valo harcban. elobb odahaza, otthon kell rendet rakni, rendet tartani, hogy hazon belul nincsenek biniciusok meg lealazott edzok, es mindenki rendesen a munkajat vegzi.
Leszarja, hogy mi folyik odahaza? Abbol, hogy tovabbra is üti a Negreira ugyet, nem ment bele a CVC uzletbe, es szot emel a birok ellen, pont azt mutatja, hogy nagyon is foglalkozik a hazai dolgokkal.
A tamogatottsaga hivatalosan nincsen meg, mert mindenki be van szoritva gazdasagi okok miatt. A Barcelona ugye most eppen kihatralt minden fronton az ismert okok miatt, es most tagra nyilt anusszal pofaznak.
Ido kerdese, es beborul Tebas es bandaja, az UEFA-val meg a felszin felett megy a pereskedes, a hatterben meg kozosen egyeztetnek a sorozattal kapcsolatban. Mindezt nyilvan szigoruan az olvasott hirek alapjan irom.
Edzokerdes, mit vartatok amugy, hogy idejon Alosno es respectje lesz? Mitol lett volna? Ertem en, hogy jo jatekos volt, meg intelligens, meg van/volt stilusa...de ez itt a Real Madrid.
Nyomatattok itt az igy edzoba, ugy edzoba szovegeket, Xabi hozott egy extra szezont a Leverkusennel, es azt hittetek, hogy majd itt is mindenki inasba all es felszantja a palyat. Mar akkor is kacagtam ezen, mintha nem lattatok volna, hogy kik alkotjak a keretet.
Ugyanezeket a hianyokat (amibol Xabi sebezhetosege adodik) megerezte jo esellyel a bomlaszto kemenymag, es fel is oroltek azt a mentalitast, amit az elozo nagy generacio tokeletesre fejlesztett.
Engem nem erdekel, hogy ki tartozik ebbe a brigadba, de mennie kell mindegyiknek, legyen az Vinicius vagy egy Castilla jatekos, le se szarom. Az ilyeneknek nincsen helye Madridban.