Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 8., hétfő 19:44

dzsi91 írta: Még mindig várok egy reális forgatókönyvet a sikeres alonso éráról mert eddig csak a romantikázós bullshit megy, hogy a vezetőség ne szóljon bele meg szív lélek viniciuszt ki kell rakni stb…

Én is megtudnám oldani ilyen lehetetlen dolgokkal de a 3 szereplő adott(perez,keret,edző) és csak egyiken lehet változtatni.Ha nagyon jófejek vagyunk van 6 hónapja kupákat nyerni mert anélkül nyáron ki lesz rúgva.

Hogyan lehet ebből a helyzetből megoldani, hogy a következő szezonban is ő legyen az edző? És ha ez nem megoldható mi értelme van megvárni a nyarat?
Ugyan azt írod amivel mindenki mást vádolsz. Leírtuk többször is, de nem is olvasod vagy nem akarod megérteni, rajtad kívül is senki nem romantikáz túl semmit. Nem tudom Xabi mit tett ellened, de mély nyomot hagyott. Arra válaszolj kérlek, hogy ha új edző jön, attól mi változik? A játékosok között hirtelen lesz kémia? Vinicius és Bappe nem egymást tapossák majd? Elkezdünk futni is a meccseken? Hirtelen valaki előlép és mélységi irányító lesz belőle annak ellenére h ilyen kb nincs a keretben? Felépülnek a jhv-ek és a belső védők sem lesznek sérültek? Felteszed itt a kérdéseidet, de ugyan úgy nincs válasz, mert senki sem tudja, ha tudnánk a siker recepjét nem itt lennénk. Másodszor írom le pár órán belül, de most már lehet eljutsz eddig és megérted, lehet itt bárki az edző, amíg a játékosok irányítanak addig nem változik semmi, de azért szerinted basszuk ki az edzőt. Menjen Xabi, felőlem lehet bárki az edző, de legyen a kezében az irányítás és a vezetőség ne lökje a szakadékba egy maga. Jah és igen, Viniciust ki kell innen vágni, elkell takarítani, mert körülötte más nincs csak toxikus közeg, játékban meg havi egyszer nyújt jó teljesítményt

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 8., hétfő 19:37

Még mindig várok egy reális forgatókönyvet a sikeres alonso éráról mert eddig csak a romantikázós bullshit megy, hogy a vezetőség ne szóljon bele meg szív lélek viniciuszt ki kell rakni stb…

Én is megtudnám oldani ilyen lehetetlen dolgokkal de a 3 szereplő adott(perez,keret,edző) és csak egyiken lehet változtatni.Ha nagyon jófejek vagyunk van 6 hónapja kupákat nyerni mert anélkül nyáron ki lesz rúgva.

Hogyan lehet ebből a helyzetből megoldani, hogy a következő szezonban is ő legyen az edző? És ha ez nem megoldható mi értelme van megvárni a nyarat?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. december 8., hétfő 19:23

RealRaúl77 írta:
Amitől személy szerint hányni tudnék. Eljutottam arra a szintre, hogy nem kedvelem a csapatom. Imádom, szeretem a klubot, de hideg kiráz ettől a csapattól. Ilyet még a Calderon érában sem éltem át. És ez főként Vini miatt van. A belső lázadások, hisztik miatt. És mindenki miatt, aki ezt képviseli. Akik nem képesek a maxot beletenni, csak ellötyögnek a pályán. Hát hol a szív, hol a lélek? És másfél év óta ez a lélektelen fos megy. Év elején volt némi pislákoló fénysugár, és ezt igenis Xabi felfogása hozta el, aztán úgy döntöttek, hogy szarnak abba bele. Barca meccs után Vini hisztijével össze is omlott. Aki kimegy úgy a Bernabeu gyepére, hogy ellötyög és 30%-ot, ha belead, az vesse le magáról a mezt, mert nem méltó rá.
Én is pont így érzek. Annyira inkompatibilis az edző és a keret, hogy semmi spiritusz nincs a pályán.

Tegnap, amikor Alonso hülyeségei a körülmények miatt kezdtek eltűnni (Fran, Güler, …), és mindenki a saját posztján kezdett játszani, egy apró reményt még láttam.
Amit az utolsó 15 percben a Valverde–Rüdiger–Carreras trió lenyomott, az valami csodálatos volt. Az a védekezés, dinamika, területlefedés, a labdaszerzések és azok megjátszása egyszerűen elképesztő volt.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 8., hétfő 18:54

RealRaúl77 írta:mitől személy szerint hányni tudnék. Eljutottam arra a szintre, hogy nem kedvelem a csapatom. Imádom, szeretem a klubot, de hideg kiráz ettől a csapattól. Ilyet még a Calderon érában sem éltem át. És ez főként Vini miatt van. A belső lázadások, hisztik miatt. És mindenki miatt, aki ezt képviseli. Akik nem képesek a maxot beletenni, csak ellötyögnek a pályán. Hát hol a szív, hol a lélek? És másfél év óta ez a lélektelen fos megy.
Tűpontos, ugyanezt érzem. Csak Bappét és Körtét sajnálom, a többi leveri a lécet fejben menetrendszerűen.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. december 8., hétfő 18:52

Fede-Ase-Rüdi-Cama előttük Tchouameni és meg is vagyunk.
Ha Rüdi nem megy, Fede-Ase-Tchoua-Cama (gyárilag 3 kp. a 4ből), előttük Ceballos
Nem szép, nem jó, nem erkölcsös, de ez van, hogy Somkutit idézzem.
Alaves ellen talán elég, de az eddigiek alapján nem biztos.

Egyébként tényleg vígjáték. Ha Louis de Funes élne, biztosan leforgatnák vele.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 8., hétfő 18:46

ToniKroos írta:
BLevi96 írta: Ez már vicc kategória, a két BH eltiltott és a két JH sérült..
A harmadik balhátvédünk meg sérült. Azért azt nem gondoltam volna, hogy lesz olyan idén, hogy nem lesz bevethető játékosunk azon a poszton. Ez egészen elképesztő ami a védelmünkkel történik most már 2. éve. Középről meg támadóktól szinte senki, hátulról meg mindenki.
Igazából annyira meglepődni sem kell. Lejáró szerződésű kiöregedő játékosokra vagyunk kénytelenek rámozdulni. Alabanak agyatlanul magas fizetést adtunk, a dupla acl-es Militaoban bíztunk, aki csont nélkül a legjobb védőnk volt idén egyébként...legkésőbb nyáron tudtuk, hogy baj van, vagy sérülékeny vagy szint alatti, vagy mindkettő, de senki sem akar távozni, senkit sem akartak megvenni. Arra, hogy a Carvajal, Trent, Rüdiger, Alaba, Militao, Mendy sor hosszú távon egészséges legyen, nagyon kevés volt az esély.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. december 8., hétfő 18:42

RaúlCF írta: kurva dühítő, hogy decemberben itt tart a csapat. vagy küldjék el vagy csapjanak rendet. egyszerűen nem állapot ez a kupleráj ami idén a csapat körül van. pont ettől tartottam a kinevezése előtt, hogy korai lesz és eddig sajnos igazolja is. vagy zárják rövidre és cseréljék le vagy zárják rövidre és mindenkinek tudatosítsák, hogy marad és kész. ez a zaj nem kell.

ez a klub része.

az edzőé meg az, hogy szarabbnál szarabb csapatok szopatnak hétről hétre, biztos nekik jobb keretük van, tele world class emberekkel. lehet mondogatni, hogy szar a keret de még mindig ELche,Rayo,Celta vonal szopat minket. hát legyen már egy határ a kifogásokkal. kikap a Citytől benne van, kikap a Liverpooltól benne van, 7 meccsen 2 győzelem ilyen csapatok ellen ez nincs benne ha Castillával áll is ki.

kurva gyorsan el kell dönteni az érintetteknek mit akarnak mert ezt nem lehet év végéig ilyen moslékban letudni. vagy erre vagy arra de határozott lépések kellenek. nagyon romantikus lenne ha sikeres lenne egy újabb ex játékos és tök jó lenne ha nem fél évente kéne edzőket cserélgetni de ahhoz eredmények is kellenek.
dzsi91 írta:
Sierra írta: Hulyeseg lenne elkuldeni, ki jonne a helyere, aki minosegi csere lenne?
De milyen minőséget kell cserélni? Van egy edző akivel a játék is szar az eredmények is és még áll a bál az öltözőben is. Tavaly Carlo ebből csak 3/2re a világ kiégett kóklere volt. Ha Alonso patika vezér lenne a játékosok meghalnának érte pont leszarnám, hogy most éppen a játék nem áll össze de kb a legfontosabb dologban bukott ki nála a hiba amit én nemlátom, hogy lehetne reális körülmények között orvosolni.

Itt az egész Alonso mítosz amiért most megy a kapaszkodás amit beleláttatok semmi másért.
+Mivel elkönyveltétek, hogy alonso az atyaúrísten így most a keret is hirtelen a világ szégyene lett (nyáron nem ezt olvastam itt) és megy ez a bullshit, hogy ha alonso nem nyer velük akkor senki. Akkor lesz nagy a baj ha állunk tovább ebben a szarban.

De nyugodtan vezessétek le nekem, hogy a mai naptól kezdve,hogy fog kinézni alonso felemelkedése itt mert sokkal nagyobb esély van rá, hogy belelövünk egy random edzőbe és jobb lesz a helyzet minthogy marad Alonso és tovább megy ez a hígfos+ömlik a szar az öltözőből. Ha meg valaki azt hiszi, hogy majd egy sikertelen szezon után Alonso szabad kezet kapva takaríthat a nyáron meg igazolgathat kedvére akit akar az nem tudom milyen mozit nézett eddig.

Hetek óta elbeszéltek egymás mellett velem és a többiekkel.

Senki nem isteníti Xabit, senki nem írja, hogy Celtának jobb a kerete, de állandóan azt írogatjátok, hogy mindenki azt hangoztatja, hogy Xabi az isten, és nekünk van a legszarabb keretünk.

Ami erős ferdítése annak, amit itt a legtöbben írunk.

Mindenki látja, és legalább 2-3 hozzászólásonként leírja, hogy Xabi sem hibátlan, és vannak dolgok, amiket nagyon rosszul kezel. Részben az ő hibája is, hogy szétesett az öltöző, nem volt elég tökös, amikor lenni kellett volna (Vinivel szemben a Barca utáni hisztijénél, ahol azért a vezetőség borzasztó szar módon avatkozott közbe).

Amit írunk, hogy nem azt tartjuk megoldásnak, hogy Xabit elküldik, mert akkor az igazi gondokat nem kezeltük. Tüneti kezelés. Ami elsülhet jól is rövidtávon, de elkezdhet egy edzőkeringőt is. De hosszútávú problémáinkat nem kezeli.

Ami bizony nem más, mint a játékosok.

Nos és ez a másik, senki nem írja, hogy ezeknél a játékosoknál bármelyik kiscsapat kerete jobb lenne. De igazán problémásak. Elkényelmesedtek, nagyarcúak, és ők akarnak irányítani. Akármilyen jó játékosok, ezeket mint macskát szarni kell kivágni. Ezen felül a keretben baromira nincs meg a kémia, egymást taposó játékosaink vannak, más posztokon meg tele vagyunk lyukakkal.

Tehát nem feltétlen a játékosaink képességével van a probléma, hanem a keret menedzselésével, de legfőként a játékosok attitűdjével.

Amitől személy szerint hányni tudnék. Eljutottam arra a szintre, hogy nem kedvelem a csapatom. Imádom, szeretem a klubot, de hideg kiráz ettől a csapattól. Ilyet még a Calderon érában sem éltem át. És ez főként Vini miatt van. A belső lázadások, hisztik miatt. És mindenki miatt, aki ezt képviseli. Akik nem képesek a maxot beletenni, csak ellötyögnek a pályán. Hát hol a szív, hol a lélek? És másfél év óta ez a lélektelen fos megy. Év elején volt némi pislákoló fénysugár, és ezt igenis Xabi felfogása hozta el, aztán úgy döntöttek, hogy szarnak abba bele. Barca meccs után Vini hisztijével össze is omlott. Aki kimegy úgy a Bernabeu gyepére, hogy ellötyög és 30%-ot, ha belead, az vesse le magáról a mezt, mert nem méltó rá.

Lehet, hogy tudnánk taláni jobb fitet Xabinál, ötletem sincs, kit, de nem szeretném azt megélni, hogy jövőre ugyanezzel a maggal vágunk neki újra. Ha más lesz az edző is, más lesz az is, de tisztogatás kell a keretben, az is biztos.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. december 8., hétfő 18:39

BLevi96 írta: Ez már vicc kategória, a két BH eltiltott és a két JH sérült..
A harmadik balhátvédünk meg sérült. Azért azt nem gondoltam volna, hogy lesz olyan idén, hogy nem lesz bevethető játékosunk azon a poszton. Ez egészen elképesztő ami a védelmünkkel történik most már 2. éve. Középről meg támadóktól szinte senki, hátulról meg mindenki.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. december 8., hétfő 18:22

Militao-Rüdiger: sérülésből jött vissza kimélni kellene őket
Huijsen: sérült
Asencio: bevethető
Alaba: szót sem érdemel

Nem lehetne Joan berakni? :roll:

Következő meccsen majd lehet kapkodni, mert konkrétan elfogytak a védők. Ez már vicc kategória, a két BH eltiltott és a két JH sérült..

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 8., hétfő 18:01

_Bushido_ írta: Plusz ez a tegnapi felállás is katyvasz volt.
Valverdét kellett volna jobb védőbe tenni.
Ase, Rüdiger bent közepén, carreras baloson.
Fran pad. Kezdetnek ennyi kellett volna.
Ha berakod Valverdet jobb vedobe, akkor masnap jonnek a hirek, hogy o ott nem szeret jatszani.
Rudiger meg mindig nem 100%-os, barmikor benne van a serules a hirtelen kapott nagy terhelestol.
Ha meg Frant még egy Celta ellen se lehet berakni a kezdobe, akkor egyaltalan mit keres a keretben?

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. december 8., hétfő 17:43

BlancoMark írta: Alonso is hibas annyiban, hogy erolteti a Vini-Bellingham-Mbappe triot. Nincs mas valasztasa, az egyikojuket a padra KELL raknia es azt probalgatni Gonzaloval amit a Club WC-n nyomtunk. Az mas kerdes, hogy a vezetoseg "megengedi" vagy sem.

Egyetertek Pademmel, lesznek itt koppanasok ha Arbeloa (vagy barki mas) jon.
Plusz a jude, Güler páros se működik egyutt!
Bilbao ellen csak egyikük volt, egyből jó volt

Plusz ez a tegnapi felállás is katyvasz volt.
Valverdét kellett volna jobb védőbe tenni.
Ase, Rüdiger bent közepén, carreras baloson.
Fran pad. Kezdetnek ennyi kellett volna.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 8., hétfő 17:26

dzsi91 írta:
realmadrid95 írta:

Egyebkent neked honnan jott ez a nuevo guardiolas hulyeseg? Senkit nem lattam meg csak hasonlot sem irni rola.
Erre van ráizgulva a fórum 15 éve a domináns focira. Végig nyomtátok amíg rongyosra vertük europát folyamatosan ment a sírás. Alonso ennek az álomnak a leképeződése ami itt ezekkel a keretekkel amiket perez összerak soha nemvolt realitás és az igazán nagy sikerekkel(rövid időn belül több bl cím) nem is össze egyeztethető mivel minden domináns csapat egy bl után kifújt.

Ezzel volt rengeteget ekézve történelmünk két legeredményesebb edzője, hogy ők szarok és majd jön a nagy edző aki olyan focit játszat és akkor minden fasza lesz. De nem lett :mrgreen:
Lehet másik fórumot olvastál. Abszolút senki nem isteníti Őt, sőt...de már majdnem mindenkinek világos, hogy itt elsősorban nem az edzővel van gond. Lehet itt bárki az edző, ha minden más marad ugyan úgy, a problémák is maradnak.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. december 8., hétfő 17:18

Galacticos írta: A kulcs az hogy a vezetoseg ne szoljon bele hogy az erinthetetlennek hitt 3 szupersztar is fix kezdo legyen.
Addig amig ez van lehet edzo az atya ur isten is, szar lesz. Ahogy carlo alatt is az volt mar.

Clasico utan szoltak neki fenteol hogy vinivel ne, azt latjuk az eredmenyet.
Ha beleszól a vezetőség akkor nem kellett volna ezt a munkát elvallalnia. Fiatal, jó eredményeket ért el a leverkusennel, olyan helyre kell menni ahol szabad kezet kap , vagy maradni a németeknél.

Érthetetlen amúgy az egész, mert úgy ért el sikereket hogy végig volt klasszikus centere, most pedig december van és nem akar rájönni hogy center nélkül nincs támadójáték, ha valaki 30 meccsen nem lő gólt azt nem rakjuk keretbe, a hisztérikus bomlaszto nyomorékokat nem rakjuk keretbe stb...

Ezek mind a foci basic dolgai, amíg ezek nincsenek meg felesleges egyebbel foglalkozni.

Lehet hogy pl. Arbeloa azért fog bevalni mert faék egyszerű lesz, nem gondolja túl a dolgokat.

Ez a jelenlegi fingreszelés semmilyen jóra nem fog vezetni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 8., hétfő 17:08

Galacticos írta: A kulcs az hogy a vezetoseg ne szoljon bele hogy az erinthetetlennek hitt 3 szupersztar is fix kezdo legyen.
Addig amig ez van lehet edzo az atya ur isten is, szar lesz. Ahogy carlo alatt is az volt mar.

Nem vitatni akarom, amit írsz, csak kíváncsi vagyok, hogy ebben a szellemben ugyan ez a magyarázat Jude kezdetésére az ATMA ellen és azóta?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 8., hétfő 17:03

dzsi91 írta:
realmadrid95 írta:

Egyebkent neked honnan jott ez a nuevo guardiolas hulyeseg? Senkit nem lattam meg csak hasonlot sem irni rola.
Erre van ráizgulva a fórum 15 éve a domináns focira. Végig nyomtátok amíg rongyosra vertük europát folyamatosan ment a sírás. Alonso ennek az álomnak a leképeződése ami itt ezekkel a keretekkel amiket perez összerak soha nemvolt realitás és az igazán nagy sikerekkel(rövid időn belül több bl cím) nem is össze egyeztethető mivel minden domináns csapat egy bl után kifújt.

Ezzel volt rengeteget ekézve történelmünk két legeredményesebb edzője, hogy ők szarok és majd jön a nagy edző aki olyan focit játszat és akkor minden fasza lesz. De nem lett :mrgreen:
Nagyobb a baj, mint gondoltam.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 8., hétfő 17:00

A kulcs az hogy a vezetoseg ne szoljon bele hogy az erinthetetlennek hitt 3 szupersztar is fix kezdo legyen.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 8., hétfő 16:59

realmadrid95 írta:
dzsi91 írta:

Dehogynem. Csontra ugyanez csak Carlon nemvolt rajta a nuevo gvardiola pajzs így az ő fejét követeltétek.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 8., hétfő 16:50

Tavaly az összes Clasicon szénné égtünk, ugyanaz a kezdő 11 rongyosra hajtva, nulla taktikai változtatás en bloc vagy csak legalább értelmes cserék meccs közben. BL-ben is kiszopunk az első meccsen erre megrögzötten felrakja ugyanazt a fost változtatás nélkül. Teljesen kilátástalan volt az egész, most Xabinál abszolút nem érzem ezt a Club WC és a Barca meccs fényében. Látom benne bőven a potenciált, hogy visszajöjjön, csak Vini vagy Bellingham kezét el kell engedni a kezdőből.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 8., hétfő 16:50

RaúlCF írta: az edzőé meg az, hogy szarabbnál szarabb csapatok szopatnak hétről hétre, biztos nekik jobb keretük van, tele world class emberekkel. lehet mondogatni, hogy szar a keret de még mindig ELche,Rayo,Celta vonal szopat minket. hát legyen már egy határ a kifogásokkal. kikap a Citytől benne van, kikap a Liverpooltól benne van, 7 meccsen 2 győzelem ilyen csapatok ellen ez nincs benne ha Castillával áll is ki.
Tavaly a Barca november és január eleje közt egy Mallorca, Brest meg Dortmund győzelem mellett az alábbi eredményeket produkálta miután elvertek minket:

Getafe v Barca 1-1
Barca v Atletico 1-2
Barca v Leganés 0-1
Betis v Barca 2-2
Barca v Las Palmas 1-2
Celta v Barca 2-2
Sociedad v Barca 1-0

Meg volt már egy 4-es is a zsákban Pamplonából meg egy 8 pontos hátrány velünk szemben. Gondolom Flicket is ki kellett volna gyors tenni év végére.

Egy új edző nem fél éves project, semmi értelme így az egésznek, így nem lehet dolgozni és senki nem fog hónapok alatt szép focit is hozni és eredményeket is. Pláne ha minden meccs után csak arról van szó, hogy a következő az utolsó lehet neki. Ancelottival is kurva méltatlan volt ez a bizonytalanságban tartás folyamat.

De jöjjön akkor az új edző, várjuk a változást. Más valaki mondja nekik, mélyebb hangon hogy fusson mindenki hátha minden egycsapásra megjavul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. december 8., hétfő 16:50-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 8., hétfő 16:49

En mar tavaly is mondtam hogy szar a keret, es hogy Vinicius egy toxikus gyoker akit minnel gyorsabban el kell adni. :mrgreen:

Vissza: