Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nuevo_ericco

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. december 10., szerda 23:05

ferni írta: Na mindegy, szépet küzdöttünk, ha ennyit hoznánk mindig nem lenne baj.
Ligára bőven elég lenne. A baj az, hogy azt hiszik, mert Real Madrid, otthon egy Celta ellen lehet tartalékolni a City-re. Nem, nem lehet. Nincs meg hozzá a tudás, a keret. Minden egyes meccs döntő, akkor talán esély lehet egy bajnoki címre.

Úgy néz ki, van egy kapusunk, egy VKP-nk és egy támadónk, akikre tartósan szintet tudnak hozni. Na jó, még egy balhátvédünk is, ne legyek túl szigorú. A többi leveri a lécet különböző okokból. Némelyikük, ha meghalna a mezért, ideális esetben kiegészítő/megbízható csere embernek megfelelne. Akkor talán tényezők lehetnénk Európában is.

De ha valahol kezdeni kéne megoldást találni, akkor a vezetőségnek üzenném, hogy van a keretben 5 KHV, abból 3 mindig sérült, kettő pedig nem a legélesebb kés a fiókban. Pl. Rudi anno jó igazolás volt, ingyen, de ha három és fél évvel később neki kell kezdenie egy City ellen, ott valami nagyon félrement a keretkialakításnál.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 10., szerda 23:03

Masodik felest lattam csak de nemvolt vészes. Próbálkoztak mentek volt egy kis szpirito is de viniciusz labdatemető. Nekem ez nemvolt fehérzsepis meccs ebben a momentumban nem basznám ki alonsot. Mostmar annyira ömlik a szar mindehonnan, hogy előbb utóbb át kell billenjen. Lepereg ez a rákos páratlan év aztán mindegy ki az edző lekerül a prikézsia a csapatról.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. december 10., szerda 23:03

Egy ki-ki meccsen így ki lehet kapni egy góllal a City ellen, ráadásul még mindig top 8-ban vagyunk, nem ezen múlik a szezon alapvetően. Vinit el kéne adni a gecibe és venni a pénzből egy klasszis centert, Mbappé meg ki balra.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. december 10., szerda 23:00

Kerlon írta: Xabi focija szerintem ult ma, de Viniciussal az elen ma is szarban hagytak.

Ki kell vagni a pcsaba.
A Bernabeu már tudja. Kérdés, hogy eljut-e az üzenet oda fel...

Amúgy szerintem nem fogják a mai után elküldeni Xabit, abszolút meccsben voltunk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. december 10., szerda 22:59

Majdhogynem a teljeses kezdő védelem és az egyetlen értékelhető támadónk hiányában is gólokkal kellett volna nyernünk. Az egész szezon erről szól, hogy a játékosainknak 4-5 ziccer se elég, hogy gólt lőjjenek.

Carreras meg Fede előtt le a kalappal, Rodrygo első félideje is patent volt, viszont Rüdiger sajnos leadta ezt a mait szépen. Meg ugye Vini mester, aki megint össze-vissza volt végig.

Xabit nagyon sajnálom.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 10., szerda 22:59

ez egész jó volt
de a cserék annyira nem jöttek be :hmmm:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. december 10., szerda 22:56

Xabi focija szerintem ult ma, de Viniciussal az elen ma is szarban hagytak.

Ki kell vagni a pcsaba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 10., szerda 22:53

Na mindegy, szépet küzdöttünk, ha ennyit hoznánk mindig nem lenne baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 9., kedd 11:27

MorataMartin írta: Hónapok óta alig 1-2 meccset néztem, szóval nem vagyok benne annyira napi szinten a dolgokban, de csak azt lepte meg ez az egész, aki nem ért a focihoz :lol: Már a nyáron a klub vb-n nézhetetlen volt a játékunk, ami továbbra is igaz. Nem sikerült mélyíteni minőségben a keretet és kolonctól sem sikerült megszabadulni. Aki szerint védőszámban megvagyunk az bolond, komolyan valaki azt hitte, hogy a Mendy-Militao-Rüdiger-Alaba-Carvajal ötös akár csak 1 db egészséges védőt ki fog adni az egész idényre? :lol: Nem hoztunk új középpályást pedig már tavaly is látszódott, hogy középre kellene valaki, Tchouaméni és Camavinga besült fogadjuk el. Rodrygo szintén nem tényező. A kisbrazil királytól pedig azonnal meg kell szabadulni egyszerűen túl nőtt a klubon, már csak árt a 2024-es bl-döntő óta. Nekem ez az egész a galaktikusok bukása felé tart, óriási bajok vannak itt.
Nem nezel meccset, de azert tudod, hogy Tchouameni besult, mikozben honapok ota o a legjobb kozeppalyasunk.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. december 9., kedd 11:02

Hónapok óta alig 1-2 meccset néztem, szóval nem vagyok benne annyira napi szinten a dolgokban, de csak azt lepte meg ez az egész, aki nem ért a focihoz :lol: Már a nyáron a klub vb-n nézhetetlen volt a játékunk, ami továbbra is igaz. Nem sikerült mélyíteni minőségben a keretet és kolonctól sem sikerült megszabadulni. Aki szerint védőszámban megvagyunk az bolond, komolyan valaki azt hitte, hogy a Mendy-Militao-Rüdiger-Alaba-Carvajal ötös akár csak 1 db egészséges védőt ki fog adni az egész idényre? :lol: Nem hoztunk új középpályást pedig már tavaly is látszódott, hogy középre kellene valaki, Tchouaméni és Camavinga besült fogadjuk el. Rodrygo szintén nem tényező. A kisbrazil királytól pedig azonnal meg kell szabadulni egyszerűen túl nőtt a klubon, már csak árt a 2024-es bl-döntő óta. Nekem ez az egész a galaktikusok bukása felé tart, óriási bajok vannak itt.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. december 8., hétfő 17:00

Jim írta:
BlancoMark írta: Senki nem kérdőjelezte ezt meg. Az állítás inkább az volt, hogy előre sablon, hátra meg nem olyan mint beton Mendy volt. Ennyi, ettől még ebben a gyenge keretben az egyik legjobb idén.
ja értem
hát ha a régi top játékosainkhoz hasonlítjuk a maiakat, siralmas lenne az eredmény :kalapos:

1 példa: Guti általában csere volt anno a csapatban, voltak nála jobban általában
manapság majdnem a legjobb játékosuk lenne :hmmm:
de hogy az ő sokszor látványos játéka miatt várnánk a meccseket, az biztos
Vagy hozná a lelektelen szart, mint a rossz napjain, te meg itt őrjöngenél, hogy vegye le a mezt. :kivagyhe:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 8., hétfő 16:43

Jim írta:
Realista24 írta:
A Khedira = Jude mellett ez a másik top komment.
kicsit ingerült voltam :D

de az első fele az kb igaz
Az teljesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 8., hétfő 16:42

BlancoMark írta: Senki nem kérdőjelezte ezt meg. Az állítás inkább az volt, hogy előre sablon, hátra meg nem olyan mint beton Mendy volt. Ennyi, ettől még ebben a gyenge keretben az egyik legjobb idén.
ja értem
hát ha a régi top játékosainkhoz hasonlítjuk a maiakat, siralmas lenne az eredmény :kalapos:

1 példa: Guti általában csere volt anno a csapatban, voltak nála jobban általában
manapság majdnem a legjobb játékosuk lenne :hmmm:
de hogy az ő sokszor látványos játéka miatt várnánk a meccseket, az biztos

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. december 8., hétfő 16:35

Egyertelmu edzői hiba volt kiállni 4 középpályással, 3 helyett, mikor tudható volt ,hogy 5 vedovel kezd a Celta. A végén is hiba volt lehozni Asenciot, Fran helyett(ez azert lett volna fontos, hogy Carreras visszakapja a helyét a balszélen), valamint rögtön hozni kellett volna a bekapott gólnál GG-t( vagy Endricket,) Rodrygo mellé. Ezek a mi hibáink. A bíró nyilván szar volt, ha meg Aspas kezd a langaléta mellett kapunk ötöt. :shutup:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 8., hétfő 16:30

Jim írta:
BlancoMark írta: Frannal nyilvan jobb sokkal Carreras, de abban egyetertek, hogy nem o fog kupakat hozni nekunk. Tetszik vagy nem tetszik, de ezen a poszton nem csak Marcelo szallitott nekunk kupakat top teljesitmennyel, hanem Mendy is.
a legjobb hátvédünk Militao mellett idén :D

nyílván amikor a baloldalon játszik, és nem középen
Senki nem kérdőjelezte ezt meg. Az állítás inkább az volt, hogy előre sablon, hátra meg nem olyan mint beton Mendy volt. Ennyi, ettől még ebben a gyenge keretben az egyik legjobb idén.

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 8., hétfő 16:29

Torquemada írta: Ezt Xabi rontotta el. Nem vette észre, hogy nem működik Carrerassal középen a védelem ? Az első gólnál is csak kószáltak összevissza Frannal együtt.
így van :agree:

Carreras középen rossz, Asencio a jobb oldalon gyenge...

ilyenkor miért eretnekség 1 Castillást betenni a védelembe, hogy mindenki az eredeti posztján tudjon játszani? :roll:
ebben is jó lenne változás...

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 8., hétfő 16:26

BlancoMark írta: Frannal nyilvan jobb sokkal Carreras, de abban egyetertek, hogy nem o fog kupakat hozni nekunk. Tetszik vagy nem tetszik, de ezen a poszton nem csak Marcelo szallitott nekunk kupakat top teljesitmennyel, hanem Mendy is.
a legjobb hátvédünk Militao mellett idén :D

nyílván amikor a baloldalon játszik, és nem középen

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 8., hétfő 16:25

Realista24 írta:
Jim írta: adjátok le a mezt...
nincs vezér, nincs csapat, nincs semmi...
jöjjön Arbeloa, és a fél a fél Castilla nyárig :salute:
A Khedira = Jude mellett ez a másik top komment.
kicsit ingerült voltam :D

de az első fele az kb igaz

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 8., hétfő 12:18

Konkretan most ha lenne egy Coentraonk akkor inasba rakna az osszes balhatvedonket. :lol: Sosem felejtjuk neki a 2014-es Bayern elleni performanszot. :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 8., hétfő 12:06

Köszönöm.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: