nem biztoshunmadridista írta: Ahogy olvasom a híreket, sötét idők jönnek újra edzőkeringővel.
Xabit sokan megváltóként vártuk, valószínűleg nem lesz az
akitől semmit nem várunk, ő fog beválni
(pl del Bosque)
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 8., hétfő 16:23
nem biztoshunmadridista írta: Ahogy olvasom a híreket, sötét idők jönnek újra edzőkeringővel.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. december 8., hétfő 16:16
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 8., hétfő 16:15
Ebben igazat tudok adni Neked és dzsi-nek, végülis ha jól belegondolunk mikor is volt nekünk tartósan mutatós focink? A domináns szót nem is merem használni, az itt egy délibáb. És akkor ebből kiindulva legalább eredmények jöjjenek ha már nézhetetlen foshalmaz az egész, tehát Zizou.RaúlCF írta: ennél többet nem nehéz. lehet mantrázni milyen szar volt de kérdem én most mégis milyen?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 8., hétfő 16:13
Azert egy szintet jo lenne tartani.RaúlCF írta: ennél többet nem nehéz. lehet mantrázni milyen szar volt de kérdem én most mégis milyen? ez már Benitez meg Lopetegui szint vagy az alatti. a szezon elején is langyos fos volt de ment a mentegetés és azóta sem javult de látszólag vert kutyaként becsicskult és ő maga sem tudja mit akar és látjuk az eredményét.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. december 8., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 8., hétfő 16:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 8., hétfő 16:06
Dzsivel örülhettek, hamarosan érkezhet a megváltás. Csak, nehogy leessen a tantusz a végén, hogy ennyit ér ez a szuper galleri. Jöjjön Arbeloa, hátha vele megtanulnak hajtani, passzolni és labdát kezelni, Vini meg nagy hirtelen lekerül a padra.RaúlCF írta: ennél többet nem nehéz. lehet mantrázni milyen szar volt de kérdem én most mégis milyen? ez már Benitez meg Lopetegui szint vagy az alatti. a szezon elején is langyos fos volt de ment a mentegetés és azóta sem javult de látszólag vert kutyaként becsicskult és ő maga sem tudja mit akar és látjuk az eredményét.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 8., hétfő 16:01
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. december 8., hétfő 15:27
kurva unalmas ez a zidaneozas, az ember masodik eljovetele alatt szoszerint lealltam a meccseink nezesevel koszonhetoen neki. biztos irtozatosan sokat kihozna ebbol a garnituraboldzsi91 írta:Breaking: Zidanehoz ment átadni a céges laptopot meg telóttomi_b írta: Állítólag Xabi meccs után be sem ment az öltözőbe.
Remélem egyenes út vezetett neki Perezhez, van miről beszélni és van mit tisztázni.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 8., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. december 8., hétfő 15:20
Ezt sajnos nem teheti meg a klub. Ha ez folytatódik, akkor nagyon hamar földbeáll a szezon, azt meg egyszerűen nem nézhetik, hogy folyamat nem jönnek az eredmények. Tudják ezt a játékosok is. Emiatt vszeg jobb akkor Xabit hamarabb meneszteni, de ez nekem nem a Benitez féle menesztés. Ugyanakkor remélem jópár játékos neve mellé bekerült a strigula.Dupla D írta: Klub részéről várnám a hivatalos közleményt, hogy megerősítik Xabi a padon, év végéig mindenképp ő lesz az edző.
A játékosok előtt tisztázni kell, hogy az van, ami az edző akar. Ha most kibasszuk Xabit, akkor a játékosok azt fogják gondolni, hogy bármit lehet.
Talán így elkezdenének végre melózni is.
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. december 8., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. december 8., hétfő 15:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 8., hétfő 14:59
Szerintem teljesen egyertelmu hogy az addig felepitett kis tekintelyet es tiszteletet korulotte azt a clasicon vinicius foldbe dongolte. Innen meg mar nehez visszajonni foleg ha a vezetoseg sem mellette all es még viniciusszal alkudoznak csilliardos fizukon.tomi_b írta: Ebből is látszik milyen szabad kezet kapott Xabi![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. december 8., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 8., hétfő 14:20
Ja, ilyen médiazajban akarjon az ember normálisan dolgozni. Várható volt, hogy ez lesz, jöhet ide az atyauristen is, a szarkavarás az első bukkanónál megindul, aztán egy váratlan vereség és már a menesztésed a tétRealista24 írta:Ezt a City-s hirt sem igazan ertem.Pad'em írta: Arbeloa, Klopp és Zidane. Ezeket a neveket dobálják be csípőből mint potenciális jelölt. Man City meccs után lesz az edzőkérdés tisztázva, ezeket irogatják.
Mert a City ellen nem gyozni jarunk, nem tekintheto kotelezo gyozelemnek.
Nyilvan, ha lenne kozte 4-5-6 gol, akkor mar az oltozobe se menjen be Xabi, de ha egy ertelmes meccsen kapunk ki, az barmikor belefer ellenuk.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. december 8., hétfő 14:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 8., hétfő 14:13
Ezt a City-s hirt sem igazan ertem.Pad'em írta: Arbeloa, Klopp és Zidane. Ezeket a neveket dobálják be csípőből mint potenciális jelölt. Man City meccs után lesz az edzőkérdés tisztázva, ezeket irogatják.
HozzászólásSzerző: db97 » 2025. december 8., hétfő 14:07
Ezt én is imádom. Meg azt is amikor random twitteres faszarcok bejegyzései vannak direktben azonosítva egy-egy klubbal és vannak kész tényként kezelve.ram8nes írta: Ugy vannak bemasolva ezek a Marcas meg fszomtudja milyen spanyol ujsagok hirei, mintha Perez hivott volna fel minket szemelyesenMennyiszer derul ki, hogy kamu az egesz, aztan egy het mulva megint keszpenzkent van vebe minden.
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 8., hétfő 13:55
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem