Nagyon érdekesen alakulnak a dolgok a csapat háza táján. Az edző kérdésben én dzsivel értek egyet: itt valami félre ment a csapat és az edző között. Nagyjából 3 lehetősége van egy RM edzőjének: engedelmeskedik a vezetőségnek és azt csinálja, amit mondanak, de ha nem jönnek az eredmények, akkor kirúgják. Leszarja, hogy mit mondanak és ha nem jönnek az eredmények, akkor kirúgják. Mindenkit elkussoltat azzal, hogy teszi amit gondol és jönnek az eredmények. Itt most nem tudjuk, hogy mi van, de az eredmények nem jönnek. Meg az sem látszik, hogy mit akar az edző.
Én azt látom, hogy Xabinak ez túl nagy falat lett. A játékosok egyszerűen legyűrték. Legyűrni pedig csak a gyengébbet lehet. Rá lehet ezt Vinire fogni, de rajta kívül nagyon sokan benne vannak ebben. Valahogy nekem az az érzésem, hogy Alonso már csak van, mint a befőtt. A nagy semmiből előjött a 442, ami Carlo rendszere volt. Fede nem akar védőt játszani, inkább a suta Asencio van ott (mondjuk tavaly Carlo mit kapott itt, hogy nem Asenciot teszi be jobb védőbe, meg Forteát

). Jude nem akar magasan letámadni, nem is teszi. Tchou nem akar védőt játszani, inkább Carreras van betéve. Rodrygo ismét 12. számú játékos. Full káosz az egész. Emellett pár játékos ezek közül kihajtja a belét, mint ha még akarná mutatni, hogy neki van igaza. Például Vini. Amióta leírták, hogy megoldották a problémát Xabival, azóta nem játszik jól, de fut fel alá, de Jude meg Fede is kula, viszont rendre tepernek. Ide beteszem a tegnapi meccs összefoglalóját.
https://youtu.be/Ntp522Cad-s?si=dY3hCd3nkyUXKO4A Érdemes megnézni a kapott góljainknál az emberek helyezkedését. Külön felhívnám a figyelmet sokak által magasztalt vkp, Tchou mozgására mindkét gólnál.
Arra, hogy mi lehet az oka a teljes különbségnek a Bilbao elleni, meg a tegnapi között, én azt mondom, hogy csak annyi, hogy akkor Mbappe belőtte Trent labdáját, most meg Vini meg Arda meg Mbappe kihagyta. Akkor is ugyan ez a fos volt, mint most, csak egy kiugratás góllal zárult. Egy 16-oson belüli passzolgatás góllal zárult. Egy Mbappe villanás góllal zárult. Kb ugyan azok a helyzetek megvoltak tegnap is.