Kerlon írta:
Én amúgy nem értem, hogy mi történt a Classico után. Addig egy viszonylag jól együtt mozgó, sokkal kapura törőbb játékot játszottunk, aminek meg is voltak az eredményei annak ellenére, hogy láttunk ott is egyéni hibák, keret hiányosságokat. Aztán a Classico után azt látjuk, amit tavaly (kivétel a Valencia és a Bilbao).
Tötymörgés, hátrapasszok, tanácstalanság.
Nalam egyertelmu, Xabi hozott egy olyan jatekstilust, sok futassal, letamadassal, ami nem tetszett a jatekosainknak.
Carlonal epp az ellenkezoje volt, eveken at ebben “nevelkedtek”, megis megnyertek mindent. Volt a spanyolnak egy vasszilard elkepzelese, egy mindenkiert, mindenki egyert. Vinicius tobb meccsen sem tamadott le, rengetegszer kiabalt vele Xabi, majd elege lett, parszor lerakta a padra. Jott a bizonyos klasszikus, ahol vegre jo jatekkal rukkoltunk elo a Barca ellen, de bearnyekolta a gyozelmunket az a szanalmas kiakadas Vinitol.
Itt, aki mar volt azert csapatsportban, az tudja, hogy ilyenkor igen is ketteszakad az oltozo. Van egy kiskiralyunk Vinicius szemelyeben, meg van egy Xabink. Nem allt ki Perez nyilvanosan Alonso mellett, velhetoen Vinicius erzekeny lelkivilaga miatt, a szerzodesenek meghosszabbitasa miatt, a vezetoseg nyomasa miatt, igy a keretnek is feltunt, hogy a baszk edzo helye kevesbe stabil, mint a Brazile. Innentol teljesen elvesztette az oltozot Alonso.
Legalabbis nalam ez a konteo, meg azert sok a szobeszed Madridban, ami nem feltetlenul igaz, de engem nagyon befolyasol a megitelesben. Szoval en mindenkinek meghagyom az igazat, nem tudom sajnos mi lehet valoban a magyaraz erre.