Edző és vezetőség
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
Pep...inkabb nezem (vagy nem nezem egyaltalan) ezt a foshalmazt, mint ot a Real padjan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Egyebkent Pep elmegy szabadsagra, szerintem ez 100%. Azt sem tartom kizartnak, hogy par ev mulva mar csak egy valogatott elen talaljuk, vagy vissza sem jon.h3x0r írta:A legjobb bajnoksagban van, top fizetessel, az elnokseg nem dumal bele a dolgaba, azt igazol le, akit szeretne; sot, ha jol tudom az uj sportigazgatot is o valasztotta ki. Epiti tovabb a legacyt. Tavaly egy pontig ugy gondoltam, hogy kezd megfaradni a Pep - City kapcsolat, de iden mar jol latszik, hogy epp generaciovaltas volt/van, neha meg 1-1 zakoba beleszaladnak, de tavaszra ossze fognak allni. Ha a barcas multat figyelmen kivul is hagyjuk, tudnal 1 darab ervet mondani, hogy miert hagyna ott oket?KAG írta: Amúgy nálam az öreg Pep is jöhetne
Ahogy az angol mondja, utóbbi évekbe “un-fucked” lett, normálisan nyilatkozik rólunk.
Cityt szerintem otthagyja hamarosan.
Jöhetne “haza” spanyolba.
(Jöjjenek a mínuszok)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Keret ide, Xabi oda...ha valami ennyire nem klappol, ott bizony drasztikus valtoztatas kell.
Szezon kozben vagyunk, itt csak edzocsere johet szoba. Ha szezon vegen lennenk, akkor tisztogatas a keretben lenne idealis.
Volt iden 20? meccsunk nagyjabol, abbol ketto volt Real Madridhoz melto.
Szezon kozben vagyunk, itt csak edzocsere johet szoba. Ha szezon vegen lennenk, akkor tisztogatas a keretben lenne idealis.
Volt iden 20? meccsunk nagyjabol, abbol ketto volt Real Madridhoz melto.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Anno télen is lehetett igazolni sikerre éhes, azonnal használható játékosokat - Higu, Gago, Marcelo, adebayor, chicarito. Ha a vak is látja, hogy rohadtul nem stimmel a keret, a kezdő, nincs jobb szél, cserébe van 3-4 balos támadó, illene hozni jobbosra is egyet. Darabra van két jobbos védő, de mind2 sérült, épp mint tavaly Carvajal es Lucas is sokszor egyszerre. Ne Asensiot tegye már oda, valverde ott legalabb jo.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én azt gondolom, hogy az elkényelmesedett játékosok úgy vannak vele, hogy van 90 perc, majd valaki villan aztán lehozzuk 1-0-al. Nem kell pörögni, nem kell ütközni, nehogy sérülés legyen.RaúlCF írta: ... valami nagyon nem stimmel mert amint lementünk 10 emberre kb dobták a taktikát és elkezdtek pörögni. ha szarnának bele akkor emberhátrányban sem hajtanának. ...
Amint jött a piros, állítottak is a hozzáálláson, volt is látszata.
Számomra egyértelmű volt, majd Xabi nyilatkozatából is kiderült, hogy kevés volt a futás.
(Nyilatkozata szerint 10 emberrel többet futottunk, mint 11-el)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a legjobb forgatókönyv az lenne ha megfordítaná és nem mennénk bele egy új keringőbe. játékosként én nagyon szerettem de eddig talán volt 4 jó meccsünk a szezonban. folyamat felforgatva a kezdő, érthetetlen cserék és egyáltalán nem érezni a kerettel a kapcsolatot. december van és nincs semmi elképzelés, meccsről meccsre megyünk. és most megint lehet mindenre fogni de ez a Celta jobb keretre mint mi? ez volt a második meccsük ahol nem kaptak gólt.
látszik bármi is abból, hogy megfogja a csapatot és sikeres lesz? inkább lefele tartunk továbbra is és néha becsúszik egy jó meccs. jó lenne az állandóság de ez így elég kilátástalannak néz ki. és továbbra is az van, hogy ki lesz baszva és lehet arra fogni, hogy nem hagyták dolgozni de ennyi erővel akkor dolgozhatna is és megmutathatná mit is tud. valami nagyon nem stimmel mert amint lementünk 10 emberre kb dobták a taktikát és elkezdtek pörögni. ha szarnának bele akkor emberhátrányban sem hajtanának. itt valami nagyon nem passzol, a keret és taktika ütközése van a meccsek többségén ami néha kidobja a jó játékot. amikor jól megy akkor látszik, hogy tudnak teljesíteni aztán a következő meccsre dobjuk az egészet és visszasüllyedünk ebbe a tesze tosza szarba. most melyik a focija amit játszani akar? nem értem ha valami nem működik miért kell erőltetni és ha valami látványosan működik miért kell kukázni meccsről meccsre.
nem tudom hány meccse van így hátra de ha egész évben ez lesz az elég meredek.
látszik bármi is abból, hogy megfogja a csapatot és sikeres lesz? inkább lefele tartunk továbbra is és néha becsúszik egy jó meccs. jó lenne az állandóság de ez így elég kilátástalannak néz ki. és továbbra is az van, hogy ki lesz baszva és lehet arra fogni, hogy nem hagyták dolgozni de ennyi erővel akkor dolgozhatna is és megmutathatná mit is tud. valami nagyon nem stimmel mert amint lementünk 10 emberre kb dobták a taktikát és elkezdtek pörögni. ha szarnának bele akkor emberhátrányban sem hajtanának. itt valami nagyon nem passzol, a keret és taktika ütközése van a meccsek többségén ami néha kidobja a jó játékot. amikor jól megy akkor látszik, hogy tudnak teljesíteni aztán a következő meccsre dobjuk az egészet és visszasüllyedünk ebbe a tesze tosza szarba. most melyik a focija amit játszani akar? nem értem ha valami nem működik miért kell erőltetni és ha valami látványosan működik miért kell kukázni meccsről meccsre.
nem tudom hány meccse van így hátra de ha egész évben ez lesz az elég meredek.
- Pad'em
Nem hiszem, hogy a védelem összetételén múlt (ami valóban el lett cseszve), hogy nem tudtunk egy nyamvadt gólt lőni otthon egy Celtának. A kpt akárhogy keverjük gyenge, nincs egy db kreatív emberünk, akivel meg általában jobban nézünk ki (Cama) az minden jó 60 perc után lesérül. Ami Xabi hibája, hogy Ceballos el van felejtve pedig kéne használni ilyen meccseken legalább, amíg itt van. Güler visszavonva írtó darabos és gyenge sajnos.
Bellingham, Mbappé és Vini közt nincs semmi kémia, nulla. Megnézem melyik edzőnél fog ez varázsütésre megváltozni.
Mellesleg megint sérült a 3/4 védelem, ismét nincs jobbhátvéd, Vinit lecserélni nem lehet, de van egy Rodrygo/Brahim/Maszti támadócseresor ahol egyik gyengébb mint a másik úgyhogy nagyon nincs is kire.
Nálam továbbra is legkevésbé az edző hibás itt. Ő is, mert 3 nap elteltével ekkora intenzitás és minőségbeli különbséget nem szabadna produkálni, de nincs jobb akire cserélhetnénk, szerintem az idő és a bizalom kifizetődőbb a legtöbb esetben. Akik Mourinhót és hasonlókat akarnak edzőnek azok meg katasztrófatúristák nem madridisták.
Szerintem Pereztől megkapja ezt az évet, kinőtt ő már az elhamarkodott döntésekből, láttuk ezt tavaly is, a Clasico picsázások után is maradt Carlo (nagyon helyesen). Hosszú ideig tervezett projekt volt ez, ahhoz, hogy fél év után kukázzák pár rossz eredmény miatt. City ellen persze a fiúk tehetnek róla, hogy elkezdjen remegni a pad alatta.
Bellingham, Mbappé és Vini közt nincs semmi kémia, nulla. Megnézem melyik edzőnél fog ez varázsütésre megváltozni.
Mellesleg megint sérült a 3/4 védelem, ismét nincs jobbhátvéd, Vinit lecserélni nem lehet, de van egy Rodrygo/Brahim/Maszti támadócseresor ahol egyik gyengébb mint a másik úgyhogy nagyon nincs is kire.
Nálam továbbra is legkevésbé az edző hibás itt. Ő is, mert 3 nap elteltével ekkora intenzitás és minőségbeli különbséget nem szabadna produkálni, de nincs jobb akire cserélhetnénk, szerintem az idő és a bizalom kifizetődőbb a legtöbb esetben. Akik Mourinhót és hasonlókat akarnak edzőnek azok meg katasztrófatúristák nem madridisták.
Szerintem Pereztől megkapja ezt az évet, kinőtt ő már az elhamarkodott döntésekből, láttuk ezt tavaly is, a Clasico picsázások után is maradt Carlo (nagyon helyesen). Hosszú ideig tervezett projekt volt ez, ahhoz, hogy fél év után kukázzák pár rossz eredmény miatt. City ellen persze a fiúk tehetnek róla, hogy elkezdjen remegni a pad alatta.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha ezeket a fos védelmeket meg kp-t ő rakja fel akkor Rodrygot is. érthetetlen. a cseréi szóra sem érdemesek. nem lepődnék meg ha reggel communicado officialra ébrednék.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Biztos nem Xabi akarja ezerrel nyomatni a két brazilt, de egyelőre semmi nem látszódik abból, hogy milyen focit szeretne játszani. Olyan érzés, mintha a játékosok is ezt gondolnák. Nincs meg a helyük, szerepük. Random kezdők, rossz cserék. Fogalmam sincs miért erőltetjük a Jude, Güler kezdő kp-t. Egy lepkefing lesz így a pálya közepe.Ennél tényleg bármelyik utánpótlás játékost jobb nézni. Carreras remekel, faszán lehozza a bal szélét, erre betesszük középre. Imádom Valverdet, de a legjobb a csapatnak az, ha ő viszi a jobbhátvéd posztot jelenleg, középen pedg az van akinek ez a posztja. Pl nem Asenciot kellett volna lecserélni, hanem Frant, és Carreras ki a helyére.
Borzasztó meccse volt ez Xabinak.
Borzasztó meccse volt ez Xabinak.
- h3x0r
A legjobb bajnoksagban van, top fizetessel, az elnokseg nem dumal bele a dolgaba, azt igazol le, akit szeretne; sot, ha jol tudom az uj sportigazgatot is o valasztotta ki. Epiti tovabb a legacyt. Tavaly egy pontig ugy gondoltam, hogy kezd megfaradni a Pep - City kapcsolat, de iden mar jol latszik, hogy epp generaciovaltas volt/van, neha meg 1-1 zakoba beleszaladnak, de tavaszra ossze fognak allni. Ha a barcas multat figyelmen kivul is hagyjuk, tudnal 1 darab ervet mondani, hogy miert hagyna ott oket?KAG írta: Amúgy nálam az öreg Pep is jöhetne
Ahogy az angol mondja, utóbbi évekbe “un-fucked” lett, normálisan nyilatkozik rólunk.
(Jöjjenek a mínuszok)
- h3x0r
Persze, meg Vinit is onkent rakta be a kezdobe a Valencia ellen. Meg elol az 510 millios trio is olyan jol mukodik, nem tapossak egymast, jo az osszhang, hogy oket se bontja meg.wZoLee7 írta: De amúgy ti elhiszitek, hogy Xabi önként dobja be első cserének rodrygot?
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Szerintem meg az a fiatal mag másodvonalas labdarúgókból állt fiatalos lendülettel. Csakhogy a fiatalos lendület eltűnt, a zsenik meg, akik a hátukon cipelték a csapatot, visszavonultak/eligazoltak. A király meztelen.ferni írta: Nem biztos, hogy rossz döntés volt CRt elengedni, behúztunk 2 BLt, felépült egy nagyon jó és fiatal mag, csak most egyszerűen nem tudunk mit kezdeni vele, de sok mindenre hivatott lehet még ez a kerete hiába tűnik most reménytelennek a dolog.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
22ben nyertünk bl-t Cr meg 18ban távozott. Azért ott a 19es Madridi döntő azzal az aurával-lendülettel meg csapattal meglehetett volna anélkül, hogy bekavarjon a 22es győzelemnek de lényegtelen márferni írta: Nem biztos, hogy rossz döntés volt CRt elengedni, behúztunk 2 BLt, felépült egy nagyon jó és fiatal mag, csak most egyszerűen nem tudunk mit kezdeni vele, de sok mindenre hivatott lehet még ez a kerete hiába tűnik most reménytelennek a dolog.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Hatalmas plusz egy. Arrol szolt minden a clasicoig hogy a jobboldal kerdese nyitott a balszelert meg megy vini es rodrygo es sokszor felvaltva fognak jatszani. Ott a kiskedvenc kiverte a balhet azota nem lehet lecserelni es rodrygo is visszakerult off pozicioba.wZoLee7 írta: De amúgy ti elhiszitek, hogy Xabi önként dobja be első cserének rodrygot? emlékszem nyár elején mennyire mondta h fiatalokat akar használni meg az játszik aki megérdemli, a klub vb-n látszott is mit akarunk...mostanra semmi, főleg a vinicius balhé után, teljesen megtört az egész. Lehet itt bárki az edző sajnos. Nem létezik, hogy amit itt mindenki lát azt Xabi nem látja. Tudja Ő jól h kellene a center, de vinicius már bebútorozta magát és a hosszabbítása miatt is nyomatni kell, erre rájön h rodrygonak is játszania kell mert hát brazil piac.
Biztoa hogy ez nem alonso otlete volt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Annyit írtam, hogy tolem jöhetne.Steve írta:És szerinted egy katalán városban született és felnőtt, barcában nevelkedett ember pont a Real padjára ülne le és vezényelne le évi minimum két elklasszikót?KAG írta: Amúgy nálam az öreg Pep is jöhetne
(Jöjjenek a mínuszok)
Az egy dolog, hogy nem magyaráz a Realról már, meg az is hogy full katalánként, a Real edzője legyen.
Nem azt, hogy jönni fog, vagy erre van reális opció.
Éveken at nem bírtam elviselni, mostanában sokkal normálisabb. Abbahagyta a teátrális viselkedést és rólunk is mindig tisztelettel nyilatkozik.
Szóval Jude=Khedira meg Pep mint Real edző, menj inkább aludj egyet, téged nagyon megviselt a meccsferni írta: [quote=KAG post_id=<a href="tel:1413982">1413982</a> time=<a href="tel:1765146692">1765146692</a> user_id=2215]
Amúgy nálam az öreg Pep is jöhetne
(Jöjjenek a mínuszok)
[/quote]
Neked is legyen szép ested.
ZIDANE
-
untouchable
Az első felével még nagyjából egyetértek, de a második fele az lehet, hogy csak a te fejedben létezik. Nem biztos… csak lehet.ferni írta: Nem biztos, hogy rossz döntés volt CRt elengedni, behúztunk 2 BLt, felépült egy nagyon jó és fiatal mag, csak most egyszerűen nem tudunk mit kezdeni vele, de sok mindenre hivatott lehet még ez a kerete hiába tűnik most reménytelennek a dolog.
Ki kell dobni a két brazilt a nyáron, hozni egy csatárt meg újra rendes csapategységet építeni.
Sajnos Vini nem bírja el agyilag, hogy van nála nagyobb sztár, már Judeot is csak nagy nehézségek árán gyűrte maga alá, el is ment rajta egy fix Realos Aranylaszti, de Bappé ellen meg már tehetetlen, arra nem gondolt, hogy talán fociznia is kéne rendesen.
Hala Madrid y nada más 
Nem biztos, hogy rossz döntés volt CRt elengedni, behúztunk 2 BLt, felépült egy nagyon jó és fiatal mag, csak most egyszerűen nem tudunk mit kezdeni vele, de sok mindenre hivatott lehet még ez a kerete hiába tűnik most reménytelennek a dolog.
Ki kell dobni a két brazilt a nyáron, hozni egy csatárt meg újra rendes csapategységet építeni.
Sajnos Vini nem bírja el agyilag, hogy van nála nagyobb sztár, már Judeot is csak nagy nehézségek árán gyűrte maga alá, el is ment rajta egy fix Realos Aranylaszti, de Bappé ellen meg már tehetetlen, arra nem gondolt, hogy talán fociznia is kéne rendesen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De amúgy ti elhiszitek, hogy Xabi önként dobja be első cserének rodrygot? emlékszem nyár elején mennyire mondta h fiatalokat akar használni meg az játszik aki megérdemli, a klub vb-n látszott is mit akarunk...mostanra semmi, főleg a vinicius balhé után, teljesen megtört az egész. Lehet itt bárki az edző sajnos. Nem létezik, hogy amit itt mindenki lát azt Xabi nem látja. Tudja Ő jól h kellene a center, de vinicius már bebútorozta magát és a hosszabbítása miatt is nyomatni kell, erre rájön h rodrygonak is játszania kell mert hát brazil piac. Itt valami nagyon nem kerek és remélem kimondja majd amikor elküldik, mert ha a következő szezont is itt kezdi el az maga lesz a csoda, vagy a beismerés a vezetőségtől, hogy ezt nem az edző kúrta el. Ha meg ezek a nagy dolgok Xabitól jönnek, akkor marad Ő is a Xavi, Amorim meg kitudja milyen vonalon akikről ideig óráig ellehetett hinni.
És akkor ebbe jönne ZZ vissza? Minek? Komolyan kérdezem, az Ő csapata is vállalhatatlanul játszott a végén. A fiatalokat hírből sem használná. Ott sem volt szigor, inkább bratyizás ment ami meg ezen a kereten nem fog segíteni. Az idő megszépíti én elhiszem nektek, de szerintem semmivel nem lenne jobb.
Tovább menve, ott a nagy keresztes hadjárat a liga, az uefa a mindenki ellen is, amit a vezetőség nyomat ezerrel, aztán csodálkozunk, ha minden lehetőséget megragadnak, hogy keresztbe tegyenek nekünk. Mi meg reménykedünk, hogy majd a barca ügye fellesz tárva...aha persze.
Kellemes vasárnap esték ezek
És akkor ebbe jönne ZZ vissza? Minek? Komolyan kérdezem, az Ő csapata is vállalhatatlanul játszott a végén. A fiatalokat hírből sem használná. Ott sem volt szigor, inkább bratyizás ment ami meg ezen a kereten nem fog segíteni. Az idő megszépíti én elhiszem nektek, de szerintem semmivel nem lenne jobb.
Tovább menve, ott a nagy keresztes hadjárat a liga, az uefa a mindenki ellen is, amit a vezetőség nyomat ezerrel, aztán csodálkozunk, ha minden lehetőséget megragadnak, hogy keresztbe tegyenek nekünk. Mi meg reménykedünk, hogy majd a barca ügye fellesz tárva...aha persze.
Kellemes vasárnap esték ezek
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Arról majd készül egy külön könyvem butanéger címmel.h3x0r írta:a vini vonalat elfelejtetted megemlitenidzsi91 írta:
Saját konteo. Szerintem mindkétszer azért távozott mert a vezetőség nem hozta meg azokat az igazolásokat/távozásokat amit kért és 27 nyarán is azértfog de szerintem bappé-bellinghem vonal az olyan amivel szivesen dolgozna együtt
![]()
Viniciusz szerintem leszegett fejjel fog sprintelni nyárig, ha Alonsotól megszabadul. Legalábbis neki nemfog beleférni mégegy edző alatt ilyen produktum.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ott a fő gond a CR-Bale döntés volt és igaza lett ZZ-nek. Amugy az hogy még neki se adtak szabad kezet, BL triplázás(!) után sem, hihetetlen.dzsi91 írta:Saját konteo. Szerintem mindkétszer azért távozott mert a vezetőség nem hozta meg azokat az igazolásokat/távozásokat amit kért és 27 nyarán is azértrealmadrid95 írta:
Errol lemaradtam ezek szerint.fog de szerintem bappé-bellinghem vonal az olyan amivel szivesen dolgozna együtt
Alternatív idővonalon megnéztem volna ha marad CR és Zidane, lehet behúztak volna még pár BL-t és Hazard pénzét megspóroljuk, Vinicius pedig képbe sem jön