Pedig addig jöttek az eredmények, amíg kezdő voltKerlon írta: Hoztunk nyáron is egy sikerre éhes Mastantuonot, de hát egy LV szintet nem üt meg.
Nem tudom, nekem továbbra is az az érzésem, hogy lehet itt edző bárki, nem lesz sokkal jobb e helyzet, max csak az elején, amíg tart a boost. Egyszerűen a keretben sosem látott lyukak vannak, a legtöbb játékosunk leveri a lécet, ha nem tudásban, akkor mentalitásban és fordítva, vagy sérülékeny. Jól bedőltünk a saját magunk által keltett hype-nak, hogy akit a Real és Juni Calafat akar, az egyből top. Nem az. Szépen kiveszett a csapatból a mentalitás is, ami az utolsó 2 BL-t hozta.
Xabi pedig ezekkel a furcsa kísérletezésekkel, nem tudom, hanyadszor besült terveivel pedig csak olaj a tűzre. Ez a Carreras KHV, Güler a KP-n, Asencio JHV-ként már nem tudom, hanyadszor sül be, de már Vaas híres jelenete jut eszembe a Far Cry 3-ból.
Az pedig továbbra is óriási probléma, hogy ha Mbappé nem villan a semmiből, gyengébb napot fog ki, jól felkészül belőle az ellenfél, teljesen gólveszélytelenek vagyunk.