ezek a felesleges fontoskodasok az ilyen gyerekkori traumakat atellt biroktol, bigjoke liga
vidd hatrebb a lasztit 45 centivel a sajat terfeleden nehogy elonyhoz jussal kisgyerek
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 8., hétfő 9:41
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 8., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 8., hétfő 9:36
Utóbbinak legalább volt egy vagy kozel két olyan éve, ami jó eséllyel Carrerasnak sosem lesz.Galacticos írta: A carreras piros nem osztott vagy szorzott ott mar. Odaszolt valamit nyilvan hogy 70meterre az ellenfel kapujatol ne centizgesse mar a szabadrugas helyer, tok jogos a felhaborodas a jatek szellemisegevel teljesen ellentetesen vezette a meccset a full vak spori, aztan sarga lap es utana megegy. Nevetseges bohoc volt aki szerepelni akart.
En ez a piros miatt nem haragszok carrerasra. Pontosan ugyanezt ereztem enis a tv elott hogy ez egesz egyszeruen egy vicc. De azert mendynel meg frannal a sajat posztjan nagyjabol fenyevekkel jobb. Az egyik tulbuzgo es se elore se hatra nincs meg a jateka a masik 6evbol 2x volt jo a tobbinel vagy serult vagy elesett a labdaban is.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 8., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 8., hétfő 9:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. december 8., hétfő 8:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. december 8., hétfő 8:10
Azt én se értettem, de tegyük hozzá, hogy Asencio is rettenetesen játszott, Fran Garcia amúgy teljesen alkalmatlan, ügyetlen, remeg a lába, futni tud púpos háttal, aztán szevasz. A dupla sárgájánál is mi a szart gondolt? Carreras piroslapját amúgy érdemes megnézni, a semmibe fúj bele a faszparaszt, aztán utána esik össze a Celtás majd ki tudja, hogy mire kapott Carreras lapot, lehet egy sima bazd megre.istimester írta:Látom nem csak nekem verte ki a szemem.RaúlCF írta: Courtois,Tchoua,Carreras,Fede,Jude. ők voltak jelen a meccsen. a többiek megint totály homályok. Mbappé ha ennyire kis puha mert bibis az ujja akkor jöjjön le. Vini néha próbálkozott de megint senki nincs a kapu előtt így minek. Güler. b+ a legnagyobb alibi bója a világon és tolják hogy world class. nem gond mert bejön Rodrygo megmenteni a világot. max valami multiverzumban. Fran szóra sem érdemes. ilyen apróságok, hogy leviszem a khvt hogy maradjon a bhv középen már meg se vonja a vállát az ember. ez a project meghalt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. december 8., hétfő 7:56
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 8., hétfő 7:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 8., hétfő 7:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 8., hétfő 6:53
Persze hogy az.Nika91127 írta: Jobb, hogy nem néztem.
Már nem éri meg fentmaradni.
Mi lesz így a védelem a kövi meccsen?
Fede-Asencio-Rüdiger-Mendy?
Vagy beton is sérült?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. december 8., hétfő 6:39
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 8., hétfő 1:05
Ez az egyik legfontosabb. Ennek az egesznek vezeraldozattal kellene jarnia es nem feltetlen egybol edzoi poszton.Torquemada írta: Viniciussal meg nem hosszabbítani kell, hanem Rodrygoval együtt megszabadulni tőlük, amint lehet.
En nem tudok carrerasra a mai miatt haragudni. Ott kezdodott hogy az elso felidotol kezdve partner volt az idohuzasba, tobb tamadasba belefujt mert fetrengtek. Aztan jott a bellingham leutes ami utan meg o kapott lapott aztan a fran dupla sarga.Torquemada írta: Az olyan agyatlanoktól meg mindig rosszul vagyok, akik a 92. percben állíttatják ki magukat. Profiként. Sok értelme van.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 8., hétfő 0:57
Igen, valami nagyon nem kerek.En el nem tudom kepzelni hgoy a clasico utan mi lehetett, minden adott volt egy meneteleshez es akkor hirtelen xabi amikhez addig ragaszkodott/elkepzelt azt megforditotta volna teljesen magatol?
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. december 8., hétfő 0:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 8., hétfő 0:20
Mondjuk tobb csapathoz jobban kotodo jatekossal kevesebb lenne a szarokbele es futni nem akarok jatekos.Jim írta:nem veszem magamrauntouchable írta: Ostoba.![]()
amit láttunk a pályán, az az ostobaság...
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. december 7., vasárnap 23:38
nem veszem magamrauntouchable írta: Ostoba.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. december 7., vasárnap 23:32
Valószínűleg a meccs legtömörebb és legpontosabb összefoglalása.MVPP írta: Botrány, amit a pályára hánytak a srácok. Még a bírót is sikerült alulmúlni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 7., vasárnap 23:27
ha már poszton kívül kell játszani akkor minél többen tegyék. tuti ez a motto.istimester írta: Látom nem csak nekem verte ki a szemem.
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. december 7., vasárnap 23:26
Látom nem csak nekem verte ki a szemem.RaúlCF írta: Courtois,Tchoua,Carreras,Fede,Jude. ők voltak jelen a meccsen. a többiek megint totály homályok. Mbappé ha ennyire kis puha mert bibis az ujja akkor jöjjön le. Vini néha próbálkozott de megint senki nincs a kapu előtt így minek. Güler. b+ a legnagyobb alibi bója a világon és tolják hogy world class. nem gond mert bejön Rodrygo megmenteni a világot. max valami multiverzumban. Fran szóra sem érdemes. ilyen apróságok, hogy leviszem a khvt hogy maradjon a bhv középen már meg se vonja a vállát az ember. ez a project meghalt.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem