Szóval Jude=Khedira meg Pep mint Real edző, menj inkább aludj egyet, téged nagyon megviselt a meccsKAG írta: Amúgy nálam az öreg Pep is jöhetne
Ahogy az angol mondja, utóbbi évekbe “un-fucked” lett, normálisan nyilatkozik rólunk.
Cityt szerintem otthagyja hamarosan.
Jöhetne “haza” spanyolba.
(Jöjjenek a mínuszok)
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. december 7., vasárnap 23:49-kor.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És szerinted egy katalán városban született és felnőtt, barcában nevelkedett ember pont a Real padjára ülne le és vezényelne le évi minimum két elklasszikót?KAG írta: Amúgy nálam az öreg Pep is jöhetne
Ahogy az angol mondja, utóbbi évekbe “un-fucked” lett, normálisan nyilatkozik rólunk.
(Jöjjenek a mínuszok)
Az egy dolog, hogy nem magyaráz a Realról már, meg az is hogy full katalánként, a Real edzője legyen.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- h3x0r
a vini vonalat elfelejtetted megemlitenidzsi91 írta:Saját konteo. Szerintem mindkétszer azért távozott mert a vezetőség nem hozta meg azokat az igazolásokat/távozásokat amit kért és 27 nyarán is azértrealmadrid95 írta:
Errol lemaradtam ezek szerint.fog de szerintem bappé-bellinghem vonal az olyan amivel szivesen dolgozna együtt
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Saját konteo. Szerintem mindkétszer azért távozott mert a vezetőség nem hozta meg azokat az igazolásokat/távozásokat amit kért és 27 nyarán is azértrealmadrid95 írta:Errol lemaradtam ezek szerint.dzsi91 írta: megkapná bappét aki miatt kb távozott annó
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Amúgy nálam az öreg Pep is jöhetne
(Jöjjenek a mínuszok
)
(Jöjjenek a mínuszok
ZIDANE
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Errol lemaradtam ezek szerint.dzsi91 írta: megkapná bappét aki miatt kb távozott annó
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
tűpontosdzsi91 írta: Akármennyire pörög ettől a fórum ennyire nem rossz a keret. Meg én nem lötyögést látok hanem teljes tanácstalanságot és fáradtságot mindenkin. Mindkettő az edző felelőssége. Nem tudják nem bírják vagy nemértik tökmindegy az edző nem tudja átadni innentől minden meccs időpazarlás. Simán bennevan, hogy megverjük a cityt mert a bl-ben nem laporta vezeti a meccseket meg még terület is lesz a city sem valami baszó de látszik, hogy ebben a helyzetben mindenki szenved alonsótól a játékosokon át mindenki.
Nem tudom mit művelt a clasico után de ott nagyon rossz lóra tett ugyanakkor jobb, hogy még most kijött mert ez egy full értelmetlen házasság volt. Tavaly Carlo megkapta a plusz fél évet tekintettel az elért eredményekre itt nincs mit romantikázni.
Részemről Zidane lenne a legjobb megoldás de igazából bárki jöhet mert ennek nincs jövője.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Zidane Madridban él, nyilatkozta hogy újra edzősködni akar megkapná bappét aki miatt kb távozott annó, jó kapcsolat Perezzel szerintem simán meggyőzhető. Franciáknak a következő nagytorna a 28as eb. Az még kurva messze van+ amennyi franciánk van már csak azért megérné neki lecammogni hétvégente a bernabeuba.
Más nagyon nem is volt bedobva a köztudatba. Mourinho még az ilyen aki felszokott bukkanni hírekben de ő már nagyon megment. Arbeloa is jöhet tőlem vagy Raúl igazából bárki akár valami jó kis kiabálós olasz is jöhet. Lepjen meg Perez de az előzetes hírek alapján én Zidanera fogadnék.
Más nagyon nem is volt bedobva a köztudatba. Mourinho még az ilyen aki felszokott bukkanni hírekben de ő már nagyon megment. Arbeloa is jöhet tőlem vagy Raúl igazából bárki akár valami jó kis kiabálós olasz is jöhet. Lepjen meg Perez de az előzetes hírek alapján én Zidanera fogadnék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
De. ZZ-t felejtsük el a következő 4 évre, ő is VB-t akar nyerni mint edző.KAG írta: Meg ZZ nem ofi már hogy a VB után megy dosamp helyére?
- realmadrid95
Nem veletlenul irtam, hogy eroltetne es nem azt, hogy erolteti.gólvonal írta:Xabi egyáltalán nem erőlteti, még csak próbálkozást se látunk ilyen irányba.realmadrid95 írta:
Nyilvan Xabi eroltetne, mivel ebben a felallasban, taktikaban erzi magat igazan komfortosan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Unai Emery
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
KAG írta:Steve írta:
Akkor várjunk még 2-3 fordulót.Kitenni a bajnoki éllovas edzőjét tipik Real Madrid lenne![]()
![]()
Meh, örültem volna ha ez nem jön be
ZIDANE
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Xabi egyáltalán nem erőlteti, még csak próbálkozást se látunk ilyen irányba.realmadrid95 írta:Nyilvan Xabi eroltetne, mivel ebben a felallasban, taktikaban erzi magat igazan komfortosan.gólvonal írta:
Miert, ki erőlteti még?
-
untouchable
Tudod, az a baj, hogy úgy néz ki, hogy Xabi is.G. V.tinho írta:Solari.. Jézusom..untouchable írta:
Ő még egy egész értelmes megoldás lehetne a körülményekhez és a jelenlegi piachoz képest.
Na az Klasszik Fran meg Gonzalo Garcia szint
Hala Madrid y nada más 
- realmadrid95
Nyilvan Xabi eroltetne, mivel ebben a felallasban, taktikaban erzi magat igazan komfortosan.gólvonal írta:Miert, ki erőlteti még?realmadrid95 írta:
Koszi, eleg volt a nezhetetlen jatekbol. Raadasul o is 3 vedos rendszert eroltetne, ahogy az Internel is.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Miert, ki erőlteti még?realmadrid95 írta:Koszi, eleg volt a nezhetetlen jatekbol. Raadasul o is 3 vedos rendszert eroltetne, ahogy az Internel is.BLevi96 írta: Simone Inzaghit vissza hozzuk a sivatagból![]()
- realmadrid95
Koszi, eleg volt a nezhetetlen jatekbol. Raadasul o is 3 vedos rendszert eroltetne, ahogy az Internel is.BLevi96 írta: Simone Inzaghit vissza hozzuk a sivatagból![]()
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
De kurva jó lenne belemenni megint egy edzőkeringőbe... a hátam közepére sem kívánom ezt az egészet.
De ide nem csak jó taktika kell, hanem szét kell csapni a lelketlen instahuszárok között is. Nem tudom erre ki lenne alkalmas.
Zizou szerintem nem vállalná ezt a keretet, most beállva jobb lenne 5ből 4 középpályásunknál.
De ide nem csak jó taktika kell, hanem szét kell csapni a lelketlen instahuszárok között is. Nem tudom erre ki lenne alkalmas.
Zizou szerintem nem vállalná ezt a keretet, most beállva jobb lenne 5ből 4 középpályásunknál.
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Solari.. Jézusom..untouchable írta:Ő még egy egész értelmes megoldás lehetne a körülményekhez és a jelenlegi piachoz képest.ateeemadrid írta: ZZ sztem esélytelen, kit hoznátok amúgy? Sztem ha City ellen szopunk, akkor vége van.
Solari?
Na az Klasszik Fran meg Gonzalo Garcia szint