Ennek speciel lenne értelme.BLevi96 írta: Simone Inzaghit vissza hozzuk a sivatagból![]()
Edző és vezetőség
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Edző és vezetőség
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ebbol Solari lenne szerintem. Foleg, hogy Vinicius nagyon szereti ot, tobbszor mondta, hogy konkretan neki koszonheti mindazt, amit elert Madridban, mert o volt az elso, aki igazan bizalmat szavazott neki.ateeemadrid írta: ZZ sztem esélytelen, kit hoznátok amúgy? Sztem ha City ellen szopunk, akkor vége van.
Solari?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Simone Inzaghit vissza hozzuk a sivatagból
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Xabi egyáltalán tisztában van a játékosok posztjával? Vagy ez most egy ilyen Perez lázálom ismét, hogy bediktálja a kívánságműsor alapján hogy ki hol játszhat? Belelovalljuk magunkat Franikba meg Gonzalo Garciákba? Hogy láthatott ebben a nyomorultban bárki egyetlen másodpercre új Rault… meg Asencioban új Ramost… Atyavilág
Lassan Perez is mehet nyugdíjba
Lassan Perez is mehet nyugdíjba
-
untouchable
Ő még egy egész értelmes megoldás lehetne a körülményekhez és a jelenlegi piachoz képest.ateeemadrid írta: ZZ sztem esélytelen, kit hoznátok amúgy? Sztem ha City ellen szopunk, akkor vége van.
Solari?
Hala Madrid y nada más 
- BlancoMark
BL-ben valszeg továbbmegyünk, a bajnokságban mínusz négy. Ilyen állásnál nem fogják kirúgni.ateeemadrid írta: ZZ sztem esélytelen, kit hoznátok amúgy? Sztem ha City ellen szopunk, akkor vége van.
Solari?
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Capelloateeemadrid írta: ZZ sztem esélytelen, kit hoznátok amúgy? Sztem ha City ellen szopunk, akkor vége van.
Solari?
-
untouchable
Szerintem is Zizou lenne a megoldás, de nem fog jönni.dzsi91 írta: Akármennyire pörög ettől a fórum ennyire nem rossz a keret. Meg én nem lötyögést látok hanem teljes tanácstalanságot és fáradtságot mindenkin. Mindkettő az edző felelőssége. Nem tudják nem bírják vagy nemértik tökmindegy az edző nem tudja átadni innentől minden meccs időpazarlás. Simán bennevan, hogy megverjük a cityt mert a bl-ben nem laporta vezeti a meccseket meg még terület is lesz a city sem valami baszó de látszik, hogy ebben a helyzetben mindenki szenved alonsótól a játékosokon át mindenki.
Nem tudom mit művelt a clasico után de ott nagyon rossz lóra tett ugyanakkor jobb, hogy még most kijött mert ez egy full értelmetlen házasság volt. Tavaly Carlo megkapta a plusz fél évet tekintettel az elért eredményekre itt nincs mit romantikázni.
Részemről Zidane lenne a legjobb megoldás de igazából bárki jöhet mert ennek nincs jövője.
Szerintem az Öreg Raúlt akarja szezon végéig kinevezni, esetleg Arbeloa.
Bár ezekkel a megoldásokkal csak tetézné a bajt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára untouchable 2025. december 7., vasárnap 23:21-kor.
Hala Madrid y nada más 
- ateeemadrid
ZZ sztem esélytelen, kit hoznátok amúgy? Sztem ha City ellen szopunk, akkor vége van.
Solari?
Solari?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Csak ha nagyon gyorsan változtat.BlancoMark írta:Lehet en vagyok punci de szerintem 5 meccs meg nem a vilag vege. A szezont mindenfelekeppen megkapna nalam.RaúlCF írta: Real Madrid in their last 5 La Liga games:
- 1 win
- 1 loss
- 3 draws
A month ago, Real Madrid were 5 points ahead of Barcelona.
Today, they're 4 points behind.
Real Madrid have 2 wins in last 7 games.
ilyen nem létezhet itt. lehet mentegetni mindenkit mindennel.
Jelen össze-vissza helyzetünkben kb. nincs játékosunk akinek kihasználnánk az erősségeit.
-
IdentitásbólGyőzelem
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Capellot kell hozni
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Azért volt olyan időszak, amikor évekig a BL nyolcaddöntő megugorhatatlan akadálynak bizonyult.G. V.tinho írta: Soha nem láttam ennyire kilátástalan és reménytelen Real Madridot
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akármennyire pörög ettől a fórum ennyire nem rossz a keret. Meg én nem lötyögést látok hanem teljes tanácstalanságot és fáradtságot mindenkin. Mindkettő az edző felelőssége. Nem tudják nem bírják vagy nemértik tökmindegy az edző nem tudja átadni innentől minden meccs időpazarlás. Simán bennevan, hogy megverjük a cityt mert a bl-ben nem laporta vezeti a meccseket meg még terület is lesz a city sem valami baszó de látszik, hogy ebben a helyzetben mindenki szenved alonsótól a játékosokon át mindenki.
Nem tudom mit művelt a clasico után de ott nagyon rossz lóra tett ugyanakkor jobb, hogy még most kijött mert ez egy full értelmetlen házasság volt. Tavaly Carlo megkapta a plusz fél évet tekintettel az elért eredményekre itt nincs mit romantikázni.
Részemről Zidane lenne a legjobb megoldás de igazából bárki jöhet mert ennek nincs jövője.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Tavaly is durvan leolvadtunk, ha jol emlekszem 9 pont elonyrol.BlancoMark írta:Lehet en vagyok punci de szerintem 5 meccs meg nem a vilag vege. A szezont mindenfelekeppen megkapna nalam.RaúlCF írta: Real Madrid in their last 5 La Liga games:
- 1 win
- 1 loss
- 3 draws
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. december 7., vasárnap 23:19-kor.
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Soha nem láttam ennyire kilátástalan és reménytelen Real Madridot
Arbeloat teljesen felesleges xabi helyere. Remelem nem rugjak ki
- BlancoMark
Lehet en vagyok punci de szerintem 5 meccs meg nem a vilag vege. A szezont mindenfelekeppen megkapna nalam.RaúlCF írta: Real Madrid in their last 5 La Liga games:
- 1 win
- 1 loss
- 3 draws
-
nuevo_ericco
Ezt a filmet már láttuk. Egyszer már vissza lett hozva Zizou, nem jött be.petiamadridista írta: Xabinak nálam vége.
Hívják vissza Zidane-t.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Real Madrid in their last 5 La Liga games:
- 1 win
- 1 loss
- 3 draws
- 1 win
- 1 loss
- 3 draws
-
untouchable
Egy biztos: én spanyol edzőből többet nem kérek.
Aztán cáfoljon rám Arbeloa mester.
Aztán cáfoljon rám Arbeloa mester.
Hala Madrid y nada más