Jude Bellingham - 5
Re: Jude Bellingham - 5
Güler miatt szar ő is meg az egész kp.
A török semmenyire sem tud védekezni folyamat elcsúszik később támadja meg az ellenfelet nem ütközik.
Azért rossz ő is mert az egész borul.
A török semmenyire sem tud védekezni folyamat elcsúszik később támadja meg az ellenfelet nem ütközik.
Azért rossz ő is mert az egész borul.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
gkovi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Nem mindegy egyébként hogy fújtat? Sose értettem akik ezt kiemelik, mint rossz dolgot. Attól, hogy fújtat még ugyanolyan intezitással fut továbbra is, nincs elfáradva.el magico írta: Nem tudom mit gondoljak vele kapcsolatban. Azt nem lehet mondani, hogy ne akarna, mert melózik becsülettel, csúszik, mászik, kapar de valahogy mégis olyan súlytalannak érzem sokszor...
Azt nem tudom hova tenni, amikor már a 30. percen a térdére támaszkodva fújtat, mintha lefutotta volna a maratontAz már kicsit sok.
Ahogy mondtam eddig is, jómunkás ember, de én azt a nagy klasszist nem látom bele. Nálam Bellingham egy Atlético szint.
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom mit gondoljak vele kapcsolatban. Azt nem lehet mondani, hogy ne akarna, mert melózik becsülettel, csúszik, mászik, kapar de valahogy mégis olyan súlytalannak érzem sokszor...
Azt nem tudom hova tenni, amikor már a 30. percen a térdére támaszkodva fújtat, mintha lefutotta volna a maratont
Az már kicsit sok.
Azt nem tudom hova tenni, amikor már a 30. percen a térdére támaszkodva fújtat, mintha lefutotta volna a maratont
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ha egyelőre ugysincs csatar, a két tini meg ül a padon, akkor brllinghamet vissza kéne tenni oda elore, ahol az elso fél évben volt. Mbappe balosra, vini jobbosra. Ennél tuti jobb lenne, kp-n judeces Güler kioltják egymást, abszolút nem jo. Bilbao ellen lattuk, hogy sokkal jobb volt.Tjacks írta: Khedira=Bellingham, te jó ég![]()
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Khedira=Bellingham, te jó ég
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Befejezésben az volt láttuk. Már rég CF-et kellett volna belőle nevelni Bappé meg Cr poszton(2009-14).Vini-rodrygo meg boxolják le a jobboldalt de nyilván ilyen nem lesz.KAG írta:Pontosan, mint anno KhediraRaúlCF írta: ma is felszántotta pályát mások helyett. ha ezt nem látni akkor nincs miről beszélni. van, hogy Fran helyett szerel a 16oson belül van, hogy a jobb szélen ő adja be. megint az van, hogy mindent is ő csinál az alibi bóják helyett. jól játszott? nem. de legalább a melót beletette.
Szerk.: nyilván a khedira hasonlatot a teljes hozzászólás értelmezésével együtt kell érteni
Egyértelmű jude > Sami
De az számomra hasonló a kettő között hogy egyik sem volt extrém szar semmiben, de kiemelkedően jó sem.
Engem ha megkoveztek se tudok mondani egy skillt amiben jude ma top3 a piacon, kp-s felhozatalt nézve. Ennek ellenére rendre top3 ba van emlegetve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hat amugy az biztos, hogy borzasztoan fals az a 180 millios arcimke.KovaLlos írta: A világ legtúlértékeltebb játékosa.
-
Impostor
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Rosszul gondolod sztem, pont hogy próbál alkalmazkodni..próbál védekezni, próbál támadni és kb elveszik a teendőkben...nincs rendszer mögötte, ezért próbál mindent is csinálni, ezért semmiben nem emelkedik ki... egyszerűen nincs jól használva.. első évében közelebb volt a kapuhoz, kevesebb védőmunkával jobb rendszerrel, most még kb káosz...gólvonal írta:Akkor megint csak vele van a baj, ha semennyire nem képes alkalmazkodniImpostor írta:
Dehogy, vele sztem nincs baj...akar ő, csak kb azt se tudja mit játszon szerencsétlen...kaput támadjon, védekezzen szervezzen... Amióta jött Mbappe, azóta nincs posztja és szerepköre ..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Pontosan, mint anno KhediraRaúlCF írta: ma is felszántotta pályát mások helyett. ha ezt nem látni akkor nincs miről beszélni. van, hogy Fran helyett szerel a 16oson belül van, hogy a jobb szélen ő adja be. megint az van, hogy mindent is ő csinál az alibi bóják helyett. jól játszott? nem. de legalább a melót beletette.
Szerk.: nyilván a khedira hasonlatot a teljes hozzászólás értelmezésével együtt kell érteni
Egyértelmű jude > Sami
De az számomra hasonló a kettő között hogy egyik sem volt extrém szar semmiben, de kiemelkedően jó sem.
Engem ha megkoveztek se tudok mondani egy skillt amiben jude ma top3 a piacon, kp-s felhozatalt nézve. Ennek ellenére rendre top3 ba van emlegetve.
ZIDANE
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ha nem kéne 3 másik helyett is melóznia, mert ők is elmozognának, presszingelnének illetve keresnék a lehetőségeket, nem csak állva várnák a labdát, akkor lehet jobban kijönne Jude klasszisa is.
-
KovaLlos
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
A világ legtúlértékeltebb játékosa.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Akkor megint csak vele van a baj, ha semennyire nem képes alkalmazkodniImpostor írta:Dehogy, vele sztem nincs baj...akar ő, csak kb azt se tudja mit játszon szerencsétlen...kaput támadjon, védekezzen szervezzen... Amióta jött Mbappe, azóta nincs posztja és szerepköre ..gólvonal írta:
Pedig azzal a Khedira szinttel nem nagyon lőtt mellé
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ma is felszántotta pályát mások helyett. ha ezt nem látni akkor nincs miről beszélni. van, hogy Fran helyett szerel a 16oson belül van, hogy a jobb szélen ő adja be. megint az van, hogy mindent is ő csinál az alibi bóják helyett. jól játszott? nem. de legalább a melót beletette.
-
Impostor
Dehogy, vele sztem nincs baj...akar ő, csak kb azt se tudja mit játszon szerencsétlen...kaput támadjon, védekezzen szervezzen... Amióta jött Mbappe, azóta nincs posztja és szerepköre ..gólvonal írta:Pedig azzal a Khedira szinttel nem nagyon lőtt melléLosMerengues írta:
Jó hogy nem rögtön Gravesent mondtál![]()
- ateeemadrid
Tulzas nyilvan amit irt, de pl a Pedri debate is komolytalan, szintekkel gyengebb nala. Mai az tragedia volz
-
Impostor
Na, pedig ha hunyorgok a TV-nek még hasonlítanak is...LosMerengues írta:Jó hogy nem rögtön Gravesent mondtálKAG írta: Első felevebol el a faszi amióta itt van.
Igazából szervezni nem tud
Passzjateka átlag
Fizikálisan erejét nem használja igazán, gyorsasága kevés
1v1 Ben átlag
Melozik, de nem úgy mint Valvi
Golerosseg elhanyagolható
Igazából szarnak semmiben sem szar, de kiemelkedőt se tudok tőle mondani.
Arc meg mintha valami Ronaldinho,Zidane hibrid lenne.
Kaptunk egy tkp Khedirat?![]()
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Pedig azzal a Khedira szinttel nem nagyon lőtt melléLosMerengues írta:Jó hogy nem rögtön Gravesent mondtálKAG írta: Első felevebol el a faszi amióta itt van.
Passzjateka átlag
1v1 Ben átlag
Kaptunk egy tkp Khedirat?![]()
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Jó hogy nem rögtön Gravesent mondtálKAG írta: Első felevebol el a faszi amióta itt van.
Passzjateka átlag
1v1 Ben átlag
Kaptunk egy tkp Khedirat?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Másfél - két éve gyenge.ferni írta:Vagy talán nem egyesével kéne vizsgálni mindenkit, mikor rendszerszinten szar az egész.KAG írta: Első felevebol el a faszi amióta itt van.
Passzjateka átlag
1v1 Ben átlag
Kaptunk egy tkp Khedirat?
Khedira az, hogyne
Eddig a sérülés volt, most a rendszer.
Jövőre majd gondolom más.
ZIDANE