Ostoba.Jim írta: adjátok le a mezt...
nincs vezér, nincs csapat, nincs semmi...
jöjjön Arbeloa, és a fél a fél Castilla nyárig![]()
Értékeld a legutóbbi meccset
-
untouchable
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hala Madrid y nada más 
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nyugi, megoldjuk, hogy ne kelljen Castillást betenniBlancoMark írta: Jovoheti vedelem: Valverde-Rudiger-Asencio-valami castillas ballabas gyerek.![]()
ma is jó döntés volt...
valtozatossag kedveert az is vasarnap este 9kor hogy verjem bele, minden vasárnap estemet szetverik az idegtolBlancoMark írta: Jovoheti vedelem: Valverde-Rudiger-Asencio-valami castillas ballabas gyerek.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Camavinga.BlancoMark írta: Jovoheti vedelem: Valverde-Rudiger-Asencio-valami castillas ballabas gyerek.![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Megint minden a bíróra van fogva, mikor focink nincs.
Egy marha volt a bíró, de hagyjuk már, olyan szarok vagyunk, hogy az elmondhatatlan.
Egy marha volt a bíró, de hagyjuk már, olyan szarok vagyunk, hogy az elmondhatatlan.
- BlancoMark
Jovoheti vedelem: Valverde-Rudiger-Asencio-valami castillas ballabas gyerek.
Mar a szunetben is irtam h ez a faszszopo retkes nyomorek csoves biro partner a celtaval.
Na a masodikban mar nem is titkolta a kis geci.
Na a masodikban mar nem is titkolta a kis geci.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ateeemadrid
Felolem Mou is johetne kajak.hunmadridista írta: Ebben a csapatban semmi szerethető nincs. Nagyképü, elkényelmesedett, instahuszár "sztárocskák". Ide valami titál reset kellene, csak ahhoz meg egy Mourinho féle, tökös edző illene.
sporikqt valszeg hulyere vertek madridosok gimiben folyamatosan de a lanyok is elkerulik a mai napig
valamelyik univerzumban:
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
adjátok le a mezt...
jöjjön Arbeloa, és a fél a fél Castilla nyárig
jöjjön Arbeloa, és a fél a fél Castilla nyárig
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ebben a csapatban semmi szerethető nincs. Nagyképü, elkényelmesedett, instahuszár "sztárocskák". Ide valami titál reset kellene, csak ahhoz meg egy Mourinho féle, tökös edző illene.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekem olyan érzésem van, hogy most jön ki a felkészülés hiánya és a hosszú tavalyi szezon.
Amikor nincs intnzitás, akkor nem tudják azt játszani amit Xabi elképzelt, és jön a szenvedés. Amikor pörgés van (szezon eleje, Barca, tegnap első 30 perc) akkor jól működik a letámadás, látszik, hogy mit kér Xabi. Cserébe meccsenként dől ki valaki fáradásos sérüléssel. Rüdiger is a 85. percben (nem 115.ben, 85.ben) görccsel fekszik.
Szóval lehet, hogy Xabi sem mindig kér nagy intenzitást, mert nem bírja a csapat, csak nem mindig jönnek a villanások, hogy ennek ellenére meglegyenek a meccsek.
Amikor nincs intnzitás, akkor nem tudják azt játszani amit Xabi elképzelt, és jön a szenvedés. Amikor pörgés van (szezon eleje, Barca, tegnap első 30 perc) akkor jól működik a letámadás, látszik, hogy mit kér Xabi. Cserébe meccsenként dől ki valaki fáradásos sérüléssel. Rüdiger is a 85. percben (nem 115.ben, 85.ben) görccsel fekszik.
Szóval lehet, hogy Xabi sem mindig kér nagy intenzitást, mert nem bírja a csapat, csak nem mindig jönnek a villanások, hogy ennek ellenére meglegyenek a meccsek.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem a többség arra gondol, hogy rosszul van kialakítva a keret. Nem a játékosok a gyengék benne.ziro4vr írta: Erről beszéltem mikor azt mondtam nem értem ezt a gyenge keretezést a spanyol bajnokság kontextusában
Most néztem meg az első félidőt, de ebből is látszik, hogy Huijsen bekerül és ez lesz a kezdőnk. Szépen játszottak, mentek az egy érintős passzok labdakihozatalnál, támadásnál. A védekezés nagyon ott volt, a Jude-Carreras páros eszméletlenül jó. MBappe megállíthatatlan, de ezt mondjuk tudtuk. A baj akkor van amikor a képletből kikerülnek játékosok. Tchoua szerepét senki nem tudná átvenni, ha kiesne. Ugyan ez Carreras és Trent. Jude szerepét sem tudja átvenni igazából senki. Egy ilyen rendszerben Gülernek sehol nincs helye mert nem elég jó védekezésben. Első félidő alapján egyébként Vinicius irtó sokszor hoz rossz döntéseket, Valverde meg már minden poszton elég homály, de rajta nem azt látom h nem akar vagy nem melózik, egyszerűen nem megy. Rontott passzok sokasága, de ilyenből kilehet jönni.
Megnézem a 2. félidőt, de az alapján amit írtok Rodrygo beállt és a szokásos unott fejével nem csinált semmit sem.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Cama évek óta ezt tolja mégis itt van.ziro4vr írta:
Trenttel ez a baj, írták is tegnap, van 1 jó meccse aztán megint sérülés vagy homály
+1, ha egy Bilbaot otthon tudtunk dominálni akkor hogy a picsába nem ment ez az elche-girona stb ellen....ziro4vr írta: Erről beszéltem mikor azt mondtam nem értem ezt a gyenge keretezést a spanyol bajnokság kontextusában, egy barca martinokkal, casadokkal, ferran torresekkel tud dominálni, nehogymár mi ne tudjunk így játszani többször, mint tegnap. Akarat kérdése meg hogy végre a megfelelő emberek játszanak, a megfelelő felállásban. Olyan bonyolult ez?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Erről beszéltem mikor azt mondtam nem értem ezt a gyenge keretezést a spanyol bajnokság kontextusában, egy barca martinokkal, casadokkal, ferran torresekkel tud dominálni, nehogymár mi ne tudjunk így játszani többször, mint tegnap. Akarat kérdése meg hogy végre a megfelelő emberek játszanak, a megfelelő felállásban. Olyan bonyolult ez?
Trenttel ez a baj, írták is tegnap, van 1 jó meccse aztán megint sérülés vagy homály, de az idei szezon alapján ő is meg Valverde is akkor értékelhető, ha együtt játszanak a jobboson. Különben mindkettő pad.
Rodrygo halott, el kell adni, teljesen felesleges, inkább kéne endrét játszatni, vagy hátha az argentín gyerek tud fejlődni, teljesen halott a tag. A másik ilyen amúgy Brahim, de nem fifa ez hogy mindenkit lecseréljünk, de ő is teljesen off lett sajnos.
Trenttel ez a baj, írták is tegnap, van 1 jó meccse aztán megint sérülés vagy homály, de az idei szezon alapján ő is meg Valverde is akkor értékelhető, ha együtt játszanak a jobboson. Különben mindkettő pad.
Rodrygo halott, el kell adni, teljesen felesleges, inkább kéne endrét játszatni, vagy hátha az argentín gyerek tud fejlődni, teljesen halott a tag. A másik ilyen amúgy Brahim, de nem fifa ez hogy mindenkit lecseréljünk, de ő is teljesen off lett sajnos.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
city ellen semmi jora nem szamitok_Bushido_ írta:Valószínű ennyit számít, hogy jude es Güler nem zavarja egymást a pályán. Lehet nagyobb csapatok ellen is igy kéne. Lasd nemsokára city ellen.Steve írta: Ez kellene az alap legyen!
Nagyon jó kezdő, focizni akartunk, csapatként funkcionáltunk.
Jó volt ez ma, ezzel a kerettel.
szintekkel vannak elottunk jatekban sajnos.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Bennem 1 dilemma, meg egy "meh" érzés van.
A dilemma, hogy az elmúlt pár bajnokin mutatott lötyögéshez képest, ez a tegnapi azért volt, mert az urak méltóztattak focizni, vagy Xabi vasárnap/hétfőn azért kirakta az ostort és mondott pár keresetlen szót a fejeknek? Ha az utóbbi, akkor minden rendben. Nem úgy képzelem, hogy vébergyurka stílusban fröcsögött, de valami emlékeztette a srácokat, hogy nem vmi jöttment falu csapatánál játszanak a tercerából, hanem milyen mezt is hordanak. Remélem volt fejmosás, rájuk fért, az üzenet átjött.
A "meh" érzés meg a taktika: megláttam, hogy Csucsu ott áll Rüdi-Mili között. Na mondom: 3védős szar, de igazából:
-annyit lépett fel, ingázott, hogy full mindegy. Még kb. kétésfél-védős focinak is kevés volt, annyira keveset álldigált hátul..
-ami szar gyengék voltak a szélsők folyamat, viszont amíg ilyen gyerekek vannak a védelem szélein, full mindegy megint, hogy TAA próbálkozik, vagy Masta, Brahim, Güler. A felállás miatt az angol szabadabban játszhatott, nem is volt rossz. Meg is sérült szerencsére hetekre, ahogy ilyenkor kell, egy valamit mutató játékosnak. Fasza..
Gondolom Fede megy vissza jh-be, a szélen meg újra Masta-time? Alapvetően nekem eben-guba Masta/Brahim/Güli. A török jobbra kitolva irtó suta, nincs értelme, Brahim sztem tudná (milanban nem volt rossz), de irtó gyenge ő is bármikor, nincsenek heteink, hogy játékba jöjjön. Mastában az edző viszont bízik, hajt becsülettel, akkor játsszon ő, mindegy. nem a parádés jobbosunk miatt nyerünk idén bármit is, ezt el kell fogadni. Abban kb. az a max, hogy nem fullszar.
Szóval gratulálok, nehéz pályán 3 fontos pont.
A dilemma, hogy az elmúlt pár bajnokin mutatott lötyögéshez képest, ez a tegnapi azért volt, mert az urak méltóztattak focizni, vagy Xabi vasárnap/hétfőn azért kirakta az ostort és mondott pár keresetlen szót a fejeknek? Ha az utóbbi, akkor minden rendben. Nem úgy képzelem, hogy vébergyurka stílusban fröcsögött, de valami emlékeztette a srácokat, hogy nem vmi jöttment falu csapatánál játszanak a tercerából, hanem milyen mezt is hordanak. Remélem volt fejmosás, rájuk fért, az üzenet átjött.
A "meh" érzés meg a taktika: megláttam, hogy Csucsu ott áll Rüdi-Mili között. Na mondom: 3védős szar, de igazából:
-annyit lépett fel, ingázott, hogy full mindegy. Még kb. kétésfél-védős focinak is kevés volt, annyira keveset álldigált hátul..
-ami szar gyengék voltak a szélsők folyamat, viszont amíg ilyen gyerekek vannak a védelem szélein, full mindegy megint, hogy TAA próbálkozik, vagy Masta, Brahim, Güler. A felállás miatt az angol szabadabban játszhatott, nem is volt rossz. Meg is sérült szerencsére hetekre, ahogy ilyenkor kell, egy valamit mutató játékosnak. Fasza..
Gondolom Fede megy vissza jh-be, a szélen meg újra Masta-time? Alapvetően nekem eben-guba Masta/Brahim/Güli. A török jobbra kitolva irtó suta, nincs értelme, Brahim sztem tudná (milanban nem volt rossz), de irtó gyenge ő is bármikor, nincsenek heteink, hogy játékba jöjjön. Mastában az edző viszont bízik, hajt becsülettel, akkor játsszon ő, mindegy. nem a parádés jobbosunk miatt nyerünk idén bármit is, ezt el kell fogadni. Abban kb. az a max, hogy nem fullszar.
Szóval gratulálok, nehéz pályán 3 fontos pont.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Valószínű ennyit számít, hogy jude es Güler nem zavarja egymást a pályán. Lehet nagyobb csapatok ellen is igy kéne. Lasd nemsokára city ellen.Steve írta: Ez kellene az alap legyen!
Nagyon jó kezdő, focizni akartunk, csapatként funkcionáltunk.
Jó volt ez ma, ezzel a kerettel.
- Galacticos
Fasza volt a tegnap de szerintem nem onmagaban a felallas es csak a kezdo miatt. Vegre voltak beindulasok, futas, jottek fel segiteni a tamadasokat hatulrol is. Ezek az elozo meccsen nem voltak ilyen intenzivek. A masodik gol elott vagy 4-5en felertek a 16os eloterehez maskor ilyenkor mindenki kenyelmes 20-30meterre a ket tamadotol nezik ahogy azok erolkodnek ketten az 5 vedo ellen.
Viszont ehhez a focihoz szerintem kellett trent es az o passzjateka is. Ezt senki nem fogja potolni, az se opcio hogy atallunk 3/5vedosre mert nincs harom egeszseges kozephatvedunk. Tegnap militao es rudiger is comhoz kapott. Sajnalom trentet most ugy tunt kezdi elkapni a fonalat. Viszont ha kimegy valverde jobbhatvedbe es mastantuono lassan felepul akkor ott azert a jobbszel elegge melos/futos lesz.
Rodrygot viszont engedjuk el, akar mar telen is vagy ne jatszassuk. Ennek semmi ertelme, mondjuk brahimnak se sok.
Viszont ehhez a focihoz szerintem kellett trent es az o passzjateka is. Ezt senki nem fogja potolni, az se opcio hogy atallunk 3/5vedosre mert nincs harom egeszseges kozephatvedunk. Tegnap militao es rudiger is comhoz kapott. Sajnalom trentet most ugy tunt kezdi elkapni a fonalat. Viszont ha kimegy valverde jobbhatvedbe es mastantuono lassan felepul akkor ott azert a jobbszel elegge melos/futos lesz.
Rodrygot viszont engedjuk el, akar mar telen is vagy ne jatszassuk. Ennek semmi ertelme, mondjuk brahimnak se sok.
Trent spanyol hirek szerint iden mar nem jatszik.