Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.

Ki lesz a világbajnok?

A szavazás 2025. november 7., péntek 16:12-kor befejeződött.

Oscar Piastri
10
26%
Lando Norris
17
45%
Max Verstappen
11
29%

Szavazatok száma: 38

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 7., vasárnap 18:59

lestat írta:
alexoxladjackoxi írta:

Csak és kizárólag saját magának köszönheti, hogy egyáltalán erről beszélhetünk. Bármely más pilóta hónapokkal ezelőtt kiszállt volna a buliból a McLarenek ellen ezzel a Red Bullal.
Alljunk mar le ezzel a "redbull lassu" aldozat szereppel.

Ferrari, na az lassu volt iden, Redbull kurvra feljavult. De mikor az auto fos volt Max is az volt ment is egybol a hiszti meg a durcizas mint spanyolban is..az kerult a vb cimebe ha tetszik ha nem.
Ez ment egész évben, szinte végig fejlesztettek hogy versenyben legyenek. Amikor nyertek akkor a pilóta egy isten, amikor nem akkor az autó a szar :lol: Ezzel a sokáig fejlesztéssel meg fel is adták a következő szezon legalább felét, de lehet tudták jól, hogy itt most jön pár ínséges év és most vagy soha alapon rá mentek. Szép hajrá volt egyébként.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. december 7., vasárnap 18:52

alexoxladjackoxi írta:
zsuninnyo írta:

Csak es kizarolag sajat maganak koszonheti, hogy nem lett vilagbajnok.
Csak és kizárólag saját magának köszönheti, hogy egyáltalán erről beszélhetünk. Bármely más pilóta hónapokkal ezelőtt kiszállt volna a buliból a McLarenek ellen ezzel a Red Bullal.
Alljunk mar le ezzel a "redbull lassu" aldozat szereppel.

Ferrari, na az lassu volt iden, Redbull kurvra feljavult. De mikor az auto fos volt Max is az volt ment is egybol a hiszti meg a durcizas mint spanyolban is..az kerult a vb cimebe ha tetszik ha nem.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2025. december 7., vasárnap 18:16

zsuninnyo írta:
alexoxladjackoxi írta: Verstappent iszonyúan sajnálom, emberfelettit ment idén is,

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. december 7., vasárnap 17:29

alexoxladjackoxi írta: Verstappent iszonyúan sajnálom, emberfelettit ment idén is,

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2025. december 7., vasárnap 16:55

Bár felesleges, de érdekes ellamentálgatni kinek hol csúszott félre a szezonja, vagy épp jött vissza. Verstappent iszonyúan sajnálom, emberfelettit ment idén is, 100 pontról visszajött 2-re, úgy hogy a csapattársai kb. 30 ponttal zárták az évet. Egyedül azt volt jó látni, hogy nem csalódott az eredmény miatt. Páran, Kiss Norbi is felhozta a Barcelonai elborulását, de szerintem az utolsó pilóta, akinek bármit is fel lehet hánytorgatni ilyen teljesítmény mellett. Valószínűleg részben ez a karakter is kellett ahhoz, hogy ilyen szintre eljusson. Nem kérdés, hogy idén is ő nyújtotta a legjobb teljesítményt, és a mezőny legjobb versenyzője.

Piastrit sajnálom is, meg nem is. Sajnálom, mert a szezon azzal, hogy szinte végig vezette a bajnokságot, inkább az övé volt, és sajnálom azért is, mert voltak olyan esetek, amikből egyszerűen szarul jött ki. Hiába Norris kiesése Hollandiában, szerintem az agyonnyert Silverstone-i bukta, vagy a hasonló Hungaroringi futama, ahol aztán Norrissal megnyerették a versenyt, szerintem legalább annyira fájóak lehetnek. És láthatjuk, hogy nem sok döntött a végén, persze nehéz egy futamra rámutatni, mert lehet akkor másképp alakultak volna a dolgok, de mondom, a magyarországi esetet még úgy is nehéz megemészteni, hogy nem a kedvenc pilótám azért, akkor belülről vajon ezt milyen lehetett megélni? És akkor ott van a szezon végi leolvadása, amit nagyon nehéz hová tenni. De az látszott, hogy nem bírta el a nyomást, egy igazi bajnok pilóta pedig egyszerűen nem adja át a közvetlen riválisának a pozíciót. Nagy kihagyott ziccer ez neki, simán lehet, hogy az életbe nem lesz még egyszer ilyen autója, és ilyen előnye, nem állt neki jól az, hogy nagyon matekozhatott, valószínűleg az is éreztetve volt vele, hogy ez igazából Norris csapata. Szóval összességében peches volt, nem jött ki jól helyzetekből, de a saját felelőssége is megvan abban, hogy elbukott.

Norrisnak meg grat. Egy VB-címet nem kell megmagyarázni. Nem ő nyújtotta a legjobb teljesítményt, de a hollandiai kiesését követően lekerült róla a teher, és valahogy a szezon egészét nézve nekem nagyon az volt az érzésem, hogy a gép is dob neki. A már említett silverstone-t vagy magyarországi hétvégére ha gondolunk pl. Ott győzelmek hullottak ki Piastri öléből, ezt nehezebb szerintem megemészteni, mint egy második hely elvesztését technikai hiba miatt. Vagy a brazíliai sárga zászló a futam végén, az, hogy Antonelli elkúrta a múltkor a végén... Egyszerűen neki jött ki minden ilyen. Engem nagyon irritál a tag, de végülis egy jó versenyző. Remélem azért VB-cím közelében többet nem lesz. Láttam a Buttonos hasonlatokat, szerintem még ő is karakteresebb volt, illetve egyedibb volt a vezetési stílusa is.

Jövőre egy versenyképes Astont kérek, és egy Verstappan Alonso VB-csatát. :mrgreen:

Casillas fan
Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari

HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2025. december 7., vasárnap 16:46

Sainz Norrisról a futam után:

"„És mindenekelőtt emberként örülök neki, mert ő egy olyan pilóta, aki nem felel meg a világbajnokok tipikus sztereotípiáinak, mindig hű maradt önmagához, nagyon őszinte, nagyon nyílt a saját küzdelmeivel kapcsolatban, és mindenkinek bebizonyította, hogy lehet világbajnok lenni, ha kedves ember vagy, nem kell kegyetlennek vagy keménynek lenni” – mondta a Formula.hu jelenlétében.

„Örülök neki, remélem, hogy ugyanaz marad, nem száll el a világbajnoki címtől, és továbbra is önmaga marad, vagy még inkább ellazul, és jobban élvezi az F1-et. Biztosan szenvedett egy kicsit ebben az évben a közösségi média és az újságírók nyomása miatt, akik kritizálták, amikor az első félévben küzdött, majd amikor Max egyre közelebb került hozzá. Soha nem könnyű világbajnoknak lenni, amikor Max a nyakadban liheg, de ő többé-kevésbé kézben tartotta a helyzetet."
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. december 7., vasárnap 16:34

Ja még annyit hogy Nagy Dani ahogy sz...ta a Red Bullt meg Verstappent az valami csodálatos volt az utolsó versenyeken. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. december 7., vasárnap 16:24

Nagy grat. Norirsnak nem semmi honnan jött vissza. :salute:
Full normális korrekt srác én pontosan ezért kedvelem. :agree:
Zwack Brown is nem semmi dolgot hajtott végre ahogy vissza felépítette a McLarent.
Minden tiszteletet megérdemelnek az angolok mert hagyták végig mind a két versenyzőjüket nem szóltak bele.
Manapság ez már nagyon ritka sajnos.
Nekem ez a hozzáállás százszor jobban bejön mint az ha csak egy emberre van minden ráépítve.

Az így nagyon szép volt. :agree:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. december 7., vasárnap 16:00

Nekem is button vibe. Sotlan semmilyen karakter.

De grat neki. Mindegy mi meg hogy volt neki volt a legtobb pontja a vegen.

Ha skillre menne minden Vb cim Max meg Leclerc kozott dolne el.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 7., vasárnap 16:00

Tjacks írta: Jah ha most neked az számít hogy ki milyen karakter akkor jó, mondjuk ehhez nem tudom mi köze van az autósportnak.
Majd jovore amikor a 14es szamu aston nyeri a futamokat ott fog gyozni a karakter, a tudas es a halhatatlansag is egyszerre.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 7., vasárnap 15:58

Galacticos írta:
Tjacks írta: Buttonos párhuzam félrement, csávókámnak nem volt ellenfele, nah az űrautó volt!
Azt nem az autora ertettem, hanem hogy szamomra ugyanolyan sotlan-semmilyen mint button volt.

Nezd meg ott is vannak mar. Mint ket tojas. :mrgreen: :lol:
Jah ha most neked az számít hogy ki milyen karakter akkor jó, mondjuk ehhez nem tudom mi köze van az autósportnak. :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 7., vasárnap 15:56

Tjacks írta: Buttonos párhuzam félrement, csávókámnak nem volt ellenfele, nah az űrautó volt!
Azt nem az autora ertettem, hanem hogy szamomra ugyanolyan sotlan-semmilyen mint button volt.

Nezd meg ott is vannak mar. Mint ket tojas. :mrgreen: :lol:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 7., vasárnap 15:52

Galacticos írta: Mert ossze esett a teher miatt es norris utana ratudott kapcsolni es ma se remegett meg. De en szerintem ebben a mezonyben a legstabilabb es legjobb pilota az max, toronymagasan.
Tök jól összefoglaltad és szerintem ezzel a két mondatoddal mindenki egyetért. Erre nem is dobok mínuszt. :)

Buttonos párhuzam félrement, csávókámnak nem volt ellenfele, nah az űrautó volt!

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. december 7., vasárnap 15:50

h3x0r írta: Szerintem meg Messi erdemli. :mrgreen:
Majd balra pillantottam, "Kedvenc csapatod: FCB", igy mar mindent ertek. :kalapos:
Nanana, kevered az aranylabdával :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 7., vasárnap 15:47

magnus666 írta: Nálam mindegyik vb címet Max érdemli ameddig a mezőnyben van
Szerintem meg Messi erdemli. :mrgreen:
Majd balra pillantottam, "Kedvenc csapatod: FCB", igy mar mindent ertek. :kalapos:

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. december 7., vasárnap 15:43

Norris a végére összerakta magát, a Mclarennek mint csapatnak külön gratulálok, fél év alatt csak sikerült megtörni Piastrit, kemény munka volt, mostmár mindenki boldog :lol:
Nálam mindegyik vb címet Max érdemli ameddig a mezőnyben van, de szerintem a RB jövőre nem lesz esélyes.

Button a 3 közös szezonjukban egálban volt a prime Hamitonnal, teljesen más kaliber ő Norrisnál.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 7., vasárnap 15:43

ferni írta: Én se szeretem, Piastrinak is jobban örültem volna, nem hogy Maxnak, de a legstabilabb versenyző nyert
Azt mondod ove volt a legjobb auto es ezzel egyutt o volt a legstabilabb. Ha ove a legjobb auto hogy lehet o a legstabilabb ugyhogy maxnak tobb a futamgyozelme es a poleja is? Osszvissz 2 pont dontott egy altalak is bevallott jobb autoval.
Nem azt vitatom hogy piastri jobban megerdemelte volna. Mert ossze esett a teher miatt es norris utana ratudott kapcsolni es ma se remegett meg. De en szerintem ebben a mezonyben a legstabilabb es legjobb pilota az max, toronymagasan.

Aztan lehet tovabb minuszolgatni meg karorvendeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. december 7., vasárnap 15:44-kor.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 7., vasárnap 15:40

Galacticos írta:
Tjacks írta:

Fú de savanyú a szőlő valakinek :sziv: :-* :mrgreen:
Persze hogy savanyu ha egy sotlan pilota nyer. Vagy megkerdezem mert latom ott nagy a karorvendes. Ebbe a norrisba mit lehet szeretni? Van barmi nagy momentuma? Nagy futama? Hat meg az ujonc csapattars is majdnem odavagta az urautoval.
De ő volt a legjobb autó és pilóta páros és elbírta a nyomást, Piastri nem, illetve maga a csapat szopatta majdnem le, nem más.
Nagyon csalóka, hogy ennyire feljött Max, ez nem volt ilyen szoros csak a mérhetetlen balfaszkodások sorozata miatt a csapattól.

Buttonön anno az ég világon semmi nyomás nem volt, nyert 6 futamot az első 7ből majd végig sétakocsikázta az egész maradék évet full nyugodtan, itt ezért keményen meg kellett küzdeni Norrisnak és ma is azért nem szarakodott, hanem végigmente ahogy azt kell.

Én se szeretem, Piastrinak is jobban örültem volna, nem hogy Maxnak, de a legstabilabb versenyző nyert.
Piastri vezette a legtöbbet a tabellát aztán agyilag ment a kukába. Norris megérdemelte. időben összerakta magát fejben és hozta amit kellett.
Pontosan, Norris is elengedhette volna fejben, mikor Piastri folyamat bucira verte, de nem, ő kitartott és megcsinálta, még úgy is, hogy Max is megérkezett a nyakára.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 7., vasárnap 15:34

Galacticos írta: Akkor gondolom teljesen veletlen hogy evek ota nem konstruktor bajnok az rb. Nyilvan nem kell nekik az ezzel jaro dicsoseg es anyagi javak, lemondanak ra hogy verstappen nagysagat emeljek.
lehet nekik is 2 autóval kéne versenyezni.

Piastri vezette a legtöbbet a tabellát aztán agyilag ment a kukába. Norris megérdemelte. időben összerakta magát fejben és hozta amit kellett.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 7., vasárnap 15:34

Tjacks írta:
Galacticos írta: Ma is verte a palyan a ket rivalisa azt o lesz a vilagbajnok.
Ejj de igazsagtalan ez, mehet is button melle. :lol:
Fú de savanyú a szőlő valakinek :sziv: :-* :mrgreen:
Persze hogy savanyu ha egy sotlan pilota nyer. Vagy megkerdezem mert latom ott nagy a karorvendes. Ebbe a norrisba mit lehet szeretni? Van barmi nagy momentuma? Nagy futama? Hat meg az ujonc csapattars is majdnem odavagta az urautoval.

Vissza: