Azt olvastam, hogy elégedettek voltak a teljesítményével. Geci anyjukatferni írta:Ez oké, de a bíró mennyit kap?Pad'em írta: The Disciplinary Committee has announced the sanctions for Real Madrid players:
• Endrick, Carreras and Carvajal will miss 2 matches.
• Fran García is hit with a one-match suspension.
— @COPE
Spanyol bajnokság
- ateeemadrid
Re: Spanyol bajnokság
Kerdezd a neigrera berenceketferni írta:Ez oké, de a bíró mennyit kap?Pad'em írta: The Disciplinary Committee has announced the sanctions for Real Madrid players:
— @COPE
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ez oké, de a bíró mennyit kap?Pad'em írta: The Disciplinary Committee has announced the sanctions for Real Madrid players:
— @COPE
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
The Disciplinary Committee has announced the sanctions for Real Madrid players:
— @COPE
— @COPE
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Fran Soto, the President of the technical committee of referees:
“We were VERY SATISFIED by the refereeing performance for the Real Madrid vs Celta game. Of course he can referee another Real Madrid game.” @tjcope
Azt gondolom, patkányok
“We were VERY SATISFIED by the refereeing performance for the Real Madrid vs Celta game. Of course he can referee another Real Madrid game.” @tjcope
Azt gondolom, patkányok
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
EZ volt a feladata, elvégezte, szerintem még premiumot is fog kapni.ferni írta: https://x.com/MadrispaniaTV/status/1997788943102947460/
Tegnapi Carreras piros, csúnya gonosz Tchouameni mennyivel előrébb jött, muszáj volt visszafújni mikor az összes ellenfél visszazárt már és semmit nem nyertünk vele![]()
Kajak leültetném a bírót egy hétig meccseket nézni és a falba verném folyamat a fejét, mikor a többi bíró sokkal nagyobbakat enged el![]()
https://x.com/MadrispaniaTV/status/1997788943102947460/
Tegnapi Carreras piros, csúnya gonosz Tchouameni mennyivel előrébb jött, muszáj volt visszafújni mikor az összes ellenfél visszazárt már és semmit nem nyertünk vele
Kajak leültetném a bírót egy hétig meccseket nézni és a falba verném folyamat a fejét, mikor a többi bíró sokkal nagyobbakat enged el
Tegnapi Carreras piros, csúnya gonosz Tchouameni mennyivel előrébb jött, muszáj volt visszafújni mikor az összes ellenfél visszazárt már és semmit nem nyertünk vele
Kajak leültetném a bírót egy hétig meccseket nézni és a falba verném folyamat a fejét, mikor a többi bíró sokkal nagyobbakat enged el
- Pad'em
Csak a tavalyi évből tudnék sorolni vagy 5-6 teljesen nyilvánvalóan elfújt meccset, de visszamehetnénk 10-20 éveket is, tucatnyi példa volt, ennél különbek is. De ritka magasan kvalifikált tróger ez is az tény. Meg is kapta már az idei kupadöntőt.Toti írta: Lattam mar sokat, sok balfaszt aki ide oda teved meccsen belul, aki szarul vezeti meccset, de ilyen egyertelmu reszrehajlast azt nem, soha.
Fura is volt, hogy eddig egész normális volt a játékvezetés, aztán ahogy megérezték a vérszagot egyből ideküldték ezt a szerencsétlent
Jelenleg kapaszkodunk a szakadék szélén pár ujjal, látja mindenki, majd a liga idehozza ezt a bohócot, hogy ugráljon a kezünkön pluszba
Jelenleg kapaszkodunk a szakadék szélén pár ujjal, látja mindenki, majd a liga idehozza ezt a bohócot, hogy ugráljon a kezünkön pluszba
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
futballozni, futni, kuzdeni kellene eloszor.oke xabi nyilatkozata, h az oruletbe kergettek a dontesei mindenkit a realnal
thereisonly1ronaldo
Meg most sem terek magamhoz a tegnapi birotol
Teljesen fuggetlen attol, h egy rakas szarok voltunk es mar nyakig er a szar, ez valami dobbenet volt.
Egyetlen egyszer sem(!!) figyelmeztette oket, h gyorsabban v h ne huzzak az idot vagy h raszamolja, stb.. semmi, en ilyent meg nem lattam, aki ennyire nyiltan kimaxolt egy lefizetest. Merthogy ez a teljes partatlansag mellozese volt, teljesen beallt a celta melle, szinte fogta a kezuket, vezette oket, teljesen oke xabi nyilatkozata, h az oruletbe kergettek a dontesei mindenkit a realnal. Szoval ez v vmi korabbi extra serelembol jott es kitort a faszszopobol vagy fizetett volt. Lattam mar sokat, sok balfaszt aki ide oda teved meccsen belul, aki szarul vezeti meccset, de ilyen egyertelmu reszrehajlast azt nem, soha. Es ez a nyomorult senkihazi retardalt szardarab ugyanugy lefekudt aludni, ma ugyanugy felebred, mint aki jolvegezte dolgat es senki de senki elo nem fogja venni a tegnapi teljesitmenyeert. Gratulalok
Teljesen fuggetlen attol, h egy rakas szarok voltunk es mar nyakig er a szar, ez valami dobbenet volt.
Egyetlen egyszer sem(!!) figyelmeztette oket, h gyorsabban v h ne huzzak az idot vagy h raszamolja, stb.. semmi, en ilyent meg nem lattam, aki ennyire nyiltan kimaxolt egy lefizetest. Merthogy ez a teljes partatlansag mellozese volt, teljesen beallt a celta melle, szinte fogta a kezuket, vezette oket, teljesen oke xabi nyilatkozata, h az oruletbe kergettek a dontesei mindenkit a realnal. Szoval ez v vmi korabbi extra serelembol jott es kitort a faszszopobol vagy fizetett volt. Lattam mar sokat, sok balfaszt aki ide oda teved meccsen belul, aki szarul vezeti meccset, de ilyen egyertelmu reszrehajlast azt nem, soha. Es ez a nyomorult senkihazi retardalt szardarab ugyanugy lefekudt aludni, ma ugyanugy felebred, mint aki jolvegezte dolgat es senki de senki elo nem fogja venni a tegnapi teljesitmenyeert. Gratulalok
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- flori
Legalább csúszott három napot.flori írta: Ha a tavalyi után megint leadják a plusz 5-öt mínusz 4-re egy hónap alatt, akkor ideje lesz lassan elgondolkozni. Nem lehet mindig az edzőre fogni, megcsinálják Carlo meg Xabi alatt is.
Ennél gyengébb barcát már nem lehet kiállítani. Vicc.
Cáfoljanak rám holnap...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
amig perez nem adja fel a haborut tebassal addig ne varjunk fair biraskodastwZoLee7 írta: Lassan ezt a szemetet amit la liga néven nyomatnak már csak a mazohisták meg a barcasok nézik örömmel, okádék az egész bajnokság
a csapatok meg ennyit tudnak, focizni kevesbe inkabb tordelni ez a laliga, hugykoves az egesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lassan ezt a szemetet amit la liga néven nyomatnak már csak a mazohisták meg a barcasok nézik örömmel, okádék az egész bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fiatal vagy meg, van idod valtoztatnidzsi91 írta:Legjobb kezdés. Asszony már elmegy feküdni nem egy szaros ipaden kell nézni a lötyögést.Buitre írta: Már megint vasárnap későn játszunk? Csak én érzem úgy, hogy túl sokszor van a mi meccsünk ilyenkor?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legjobb kezdés. Asszony már elmegy feküdni nem egy szaros ipaden kell nézni a lötyögést.Buitre írta: Már megint vasárnap későn játszunk? Csak én érzem úgy, hogy túl sokszor van a mi meccsünk ilyenkor?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Így van. Ennyi a matrac. Csak a Realt oda-vissza. Ki lehet írni nyugodtan a stadionra jelmondatnak.
Egyébként meg az életben nem nyertek semmit és nem is fognak. Külön öröm, hogy ennek a féreg bandának nem egyszer mi énekeltük ki a csőrükből a sajtot. Egy örök vesztes Simeonéval, élethosszig. De ha nekik ez így jó...
Egyébként meg az életben nem nyertek semmit és nem is fognak. Külön öröm, hogy ennek a féreg bandának nem egyszer mi énekeltük ki a csőrükből a sajtot. Egy örök vesztes Simeonéval, élethosszig. De ha nekik ez így jó...
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Nyomorult Simeone meddig lesz meg a matrac elen, kivancsi vagyok. Semmire nem jo mar ez a faszi, csak hogy elverjenek minket aztan meg is van a szezon.
- Galacticos
En sokkal jobban szeretem ezeket mint amikor berakjak a nap kozepere a meccset. Ez a 9oras idopont a legjobb.
- ___Samy___
Mondjuk ez csak nekunk keso idopont, a spanyoloknak nem. Meg inkabb ez, mint delben meg 4kor. Azok alig vegzodnek jol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"