zsákfaluban mennyire boldogok a lelki szegények, csak az a biztos, hogy 4 évente érkezik egy zsák kolompárNeha jobb lenne tudatlannak lenni, sok bosszusagtol megovna a hetkoznapokban.
Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
thereisonly1ronaldo
A masodik ketharmad utan elengedtem a politikat teljesen. Mondjuk elotte se kovettem napi szinten az esemenyeket, de ettol fuggetlenul egyetlen egyszer szavaztam a fideszre, 2010-ben.
Most MP feltunese ota napi szinten kovetem mindent, de mar a belem kifordul az egesztol. Konkretan orditani lenne mar kedvem a nyilvanvalo hazugsagok es hulyenek nezestol. Hat mi a faszom ez mar tenyleg?
Komolyan ott tartok, hogy barcsak le tudnek allni a hirek koveteserol, de belekerultem egy burokba es eselytelen. Fb, insta, youtube jelenleg csak ezekkel a tartalmakkal van tele es addikt is lettem. Hiaba basz fel, megis elolvasok kb mindent, es nezek videokat.
Legjobban a fidesz szavazokat sajnalom, hogy a tetves propagandaval ilyen szinten sotetsegben tartanak tobb millio embert. Valamint sajnalom azt a reteget, akik latjak a nyilvanvalot. Hiaba vagyunk mar sokan, az az erzesem, hogy a sok osztogatas miatt semmifele kormanyvaltas nem lesz itt.
Neha jobb lenne tudatlannak lenni, sok bosszusagtol megovna a hetkoznapokban.
Most MP feltunese ota napi szinten kovetem mindent, de mar a belem kifordul az egesztol. Konkretan orditani lenne mar kedvem a nyilvanvalo hazugsagok es hulyenek nezestol. Hat mi a faszom ez mar tenyleg?
Komolyan ott tartok, hogy barcsak le tudnek allni a hirek koveteserol, de belekerultem egy burokba es eselytelen. Fb, insta, youtube jelenleg csak ezekkel a tartalmakkal van tele es addikt is lettem. Hiaba basz fel, megis elolvasok kb mindent, es nezek videokat.
Legjobban a fidesz szavazokat sajnalom, hogy a tetves propagandaval ilyen szinten sotetsegben tartanak tobb millio embert. Valamint sajnalom azt a reteget, akik latjak a nyilvanvalot. Hiaba vagyunk mar sokan, az az erzesem, hogy a sok osztogatas miatt semmifele kormanyvaltas nem lesz itt.
Neha jobb lenne tudatlannak lenni, sok bosszusagtol megovna a hetkoznapokban.
Bukta van gyerekek.
Ezek beteges hazudozók szerintem ki lehet jelenteni.
Őrultek.
Ezek beteges hazudozók szerintem ki lehet jelenteni.
Őrultek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
https://www.politico.eu/article/donald- ... tor-orban/
de szép ez.
bár a politiko ilyen tiszás woke-s lap nem? szóval hazudnak.
pont ezt írtam egy hónapja, vagy mikor volt ez, hogy semmiről se állapodtak meg, csak kinyilatkoztatnak egy ilyet, magyaroknak elég, és már tény lesz.
erről meg 90%-a nem is fog hallani.
mondjuk Trump is egy mániákus hazudozó, szóval lehet most ő hazudik
gyermekvédelemről mit is mondott Orbán, amire az újdonült nyalonc Csiszár Jenő teljesen kivetkőzött a szerepéből, és tapsikolni támadt kedve?
„Aki gyerekekhez nyúl, azt miszlikbe kell aprítani!” jól sikerül, mehet is a kétharmad.
de szép ez.
bár a politiko ilyen tiszás woke-s lap nem? szóval hazudnak.
pont ezt írtam egy hónapja, vagy mikor volt ez, hogy semmiről se állapodtak meg, csak kinyilatkoztatnak egy ilyet, magyaroknak elég, és már tény lesz.
erről meg 90%-a nem is fog hallani.
mondjuk Trump is egy mániákus hazudozó, szóval lehet most ő hazudik
gyermekvédelemről mit is mondott Orbán, amire az újdonült nyalonc Csiszár Jenő teljesen kivetkőzött a szerepéből, és tapsikolni támadt kedve?
„Aki gyerekekhez nyúl, azt miszlikbe kell aprítani!” jól sikerül, mehet is a kétharmad.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez igen, társadalmi reintegráció lvl.Magyarország
és akkor csodálkozunk, hogy egyre több a feszültség a magyar társadalomban, amikor a rendőrség/ügyészség egy ilyen esetet is a szönyeg alá akar söpörni.
szerencse a szolnoki karateedzőt legalább elítélték.....
amúgy, nem készül valami demonstráció a Nádor utca 22-nél?
és akkor csodálkozunk, hogy egyre több a feszültség a magyar társadalomban, amikor a rendőrség/ügyészség egy ilyen esetet is a szönyeg alá akar söpörni.
szerencse a szolnoki karateedzőt legalább elítélték.....
amúgy, nem készül valami demonstráció a Nádor utca 22-nél?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
nuevo_ericco
Nehéz dolog beismerni magadnak, hogy minimum 16 éve sikeresen néz hülyének a hatalom, inkább marad a mesevilág, hogy minden rendben van, ennél jobb választás nincs. Kifogásokat erre pedig rendszeresen szolgáltat a propaganda. Elég, ha felveszed a szemellenzőt, és nem nézel utána, deríted ki kb. 2 perc alatt, hogy ezek 99%-a nettó hazugság.rashidm írta:Nagyon durva... másrészről arra kíváncsi lennék, ki az aki downvote-olta ezt...![]()
Vagy ott a másik magyarázat, hogy valóban hülye vagy, és semmit sem értesz a folyamatokból, ami az országban zajlik.
(Posztban akartam írni, de nincs elég karmám azt írja - nem vagyok ismerős itt a redditen túlzottan.)
Édesanyám 25 évnyi irodai munka után ügy döntött, hogy feláll és kipróbálja magát a szociális szférában. Első útja a Szőlő utcai javítóintézetbe vezetett. Ez még pár évvel ezelőtt történt.
Én a más becsületében kárt ne tégy parancsot nagyon komolyan veszem, ezért szeretném leszögezni, hogy ezek nagy része a helyen és a helyet megjárt emberek közt terjengő pletyka, ezért is ajánlom inkább a nyomozóhatóságok és a jövőbeli gyermekvédelem figyelmébe.
Először is, ezt én máshol nem olvastam, szóval lehet új infó, de Juhász Péter Pálnak, amikor édesanyám ott járt, volt egy 20 év körüli roma származású élettársa, akit még 10 évesen, kislány korában kivett egy gyermekvédelmi intézményből és mint nevelőszülő(!) gondoskodott róla a feleségével közösen(!). Édesanyámban az igazgató egy nem őszinte ember képét keltette. Arról is hallott, hogy szokása volt az intézmény nem kamerázott részein, fürdőszoba, wc, verni azokat az intézményiseket, akik nem tartották be a házirendet. Sokszor ordibált és megalázta őket. A prostitúció hálózat futtatását is egy ott 10 évig dolgozó említette, maga az igazgató úgy mesélte édesanyámnak, hogy ő mentette ki a lányokat a stricik kezéből.
Az akkori igazgatóhelyettes, mára (tegnap óta csak) volt igazgatót úgy írta le, hogy egy személyiség zavaros, volt katonatiszt, akit kirúgták a seregből, mert egy antiszociális, agresszív, indulatkezelési problémákkal küzdő egyén. A gyerekeket ő is kegyetlenül bántalmazta. Anyámnak nem köszönt.
Volt két női nevelő is, akik verbálisan bántalmazták a fiatalokat. Büntették őket, brutális dolgokat találtak ki, hogy meg tudják alázni őket. Édesanyám leírása alapján az ott dolgozók 3/4-nek szadista attitűdje volt. Ami pedig külön szomorú, és a sok szörnyűség közt nem tudom miért, de valamiért bennem ez maradt meg legjobban, hogy a bentlakók nagy része roma származású és voltak kifejezetten rasszista nevelők, akik emiatt a bántalmazást különösen élvezték.
Édesanyám 3 hétig húzta ebben a légkörben. Azóta sok szociális intézményt körbejárt már, máshol is akadtak állapotok, de ez a hely volt a legsúlyosabb. A történet további részeit egy korábban ott dolgozó éjjeli őr - éjszakai nevelőtől tudja.
Szóval azt javaslom, hogy ne csak a kiváló otthoni(?) életvitelt és a politikai érintettséget vizsgáljátok majd ki srácok, hanem alapvetően azt, hogy nevelés címszó alatt mi folyik néhány helyen, épüljenek be nyomozók nevelőnek vagy mit tudom én. Bár az is lehet, hogy ha egy normális felső vezetés van az intézményben, akkor ők maguk ezt tudják biztosítani.
- hehetheoriginal
- te figyejj ma, nezzetek ma utana, delutan 2-re legyen itt a jelentes, mert mennek a balatonra mar.hiszen Tuzson azt mondta.
- oke fonok.
- jonapot uram, tortent valami? van valamirol tudomasa?
- nem, semmi nem volt.
- ok, koszonom.
- tuzson ur, nem volt semmi, minden oke, a jelentest elkuldtem emailben.
- nagyon helyes.
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szívem szerint lapáttal verném szét a fejét ennek a nyomorultak meg az összesnek aki gyerekeket bánt de szerencsére itt nem történt ilyen hiszen Tuzson azt mondta.ferni írta: Kijött a videofelvétel
https://www.reddit.com/r/hungary/s/r4aDDwqc61
Egészen elképesztő.Ez a videó a rendőrségen van fél éve, és csak akkor léptek, amikor kiszivárgott.
Teljes videó Juhitól:
https://youtu.be/2-PwsaFAD8Q
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Kijött a videofelvétel
Egészen elképesztő.
Teljes videó Juhitól:
Egészen elképesztő.
Ez a videó a rendőrségen van fél éve, és csak akkor léptek, amikor kiszivárgott.
Teljes videó Juhitól:
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezekkel kormoltatja magát semjénzsóti bácsi amikor bohár meg deák, apáti féle aljadékok nem érnek rá (mondjuk itt mostmár az összes fideszest, propagandistát fel lehetne sorolni).ferni írta: Lemondott a Szőlő utcai intézet megbízott igazgatója, aki átvette azt Juhász Péter Páltól.
Sikerült egy újabb nyomorékot kinevezni oda, a képen az látszik ahogy megtapos egy gyereket.
nem véletlen lett kinevezve.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Lemondott a Szőlő utcai intézet megbízott igazgatója, aki átvette azt Juhász Péter Páltól.
Sikerült egy újabb nyomorékot kinevezni oda, a képen az látszik ahogy megtapos egy gyereket.
Holnap jönnek a videófelvételek Juhitól.
Szavak sincsenek már.
Holnap jönnek a videófelvételek Juhitól.
Szavak sincsenek már.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon durva... másrészről arra kíváncsi lennék, ki az aki downvote-olta ezt...ferni írta: Így sunnyogott az állam évekig, miközben a kórházban rekedt babákon kellett volna segíteni // Partizán
A kormányban szörnyek járnak!
Így sunnyogott az állam évekig, miközben a kórházban rekedt babákon kellett volna segíteni // Partizán
A kormányban szörnyek járnak!
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nyuggerek, erdélyi szavazók, plusz az 50 alatti korosztályban a 25% elég lesz a Fidesznek sajnos…
Arra várhatsz, ahogy kijönnek az első eredmények és nem Vitya vezet fut is be az atombunkerébe, mert Viktorunk egyszemélyben akadályozza meg a vilàgháborút hatalmas küzdelmek árán minden egyes nap és emiatt nem ér rá foglalkozni az országgal, de hát valamit valamiért.nuevo_ericco írta: Akkor ott taliRemélem, kiserik is jön, egy sört azért meginnék vele is
![]()
- BlancoMark
Az ellenzékiekből ilyenkor előjön a valódi terrorista rendbontó énjük, ezen után inkább szavazok a biztonságot adó Orbán Viktor miniszterelnök úrra. 
Amúgy egy Madridom "meccsnézést" adnék valami kocsmában a választásokon.
Amúgy egy Madridom "meccsnézést" adnék valami kocsmában a választásokon.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kollegáknak szoktam mondani poénból hogy, fel kellene menni választáskor, aztán vagy ünnepelni fogunk vagy felgyújtjuk a fővárost
Ez amúgy hiánypótló lenne :Fnuevo_ericco írta: Akkor ott taliRemélem, kiserik is jön, egy sört azért meginnék vele is
![]()