Politika
-
nuevo_ericco
Re: Politika
Akkor ott tali
Remélem, kiserik is jön, egy sört azért meginnék vele is
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En is tervezek arra a hetvegere pesten lenni, remelhetoleg oromombe fogom ajulasig inni magam.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
58 eves korig elsopro tisza foleny, a fidesz a 62-tol felfele korosztalyban dominans.Személy szerint arra a hétvégére lemegyek Budapestre. Van egy olyan érzésem, hogy felejthetetlen élményben lesz részem
Egyszeru a keplet, sokszor kerdezi R pl, hogy en mit teszek, a fotelezesen kivul, na ott vasarnap este, hetfo hajnalban, megint a fidesz gyoz, polgarhaboru. 1956-ot vegre rendesen vegig kell vinni, be kell fejezni egyszer s mindenkorra.
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Bármi legyen az eredmény, szerintem végleg, de minimum jó hosszú időre kettészakad a magyar társadalom. Ez van, ha a választási rendszer kétpólusú, és nem motiválja a politikai szereplőket már rövid távon sem konszenzuskeresésre. Ciklusról ciklusra növekedik az árok, és elég hozzá egy szoros eredmény, hogy ez visszafordíthatatlan legyen. Nem lesz apátia, belenyugvás, esélytelenség, vagy épp győzelemmámor, ami ezeket az indulatokat elnyomja, hanem a tét nagysága, a verseny szorossága, na meg az igazságtalan rendszer miatt pont, hogy ezek erősödni fognak.hehetheoriginal írta: Mi lesz itt a választás utan vasarnap este, hetfon reggel![]()
Személy szerint arra a hétvégére lemegyek Budapestre. Van egy olyan érzésem, hogy felejthetetlen élményben lesz részem
- BlancoMark
Ez eddig is egyertelmu volt, csak annak nem aki mast akart belemagyarazni. Itt a forumon is kb mindenki kritikusan tekint MP-re, de a kritikus nem azt jelenti, hogy igazsagtalanul reltivizaljuk az embert es parhuzamba allitjuk 15 evnyi nyilt tolvajlassal a tevekenyseget.nuevo_ericco írta: Szektásodáshoz:
Most futottam bele egy felmérésbe. A Tisza szimpatizánsok 44% tarja teljesen alkalmasnak Magyar Pétert az ország vezetésére, a Fideszeseknél ez 76% Orbán Viktorral kapcsolatban.
Több, mint 30% különbségnél lehet egyenlőségjelet rakni a két tábor közé, mint az itt is gyakran előfordul?
- hehetheoriginal
-
nuevo_ericco
Szektásodáshoz:
Most futottam bele egy felmérésbe. A Tisza szimpatizánsok 44% tarja teljesen alkalmasnak Magyar Pétert az ország vezetésére, a Fideszeseknél ez 76% Orbán Viktorral kapcsolatban.
Több, mint 30% különbségnél lehet egyenlőségjelet rakni a két tábor közé, mint az itt is gyakran előfordul?
https://youtu.be/3SSKAVylSRk?si=nYgyvOkaU9zFvHYT
piros telisapkas a mintapelda, nagyon tudja , legalábbis szerinte hogy mik tortennek , es nagyon visszamondja a propagandat, ha tenyekkel probaljak megzavarni akkor a szokasos: jo DE ... reakcio
piros telisapkas a mintapelda, nagyon tudja , legalábbis szerinte hogy mik tortennek , es nagyon visszamondja a propagandat, ha tenyekkel probaljak megzavarni akkor a szokasos: jo DE ... reakcio
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mondjuk ebben a sztoriban nem az a legnagyobb problema, hogy nem ert a rendszer kezelesehez, hanem az onreflexio teljes hianya. Ez az szinte az egesz egeszsegugyre rahuzhato szerintem.zsuninnyo írta:Mert nem tudjak hogy kell kezelni (kiveve amikor nem mukodik az egesz szar). Anno amikor a betegnyilvantartasi-rendszereket behoztak, az utolso utani pillanatig vartak az orvosok es irnokok, hogy hasznalni kelljen, mert "bonyolult". Pedig az oktatas is kotelezo volt. Az orvosok es az egeszsegugyisek akkora technologia analfabetak, hogy beszarsz. Volt olyan orvos, aki havonta felhivott azzal, hogy nem tudja beirni a jelszavat a fos rendszerbe (ez egy egyedi rendszer nem az allami), es minden - szo szerint - minden honapban kiderult, hogy elfelejtette es reset-elni kellett neki. Ez ket evig minden honapban. Vegul mar amikor megkerdeztem, hogy amugy van valami baja az agyaval vagy mivan, mar csak azt mondta neki ez kenyelmesebb mint felirni egy kurva jelszot.Realista24 írta:
Mint irtam, van szamitogep, van rendszer (gondolom meg 1980bol), csak gondoltam megprobalom megerteni, hogy miert elobb papirra vetik a dolgokat es ott kovetik nyomon, mintsem online.
Egyebkent meg hiaba kolt az allam szazmilliardokat a digitalizaciora, a jogszabalyok tovabbra is a papiros adminisztraciot varjak sok esetben, az embereknek pedig ez a kenyelmes, mert 30-40 even at tokeletesen elvoltak a nagy dossziekkal.
Erdekes modon a maganintezmenyekben tudjak hasznalni a rendszereket....
Közben miket mond ez a Putykó a népszavazásról
https://telex.hu/kulfold/2025/12/05/put ... eruleteken
‘Megtartod a házad és orosz leszel vagy taka van és akkor lehetsz ukrán’.
Lehet ezért változott meg az eredmény a 90-es évekbeli szavazáshoz képest?
De persze lehet a függetlenobjektív Telex félrefordította a dolgokat, nem ellenőriztem az India Todayen. Mielőtt megkapom ezért a magamét
https://telex.hu/kulfold/2025/12/05/put ... eruleteken
‘Megtartod a házad és orosz leszel vagy taka van és akkor lehetsz ukrán’.
Lehet ezért változott meg az eredmény a 90-es évekbeli szavazáshoz képest?
De persze lehet a függetlenobjektív Telex félrefordította a dolgokat, nem ellenőriztem az India Todayen. Mielőtt megkapom ezért a magamét
Mert nem tudjak hogy kell kezelni (kiveve amikor nem mukodik az egesz szar). Anno amikor a betegnyilvantartasi-rendszereket behoztak, az utolso utani pillanatig vartak az orvosok es irnokok, hogy hasznalni kelljen, mert "bonyolult". Pedig az oktatas is kotelezo volt. Az orvosok es az egeszsegugyisek akkora technologia analfabetak, hogy beszarsz. Volt olyan orvos, aki havonta felhivott azzal, hogy nem tudja beirni a jelszavat a fos rendszerbe (ez egy egyedi rendszer nem az allami), es minden - szo szerint - minden honapban kiderult, hogy elfelejtette es reset-elni kellett neki. Ez ket evig minden honapban. Vegul mar amikor megkerdeztem, hogy amugy van valami baja az agyaval vagy mivan, mar csak azt mondta neki ez kenyelmesebb mint felirni egy kurva jelszot.Realista24 írta:Mint irtam, van szamitogep, van rendszer (gondolom meg 1980bol), csak gondoltam megprobalom megerteni, hogy miert elobb papirra vetik a dolgokat es ott kovetik nyomon, mintsem online.hehetheoriginal írta: mit hittél? intézett a kormány 2025-re számitogépet?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- hehetheoriginal
Fokommunista nyugger korpasbajusz te vagy az?gutihaz14 írta: backup ha leallna az egesz rendszer ugy ahogy van
papirka meg ott lesz mindig, nem hagy cserben
Mert még valoban nincs megoldva 2025ben, hogy ne vesszen el adat, leall a rendszer
thereisonly1ronaldo
backup ha leallna az egesz rendszer ugy ahogy van
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mint irtam, van szamitogep, van rendszer (gondolom meg 1980bol), csak gondoltam megprobalom megerteni, hogy miert elobb papirra vetik a dolgokat es ott kovetik nyomon, mintsem online.hehetheoriginal írta: mit hittél? intézett a kormány 2025-re számitogépet?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fehervar, korhaz, MR idopontkeres.
Recis neni elovesz egy mappat, es elkezdi lapozni a papriokat. Minden napra egy lap, lapoz lapoz es csak lapozgat...mondom wtf 2025 van, nem?
Februarra adott is idopontot, nyilvan ilyesmire szamitottam, szoval hetfon maszekban megcsinaljak. Nem ezen dobbentem le, hanem, ahogyan az adminisztracio megy.
Ez mashol is igy van? Csak azert nem ertem, mert igy is, ugy is be kell regisztralni a rendszerbe.
Recis neni elovesz egy mappat, es elkezdi lapozni a papriokat. Minden napra egy lap, lapoz lapoz es csak lapozgat...mondom wtf 2025 van, nem?
Februarra adott is idopontot, nyilvan ilyesmire szamitottam, szoval hetfon maszekban megcsinaljak. Nem ezen dobbentem le, hanem, ahogyan az adminisztracio megy.
Ez mashol is igy van? Csak azert nem ertem, mert igy is, ugy is be kell regisztralni a rendszerbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ha lehetne tiltani szavakat mint forumozokat, akkor a szektas szo elokelo helyen lenne nalam.Gonzi írta: Menetrend szerinti Kiserik okoskodásba nem akarok belefolyni, de azért szívderítő látni hogy bármilyen komolyabb téma van, kénytelen New York Timest meg Guardient linkelniPersze ha ezek a lapok megírják, hogy orosz drónok jártak Lengyelországban, akkor tudjukkik pénzelik és tudjukkiknek az érdekét szolgálják, de ha mazsolázgatva van olyan cikk ami az ő narratíváját támasztja alá, akkor okés. Halkan merem feltenni a kérdést, hogy akkor ki is a szektás...
![]()
-
Gonzi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Menetrend szerinti Kiserik okoskodásba nem akarok belefolyni, de azért szívderítő látni hogy bármilyen komolyabb téma van, kénytelen New York Timest meg Guardient linkelni
Persze ha ezek a lapok megírják, hogy orosz drónok jártak Lengyelországban, akkor tudjukkik pénzelik és tudjukkiknek az érdekét szolgálják, de ha mazsolázgatva van olyan cikk ami az ő narratíváját támasztja alá, akkor okés. Halkan merem feltenni a kérdést, hogy akkor ki is a szektás...