Na pl őt mi hh nem néztük? Jobbszélső, kreatív.
Igazi algír-francia, az utóbbi 2 is jól jött nálunk.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. december 7., vasárnap 8:12
Na pl őt mi hh nem néztük? Jobbszélső, kreatív.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 7., vasárnap 7:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 7., vasárnap 7:36
HozzászólásSzerző: mila » 2025. december 7., vasárnap 0:26
egy mondatát üti rögtön a következővel, zseni ez az emberPad'em írta:
Mo Salah: “It’s not acceptable for me. I don’t know why this is happening for me. I don’t get it. I have done so much for this club. I don’t have to go everyday fighting for my position because I earned it. I’m not bigger than anyone”,
HozzászólásSzerző: jxbell » 2025. december 6., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 6., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 6., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. december 6., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 6., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 6., szombat 19:05
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. december 5., péntek 19:48
Az egyik repült érte, mert majdnem kiestek.Caraway írta:![]()
![]()
![]()
Im tired, boss. Kajak nem nezek tobb meccset amig amorim az edzo, totalis idopazarlas.
Gary Neville at Valencia:
28 games
10 wins - 36% win rate
11 losses - 39% loss rate
Ruben Amorim at Manchester United:
41 games
13 wins - 31% win rate
18 losses - 44% loss rate
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. december 4., csütörtök 23:39
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 4., csütörtök 23:23
Tbh meg igy is jobban alltok mint ahogy ez a szezon elott kinezett. A tavalyi veghajra utan meg plane.Caraway írta:![]()
![]()
![]()
Im tired, boss. Kajak nem nezek tobb meccset amig amorim az edzo, totalis idopazarlas.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. december 4., csütörtök 23:03
HozzászólásSzerző: peadani » 2025. december 4., csütörtök 15:29
Én ezzel vitatkoznék. Bohóc ligának én se mondanám de hétvégén volt időm és néztem több PL meccset is. Borzalmas volt, számomra ugyanolyan nézhetetlen ott is a legtöbb csapat mint az összes többi ligába. Az hogy futnak nekem nem ad semmilyen élményt. De valószínűleg az én ingerküszöbömet nem tudja egyszerűen átlépni mostanában a foci.gutihaz14 írta:mitol bohoc liga? udito nezni egy fostos laliga meccs helyettAnthony írta: Chelsea is a Barca verés után kikap 3-1-re a Leedstől. Idén eléggé bohóc liga lett a PL is, alig várom az Arsenal tavaszi formáját, szerintem lesznek még ott izgalmak![]()
komoly iram volt a tegnapi meccs is es szorakoztato
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 4., csütörtök 11:37
A Pl mindig is ilyen volt, egyeduli liga az elmult 20-25 evben, ahol barhol, barmikor kepes megverni barkit.Anthony írta: Chelsea is a Barca verés után kikap 3-1-re a Leedstől. Idén eléggé bohóc liga lett a PL is, alig várom az Arsenal tavaszi formáját, szerintem lesznek még ott izgalmak![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. december 4., csütörtök 11:09
Szerintem az Elche és a Rayo is komolyat ment ellenünk.gutihaz14 írta:mitol bohoc liga? udito nezni egy fostos laliga meccs helyettAnthony írta: Chelsea is a Barca verés után kikap 3-1-re a Leedstől. Idén eléggé bohóc liga lett a PL is, alig várom az Arsenal tavaszi formáját, szerintem lesznek még ott izgalmak![]()
komoly iram volt a tegnapi meccs is es szorakoztato
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 4., csütörtök 11:08
mitol bohoc liga? udito nezni egy fostos laliga meccs helyettAnthony írta: Chelsea is a Barca verés után kikap 3-1-re a Leedstől. Idén eléggé bohóc liga lett a PL is, alig várom az Arsenal tavaszi formáját, szerintem lesznek még ott izgalmak![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 4., csütörtök 10:05
micsoda meglepetes, ezt kisebb honorariumert megmondtam volna nekik augusztusban.A top flop viszont Izsák.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. december 4., csütörtök 9:59
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem