Trent Alexander-Arnold - 12
Re: Trent Alexander-Arnold - 12
Nem kovetek egyetlen mas nagycsapatot, de van meg barhol klub, aki ennyiszer szalad bele a faszerdobe serulesek teren? Tragikomedia az egesz ami itt megy hosszu evek ota a kulonbozo, kisebb-nagyobb serulesekbol “felepulo” jatekosokkal.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tudom, és még el is fogadom Bl meccseken...kodo írta:Valószínűbb hogy Valverdet vagy Camavingat beerolteti oda, minthogy jatszon ott valaki akinek ez a posztja.Jim írta: 1 Castillás jobbhátvédet most már tényleg kipróbálhatnánk legalább a kisebb meccseken![]()
de, hogy bajnokikon nem lehet betenni 1-1 fiatalt, továbbra is érhetetlen
Valószínűbb hogy Valverdet vagy Camavingat beerolteti oda, minthogy jatszon ott valaki akinek ez a posztja.Jim írta: 1 Castillás jobbhátvédet most már tényleg kipróbálhatnánk legalább a kisebb meccseken![]()
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4
-
untouchable
David Jiménez. Ő az egyetlen opció. Támadó szellemű jobbhátvéd, aki viszonylag ponterős.Jim írta: 1 Castillás jobbhátvédet most már tényleg kipróbálhatnánk legalább a kisebb meccseken![]()
Álex Jiménez pedig a Milan játékosa kölcsönben a Bournemouthban, de azt hiszem még van rá visszavásárlási opció. Ő maximum nyáron lehet opció, mert ebben a szezonban már pályára lépett két különböző klubban.
Hala Madrid y nada más 
Én télen visszaküldeném ingyen Liverpoolba, csak a pénzt viszi
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem szabadna ezt sokáig húzni, nem vagyok előrébb vele. Vagy Őt vagy Carvajalt adjuk el, válunk meg tőle, hogy tudjunk hozni valakit aki bevethető is lesz. Nálam nincs kérdés, rá kell csapni egy vissza a feladónak matricát aztán keressen egy PL klubot magának. A legjobb formájában sosem látjuk már, a mostani meg talán elég lenne ha nem lenne sérülékeny ennyire.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
az fasza megint ket honap
ami meg viccesebb, hogy semmi fajdalom nyomat nem latni a fejen a csavonak, muktkor is ez volt, faarcal beintette az orvosokat utana meg lesetalt.
jol beszoptuk
jol beszoptuk
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
1 Castillás jobbhátvédet most már tényleg kipróbálhatnánk legalább a kisebb meccseken
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem baj már épp kezdett összeálni a közepe és akár Fede is pihenhetett volna, így legalább tovább nyúzhazjuk őt is amíg egyszer össze nem esik.Pad'em írta: BREAKING: Trent is OUT for two months. @AranchaMOBILE
Carvajal remains injured for at least another MONTH.
Fede Valverde will return to RB to cover. @COPE
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Vicc.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
Ursus
Miért is ne pont akkor amikor az ember végre elkezdte mutatni azt az arcát amiért valójában is hoztuk. Talán leghamarabb március lesz mire a formát tudja újra időzíteni. Elnézve azt is, hogy Carvajal is beteg szobában van egyáltalán nem érzem azt, hogy ez a poszt megoldott a következő években, nyugodtan lehet nézelődni a piacon.
- Pad'em
BREAKING: Trent is OUT for two months. @AranchaMOBILE
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nagy igazolas volt.
Ebbol se lesz mar meghatarozo jatekos.
Fel eve van itt es a 3. serules. Ebbol 2 serules tobb mint 2 honap kieses, vicc.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Ezert erdemes elobb kerdezni, mintsem egybol vadaskodni. Egy egyszeru tenyt irtam, hogy a Pool tamadorepertoarja eros volt, mert ket jol fejelo jatekos volt, senki nem irta, hogy emiatt lett sztar, nem is ertem ezt a gondolatmeneted.Halfkey írta: Én értem hogy csak reagáltál dortev hszére, remélem te is érted hogy ez a reakció cáfolatnak hangzott a mondandójára - miközben nem cáfolja. De nem gond, félreértettük egymást, van ilyen.
Nunezhez visszaterve, nekem valahogy ugy maradt meg az emlekezetemben, hogy tobb percet kapott, de koszi a korrekciot.
Én értem hogy csak reagáltál dortev hszére, remélem te is érted hogy ez a reakció cáfolatnak hangzott a mondandójára - miközben nem cáfolja. De nem gond, félreértettük egymást, van ilyen.
Ellenben ne állítsunk már valótlanságokat
1. Szezonja
Mo 4300
Nunez 2366
Gakpo 1859
(Firmino 1710)
Diaz 1357
2. Szezonja
Diaz 3615
Mo 3132
Nunez 3026
Gakpo 3019
3. Szezonja
Mo 4501
Diaz 3336
Gakpo 2696
Nunez 2038
Ez eleg messze van attol hogy 3 even at o legyen a masodik legtobb perccel rendelkező támadó, jó lesz az negyediknek is, bár a 3. Nagyon közel van. Szerencsétlen Jota ha nem lett volna annyit kórházban, ő is sokszor előtte volt. Szerintem a rotációs játékos teljesen korrekt elnevezés volt erre.
Ellenben ne állítsunk már valótlanságokat
1. Szezonja
Mo 4300
Nunez 2366
Gakpo 1859
(Firmino 1710)
Diaz 1357
2. Szezonja
Diaz 3615
Mo 3132
Nunez 3026
Gakpo 3019
3. Szezonja
Mo 4501
Diaz 3336
Gakpo 2696
Nunez 2038
Ez eleg messze van attol hogy 3 even at o legyen a masodik legtobb perccel rendelkező támadó, jó lesz az negyediknek is, bár a 3. Nagyon közel van. Szerencsétlen Jota ha nem lett volna annyit kórházban, ő is sokszor előtte volt. Szerintem a rotációs játékos teljesen korrekt elnevezés volt erre.
- realmadrid95
Egy szoval sem irta ezt senki sem, csak reagaltam Dortev hszere. Egyebkent Nunez a bajnoksagban Salah utan a legtobb perccel rendelkezo tamadoja volt 3 even at kb.Halfkey írta:Mindkettő rotációs ember volt a Poolban, akik akkor jöttek oda amikor Trent már 5 évet lenyomott a Poolban, nem mellesleg ez az 5 év volt kb a Klopp foci aranykorszaka nem a Nunezes szenvedés. Ezekkel a nevekkel szerintem legkevésbé sem magyarázható az hogy miattuk lett TAA sztár.realmadrid95 írta:
Jota az egyik legjobban fejelo jatekos volt a vilagon+ Nunez majdnem 1.9 volt, raadasul fizikailag eros is.
Mindkettő rotációs ember volt a Poolban, akik akkor jöttek oda amikor Trent már 5 évet lenyomott a Poolban, nem mellesleg ez az 5 év volt kb a Klopp foci aranykorszaka nem a Nunezes szenvedés. Ezekkel a nevekkel szerintem legkevésbé sem magyarázható az hogy miattuk lett TAA sztár.realmadrid95 írta:Jota az egyik legjobban fejelo jatekos volt a vilagon+ Nunez majdnem 1.9 volt, raadasul fizikailag eros is.dortev írta:
Teljesen indifferens vagyok ebben a vitában, de ez elég leegyszerűsítő szerintem.
Klopp alatt sem volt klasszikus, magas, fizikális középcsatár, mégis működött Trent, mert úgymond nem az „emberre ívelt”, mint mondjuk Becks, hanem területekre passzolt be; sokkal inkább mozgásra, időzítésre és dinamikára épül a passzjátéka, ami többször működött már nálunk is, és ilyen gyors támadókkal adja is magát, hogy működjön. Már volt több szép kiugratása is Böpi felé, ha nem is sok.
Liverpoolban Firmino volt ugye az első számú 9-es, aki visszalépett a labdákért, lekötötte a védőket, és teret nyitott a szélsőknek.
Ezeket a megnyíló területeket célozta meg Trent rendszeresen, 20-30 méteres passzokkal, diagonálisan, hogy az ív ideálisan a védelmi vonal mögé essen, amit épp Mané, Salah vagy esetenként Henderson futott be a második hullámban.
Ennek minden további nélkül kéne működnie nálunk, és nagyon jól passzolna a keretprofilhoz. Kérdés hogy végül Trent meg tud-e érkezni, vagy felsül.
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Teljesen jogos, csak nem tudok fogalmazni. Arra gondoltam, hogy Klopp alatt sem volt mindig, és Trent passzjátékának hasznossága nem ettől függ. Az, hogy „jól tud beadni” jogos (bár Madridban eddig ez is felemás), ráadásul kell is ilyen játékos, minimum pontrúgásokhoz, hogy ne csak Güler legyen igazán jó állított szitukból, de Trentet ebbe beskatulyázni erős leegyszerűsítés szerintem. Arra próbáltam rávilágítani, hogy fejjátékban nem túl erős csapatok esetén is kijönnek azok a kvalitásai, ahogy lát a pályán, ahogy oda tudja tenni területbe a gyors támadóknak. Bellingham egy amolyan Benzema/complete forward szerepkörben még hozhatna fizikalitást és fejjátékot is. Kíváncsi lennék rá, párban Mbappeval elől, és Güler, mint 10-es, de ilyen szerintem úgysem lesz.realmadrid95 írta: Jota az egyik legjobban fejelo jatekos volt a vilagon+ Nunez majdnem 1.9 volt, raadasul fizikailag eros is.
- realmadrid95
Fede iden a kpn nem erosites sajnos.RaúlCF írta: eddig van vagy 150 perce. ennél még wonderboy Franco is többet kapott egy szó nélkül. legalább 500-ig menjünk el mielőtt szar a világ egyik legjobb jhv-e. ha szar nem fog játszani és kész. de jelenleg egy jó Trent olyan dolgokat tudna adni ennek a csapatnak amire égető szükségünk van. már csak azért is kell, hogy Fede visszamehessen a kp-ra.